Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Кой не пуска международните специалисти а ?

Туитър? Проблема, че трябва да дойдат през Украйна и да стигнат до Енргодар. Та кой не иска да стигнат и защо прави си изводите. Имаше преди време и друго искане за провеждане на инспекция по същия начин - влизане през Украйна.

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, maxthon написа:

че Аеца се изключва от мрежата на Украйна?

с какво право се пита, ама това за ватата е въпрос с повишена трудност.

Украинската армия отбранява страната си, а не се занимава с тероризъм.

Руската армия и руското политическо ръководство се занимават с ядрен шантаж. Те в момента са на територията на АЕЦ именно като терористична организация, която отказва намесата на международни специалисти.

преди 6 минути, Bubbles написа:

АХАХАХ дали и Бойче не естанал звезда там? Те с Ангелата беха много гъсти. :lol6:

Имаше конференция канцлера на Германия.

Отговаряше на въпросите на журналистите.

преди 1 минута, maxthon написа:

Проблема, че трябва да дойдат през Украйна и да стигнат до Енргодар.

Русия ако иска да ги пусне, що не минат през окупираните територии а ?

А спрете, с тези плитки аргументи.

АЕЦ е украинска собственост.

Руската терористична армия превзе централата по време на престъпната окупация на суверенните украински територии.

Сега централата е под руски контрол и само от руската терористична армия зависи пропуска на международните специалисти до АЕЦ.

Ей много предатели сте тука ей.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Имаше конференция канцлера на Германия

Отговаряше на въпросите на журналистите.

Ай, цвай, натюрлих...
С немския сме първи приятели. 😁

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Руската терористична армия превзе централата по време на престъпната окупация на суверенните украински територии.

Сега централата е под руски контрол и само от руската терористична армия зависи пропуска на международните специалисти до АЕЦ.

И за това умните укри и скат да взривят централата та да изтрепят цялото си население и да изложат цяла Европа на опасност, гениално.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Именно. Вдигнаха "качеството" като вкараха специални ефекти, които на оригиналното видео липсваха...

Ся се сетих. Какво стана с онова колело? Разбра ли се защо избухна?

Личи си, че ги разбираш нещата :lol6:То така става, вкарваш "специалните ефекти" и резолюцията отива на 8К направо. И за колелото разбрах, нали ти ми обясни. Човека носил ракети на рамката и затова го гръмнаха. С такъв капацитет, как да се спори :wors:

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

В твой пост, ама не в диалог с мен.

Какво точно казвам по твой адрес, то се разбира буквално.

Ако разбира се не си забравил, че твърдението ти е във връзка с реплика към Тодор, а не към мен.

Друг е въпроса, че Тодор е начетен човек и репликата ти към него е също неуместна, тъй като той също не е твърдял, че Русия и Турция имат обща граница. Това ти си го изсмука от пръстите ни в клин ни в ръкав.

Никой никъде не ти казва, че твърдението ти "Русия не граничи с Турция" е невярно.

Ако цитираш постовете нагоре, ясно се вижда, че никой никога преди тебе не е твърдял, че "Русия има обща граница с Турция".

Това си е твой филм.

Касапина Путлер откога е "Целия Свят" ?

Че и цивилизован, "бооожеее яке кончене"

Точно колкото си разбрал от поста на тошеф, дали Турция има или няма граница с Русия, толкова си разбрал какво съм написала в поста си и аз. След като се омаза до уши с границите, затъвайки все по- в гъстото с всеки опит да се измъкнеш, почваш да потъваш в нечистотиите си и с моя пост. Продължавай, все пак, отпускарски сезон е, защо още един клоун да не ни забавлява!?download.gif.e6d78e482fcad040e12714786277b345.gif

преди 3 минути, Bubbles написа:

И за това умните укри и скат да взривят централата

Сънищата си ли разказваш.

Религия, мистика, езотерика за какво е ?

Защо ще си взривяват собствената централа, вместо да я ползват.

Не ви ли идва на акъла, че който е нахлул незаконно в централата, той е терориста.

преди 27 минути, Реджеп Иведик написа:

Никой никъде не ти казва, че твърдението ти "Русия не граничи с Турция" е невярно.

Ти цитираш мой пост с единствени думи в него "Русия и Турция нямат обща граница" и казвайки че си погледнал картата ме обвиняваш в лъжа.

Сега се оказва че твърдението ми не било невярно. 

Гъъъъърч :lol6:

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

украйна няма собственост

златото и се изнесе  и не се питаха хората от домбас, да се изнесе ли, да не се  ли изнесе 

държава без злато не е  държава

преди 12 минути, Bubbles написа:

Ай, цвай, натюрлих...

И за това умните укри и скат да взривят централата та да изтрепят цялото си население и да изложат цяла Европа на опасност, гениално.

Германия ще продължава да подкрепя Украйна, финансово и с оръжия, ще се търсят алтеранативи на газта, пускат централите на въглища

https://www.mediapool.bg/germaniya-i-avstriya-puskat-vaglishtni-tsentrali-zaradi-sakrateniya-gaz-ot-rusiya-news336857.html,

атомните централи ще си продължат работата, най-вероятно, ще се помогне на гражданите с пари, бонуси, за да изкара тежката зима. Нямат да бъдат сами. Сега немците да си почиват още. Имало време да се мисли за това.

https://www.bundeskanzler.de/bk-de/aktuelles/pressekonferenz-von-bundeskanzler-scholz-zu-aktuellen-themen-der-innen-und-aussenpolitik-2071394

преди 37 минути, absurt написа:

Ами, така си кажи- че си фашист, какво го увърташ? Значи, целият цивилизован  свят, може да приеме, че съветските войски изнесоха на гърба си по- голямата част от войната и го освободиха, ама това  за теб е крах, не победа. Сигурно гледката, как двете войничета забиват знамето на Райхстага, те хвърля в буен и безнадежден рев. Де да те знам, че за теб, денят в който обявяваме война на СССР, е  трагичен, щото така германците напускат България.

И да те питам. Покрай страданията си, задето, видиш ли, сме направили паметник на Трети украински , който влиза в България, без да  сме обяснили, дето загиналите и за нашата свобода, не са утрепани точно тук, дали забеляза как американците направиха паметник на пилотите, бомбардирали България над година и убили невинни цивилни, знаейки че не сме изпратили и един войник, и един щик срещу тях по фронтовете?

В центъра на София го направиха. 

И ти за тролове имаш наглостта да говориш, безродник.

Фашиста вика, дръжте фашиста. АМИ АМЕРИКАНЦИТЕЕ ??? Цяло бинго си. 

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Защо ще си взривяват собствената централа, вместо да я ползват.

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

https://www.dnes.bg/rusia/2022/08/11/zaporojie-ukraina-podgotvia-mashtabna-provokaciia-sreshtu-aec.539870

https://www.standartnews.com/voynata-v-ukrayna/poludyakha-li-prodlzhavat-da-strelyat-po-aets-zaporozhie-500392.html

преди 12 минути, Bubbles написа:

Ай, цвай, натюрлих...

Ти нямаше нищо против украинците, нали ? Затова им викаш укри сигурно. 

преди 8 минути, absurt написа:

След като се омаза до уши с границите, затъвайки все по- в гъстото с всеки опит да се измъкнеш, почваш да потъваш в нечистотиите си и с моя пост. Продължавай, все пак, отпускарски сезон е, защо още един клоун да не ни забавлява!?download.gif.e6d78e482fcad040e12714786277b345.gif

Нещо много нервно зехте да се смеете. И още по нервно ще ви става !!!

Няма как да съм изказал погрешно твърдение относно държавни граници, тъй като работата ми е да обикалям света и да знам границите.

Ватните си инсинуации, нали знаете къде ?

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ти нямаше нищо против украинците, нали ? Затова им викаш укри сигурно. 

Ти разлика между укри и украинци правиш ли? :lol6:

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Германия ще продължава да подкрепя Украйна, финансово и с оръжия, ще се търсят алтеранативи на газта, пускат централите на въглища

https://www.mediapool.bg/germaniya-i-avstriya-puskat-vaglishtni-tsentrali-zaradi-sakrateniya-gaz-ot-rusiya-news336857.html,

атомните централи ще си продължат работата, най-вероятно, ще се помогне на гражданите с пари, бонуси, за да изкара тежката зима. Нямат да бъдат сами. Сега немците да си почиват още. Имало време да се мисли за това.

https://www.bundeskanzler.de/bk-de/aktuelles/pressekonferenz-von-bundeskanzler-scholz-zu-aktuellen-themen-der-innen-und-aussenpolitik-2071394

Демек завръщане в 19ти век, нема такива идиоти, честно.

Притесняваме, че немците, когато се включат в световните войни, винаги губят.

Дали няма да стане и сега така? Това подкрепяне на Украйна от немците. Българите пак са на немската страна. 2 войни заради тях изгубихме.

Сега и 3 ли ще губим заради тях. Нещо май не сме си научили урока.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

И къде твърдя, че Русия граничи с Турция, лъжецо ?

От един месец насам постоянно я повтаряш тази лъжа.

Лъжеш Тошев.

Нали искаше да те хванем в лъжа. Ето, хванахме те. За пореден път.

Кои сте, дето сте го хванали в лъжа? Тотално функционално неграмотните или направо с IQ <50?

Човекът ти показва поста си и твоя отговор. Кратко, ясно. И еднозначно.

Баси, с това доказа, че няма начин да си завършил висше. Освен със специална подложно-американска протекция. 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Сестра нямам, Тошев.

Никога не съм извъртал. Ако си променя мнението, казвам защо.

С Тошефщини нимойш ми излезе.

Тошеф не се праи

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

---------------------

Безмозъчник, запорожката АЭС e строена по времето на СССР. Путин просто си я прибира обратно.
Тъпоглавите ви дрогирани укри след като мразят руснаците и не щат нищо руско - сами да си построят централа(ако могат).

преди 1 час, attj написа:

Весело думати про Марусю з іншими людьми – ти ж і української не знаєш, нічого не розумієш. Тролінг і брехливі папуги!

Ко-ко--ко

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Нещо много нервно зехте да се смеете. И още по нервно ще ви става !!!

Няма как да съм изказал погрешно твърдение относно държавни граници, тъй като работата ми е да обикалям света и да знам границите.

Ватните си инсинуации, нали знаете къде ?

Нещо, съвсем ти избяга способността да разбираш елементарни изречения. Забавляваш ме, не ме изнервяш въобще. Клоуните не ме изнервят, а умните и злонамерени по някакви причини. Ти не си от тях. 

Работата ти не ме интересува- чета поста на Тошеф и чета твоя отговор. На твърдението му, че двете страни нямат обща граница, ти отговаряш, че всеки път, при това твърдение, трябва да гледаш картата. Ми за смях си, подложев. download.gif.4b13d09f57f009817d8ab0f307ffe096.gif

преди 13 минути, Bubbles написа:

Ти разлика между укри и украинци правиш ли? :lol6:

Демек завръщане в 19ти век, нема такива идиоти, честно.

Щяли да раздават някакви помощи на гражданите към края на септември. Уж, искаха да си затварят атомните електроцентрали. Сега пък искат да отложат това. Отварят и централи на въглища. Пък са за зелената енергия. От септември се увеличава тока. Газът вече се увеличи 3 пъти. Какви помощи? Какви 5 лева. 

12 евро щяло да стане минималната заплата. 12 евро на час. С тия цени това е все едно 20 стотинки в джоба да имаш и да се гордееш.

преди 20 минути, N1K17Y написа:

Личи си, че ги разбираш нещата :lol6:То така става, вкарваш "специалните ефекти" и резолюцията отива на 8К направо.

На теб май не ти се отдава да четеш с разбиране. Нищо. Ще се опитам да те поограмотя поне малко. Като за начало опитай да разбереш какво е значението на кавичките, с които съм оградил думичката "качество" в поста си.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.