Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, bigiadri написа:

Като Матросов си. И как са ни освободили , като никой и един изстрел не е произвел срещу тях.Имало е умрели в Бургас ,но те са пили метилов алкохол и за това  има  благодарствена плоча . Това ,което се прави като паметници не винаги отговаря на истината! Това съм имал предвид .

Да, разбрах, че това си имал предвид. А, ти, прочете ли какво написах и опита ли се да го осмислиш? Не, разбира се. Чисто фашистка нагласа и чисто фашистко мислене. 

Разбира се, не забеляза и въпроса- констатация за паметника, който американците издигнаха, в центъра на София, на летците, които затриха куп невинни, бомбардирайки България над година.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Чия терористична армия нахлу в централата бе ?

И това е причина централата да се обстрелва от украинците? Е давай направо отивай натискай копчето след като си голям морален съдник. Бъди толкова луд колкото и хората правещи го и в момента.

преди 16 минути, absurt написа:

Ти да не си оня изветрелник дракона, скрит зад нов ник, който ти ходи идеално?

Няма ли да се завърти някой админ ли, що ли, та вместо да банва за "мили думи", да озапти откровено откачили люде? 

Колкото и злоба да пръскате и да ни докладвате за да ни банват, това няма да помогне на рашистката сган.

Украйна видимо побеждава, а терористична Русия се разпада

преди 7 минути, maxthon написа:

Бъди толкова луд колкото и хората правещи го и в момента.

Я не лъжи, като Тошев, ти подкрепяш рашистите, които обстрелват централата, не аз.

Никога до сега не съм казвал добра дума за мръсните сволачи и детеубийци. Ти явно си на тяхна страна.

Рашистите не за пръв път сами се обстрелват. Последния ми спомен е Еленовка.

Но най грандиозната думбалумба беше взривяването на жилищни сгради в Москва, за да обвинят чеченците и да настроят руското общество за поредната си кървава война.

преди 43 минути, bigiadri написа:

Ми пишете благодарствено писмо на путин, нали е ВАШ човек!

Що на Путин?
Той ли ги накара тъпаците сами да се наврът в криза за да лижат задника на джонджа?

Информацията, публикувана от Киев, е само за PR цели. Не трябва да има фактическо основание. Това беше допуснато  в американската преса, макар и неохотно. и оправдано с твърдението, че е помогнало на украинската кауза.

Изявлението на Михаил Подоляк. За "информационно-психологически специални операции".Разбрах, че причината за това на първо място беше, че Вашингтон се нуждаеше от някакво действие преди междинните избори. Действие, което запази илюзията за победа на Киев и по този начин оправда политиката на Вашингтон да подкрепя Киев за малко по-дълго време.

преди 1 час, glen написа:

Общо от началото на специалната военна операция са използвани 267 самолета, 146 хеликоптера, 1732 безпилотни летателни апарата, 365 зенитно-ракетни комплекса, 4293 танка и други бойни бронирани машини, 797 реактивни системи за залпов огън, 3290 полева артилерия и миномети, т. както и 4844 единици специална военна техника.

използвани или се използват ?

Защототака формулирано звучи като използваНИ, т.е. вече не се изпозлВАТ , и са унищожени/загубени.

допускам да е точно това. Цифрите ти на тези загуби и рашистка техника са впечатляващи !

:) 

Още нещо което няма как да не сте забелязали и в украински и в руски медии. Че върви скрита мобилизация или по скоро много активна агитация за записване за войната в Рашистан.

Очевидно са го закъсали много откъм жива сила :

https://clubz.bg/126176?fbclid=IwAR1TMjCxqBB3Plp1nAg2am9iBkv33mAOtK7lBo5aFbl2grThrNcFjrkDQjA

След като си спомним колко войска струпаха - няколкостотин хиляди , а после и нахлуха в Украйна, предполагаемите пресметнати загуби за да изпитват недостиг, наистина мащабите излизат огромни !

От 11 са 8 убити доброволци както се цитира в статията и много съжаляват .

Разбира се и украинците търпят загуби, но и не ги крият. Няма и за какво - загиналите са вписани в историята като герои и защитници на Родината си и се гордеят с тях  . Азовците най вече.

За разлика от орките, които историята ще запомни колкото и както помним  нацистите хитлеристи.

преди 25 минути, bigiadri написа:

И как са ни освободили , като никой и един изстрел не е произвел срещу тях.Имало е умрели в Бургас ,но те са пили метилов алкохол и за това  има  благодарствена плоча . Това ,което се прави като паметници не винаги отговаря на истината! Това съм имал предвид .

И аз това отдавна говоря, че по реални разкази , повечето руснаци които са били убити у нас, това не са от бойни загуби, а разстреляни от собствените си офицери за пиянство , мародерства, изнасилвания на местните и т.н.

Ноооо... някои не-българи са вечно и безкрайно благодарни за което .

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Я не лъжи, като Тошев, ти подкрепяш рашистите, които обстрелват централата, не аз.

Руснаците са там от март месец (ако не ме лъже паметта) - факт. Логиката да се стрелят сами явно само на теб не ти убягва, но какво пък може и да има няколко луди самоубийци и при тях. Въпросната полтавска телевизия понеже я гледам, че говорят на полтавски (украински) език успяваш ли да го разбереш? Или четеш само заглавието и въображението ти сглобява всичко останало?

преди 3 минути, Bubbles написа:

Той ли ги накара тъпаците сами да се наврът в криза за да лижат задника на джонджа?

И откога икономическите проблеми на съседна страна се явяват легитимна причина за нахлуване на територията и и опит за насилствено сваляне на законно избраното и правителство ?

Варварско обстрелване на градовете, масов терор, убийства и изнасилвания, включително и на деца.

Превземане на ядрени централи и ядрен шантаж.

Заплашване съществуването на света с размахване на ядрената бухалка.

Щото Украйна била в криза.

Бе вие сте... а дан казвам

преди 2 минути, miro20 написа:

. Азовците най вече.

За разлика от орките, които историята ще запомни колкото и както помним  нацистите хитлеристи.

----------------

Какво беше това азовци?

преди 58 минути, vpvelev написа:

Така трябва. Да видят друг път дали ще се перят и на кого ще се зъбят от ЕС.

Какво наричаш "зъбене" ???

Какво трябваше да Не направи Европа и цивилизования свят ?

Газовонефтения шантаж на новофюрера ви Путлер индулгенция ли е да  напада когото си иска ?

Колко барела и колко кубометра газ  струва за таиква рашисти като вас, човешкия живот ? Че наричате единствените цивилизовани мерки на света срещу рашисткия изверг  "зъбене" ? ?

преди 1 минута, maxthon написа:

Руснаците са там от март месец (ако не ме лъже паметта) - факт

Е, нахлуха и превзеха централата. Между другото я обстрелваха и когато нахлуваха.

И сега сами се обстрелват, когато предстои отстъплението им.

Ако рашистите имаха чисти намерения, досега да са поканили международни специалисти.

Това е поредния ядрен шантаж на Путлеростан !!!

преди 1 минута, gagodrago написа:

----------------

Какво беше това азовци?

Патриотите на Украйна.

Пороят от пропаганда, идващ от изкривеното от наркотиците лице на Зеленски на моя екран, ми навява много неприятни мисли...

Гилбърт Доктороу

преди 2 часа, vpvelev написа:
преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Вече официално сме цел на Русия. Благодарете на НАТО!

До там ни докараха.

Ако не се перехме много като малки паленца и не угаждахме на САЩ и НАТО сега това нямаше да се случи и цяхме да караме с евтин бензин и газ.

Напротив. Мисленето ти е тотално робско .

А за "евтиния бензин и газ" е тотална лъжа. Не друг, а Брюксел принуди Газпром да преразгледа договорите си заради монополното си изнудваческо положение спрямо Източна Европа.

На които Рашистан ни продаваше на по високи цени от колкото в Европа.

Какво ти дава основание да мислишч е ако си бе останало по старому , че нямаше даплащаме ПАК по ВИСОКИ цени отколкото Рашистанпродава на "злата Европа" ??

То бива да си промит робски мозък , ама наистина е нещо уникално . !

преди 2 минути, glen написа:

Пороят от пропаганда, идващ от изкривеното от наркотиците лице на Зеленски на моя екран, ми навява много неприятни мисли...

Гилбърт Доктороу

За сега само неприятни мисли - после неприятни усещания и накрая - бууум! Няма да чувстваш нищо. Както и да е - никой няма да страда за някъФ русороб

Гноясалата Руска империя трябва да бъде изтрита от лицето на земята, за да се свърши с този долен шантаж и терор.

ЕС се зъбели, браво бе, ашколсун.

Само дето забравяте, че ние сме ЕС, и Кървавия Касапин Путлер нас се осмелява да заплашва, фаса смачкан.

След това, което натвори, Русия няма право на съществуване в този си вид !!!

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

И сега сами се обстрелват, когато предстои отстъплението им.

Нали като изгонят руснаците от Донецк, Луганск и Крим пак ще обстрелват Аец-а? Иди си намери някъде другаде човек къде да ти вярва на щуротиите.

преди 5 часа, gagodrago написа:

---------------------

Безмозъчник, запорожката АЭС e строена по времето на СССР. Путин просто си я прибира обратно.
Тъпоглавите ви дрогирани укри след като мразят руснаците и не щат нищо руско - сами да си построят централа(ако могат).

Козлодуй кога ще  го сдаваме ? :giggle1:

преди 1 минута, teo-glavata написа:

За сега само неприятни мисли - после неприятни усещания и накрая - бууум! Няма да чувстваш нищо. Както и да е - никой няма да страда за някъФ русороб

Нещата се обръщат срещу класата на Ротшилд и техните US/NATO слуги. Да се надяваме, че клането на невинни цивилни и войници с пушечно месо от уки-нацистите ще приключи по-рано, отколкото по-късно. Но този лесен път към това решение зависи от психопатите.

преди 13 минути, glen написа:

Информацията, публикувана от Киев, е само за PR цели.

а тази от Москва, за друго ли е:laughing4:

преди 7 минути, glen написа:

Пороят от пропаганда, идващ от изкривеното от наркотиците лице на Зеленски на моя екран,

или от тази с напомпания с ботокс идваща от Путин:laughing4:

преди 1 минута, glen написа:

Да се надяваме, че клането на невинни цивилни и войници с пушечно месо от уки-нацистите ще приключи по-рано,

Никога няма да приключи! Кой ще трепе раснаците няма значение - ако не е Украйна, ще насъскаме някой друг - по едър пес

преди 5 часа, absurt написа:

Нещо, съвсем ти избяга способността да разбираш елементарни изречения. Забавляваш ме, не ме изнервяш въобще. Клоуните не ме изнервят, а умните и злонамерени по някакви причини. Ти не си от тях. 

Работата ти не ме интересува- чета поста на Тошеф и чета твоя отговор. На твърдението му, че двете страни нямат обща граница, ти отговаряш, че всеки път, при това твърдение, трябва да гледаш картата. Ми за смях си, подложев. download.gif.4b13d09f57f009817d8ab0f307ffe096.gif

копролалийке,с другаря психясал ми фен - тошеффф сте си лика прилика. Едиствено и само си тролите, заяждайки се за пълни простотии с изкривявания и манипулации на хората :) 

преди 5 часа, maxthon написа:
преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Кой не пуска международните специалисти а ?

Туитър? Проблема, че трябва да дойдат през Украйна и да стигнат до Енргодар. Та кой не иска да стигнат и защо прави си изводите. Имаше преди време и друго искане за провеждане на инспекция по същия начин - влизане през Украйна.

умньо ,Украйна я посетиха еднакамара всякакви лидери и западни политици, и не е никакъв проблем преминаването и визитата на каквито и да е международни институции от украинска страна !

Даже и работят в момента по установяването на военните престъпления на рашистките войски .

Отделно че.. ей на.. Стивън Сегал се появил за пропагандни рашистки интервюта, както и всякакви "експерти" от Никарагуа  ит .н... значи  не е никакъв проблем да посети който къдетос и иска, а тези които спират западните и международни институции са рашистите.

А и как да допуснат, като ще им лъснат всичките лъжи :) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.