Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

На фейковете на Филипов. Откакто почна настъплението на ЗСУ, щаба на ЗСУ млъкна и се ориентираме от вашите ватни клипове. И това ако не си разбрал, значи си като типичните български ватенки, дето не знаят руски.

Името ти на руски, ако те питат "как тебя зовут", начи кажи Толстьiй Орка 9. Начи съименник на Великия Толстой.

Кой е Филипов? Ако казваш, че FatMan9 (аз) е фалшив профил на някой, объркал си се.

И пак прескачаш въпросите ми, без да дадеш никакъв смислен отговор. Аз клипове не давам. Какви клипове? Просто написах нещо, което се оказа прекалено голяма лъжица за твоята уста и тази на @miro20 - затова ме прескачате и не ме коментирате. Вие много добре знаете, че аз съм прав, а вие грешите. Много добре знаете, че истината и фактите са на моя страна, докато на ваша страна са само обидни приказки, спам, и ботове, както съм обясним в ГОЛЯМАТА ПУБЛИКАЦИЯ, която написах преди няколко дена, която русофобите се страхуват да коментират.

image.thumb.png.5c024165bdf52a1ce63116a3d58d912d.png

image.png.af5ff32878d9fa233e8686fff1c05af0.png

image.png.34dce6fdc40a39699a808903e595531b.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, FatMan9 написа:

Ако казваш, че FatMan9 (аз) е фалшив профил на някой

Да, на граф Лев Толстой

Господ като е раздавал акъл, ватенките са били на инструктаж в Масссква

Наближава освобождаването на Херсон.

Купете шампанско, докато има !!!

преди 45 минути, FatMan9 написа:

Кой е Филипов? Ако казваш, че FatMan9 (аз) е фалшив профил на някой, объркал си се.

И пак прескачаш въпросите ми, без да дадеш никакъв смислен отговор. Аз клипове не давам. Какви клипове? Просто написах нещо, което се оказа прекалено голяма лъжица за твоята уста и тази на @miro20 - затова ме прескачате и не ме коментирате. Вие много добре знаете, че аз съм прав, а вие грешите. Много добре знаете, че истината и фактите са на моя страна, докато на ваша страна са само обидни приказки, спам, и ботове, както съм обясним в ГОЛЯМАТА ПУБЛИКАЦИЯ, която написах преди няколко дена, която русофобите се страхуват да коментират.

Мазен мобилизираха ли те 

Понеже ватенките много обичат да говорят за ИСТИНАТА и ФАКТИТЕ ето какви са те. На парада в масква върви (понякога на буксир) танк Армата. На фронта в Украйна, ако успее да стигне поради липса на части и гориво, като свиня в рядка кал се влачи т62. Всеки ватник може да ме обори като предостави снимки на Армата от бойното поле. Ко, няма ли? Та, руската "истина" е, че имат Армата, а фактите са, че имат Т62.

Целият им бит е лъжа и измама. Като се започне от "успехите" на руския процесор Елбрус, мине се през кучето робот от Алиекспрес и се стигне до надуваемите С300/400.

Аре филипов да пусне 1-2 надъхващи клипчета от youtube, медведката да заплаши света със сармата, руските ватници да обърнат по шише водка и денят да си продължи в нормалния си ред.

Клоунска държава, клоунски лъжи, клоунско население.

Абе, къде е армата?

преди 8 минути, Серсем написа:

ре филипов да пусне 1-2 надъхващи клипчета от youtube

Чакай малко да ги разритат от кошарите в Мосейково и накуп ше наизлезне целия интернат  :lol6:

преди 13 часа, dimy написа:

image.png.a0c1eac4eacd7b0535a8cc15d7a28317.png

Да, Азов не са терористи! Те са патриоти дето избиват рускоговорящи, на корем!!!!

Но - една от целите на чичо Путин са именно такива дебили! Казва му се "денацификация" и Путин във всеко интервю казва , че ще има такава.
То вече има, де. И там накрая чакат кадировци.

image.png

Че гледай какво цитираш де. Къде на видеото видя нацистки символи ??

Аз това питах колегата ти фейкомет тошеффффф за тези кадри - от 200 или 2 500 защитници на Мариупол азовци , колко снимки имаше с татуирани нацистки символи ?

Един двама ли намериха само ?

Колко като процент са това от тези 2 000 ?

А Рашистан кой ще денацифицира ?

Докато митингите бяха разрешени, съвсем спокойно си правеха нацистките рашистки маршове :

https://theconversation.com/putins-fascists-the-russian-states-long-history-of-cultivating-homegrown-neo-nazis-178535

преди 10 часа, Banesc написа:

опаа Путин знае кой точно е направил терористичния акт на северните потоци

Естествено че знае... :) 

Нали са му на пряко подчинение .

Още пояснения и разбиване на рашистки лъжи :

преди 2 часа, FatMan9 написа:

image.thumb.png.5c024165bdf52a1ce63116a3d58d912d.png

image.png.af5ff32878d9fa233e8686fff1c05af0.png

image.png.34dce6fdc40a39699a808903e595531b.png

По-забавен беше, като спамеше с тема през час, "как да изкарвам пари без да работя, мързи ме, капитализъмъ ми е виновен".

на 30.09.2022 г. в 9:01, maxthon написа:

Ето го и мотива за взривяването на тръбите. Имат мотив имат и средствата да го направят.

------------

Американските(а може би британските?) терористи взривиха тръбите на германските идиоти... какво толкова?!

Вече злия Запад и англосаксите почнаха да се бият помежду си.

Дойчланд - бъдеща страна от третия свят

Без газопроводи за евтина газ германците са бита карта... 

преди 1 час, Coco1 написа:

Чакай малко да ги разритат от кошарите в Мосейково и накуп ше наизлезне целия интернат  :lol6:

Какво да чака, нали тебе вече са те пуснали!

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Какво да чака, нали тебе вече са те пуснали!

Дядка-русороб разритаха ли те от кошарата ади бачкай че няма за кисело мляко и айфони дет ги "разбираш":giggle1:

Ако се разминем с ядрен апокалипсис, през следващото десетилетие очаквам икономическите центрове в света да се преместят на изток и големите икономически центрове ще останат САЩ, Китай, Русия(тези които държат ресурсите)...

Бедната на ресурси Европа и Африка са обречени да останат страни от третия свят

Както се вижда нагледно от търговския баланс - любимият на безмозъчните тролове евро-?ейски съюз е една смотана бутафорна организация,

която само печата пари без покритие, и нищо не произвежда, а внася повече стоки и услуги отвън

то затова скапаното им евро всеки ден се обезценява с ударни евро-?ейски темпове...

2022-10-02_111648_cr.jpg

преди 43 минути, gagodrago написа:

Ако се разминем с ядрен апокалипсис, през следващото десетилетие очаквам икономическите центрове в света да се преместят на изток и големите икономически центрове ще останат САЩ, Китай, Русия(тези които държат ресурсите)...

Както се вижда нагледно от търговския баланс - любимият на безмозъчните тролове евро-?ейски съюз е една смотана бутафорна организация,

която само печата пари без покритие, и нищо не произвежда, а внася повече стоки и услуги отвън

то затова скапаното им евро всеки ден се обезценява с ударни евро-?ейски темпове...

2022-10-02_111648_cr.jpg

Ти ще отидеш ли в проспериращата Азия или ще си останеш в Третият свят ? :popcorn2:

преди 2 часа, Серсем написа:

Клоунска държава, клоунски лъжи, клоунско население.

Абсолютната истина! Да вземем и речта на Путин от вчера. Кремъл обвиняваха украинците в нацизъм, а той цитира руския философ Иван Илин и му се възхищава.

Цитат

„Всички войни, водени от руснаците, са отбранителни, без изключение. Русия е била винаги жертва на „континентална блокада“ от страна на Европа. Русия не прави нищо лошо. Зло е само това, което правят на Русия. Фактите нямат значение“ – това не е цитат от методическо указание на „Раша Тудей“ или Първи канал. Идеята за политическата непогрешимост на Русия е формулирана много преди началото на руската инвазия в Украйна и принадлежи на философа Иван Илин, изгонен от Съветския съюз с първия „философски параход“ на 29 септември 1922 г. До края на живота си (а той живее в изгнание 32 години) Илин ненавижда болшевизма и смята, че нацистките идеи от хитлеристки тип са спасителни за руския народ и държава. Сто години по-късно се оказа, че управляващият елит на Русия е съставен почти изцяло от предани ученици на Иван Александрович.

https://hkultura.com/news/detailed/ivan-ilin--liubimiiat-filosof-na-putin-i-vojnata_2425.html

преди 1 час, gagodrago написа:

2022-10-02_111648_cr.jpg

Африка бедна на ресурси???

преди 2 часа, miro20 написа:

Че гледай какво цитираш де. Къде на видеото видя нацистки символи ??

LoL, символи ли искаш????

8471.jpg.5ec497cb0576b88a785be396ca25af1e.jpg

Френски военен: Нацистите от «Азов» са навсякъде в Украйна, канят се да режат на парчета евреи и тъмнокожи

Бившият военнослужещ от френската армия Адриен Боке даде интервю за Sud Radio.

Той сподели за неотдавнашните си пътувания до Украйна, където Боке заминава като хуманитарен работник. Според бившия военен по време на тези пътувания е бил свидетел на военни престъпления от бойците от батальон „Азов“, както и на създаването на фалшификати от американските журналисти.

АДРИЕН БОКЕ: Ще ви споделия за бойците от «Азов», които бяха в нашата база.

Те са навсякъде, не само в «Азовстал».

Дори в Лвов, на Запад. Те вървят с атрибутите си — неонацистки символи; Мисля, че трябва да се спомене. Лично аз съм много шокиран, че Европа доставя оръжие на бойци, които според мен са неонацисти, които носят неонацистки символи. Те не говорят за това, но ако се вгледаш внимателно, оказва се, че това е емблемата на бившия СС и се използва навсякъде в Украйна.

Те казваха, че ако попаднат на евреи или търнокожи хора, ще ги нарязват на парчета.

Петя Паликрушева

преди 8 минути, dimy написа:

LoL, символи ли искаш????

8471.jpg.5ec497cb0576b88a785be396ca25af1e.jpg

Френски военен: Нацистите от «Азов» са навсякъде в Украйна, канят се да режат на парчета евреи и тъмнокожи

Бившият военнослужещ от френската армия Адриен Боке даде интервю за Sud Radio.

Той сподели за неотдавнашните си пътувания до Украйна, където Боке заминава като хуманитарен работник. Според бившия военен по време на тези пътувания е бил свидетел на военни престъпления от бойците от батальон „Азов“, както и на създаването на фалшификати от американските журналисти.

АДРИЕН БОКЕ: Ще ви споделия за бойците от «Азов», които бяха в нашата база.

Те са навсякъде, не само в «Азовстал».

Дори в Лвов, на Запад. Те вървят с атрибутите си — неонацистки символи; Мисля, че трябва да се спомене. Лично аз съм много шокиран, че Европа доставя оръжие на бойци, които според мен са неонацисти, които носят неонацистки символи. Те не говорят за това, но ако се вгледаш внимателно, оказва се, че това е емблемата на бившия СС и се използва навсякъде в Украйна.

Те казваха, че ако попаднат на евреи или търнокожи хора, ще ги нарязват на парчета.

Петя Паликрушева

Стария фейкомет Боке ли ще ми цитираш бре умньо :)

https://www.stopfake.org/bg/kak-frantsuzint-adrien-boke-opravdava-ruskite-prestpleniya-v-bucha/

преди 2 часа, gagodrago написа:

Какво ще означава еврото без германска индустрия?

Предполагам че наближава времето когато ще бъде по ефтино да си избършем задниците с банкнота от 100 евро отколкото с тоалетна хартия!

преди 3 часа, gagodrago написа:

------------

Американските(а може би британските?) терористи взривиха тръбите на германските идиоти... какво толкова?!

Вече злия Запад и англосаксите почнаха да се бият помежду си.

Дойчланд - бъдеща страна от третия свят

А ма бас че след 20 години германците пак ще живеят в пъти по-добре от руснаците.

преди 13 часа, Филипов написа:

лишения от мнение

https://www.kavkazr.com/a/kogo-s-kavkaza-pytayutsya-otpravitj-na-voynu-v-ukrainu-/32056073.html

преди 6 минути, BANKATA написа:

А ма бас че след 20 години германците пак ще живеят в пъти по-добре от руснаците.

Чакай Тошев и Синдбад да додат. Другите са тарикати.

Представяте ли си какъв рев и вой до небето щяха да нададат американските роби и тролове в България, ако руснаците примерно бяха взривили някой газопровод между Мексико и Щатите?!

Заглавието щеше да е с огромни букви на първите страници на всички лакейски слугински медии

Но откакто стана ясно, че най-вероятно американските(или пък британските) им господари с терористичен акт са взривили и унищожили газопроводите за Германия, американските подлоги в България въобще не смеят да се обадят, а само тихичко седят и ронят сълзи в ъгъла си...

преди 3 часа, gagodrago написа:

2022-10-02_111648_cr.jpg

точно обратното - източника ти да не завършва на РУ - Путин иска да те мобилизира, защо се криеш тук, страх ли те е

преди 43 минути, glen написа:

Какво ще означава еврото без германска индустрия?

Предполагам че наближава времето когато ще бъде по ефтино да си избършем задниците с банкнота от 100 евро отколкото с тоалетна хартия!

:Dта то сега  е по евтено и сега да е с 100 рубли влесто с вестници, явно тези които са ти харесали поста роднините им са в страни където се пазари с евро, и дори незнаят как изглеждат рублите:lol6:

преди 7 минути, gagodrago написа:

Представяте ли си какъв рев и вой до небето щяха да нададат американските роби и тролове в България

те руснаците ревът и сега, за американците незнам

Саакашвили: Бегущие россияне - демографическая опасность для Грузии

до кога ще се криете като полски мишки - Путин мобилизира привържениците си:D

09850000-0aff-0242-0827-08da9fd1df1d_cx0

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.