Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Абе ти наистина си без умствен капацитет. 🤭

Тя изпитва оргазъм като и кажат това. И работи усилено по въпроса по-често да и го казват :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, БаалБек написа:

Интилигентна ПОДИГРАВКА с касапин и последовател на нацизма? 

Една подигравка, независимо срещу кого е насочвна, ако не е интелигентна се обръща към подиграващия се...

Затова не всеки може да бъде Радой Ралин...

И не всеки дебил с компютър може да почне работа в "Шарли Ебдо"...

Ма щом та кефи, продължавай...

Мен не ме бърка...

преди 22 минути, miro20 написа:

Нищо не значи ако не си комплексар.

Зеленски никога не се е помпал с ботокс, никога не е стоял на кокили-токчета , никога не се е крил в бункери ,никога не е сядал на маси по 15 метра , никога не го е страх да излезе на улиците,  никога не е бягал от Киев, никога не се е снимал като мухлю с нашия пРезилдент

827535.jpg

Нито Принс, нито Зеленски са комплексари . Путлю е тотален комплексар.

---------------

Лоботомиро, гледм, че се опитваш да правиш анализи на ръста на хората по снимки.

Я анализирай колко метра е висок Путин на базата на тези снимки:

1578492962.jpg

zx952y526-4105092.jpg

44017160-101.jpg

980x551-1548344478.jpg

Важното е че напоследък се чуват доста добри неща за Глобалната Война. Не за украинската. Украинската е само за мюре.

И много от нещата се навързват и изпълняват.

Все пак доброто ще победи!

преди 2 минути, gagodrago написа:

---------------

Лоботомиро, гледм, че се опитваш да правиш анализи на ръста на хората по снимки.

1578492962.jpg

zx952y526-4105092.jpg

44017160-101.jpg

980x551-1548344478.jpg

Аз още от училище ми казваха че акъл на високо не вирее, имаше един дългуч, абсолютна читанка, но беше тъп и пре тъп.😀

преди 4 минути, miro20 написа:

Какви вибратори, какви мъже...  пили си пил.. върви си лягай...

Разбирам мъката че загубихте пак изборите

Траверс , неземен ..... Не , че има някакво значение , но не пия алкохол . Просто не обичам какъвто и да е алкохол . Аз избори не съм губил защото не съм гласувал нито за Корнела , нито за Кирчо , нито за Янев , шопара Каракачанов, хрИСТО тъпото Иванофф или който и да е от останалите отрепки . Никога не съм гласувал и за Нереза от Банкя !   :cool:

току-що, miro20 написа:

Снимите на Путлю с пРезилдента и деса ли имаш впредвид ?

Да, те са създадени за дебили ... показвщаи Путлю 200 см :) 

Мирча, Мименце неосъществено...

Пак ли почваш с твоите инсинуации...

Снимки за дебили си разменяте постоянно, не помня да съм коментирал снимката на Путин с Радеви...

И да, ако някой от тази снимка реши, че Путин е по-висок от Радев, определено е дебил...

Но... и този, който ползва тази снимка, като доказателство, че по този начин Путин иска да се покаже по-висок, също не отстъпва на първия дебил...

Позицията на Путин при подобни снимки има съвсем друга цел...

Но дебилите са си дебили, без значение от политическите им пристрастия...

Дерзай, тигърче мяукащо, "Дарвин" те очаква...

преди 4 минути, vpvelev написа:

Разбира се. Въпроса е как ще се оправят със всички двойници на Путлю... Жалко за хората...

преди 6 минути, gagodrago написа:

Вече обясних по горе за токчетата и пъйнеходите :) 

преди 2 минути, andiay написа:

Мирча, Мименце неосъществено...

Пак ли почваш с твоите инсинуации...

Снимки за дебили си разменяте постоянно, не помня да съм коментирал снимката на Путин с Радеви...

И да, ако някой от тази снимка реши, че Путин е по-висок от Радев, определено е дебил...

Но... и този, който ползва тази снимка, като доказателство, че по този начин Путин иска да се покаже по-висок, също не отстъпва на първия дебил...

Позицията на Путин при подобни снимки има съвсем друга цел...

Но дебилите са си дебили, без значение от политическите им пристрастия...

Дерзай, тигърче мяукащо, "Дарвин" те очаква...

Да де. доказа че снимката е за дебилите, фенове на Путлю :) 

преди 5 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Траверс , неземен ..... Не , че има някакво значение , но не пия алкохол . Просто не обичам какъвто и да е алкохол . Аз избори не съм губил защото не съм гласувал нито за Корнела , нито за Кирчо , нито за Янев , шопара Каракачанов, хрИСТО тъпото Иванофф или който и да е от останалите отрепки . Никога не съм гласувал и за Нереза от Банкя !   :cool:

И какво ме бърка че те е срам да кажеш за кого си гласувал ?

Аз гласувах за ГЕРБ.И се гордея с това.

мизерабълите се криете на принципа "гузен негонен бяга"  :) 

преди 3 минути, miro20 написа:

Разбира се. Въпроса е как ще се оправят със всички двойници на Путлю... Жалко за хората...

Добре, че Путин се престраши да се опълчи на злото. Тия шепа богати глобалисти, дето си печатат парите, а не си ги изработват с труд, решиха, че могат да си играят на Господ.

преди 2 минути, vpvelev написа:

Добре, че Путин се престраши да се опълчи на злото. Тия шепа богати глобалисти, дети си печатат парите а не си ги изработват с труд, решиха, че могат да си играят на Господ.

злото е Путлю . А олигархията му от приятелския му мафиотски кръг, да не бида са станали милиардери " с труд" ???

не знам още колко магарии може да направи .

Сега мина на заигравка с ядрено оръжие.  Само заради комплексите че никой в Украйна не го иска и никой не му признава цирка с референдумите и анексиите.

Колкото и ядрени бомби да изсипе, каквото и да направи в Украйна, никой няма да си промени мнението и омрзата към него  като новофюрер и смахнат психясал диктатор.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, miro20 написа:

Да де. доказа че снимката е за дебилите, фенове на Путлю :) 

Е, би ме изненадал, ако бе разбрал, какво всъщност казах...

И за теб, и за Асланчик, е характерно, че приемате желаното за реално...

Ама пък така е забавно за нормалните хора...

Ще остане в уикипедията като пример на "обезьана с гранатой"

преди 5 минути, miro20 написа:

И какво ме бърка че те е срам да кажеш за кого си гласувал ?

Аз гласувах за ГЕРБ.И се гордея с това.

мизерабълите се криете на принципа "гузен негонен бяга"  

------------------------

Да бе, теб те знаем, че за когото и да гласуваш, винаги си на страната на лузърите и на прецаканите!

току-що, gagodrago написа:

------------------------

Да бе, теб те знаем, че за когото и да гласуваш, винаги си на страната на лузърите и на прецаканите!

кой го казва.. кой го казва... един от най върлите комунета, антибългари путинисти ...

Извинявай, ама няма по големи лузъри от вас :) :) :)

Затова сте вечно озлобени и обидени на живота... :getout:

преди 12 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Колко ли ще си изненадан, като разбереш, че 25% от НЕгласуването ти е отишло за Нереза от Банкя, 20 за Кирчо, 4 за Янев, 8 за Христо тъпото и тн. и тн. за останалите отрепки.

преди 6 минути, miro20 написа:

злото е Путлю . А олигархията му от приятелския му мафиотски кръг, да не бида са станали милиардери " с труд" ???

Станали са милиардери не като си печатат парите. Освен това те не говорят за "ресет" и "зануляване" на света. Не казват, че "няма да притежаваш нищо, но ще си щастлив".

преди 6 минути, miro20 написа:

Колкото и ядрени бомби да изсипе, каквото и да направи в Украйна, никой няма да си промени мнението и омрзата към него  като новофюрер и смахнат психясал диктатор.

Мнението на западните народи или на продажните им правителства, купени и обучавани от разни фондации?

преди 31 минути, vpvelev написа:

"Роднини, племеница, рубли и данък на НАТО". Друго знаеш ли?

е да виж, родата в русия - не плаща на НАТО - ти що още плащаш бомбите на НАТО:D

сащ  вече не са фактор

не могат да се справят с един дъжд

извилича ги водата американците от домовете и ги дави в морето

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

е да виж, родата в русия - не плаща на НАТО - ти що още плащаш бомбите на НАТО:D

Ама ти наистина си без умствен капацитет :)

преди 13 часа, Серсем написа:

Понеже ватенките много обичат да говорят за ИСТИНАТА и ФАКТИТЕ ето какви са те. На парада в масква върви (понякога на буксир) танк Армата. На фронта в Украйна, ако успее да стигне поради липса на части и гориво, като свиня в рядка кал се влачи т62. Всеки ватник може да ме обори като предостави снимки на Армата от бойното поле. Ко, няма ли? Та, руската "истина" е, че имат Армата, а фактите са, че имат Т62.

Целият им бит е лъжа и измама. Като се започне от "успехите" на руския процесор Елбрус, мине се през кучето робот от Алиекспрес и се стигне до надуваемите С300/400.

Аре филипов да пусне 1-2 надъхващи клипчета от youtube, медведката да заплаши света със сармата, руските ватници да обърнат по шише водка и денят да си продължи в нормалния си ред.

Клоунска държава, клоунски лъжи, клоунско население.

Абе, къде е армата?

Кой ти е основния/другия профил във форума?

преди 21 минути, vpvelev написа:

Важното е че напоследък се чуват доста добри неща за Глобалната Война. Не за украинската. Украинската е само за мюре.

И много от нещата се навързват и изпълняват.

то в последно време и мн. хора избягаха от Русия:D

преди 1 минута, FatMan9 написа:

Кой ти е основния/другия профил във форума?

Може би основния му е Бунак :)

преди 6 минути, Banesc написа:

сащ  вече не са фактор

не могат да се справят с един дъжд

извилича ги водата американците от домовете и ги дави в морето

Америка не е фактор от над 50 години насам. Корпоративна Америка, не Америка е източника на зло. Тези две неща са различни.

Америка = мястото, където живее пролетариата, който е поробен.

Корпоративна Америка = седалището на големите корпорации и династии (глобалистите), които постоянно финансират военни конфликти и таксуват пролетариата, след което инвестират таксите във военни конфликти и разширяване на империята, като използват геополитически-терористичи инструменти като НАТО, примерно.

преди 10 минути, gagodrago написа:

------------------------

гледа от теб:D

преди 6 минути, Banesc написа:

сащ  вече не са фактор

русия не е фактор - кой е подкрепя - който може и те се ослушват

преди 6 минути, vpvelev написа:

Ама ти наистина си без умствен капацитет :)

а ти даваш да трепем руснаци:D

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

то в последно време и мн. хора избягаха от Русия:D

Това е една от хубавите новини. Да можеше и от България да се махне цялата простотия, родоотстъпници и друга тарикатска паплач, знаеш ли колко богата и просперираща щеше да стане България.

Утре ще пиша до Президента да обяви пълна мобилизация.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.