Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 52 минути, BANKATA написа:

Обидно е една жена да е повече в час за войната от вас, ама проблема е във вашия "компютър".

В тоя случай не е обидно, защото тя въобще не е в час за войната.

Като използваш обидни епитети за Путин, Русия и руснаците, означава, че въобще не си в час. Не само с конкретната война.

Прави впечатление че вие троловете тука, които сте против Русия всички използвате обидни епитети, което говори, че не сте много сигурни в правотата на доводите си. И с обидните епитети се опитвате да запълните тая несигурност.

Да не говорим, че въпросната жена се смееше ехидно и подигравателно на това колко бил висок Путин. Пълна тъпота.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, vpvelev написа:

Като използваш обидни епитети за Путин, Русия и руснаците, означава, че въобще не си в час. Не само с конкретната война.

Прави впечатление че вие троловете тука, които сте против Русия всички използвате обидни епитети, което говори, че не сте много сигурни в правотата на доводите си. И с обидните епитети се опитвате да запълните тая несигурност.

в казакстан ли се скри че не си сред феновете на Путин

04210000-0aff-0242-7d4f-08daa0a4d351_w15

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

в казакстан ли се скри че не си сред феновете на Путин

Ето например тая жена от Бургас поне си признава, че е без умствен капацитет. При това положение няма значение какво ще каже нито за войната нито за короната. 

------------

И ти Банка искаш да разговарям сериозно с такива особи.

преди 11 минути, vpvelev написа:

Ето например тая жена от Бургас поне си признава, че е без умствен капацитет. При това положение няма значение какво ще каже нито за войната нито за короната. 

------------

И ти Банка искаш да разговарям сериозно с такива особи.

не каза, племенницата ти от Германия ли ще купи къща тук - вероятно онлайн:D

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

не каза, племенницата ти от Германия ли ще купи къща тук - вероятно онлайн:D

Ами, онлайн. Трябва да я огледат първо. Тя си има апартамент, ама искат някоя къща из Балкана някъде.

Ако твоите глобалисти-приятели пак пуснат някой цирк и сложат пак КПП-та и ограничения да си отидат спокойно на чист въздух в планината, без дертове и проблеми с маски, каски и игли.

преди 1 минута, vpvelev написа:

Ами, онлайн. Трябва да я огледат първо. Тя си има апартамент, ама искат някоя къща из Балкана някъде.

Ако твоите глобалисти-приятели пак пуснат някой цирк и сложат пак КПП-та и ограничения да си отидат спокойно на чист въздух в планината, без дертове и проблеми с маски, каски и игли.

баламосва те - и ние казваме така на нашия дедо , да добре - поне да захлупи очи спокойно че е станало както казва той;)

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

баламосва те - и ние казваме така на нашия дедо , да добре - поне да захлупи очи спокойно че е станало както казва той;)

За къщата не ме баламосва. Сега лятото като идваха си набелязаха 1-2 места.

Сега ще идват по Кодеда. (Освен да празнуват сега ще се изкъпят тук поне повече от 5 минути :) ).

И като дойдат пак ще пообиколят някои места за проверка.

преди 2 минути, vpvelev написа:

За къщата не ме баламосва. Сега лятото като идваха си набелязаха 1-2 места.

Сега ще идват по Кодеда. (Освен да празнуват сега ще се изкъпят тук поне повече от 5 минути :) ).

И като дойдат пак ще пообиколят някои места за проверка.

:D и пак нищо няма да вземат - познато ми е

309387355_10158718195222554_298041785615

кажи им да отидат в Казахстан - там вече има мн. руснаци и не е Русия:D

04020000-0aff-0242-5b52-08daa0a4d352_w15

преди 2 минути, M.Николов написа:

Всичко тъпо ли ти се вижда интересно ? 

току-що, M.Николов написа:

Интересно, справедливо, но с малък шанс да се случи...

Но... Мъск е известен със страностите си...

току-що, N1K17Y написа:

Всичко тъпо ли ти се вижда интересно ? 

Хм, от твоите уста (клавиатура) наистина е тъпо да коментираш Мъск, но пък е интересно, мхм...

току-що, andiay написа:

Интересно, справедливо, но с малък шанс да се случи...

Но... Мъск е известен със страностите си...

Хм, от твоите уста (клавиатура) наистина е тъпо да коментираш Мъск, но пък е интересно, мхм...

Директно направи една тема за Мъск, където да пишете само избраните интелектуалци :D 

току-що, N1K17Y написа:

Директно направи една тема за Мъск, където да пишете само избраните интелектуалци :D 

Че за какво ми е тема за Мъск?

В случая коментираме негово мнение за войната...

И ти явно смяташ, че си по-умен от него...

Което на мен пък ми звучи абсурдно забавно...

Във всеки случай, мнението на човека, който до голяма степен вече "държи" сателитните връзки е най-малкото интересно...

Ама признавам, по-интерсни са картинките и клипчетата за дебили...

преди 2 минути, andiay написа:

Е, много ясно.

Иска ли питане.

:D

преди 3 минути, andiay написа:

Как може?!!

преди 4 минути, andiay написа:

Точно в десетката.

преди 1 час, vpvelev написа:

Да не говорим, че въпросната жена се смееше ехидно и подигравателно на това колко бил висок Путин. Пълна тъпота.

Аз използвам обидни епитети към Путьо и ватенките което е нормално понеже заради тях загиват хора вече 8 години. 

Докато вие най-редовно използвате обидни епитети към хората с които се опитвате да дебатирате. А това е нормално когато няма с какво да подкрепите глупавите опорки в които вярвате.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Е, много ясно.

Иска ли питане.

Как може?!!

Точно в десетката.

Бе в тая тема са се сбрали по-по-най...

Е, то верно, че туй бе детска игра...

Ма то като не си е доизживял човек детството...

Жалко само, че нимой са появи и бате Енчо...

Ей на, вече започнаха да се препират и кой първи предсказал нещо си...

Кой е по-по-най...

Я да взема и аз да предскажа нещо...

Путин ша умре, Зеленски и той ша умре, Байдан и той, а даже най-странното е, че смятам и че аз ша умръ...

Е, не казвам кой кога, но туй е без значение...

Ей на, аз казах ли ви вееееееееееееее...

Всички ша умрем!

Е, кой е по-по-най сега, а....

преди 26 минути, andiay написа:

Че за какво ми е тема за Мъск?

В случая коментираме негово мнение за войната...

Във всеки случай, мнението на човека, който до голяма степен вече "държи" сателитните връзки е най-малкото интересно...

Чакай, имам някакъв огромен пропуск, където не съм разбрал, че Мъск е не само инженер, ами експерт по геополитиката в Европа. А, чакай...

Чакай още малко, че като те знам какъв си интелектуалец, няма да схванеш, та ще ти ползвам твоя пример. Ти явно се имаш за по-умен от Гари Каспаров, щом не си съгласен с мнението му за Украйна. Да търся ли мнения на други, наистина интелигентни хора, господин дървен философ, или загряхте каква глупост написахте ? 

преди 5 минути, BANKATA написа:

Аз използвам обидни епитети към Путьо и ватенките което е нормално понеже заради тях загиват хора вече 8 години. 

Докато вие най-редовно използвате обидни епитети към хората с които се опитвате да дебатирате. А това е нормално когато няма с какво да подкрепите глупавите опорки в които вярвате.

Сори, но ти на това тука дебат ли му викаш?

Щото за мен е раздумка на празна маса...

Черно-бяло ви я показах...

Ей ви и цветна, че картинките най-много ги разбирате, типично по детски...

1664343756_dsc_0217-1a.jpg

аз съм го измислил по - добре от Мъск  

в целия свят да се пусне референдум и всичко да стане  Русия 

току-що, N1K17Y написа:

Чакай, имам някакъв огромен пропуск, където не съм разбрал, че Мъск е не само инженер, ами експерт по геополитиката в Европа. А, чакай...

Чакай още малко, че като те знам какъв си интелектуалец, няма да схванеш, та ще ти ползвам твоя пример. Ти явно се имаш за по-умен от Гари Каспаров, щом не си съгласен с мнението му за Украйна. Да търся ли мнения на други, наистина интелигентни хора, господин дървен философ, или загряхте каква глупост написахте ? 

За твое сведение, Мъск е не само инженер...

Интересите му отдавна прескочиха чисто техническите процеси...

По същество той вече доста активно участва в правенето на геополитика...

А мнението му за тази война е най-малкото интересно...

Преди няколко месеца с ентусиазъм се изредихте да го цитирате за решението му да даде достъп до сателитен нет на украинците чрез своето "влакче"...

А Каспаров е гениален шахматист, но в никакъв случай не е близко до геополитиката...

Естествено, че и неговото мнение е най-малкото поне интересно...

При всички случаи по-интересно от "картинките", "клипчетата", "Аз казах ли вееее", цитати на никому неизвестни "автори" и т.н.

Но пък ще бъде много скучно, мда...

За къде е тая тема без "Путлер", "рашистан", "русороб", "сороспия" (туй направо ме жегва, една година съм бил стипендиант на отвореното общество), "гейропа" и прочее високоинтелектуални изрази....

Тъй че, карайте си по съществото на темата и не се отклонявайте от "правата линия"....

преди 9 минути, andiay написа:

За твое сведение, Мъск е не само инженер...

Интересите му отдавна прескочиха чисто техническите процеси...

По същество той вече доста активно участва в правенето на геополитика...

А мнението му за тази война е най-малкото интересно...

Преди няколко месеца с ентусиазъм се изредихте да го цитирате за решението му да даде достъп до сателитен нет на украинците чрез своето "влакче"...

А Каспаров е гениален шахматист, но в никакъв случай не е близко до геополитиката...

Естествено, че и неговото мнение е най-малкото поне интересно...

При всички случаи по-интересно от "картинките", "клипчетата", "Аз казах ли вееее", цитати на никому неизвестни "автори" и т.н.

Но пък ще бъде много скучно, мда...

За къде е тая тема без "Путлер", "рашистан", "русороб", "сороспия" (туй направо ме жегва, една година съм бил стипендиант на отвореното общество), "гейропа" и прочее високоинтелектуални изрази....

Тъй че, карайте си по съществото на темата и не се отклонявайте от "правата линия"....

Ох, каква ирония, дървеният философ да се възмущава, че никой тук не му е на нивото и не може да води дебат, но пък освен празни приказки и да слага всички под общ знаменател, друго не е писал досега. Пусни нещо на Мъск, той ги разбира работите. Тамън изборите минаха, питай го, да ни каже кой трябва да управлява. Па, ако има време, да ми каже и рецепта за туршия. 

преди 49 минути, M.Николов написа:

Е, много ясно.

Иска ли питане.

Как може?!!

Точно в десетката.

Ти що се мислиш за по-умен от Каспаров бе :slap1:

Мнението му за ГЕРБ, няма да пускам ,че тогава...

преди 18 часа, miro20 написа:

Не позна. Бяга интелигенцията, бягат умните хора, бягат образованите, бягат мислещите.

Остават малоумниците нахъсани с промита проапганда

Е, и тези които нямат тази свобода и възможности , които не могат да си позволят дори да излязат от града си по финансови или други причини ...

пп

Между другото, има ли руснак който живее и работи на Запад , който да "мисли за завръщане" ??  :)

Ха-ха... Абе, Пролетариатник Миро, ти ако не напишеш нещо негативно срещу Русия, ти няма да си ти, бе.

Кое му е добре на това да си имигрант ва деиндустрализирания Запад? Кое му е хубавото на това да си мияч на чинии, събирач на череши и грозде, болногледач, работник във фабрика за месо (вероятно на черно) и т.н...? Кое му е хубавото на това да си в държава, където ти се вземат парите и се прехвърлят към САЩ чрез IMF?

Ако в ЕС е толкова хубаво, и Българи е в ЕС и се управлява от политици с Евро наклонности, защо хората пак бягат? Аз вече съм ти обяснил защо.

Хората бягат да бачкат жрици по Европа, тъй като колкото и да е зле там, то пак е малко по-добре отколкото при нас. Примерно, ако в България се гаврят с теб и ти плащат 700лв, то в германия пак ще се гаврят с теб и ще ти плащат повече, което означава, че гаврата навън е по-добре платена отколкото гаврата тук.

България е почти напълно деиндустриализирана. Германия, която е популярна дестинация з българските номади, които бягат отчаяно там да работят за пенсия и след това се връщат, или по-скоро се връщат като ги хванат болки в кръста от това, че са постоянно наведени да берат растения от земята, докато немеца им вика "Давай, давай!!!", е в напреднало ниво на деиндустрализация, но не е чак толкова зле колкото е в България. В момента ЕС се руши, това е ясно и очевидно, лесно наблюдаемо и разбираемо от хората, които нямат когнитивен дисонанс. Какво ще стане когато ЕС свърши? Сети се сам.

Ако в една държава те ограбват 50 пъти на месец, а в друга държава те ограбват 49 пъти на месец, то другата държава е по-добре, не защото реално е по-добре, а защото е по-добре относително. Това е ситуацията и при нас: България-Германия, примерно.

Не се подвеждай и не пускай лъжлива информация. Всички вече знаят, че аз съм прав, а ти грешиш, което допълнително се затвърждава от факта, че аз използвам статистики, проучвания и сложни политически налази, а ти просто игнорираш това, което казвам, и продължаваш да повтаряш твоето фактически погрешно мнение, което аз успешно оборвам с лекота всеки път когато пожелая.

И още нещо, уважаеми Миро! Защо не коментираш статистиките и проучванията относно ЕС-Русия, които съм показал в следната тема (трудно ли ти е да обориш факта, че руската икономика е по-добра от тази на ЕС, включително и от индустриална гледна точка?):

току-що, N1K17Y написа:

Ох, каква ирония, дървеният философ да се възмущава, че никой тук не му е на нивото и не може да води дебат, но пък освен празни приказки и да слага всички под общ знаменател, друго не е писал досега. Пусни нещо на Мъск, той ги разбира работите. Тамън изборите минаха, питай го, да ни каже кой трябва да управлява. Па, ако има време, да ми каже и рецепта за туршия. 

Подозирам, че в този форум има хора, които са на нивото ми, дори и такива над него...

Но това не са постоянните участници в тази тема...

И изобщо не слагам всички под общ знаменател...

Това ясно си личи и по начина по който комуникирам с някои хора, нищо че позициите ни са различни...

Но с такива като вас просто се забавлявам...
Поне за това ви бива...

Ако сам не можеш да се досетиш, как точно Мъск участва в правенето на геополитика, то всеки опит някой дда ти го докаже е обречен...

Също като с "Майдана"...

А аз никога не съм си падал по "causa perduta"...

А какво общо имат изборите в България и геополитиката, това само ти си знаеш...

А па за рецепта за туршия съвсем не мога да помогна, никога не съм харесвал туршии...

На казанлъшкото моме вече му казах, да го кажа и на теб, ироничната подигравка има успех, когато се прави по интелигентен начин...

Когато се прави по дебилски, най-често рефлектира върху правещия...

Но не ме бърка да упорстваш с опитите си...

Забавно е...

Троловете да слушат какво им обяснява американец. Той е разбрал за какво става дума, само те си мелят тяхното.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.