Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

ЗСУ са пробили отбраната на рашистите и на Запорожкото направление !!!

Тошев си мисли, че хартиени референдуми могат да защитят орките от украинските химарси

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

ЗСУ са пробили отбраната на рашистите и на Запорожкото направление !!!

Тошев си мисли, че хартиени референдуми могат да защитят орките от украинските химарси

това вече е атака срещу руска територия

руските граничари идват

бягайте 

Цените на бронежилетките в Русия рязко се увеличиха. Каква е причината? Много са търсени! Но защо?

https://i.postimg.cc/LspP3By1/image.png

bronezh.png

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

И на Херсонския фронт ЗСУ са нагънали рашистите

Понеже Коношенков 7 (седем пъти) превзе Кременная, ся Тошев си мисли, че ЗСУ трябва седем пъти да я освободят.

Те би трябвало да са освободили вече над 100 (сто пъти) Херсон, така че някакви си седем пъти за някаква си  Кременная е нищо работа  :wub:

преди 1 минута, БаалБек написа:

Но защо?

Великата Октомврийска Революция може този път да избухне през октомври, че да не се бъркаме повече !!!

преди 57 минути, БаалБек написа:

Признание, че Путин е джендър, либераст? Знаех си, че си наш човек. :cool:

Не знам дали знаеш, но Джендерастията и Либерастията я проповядват началниците ти в тролската централа и техните краварски господари. 

Даже не знаеш за какво се борят работодателите ти. Ще те уволнят бре, моме. После к'во ше папкаш, кат' за друга работа акъл си нямаш?

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Смехът е голям смяххх, рашистите дотолкова закъсали откъм РСЗО, че докарали на бойното поле катюшите от ВСВ !!!

гледай да не докарт катюшите от третата световна

преди 10 часа, vpvelev написа:

Добрата новина е че ОТ Русия бяхат родоотстъпници, разглезени специалисти, тарикати и други. Сега ще помият малко чинии на запад и ще започнат да мислят за връщане.

Мозък и биотокове. :lol6:А пък тези, които са лайкнали поста ти - още повече ги "пере" тока

Цитат

Русия сама се кастрира

През 1922 Русия прокужда най-добрите си умове. Сега пак се "прочиства": заради войната мнозина избягаха. Русия се кастрира сама. Тя или ще се разпадне, или трябва да се обърне към свободния ум и да признае вината си. Преди 100 години Русия прокужда най-добрите си учени, философи, издатели и публицисти. Германският параход "Oberbürgermeister Haken" заминава от Петроград към Германия с уникален философски товар - сред пътниците са философите Николай Бердяев и Сергей Булгаков и т.н. В края на февруари 2022 година путинова Русия, без да мисли за последствията, прогони много хора със съвременно отношение към живота, работата и творчеството. Де факто тя се кастрира. И това е безвъзвратно. 

преди 13 минути, БаалБек написа:

Цените на бронежилетките в Русия рязко се увеличиха. Каква е причината? Много са търсени! Но защо?

да ходят на фронта 

ще им дадът безплатни 

преди 18 минути, Banesc написа:

да ходят на фронта 

ще им дадът безплатни 

Ми не, купуват си ги. Путлер е фалирал.

ЗСУ са пробили Херсонския фронт. Рашистките пропагандони вече вият на умряло !!!

За сега украинската страна мълчи.

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Не знам дали знаеш, но Джендерастията и Либерастията я проповядват началниците ти в тролската централа и техните краварски господари. 

Даже не знаеш за какво се борят работодателите ти. Ще те уволнят бре, моме. После к'во ше папкаш, кат' за друга работа акъл си нямаш?

Не понял, тор-вариш. А очен старался... Ета как по вашенски... денги присъйлайте немедленно. Толка истински рубъли.

преди 3 часа, Филипов написа:

Абсолютно прав е Кадиров. И аз отдавна подозирам престъпна некадърност сред руското командване, първоначално към това на север, а сега май и на юг отстъпват. Нима Путин не вижда, че вместо да си вземат новоприетите области в техните граници, укрите ги смаляват непрекъснато, а какво остава за големите руски градове Харков и Одеса. Седмици не можаха да изпратят на Лиман подкрепление, а сега пак ли се прегрупират?! Резерви, а резервите никакви ги няма. Ай, стига. Не разжалване до редник - военен съд!

преди 1 час, Филипов написа:

Добре, че го поправи второто, какво беше пуснал преди малко, направо ме шашна - някаква укроеврогейска пропа (измислих си нова думичка за по-кратко), на която вярват само техните и местни идиоти.

Ако нещо съм проспал моля да бъда извинен - бях в комисия и нощес предавах резултати. А сутринта съм станал рано.

преди 48 минути, Филипов написа:

Ако нещо съм проспал моля да бъда извинен

ЗСУ са пробили Херсонския фронт и са стигнали до Дучани

https://youtu.be/ErMXi4oB6uU

Речта на Путин е в стил Гьобелс. Церемониалното анексиране на Путин едва ли може да прикрие крехкия контрол на Русия върху територията в Източна Украйна. И намекът за ядрени оръжия, за да я защити, намирисва на отчаяние. Отделно има проблем с "частичната мобилизация". Постоянни протести на руското общество, на което беше обещано бързо и безболезнено участие в "специалната операция" срещу Украйна, започва да губи търпение от жертви, санкции и изпадане в международна изолация. Това е последната година на Путин начело на русия. Иначе ще продължат да си живеят в капана на измислиците на Путин.

Има добри новини:

Цитат

Информациите от тази сутрин, при това - предимно от руски телеграм-канали, потвърдени и от Гиркин, говорят за сериозен пробив на украински части на руския фронт в северната част на Херсонска област. Украинците настъпват с танкове и пехота на Десния бряг на Днипро (Днепър), при слаба руска съпротива и не само изтласкват войските на РФ на юг, но и постепенно им ограничават достъпа до реката и възможността за спасително евентуално прехвърляне на Левия бряг. Предполага се, че въпреки многото убити, Русия все още има там над 15000 души, които до дни ще попаднат в пълно обкръжение. И в плен. Те и досега бяха в позицията на обречени, но от дни насам украинците заглушават техните системи за връзка и блокират всякаква координация на отделните подразделения. С боеприпасите, храната, водата и прочие, положението на агресорите отдавна е критично. Това прави прогнозите значително по-лесни: падането на Херсон, особено на север, е въпрос на дни. Може би - седмица-две.

Съветски зайци?!?

Казах ли ти вече, подобни картинки кой и за кого ги прави?

Май казах...

Ма нЕма нищо, ша поамнайстя - правят се от и за дебили, мхм...

Кефиш ли им се?

Щом ги репостваш, значи - Да...

Извода оставам на теб...

току-що, БаалБек написа:

Забавлявам се. А ти?

О, определено се забавлявам...

Е, има малка разлика де, аз се забавлявам с вас...

А вие се забавлявате с картинки като горната...

Ма нЕма лошо, важно е да има забава...

Че то истинската война хич не е забавно нещо...

Преди ти казах, че не от всеки става Радой Ралин, сега ще допълня, че още по-малко са способни да пишат "забавно" за войната като Джоузеф Хелър...

Интелигентната подигравка се нарича сатира...

Дебилната ползва изрази като "съветски зайци"...

Ма щом това те забавлява...

Ти пък ще ме забавляваш мен...

И всички сме хепи...

Обратното на "Параграф 22"...

преди 12 минути, andiay написа:

О, определено се забавлявам...

Е, има малка разлика де, аз се забавлявам с вас...

А вие се забавлявате с картинки като горната...

Ма нЕма лошо, важно е да има забава...

Че то истинската война хич не е забавно нещо...

Преди ти казах, че не от всеки става Радой Ралин, сега ще допълня, че още по-малко са способни да пишат "забавно" за войната като Джоузеф Хелър...

Интелигентната подигравка се нарича сатира...

Дебилната ползва изрази като "съветски зайци"...

Ма щом това те забавлява...

Ти пък ще ме забавляваш мен...

И всички сме хепи...

Обратното на "Параграф 22"...

Офф! Оспами темата, но да питам за един приятел - Ти гласува ли? Или все още си последовател на "Станка"

stanka.png

преди 21 минути, attj написа:

Ако Вашингтон не каже "не“ на Украйна в НАТО, американците няма да спечелят нищо, но може да загубят всичко

Спокойно. Вече чичко путин оправи нещата и ЕС отново е в орбитата на САЩ. Колкото и да се опитваше путин - не успя. Сега в тази орбита ще влязат и други държави (наши съседки) :cool:

Леля ми Станка, ако го види -ще ти направи водна магия скоро да не срещаш читав мъж!

преди 1 минута, БаалБек написа:

Офф! Оспами темата, но да питам за еди приятел - Ти гласува ли? Или все още си последовател на "Станка"

И пак картинка за дебили...

Мога доста аргументирано да ти обясня, защо всъщност "Станка" са повечето от тези, които ходят да гласуват на всички избори...

Там "стадният рефлекс" е много ясно изразен...

На вчерашните избори това особено ясно си пролича...

Няма да те питам дали си "Станка", тъй като отговора си го дала многократно в темата, мхм...

Пак ще ти припомня, че опит за подигравка, който се прави от (да го наречем) недостатъчно интелигентен и ерудиран човек, обикновено се обръща срещу него...

А за темата не се притеснявай излишно, тя си е "спам тема"...

Нещо такова (тъй де, и аз да постна картинка)...

1664343766_dsc_0217-1a1.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.