Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 часа, BANKATA написа:

Как да показват пленените като им гарантират анонимности закрила.

Това си го допълнил последствие...

Ко да кажа...

Направо нЕам думи...

Радвам се, че не притежавам твоята способност за "логически съждения"...

"Широко затворени очи"...

преди 46 минути, bigiadri написа:

Ако България излезне от ЕС  СЧИТАЙ ,че Турция веднага ще ни захапе за Делиормана и Кърджали . Условията на живот в ЕС ,където сме и ние ,са многократно по-добри от тези на Турция и на  русия. Гледай потоците на емигрантите , те по неуспорим начин доказват ,това което казвам!

Няма токова нещо! Единственото дело в момента за отказ от мобилизация в русия ,беше присъдено в полза на  отказалия се ,плюс компенсации и освобождаване. В русия задължително е САМО наборната служба и за това наказват , ако откажеш със затвор! Явно пропуск в законите и скоро путкин ще го коригира.Те го знаят и тези 350 хиляди ,които избягаха за сега  от русия мать/по точно русия путин/

Приятелю, още не си разбудил или все още си "снощен"?

Много интересна "логика" демонстрираш...

Каква връзка има членството в ЕС за възпиране на евентуални мераци на Турция към български територии?

А още по интересно е, каква връзка има качеството на живот в ЕС като възпиращ фактор за тези "мераци"?

И те уверявам, че качеството на живот на средния турчин е в пъти по-високо от на средния българин...

Та, още не си пил кафе или снощи си прекалил с други питиета?

Що се отнася до втория ти абзац...

Ако случая, който описваш е истина...

То как ти се връзва този случай с диктатура или фашизъм...

Щото на мен ми прилича на върховенство на закона, каквото в България липсва, независимо, че е страна членка на ЕС...

преди 27 минути, bigiadri написа:

Сигурно има някаква уловка? Изоставената техника  е с дигитално управление/изкуствен интелект/ и има вирус ,който при използване от украинците ги разпознава и почва да ги избива.Какво ли Не се прави  за да НЕ се признае ,че в момента русия отстъпва и е в затруднено положение!

Преди ме нарочи, че защитавам войната, сега па ме нарочваш, че отричам, чв руснаците отстъпват...

Още чакам доказателство за първото ти твърдение, сега знам, че ще има да чакам и за второто...

Както няколко пъти ти казах, тази тема не ти се отразява добре...

А и честно казано, политическия анализ не е по силите ти....

Ясно си личи "фенския" подход...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 часа, ivottoshev написа:

иска им се да забранят всичко руско, но видиш ли един от четиримата астронавти на ракетата им е руснак. Не ти ли си вижда странно?  

Кое е странно ?

преди 8 минути, Филипов написа:

Еееееееееееееееееее доживях !!!

Тошев, как е, как е ?

Неудачно покурили да ?

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Кое е странно ?

Тошев, как е, как е ?

Неудачно покурили да ?

Стига се радва. И това е заснето в Холивуд.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Тошев, как е, как е ?

Неудачно покурили да ?

преди 54 минути, BANKATA написа:

Стига се радва. И това е заснето в Холивуд.

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

Това са фейковете на Филипов бе, Маймун

Параграф 22

Цитат

It doesn't make a damned bit of difference who wins the war to someone who's dead...

Ма щом ви забавлява и ви радва...

Явно нищо в реалния живот не може да ви радва...

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Тошев, как е, как е ?

Тошев си е добре, ама при теб положението явно не е розово, щото:

преди 23 часа, ivottoshev написа:

Стигаш до "Тошев"... и си гълташ граматиката. Изпадаш в невъзможност да отговориш на един простичък въпрос от същият този Тошев

преди 2 часа, miro20 написа:

:yanim::vacation6:

Айдее,прремогата и радостта от терористичния Угиллски акт потече на кафеви потоци 😏😄

Явно с зъбите не успяха,та минаха на поредните взривове с камион и самоубиец този път... Явно сороспятата са привърженици на тероризма подобно на наглосаксонските си кумири .. 

Като почнат подобно и вас обаче друга песен ще запеете нали 😄😄  в стил А нас защо 

П.С След теракта на Северните потоци се очакваше подобни,и все още се очакват.. Но това не ще помогне на бандеровците и кураторите им наглосакси...

Чудесен подарък за рожден ден :) 

преди 12 часа, andiay написа:

А ти знаеш ли?

И не споря, ако не си забелязал...

Просто посочвам, че има повече от една причина...

Че има факти, които не се връзват един с друг...

Че е проява на "широко затворени очи" да се слага акцент върху едно, а да се неглижира всичко останало...

Ма не ми пречи да продължиш да си държиш очите "широко затворени"...

Ти сам каза, че имаш дългогодишен опит в това...

Ми айде кажи ги най-сетне причините, дървено философче, вместо 5 пъти да пишеш "ама може и друго да е". Знаем, че не сме ти на нивото пред огромните ти празни приказки, но все пак се смили. 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Закъсняла си с инфото, рождения ден беше вчера... Явно тогава още са друсали самоубиеца  с белото на Еленски ,за да успее да се мотивира достатъчно и с" За Зе и наглосаксия вперед " да придобие смелост достатъчна за да се гръмне с камиона 😏😄😄😄😄 

Угиллско сороспийски перемоги 😏 

току-що, Moriati написа:

Закъсняла си с инфото, рождения ден беше вчера... Явно тогава още са друсали самоубиеца за да успее да се мотивира достатъчно и с" За Зе и наглосаксия вперед " да придобие смелост достатъчна за да се гръмне с камиона 😏😄😄😄😄 

Угиллско сороспийски перемоги

Ама как ти развалиха уикенда, а ?  :laughing4:

преди 4 часа, bigiadri написа:

Ако България излезне от ЕС  СЧИТАЙ ,че Турция веднага ще ни захапе за Делиормана и Кърджали .

да го взимат изтребвали са ми  тия прости кържалийски  П....

по времето на соца е било модерно да се ме голяма държава и да се  развива туризъм и да се ходи насам натам безцелно

но сега  хората се ориентираха да са там където са си

но още има заблудени лелки и чичковци всяка година  да ходят на море да трошат пари

сякаш  цаца не могат да си купят от магазина и да изпържат

преди 4 часа, bigiadri написа:

.Те го знаят и тези 350 хиляди ,които избягаха за сега  от русия мать/по точно русия путин/

тези  са предатели

и в българия трябва да се направи мобилизация

да се махнат непотребните  и после да не им се разрешава да се връщат а имуществото в полза на държавата и  ще се оправим 

даже мисля да  напиша едно писмо до русия да им отнемат имуществото на дезертьорите и да им се вземе руското гражданство ако не са сетили 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ми айде кажи ги най-сетне причините, дървено философче, вместо 5 пъти да пишеш "ама може и друго да е". Знаем, че не сме ти на нивото пред огромните ти празни приказки, но все пак се смили. 

Трипио, аз няма откъде да знам, какви са точно причините, които са накарали руснаците да изоставят военната си техника...

Но... да смяташ, че това означава единствено и само паника, то говори за пълна липса на аналитична мисловна дейност...

1. Може по чисто логистични причини да е било невъзможно или просто неизгодно да оттеглят и техниката, както направиха американците в Афганистан...

2. Ако е преценено, че оттегляне с цялата техника би забавило и довело до големи загуби на жива сила...

3. Ако е преценено, че горивото няма да стигне и така или иначе, пак ще се наложи да изоставят техниката, но това би ги забавило и отново би довело до ненужни човешки жертви...

А може да се окаже и нещо съвсем друго...

Но... при всички положения фактите категорично говорят, че паника не е имало и всичко в това отстъпление е било обмислено така, че да има възможно най-малко жертви и пленници...

Но... фактите говорят само на тези, които умеят да разбират езика им...

А този "език" не е записан в твоята програма...

Да се радваш на терористичен акт... те на това му викам пълно видиотяване, граничещо с краен дебилизъм...

преди 1 час, andiay написа:

Явно нищо в реалния живот не може да ви радва...

Ромчето пак раздава непоискани акъли, дет ги няма.

Бабаххххххххххххххххх !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ко стана, Тошееев ?

Приготви ли кинтите за баса, да те видят сички, че ще платиш за лъжата си, че Русия е по силна ?

преди 9 минути, andiay написа:

Трипио, аз няма откъде да знам, какви са точно причините, които са накарали руснаците да изоставят военната си техника...

Четрипио, а по темата имаш ли нещо да кажеш, или нямаш време от живеене на реален живот ?

Я кажи ся, как са оставихте на презрените хохли да ви бабахнат моста ???

преди 7 минути, andiay написа:

Но... да смяташ, че това означава единствено и само паника, то говори за пълна липса на аналитична мисловна дейност...

1. Може по чисто логистични причини да е било невъзможно или просто неизгодно да оттеглят и техниката, както направиха американците в Афганистан...

2. Ако е преценено, че оттегляне с цялата техника би забавило и довело до големи загуби на жива сила...

3. Ако е преценено, че горивото няма да стигне и така или иначе, пак ще се наложи да изоставят техниката, но това би ги забавило и отново би довело до ненужни човешки жертви...

А може да се окаже и нещо съвсем друго...

И всичките ти изброени причини означават едно, украинците настъпват толкова бързо, че тия не могат да планират остъпление, а трябва да изоставят техника за милиарди и да бягат в паника. Но, сбърках, не пиши конкретно, че всъщност ставаш повече за смях, върни се на празните приказки, умолявам те.

преди 28 минути, N1K17Y написа:

Ама как ти развалиха уикенда, а ?

Трябваше фчера, за рождения ден на Касапина Путлер.

Няма пълно щастие ей !

върни се на празните приказки

Ся живее реален живот, да псува сички на страната на укрите, ма иначе се кълне, че не е ватен.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ромчето пак раздава непоискани акъли, дет ги няма.

Бабаххххххххххххххххх !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ко стана, Тошееев ?

Приготви ли кинтите за баса, да те видят сички, че ще платиш за лъжата си, че Русия е по силна ?

Асланчик дорогой, Мейджър Мейджър мой....

Акъл нимой са раздава, или го имаш, или липсва...

При теб очевидно е второто...

Това обяснява и детинската ти радост...

И ко стана с моя вариант на облога?

Още ли те е шубе да се хванеш?

Желано версъс реално...

За теб няма значение...

Кунчев е мъртъв, "Гаунтанамера" е за благодарността на кубините към САЩ, Украйна ще си върне Крим...

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Ко стана, Тошееев ?

Не знам дали знаеш но терористите от ИДИЛ въпреки самоубийствените бомбени атентати извършвани по цял свят... не успяха да задържат територията която наричаха своя държава. Що реши че със абсолютно същата тактика терористите от Укрия ще успеят :question:  

Синдбад не знае, какво означава зрада.

Предателство означава, пишмян офицере !

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Не знам дали знаеш но терористите от ИДИЛ въпреки самоубийствените бомбени атентати извършвани по цял свят... не успяха да задържат територията която наричаха своя държава. Що реши че със абсолютно същата тактика терористите от Укрия ще успеят :question:  

Рашистите бомбардираха цяла Украйна, честно и справедливо. Ся като им бабахнаха моста, украинците са терористи.

Ти си патологичен лъжец Тошев. Нищо не може да те излекува.

Колкото и да са те наказвали като малък, зорлан гюзеллик олмаз

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Бягат бягат бягат бягат бягаааааааааааааааааааааааааттттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Айдеееееее, пак стигнахме до:

на 5.10.2022 г. в 19:48, ivottoshev написа:

Укрите не взеха ли Херсон още през март?!? Ако някой бяга от там, логично е да са те, нали?

А може би през през март си ни излъгал и не е имало никакво обкръжение и никакъв ултиматум към руснаците? :cool:

И всичките ти изброени причини означават едно, украинците настъпват толкова бързо, че тия не могат да планират остъпление, а трябва да изоставят техника за милиарди и да бягат в паника. Но, сбърках, не пиши конкретно, че всъщност ставаш повече за смях, върни се на празните приказки, умолявам те.

Трипио, нъл ти казах още в темата за короната, че анализа не е твоята дисциплина...

За теб и Асланчик всичко може да означава всичко...

Сигурно и талибаните бяха погнали САЩ толкова яко, че онези една година не успяха да планират как да не изоставят техника за много повече милиарди...

Аз пък те приканвам да пишеш по-подробн...

Не че очаквам някаква собствена мисъл, но поне ще е още по-забавно...

Още еди цитат от любим автор, карам по спомен, но смисъла е ясен..

Цитат

Мъдър е този, който знае, че е тъп, и е честен този, който знае, че е лъжец...

Много вярно казано и много точно пасващо на тая тема....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.