Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, hjhj написа:

Преди няколко дни, по Тв-то показаха за малко някакъв международен политик, който каза, че Украйна няма подадени документи за нейните граници. Както няма и съгласието на техните съседи, сиреч признаването на тези граници. В тази ситуация Украйна като официална държава не съществува според международната политика. Ако успея да намеря материал, ще ви го покажа.

На кого да ги подава тия документи? Македония, Беларус подала ли ги е? Нали президентът на Россия се е подписал през 1991 година.

Или защото играе по свирката на Русия и там няма проблеми. В Беларус.

https://proveri.afp.com/doc.afp.com.32497CV

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Господин Колев,

тогава това какво е? 

Тайната вечеря ли? 1991 година.

facebook_c2f2ed368eefc7f2cfe256ce67b9d7e

Понеже не разбираш от дума, ще ти кажа. Когато нещо не ти е ясно, няма смисъл да пишеш или най малко да публикуваш разни картинки. Вземаш правилата на НАТО, прочиташ ги точка по точка и ще намериш пасажа, където е написано точно това, което съм написал и аз. За публикуваната от теб снимка. . 3 минути я гледах, но никъде не забелязах твоето присъствие. Фотографа явно не е използвал по широкоъгълен обектив, та затова липсваш. И това е снимка а не картина, която наричаш "Тайната вечеря"  Един съвет от мен. Ще спечелиш по вече, ако толкова не се напъваш. Често се говори за едно в темата, а ти се явяваш като: "Отнесен от вихъра"  Лошото е, че не само аз ти го казвам, а и много други преди и след мен.

преди 6 минути, Kolev72 написа:

Понеже не разбираш от дума, ще ти кажа. Когато нещо не ти е ясно, няма смисъл да пишеш или най малко да публикуваш разни картинки. Вземаш правилата на НАТО, прочиташ ги точка по точка и ще намериш пасажа, където е написано точно това, което съм написал и аз. За публикуваната от теб снимка. . 3 минути я гледах, но никъде не забелязах твоето присъствие. Фотографа явно не е използвал по широкоъгълен обектив, та затова липсваш. И това е снимка а не картина, която наричаш "Тайната вечеря"  Един съвет от мен. Ще спечелиш по вече, ако толкова не се напъваш. Често се говори за едно в темата, а ти се явяваш като: "Отнесен от вихъра"  Лошото е, че не само аз ти го казвам, а и много други преди и след мен.

image;s=4032x3024

Благодаря за съвета. Честно казано и аз не Ви видях на снимката. Явно фотоапаратите Лайка са били такива. Смена фотоапаратите също.

Както споменахте,  вие, господин Колев, няма широкоъгълен обектив. Прав сте, както винаги. Опитът си е опит. Жалко!

преди 6 минути, hjhj написа:

Преди няколко дни, по Тв-то показаха за малко някакъв международен политик, който каза, че Украйна няма подадени документи за нейните граници. Както няма и съгласието на техните съседи, сиреч признаването на тези граници. В тази ситуация Украйна като официална държава не съществува според международната политика. Ако успея да намеря материал, ще ви го покажа.

Потвърждаваш ми думите от горните два мои поста. Ако го намериш, ще е добре да им го покажеш на тези захлюпени пишлигари!

преди 58 минути, attj написа:

Разединение в Европа е изгодно единствено на САЩ.  

Разединена Европа е изгодна на всички, извън Европа - и за САЩ и за Китай и за Русия.

Путин като обяви какви са му исканията и, след като получи отговор... знаеш ли какво поискаха руснаците - всяка страна да им отговори отделно. Та, тая балалайка, че единствено САЩ имат изгода от разединена Европа я забравете.

преди 8 минути, Hristo52 написа:

Написано е SANS A9AINST...Не знам на какъв език е, но не е на английски...По смисъл би трябвало да е STAND AGAINST...(призив).

SANS е на френски, а 9 е g, ама госпожата го е написла като главна буква.

----

Това, ако е истина...

Цитат

преди 8 минути, hjhj написа:

Ето един лик с изказване на генералния секретар на ООН. Ако той не знае какво говори здраве му кажи. Линк

Послушах съвета на господин Колев.

Прочетох, както той ме съветва да погледна в ООН.

https://www.un.org/en/about-us/about-un-membership#:~:text=the united nations is neither a state nor a government%2C and therefore does not possess any authority to recognize either a state or a government. as an organization of independent states%2C it may admit a new state to its membership or accept the credentials of the representatives of a new government.

The United Nations is neither a State nor a Government, and therefore does not possess any authority to recognize either a State or a Government. As an organization of independent States, it may admit a new State to its membership or accept the credentials of the representatives of a new Government.

🇧🇬🇧🇬🇧🇬

На разбираем език и любим на русоробите. Според Транслейт Гугъл.

Организация Объединенных Наций не является ни государством, ни правительством и поэтому не обладает никакими полномочиями признавать ни государство, ни правительство. Как организация независимых государств она может принять в свои члены новое государство или принять полномочия представителей нового правительства.

преди 33 минути, Kolev72 написа:

което е основната причина да не бъде приета от НАТО

Не съм казвал, че Украйна ще бъде приета в НАТО. Путлеристът ми спори, че този факт сам по себе си означава, че щом Блинкен го е споменал, значело уж, че Украйна била загубила войната.

Украйна няма да влезе в НАТО, това е по вероятното развитие на събитията.

преди 4 минути, Kolev72 написа:

Потвърждаваш ми думите от горните два мои поста. Ако го намериш, ще е добре да им го покажеш на тези захлюпени пишлигари!

Обсъждахме го по рано,но важните неща нямат значение!Нека се забавляваме и да си играем на касапи и нацисти!

преди 8 минути, hjhj написа:

Ето един лик с изказване на генералния секретар на ООН. Ако той не знае какво говори здраве му кажи. Линк

Това което на много държави в Европа и на самата Америка, не понася да се знае! И за което много средства за масова информация мълчат. Една неудобна истина.

преди 5 минути, hjhj написа:

Ама верно ли :lol6: 

Ми... с такива източници, какво друго да си освен русороб. Да не знаеш даже какво е източник, а написана статия в някой парцал да го смяташ за пълната истина щом пише "шефа на мафията каза".

И понеже такова нещо не може да се намери, защото не съществува освен в руските медии, това е най-близкото https://unric.org/en/statement-by-the-secretary-general-on-ukraine/

Цитат

Statement by the Secretary-General – on Ukraine

“We are seeing Russian military operations inside the sovereign territory of Ukraine on a scale that Europe has not seen in decades.

Day after day, I have been clear that such unilateral measures conflict directly with the United Nations Charter.

Странно как нарича така Украйна. Скрий се бе робе :hit:

току-що, glen написа:

Обсъждахме го по рано,но важните неща нямат значение!Нека се забавляваме и да си играем на касапи и нацисти!

Съгласен, но дай да не играем точно на касапи и нацисти. Има по приятни "игри" А и защо трябва да всяваме умраза един към друг, когато ни руския, ни украинския народ са виновни за настаналото положение. По добре да сме съпричастни и на двата народа, без значение дали сме "братя" или не! Glen, благодаря много!

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Послушах съвета на господин Колев.

Прочетох, както той ме съветва да погледна в ООН.

https://www.un.org/en/about-us/about-un-membership#:~:text=the united nations is neither a state nor a government%2C and therefore does not possess any authority to recognize either a state or a government. as an organization of independent states%2C it may admit a new state to its membership or accept the credentials of the representatives of a new government.

The United Nations is neither a State nor a Government, and therefore does not possess any authority to recognize either a State or a Government. As an organization of independent States, it may admit a new State to its membership or accept the credentials of the representatives of a new Government.

1320022879_download(16).gif.8d35ade31bea03af3d5de996db723480.gif Нямам думи!1320022879_download(16).gif.8d35ade31bea03af3d5de996db723480.gif

преди 3 минути, Kolev72 написа:

Съгласен, но дай да не играем точно на касапи и нацисти. Има по приятни "игри" А и защо трябва да всяваме умраза един към друг, когато ни руския, ни украинския народ са виновни за настаналото положение. По добре да сме съпричастни и на двата народа, без значение дали сме "братя" или не! Glen, благодаря много!

Трябва да гледаме българските интереси, нито САЩ, нито Русия ни е помогнала. И двете големи империи си гледат техните интереси. Малките държави страдат.

Един цитат на Захари Стоянов.

{{<<Никому не се надявайте – говореше той. – Ако ние не сме способни сами да се освободим, то значи, че не сме достойни да имаме и свобода. А който ни освободи, той ще направи това, за да ни подчини отново в робство“.>>}}

преди 1 минута, Kolev72 написа:

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Ама верно ли :lol6: 

Ми... с такива източници, какво друго да си освен русороб. Да не знаеш даже какво е източник, а написана статия в някой парцал да го смяташ за пълната истина щом пише "шефа на мафията каза".

И понеже такова нещо не може да се намери, защото не съществува освен в руските медии, това е най-близкото https://unric.org/en/statement-by-the-secretary-general-on-ukraine/

Странно как нарича така Украйна. Скрий се бе робе :hit:

Зная, че сте във форума от 2012-2013 година но не зная истинския ви пол. Някъде хората са ниписали, че сте жена, на друго място - мъж.  Най правилното за тях е да ви приемат като - ДЖЕНДЪР.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Не е само това. Ще се разпадне на части. Но после. За сега ще върне Крим и Донбас и ще плати репарации.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Блинкен вече е убеден че Украйна няма да спечели, и е убеден че ще трябва да прави отстъпки на Русия, но още от сега почва с оправданията как ще удовлетворят едно от главните искания на Русия, но това нямало да бъде "отстъпка". А какво ще е? "Победихме Русия, ама от добра воля ще направим това което тя иска":lol6:

Блинкен: Неприсъединяването на Украйна към НАТО не би било отстъпка към Русия

Tи повече ги разбираш нещата от Държавният секретар на САЩ

току-що, Kolev72 написа:

А и защо трябва да всяваме умраза един към друг, когато ни руския, ни украинския народ са виновни за настаналото положение. По добре да сме съпричастни и на двата народа, без значение дали сме "братя" или не!

И аз съм на същото мнение!Изглежда на англоционистите им харесва когато славяни избиват славяни!

Имам очаквания от тази война,надявам се да бъдат ликвидирани всички биолаборатории и да се приключи с фашизма!

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Трябва да гледаме българските интереси, нито САЩ, нито Русия ни е помогнала. И двете големи империи си гледат техните интереси. Малките държави страдат.

Един цитат на Захари Стоянов.

{{<<Никому не се надявайте – говореше той. – Ако ние не сме способни сами да се освободим, то значи, че не сме достойни да имаме и свобода. А който ни освободи, той ще направи това, за да ни подчини отново в робство“.>>}}

Това е нещо полезно, написано от твоята особа. Радва ме!

Мисля, че е време да напомня следните два члена от НК на РБ...защото напоследък се завъртяха в пространството...

Чл. 98. (1) Който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против Републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

(2) Същото наказание се налага и на онзи, който извърши действие с цел да предизвика война или друго враждебно действие против Републиката....

Тоест...ако подбуждаш (кое точно се счита за подбуждане?!) РФ да нападне или санкционира РБ е престъпление.

Как стои въпросът, ако подбуждаш САЩ (НАТО) да нападнат РФ, с което да вкарат РБ във война?!...

Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9.

Ето това е много хлъзгав член...по отношение на нашите политици като АлЙо, Соломон Паси и т.н......Защото полза за ЕС(НАТО) не винаги е полза и за РБ.Понякога направо си е вреда.

преди 3 минути, Kolev72 написа:

Зная, че сте във форума от 2012-2013 година но не зная истинския ви пол. Някъде хората са ниписали, че сте жена, на друго място - мъж.  Най правилното за тях е да ви приемат като - ДЖЕНДЪР.

А нещо по темата имаш ли да кажеш ? :giggle1:

То така става, като все слушаш какво писал сульо и пульо по форумите. Нерабрал и излъган. 

преди 13 минути, A.com написа:

Та, тая балалайка, че единствено САЩ имат изгода от разединена Европа я забравете.

Е то е ясно, че сички са срещу нас. Имаме най силната икономика и де факто сме най-младата империя. Всъщност все още само конфедерация.

Проблема е, че имаме много предатели, Рюте, Драги, Фондерлайняната, Господ да ги убие !!!

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Русия вече договаря своята капитулация.

Ако се забавят, армията на рашките ще бъде и без това изтласкана от Донбас и Крим.

И като условие за капитулацията ѝ... САЩ ще изпълнят техните искания :giggle1: 

Блинкен: Неприсъединяването на Украйна към НАТО не би било отстъпка към Русия

Дай боже всеки му такава капитулация :lol6:

току-що, N1K17Y написа:

А нещо по темата имаш ли да кажеш ? :giggle1:

То така става, като все слушаш какво писал сульо и пульо по форумите. Нерабрал и излъган. 

По темата каквото съм имал, го казах. 

Да! До ден днешен не съм разбрал за пола. Казах, че си Джендър и съм писал във учтива форма. Докато ти пишеш, сякаш си ми на годините. Опровергай ме, че не си ДЖЕНДЪР!

току-що, Kolev72 написа:

По темата каквото съм имал, го казах. 

Да! До ден днешен не съм разбрал за пола. Казах, че си Джендър и съм писал във учтива форма. Докато ти пишеш, сякаш си ми на годините. Опровергай ме, че не си ДЖЕНДЪР!

Да ти пратя снимка на пишката ми на ЛС ? 

Ако искаш и марсианец ме наричай, предпочитам да коментирам по темата, а не да спамя с глупости. 

преди 14 минути, glen написа:

И аз съм на същото мнение!Изглежда на англоционистите им харесва когато славяни избиват славяни!

Имам очаквания от тази война,надявам се да бъдат ликвидирани всички биолаборатории и да се приключи с фашизма!

И аз на това се надявам.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.