Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, insec написа:

Аз акцентирам на техния акцент - как Путин щял да загуби. Какво аджеба ще загуби Путин? Е сори, ала Украйна е суверенна държава и то със съгласието именно на Русия. Путин не е президент на Украйна и Украйна НЕ е Русия. А как Путин щял да загуби Русия са фантасмагории пълни, направо идиотщини. Тъй, че Путин нищо не губи и нищо нямаше да загуби. Войната е тотално безсмислена, поне да можеше да я спечели, а той и това не може. И от много лакомене, сега ще изгуби и то най- вероятно всичко, включително и живота си. Класически съветски милиционер - това е Путин.

То това е ясно.

Аз бях споменавал и друго - Проблема на Путлер че "аргументите" му с които оправдава  войната тотално издишат.

Ако го бе грижа за рускоезичното население, преди да нападне държавата в която се чувстват най свободни и в безопасност, трябваше да нападне тези държави в които наистина  руснаците са почти без права. - прибалтийските републики . Таммай и паспорти нямат, и право на гласуване нямат, забраняват им езика, и т.н. ит .н ...

Като религия също има далеч по ярки несправедливости спрямо християните и православието , отколкото в Украйна.

Една Чечня например . Вместо да загрее врата на Кадиров и да ограничи ислямизацията и позлатените джамии за които отива изцяло подарената от РФ субсидия, можеше да тропне и да защити религията.

Другия му "аргумент" - Ако го бе страх от НАТО че се разширява, първо трябваше да нападне Финландия която иска бързапроцедура за приемане ,  и май и швеция вече иска да встъпва в НАТО .

Не виждам обаче подобни намерения от Путя.

Така че войната се базира на изцяло фалшиви  путински измислици .

преди 12 минути, absurt написа:

От американците се учи, Мирча Кришан. Помниш ли като обявиха наличието на химическо оръжие, нахлуха в суверенната държава и утрепаха шефа й? А, колко народ си замина под бомбите и развалините, помниш ли, Мирча? Как се казва унищожената държава, спомняш ли си, Мирча Кришан?

кога президент на САЩ е организирал серия террактове в собствената си държава ?

/знам спекулациите за двете кули, но и там имаме Алкайда все пак /

Знам че не си гледала филма който цитирах по назад за взривовете в РФ, и ченяма и да го изгледаш. Така че не се напъвай да коментираш неща които очевидно не знаеш и не разбираш

:hush:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, miro20 написа:

Ами виж на какво е заприличал този "град" . Почти ще успее да го срине целия със земята.

Независимо колко жертви ще коства това.

Сещаш ли се защо украинските защитници на донецкия аеропорт бяха наречени "кибори" , и то именно от руснаците ?

Защото не предадоха нито педя  от това летище, до момента в който нямаше какво да се защитава, когато всичко бе сринато със земята !

Пак не отговори на въпроса. Защо му е на Путин да разрушава театъра от военна гледна точка. Та нали там имало само "цивилни граждани в бомбоубежище"?

Да не би тези "цивилни граждани" да са били използвани като жив щит от азовците и когато горките нацистчета са видели че няма на къде да ходят и така или иначе ще пукнат - сами да са взривили сградата? 

преди 1 минута, insec написа:

Аз акцентирам на техния акцент - как Путин щял да загуби. Какво аджеба ще загуби Путин? Е сори, ала Украйна е суверенна държава и то със съгласието именно на Русия. Путин не е президент на Украйна и Украйна НЕ е Русия. А как Путин щял да загуби Русия са фантасмагории пълни, направо идиотщини. Тъй, че Путин нищо не губи и нищо нямаше да загуби. Войната е тотално безсмислена, поне да можеше да я спечели, а той и това не може. И от много лакомене, сега ще изгуби и то най- вероятно всичко, включително и живота си. Класически съветски милиционер - това е Путин.

А, защо не акцентираш на това, което Путин каза в прав ред? Ами философстваш какво той трябва да мисли, щото това било фантасмагории и идиотщини?  Тази война я подготвяха години наред любимите ти янки, точно по този сценарий- високомерно незачитане на опитите му да ги накара да се съобразят с интересите И на руусия, освен да гонят толкова брутално само своите. И се стигна дотук- за Путин да няма повече път за отстъпление. И да заяви, че ако Русия я няма, защо да го има света?  Байдън малко се озапти и посмя да каже, че ако се намесят с "покривалото" НАТО, ще избухне трета световна, която всички знаем как ще завърши. За съжаление, все още продължават да държат зеленски и да въоръжават УУкрайна и така правят броя на жертвите все по- голям. И защото пак ще напишеш малоуумното, че подкрепям и защитавам Путин, ще ти кажа, че не. СЪОБРАЗЯВАМ СЕ със фактите и ситуацията, и "лудия с картечницата". Защото не съм по- луда, за разлика от яхниените патриоти тук.. 

току-що, ivottoshev написа:

Пак не отговори на въпроса. Защо му е на Путин да разрушава театъра от военна гледна точка. Та нали там имало само "цивилни граждани в бомбоубежище"?

Да не би тези "цивилни граждани" да са били използвани като жив щит от азовците и когато горките нацистчета са видели че няма на къде да ходят и така или иначе ще пукнат - сами да са взривили сградата? 

Как защо бре умньо ? Геноцид бре тошефффф ... класичекси геноцид.

Глупостите за азовци са си глупости . Както бях споменал, за рашистите всичко що е детска градина, родилен дом, църкви, стадиони, библиотеки м узеи и т.н. са все бази на Азов

Ако пресметнеш колко сгради са разрушили и умножиш по хората които евентуално могат да съберат, излиза че тоя митичен батальон Азов има численост поне няколко милиона

:) :)

току-що, absurt написа:

А, защо не акцентираш на това, което Путин каза в прав ред? Ами философстваш какво той трябва да мисли, щото това било фантасмагории и идиотщини?  Тази война я подготвяха години наред любимите ти янки, точно по този сценарий- високомерно незачитане на опитите му да ги накара да се съобразят с интересите И на руусия, освен да гонят толкова брутално само своите. И се стигна дотук- за Путин да няма повече път за отстъпление. И да заяви, че ако Русия я няма, защо да го има света?  Байдън малко се озапти и посмя да каже, че ако се намесят с "покривалото" НАТО, ще избухне трета световна, която всички знаем как ще завърши. За съжаление, все още продължават да държат зеленски и да въоръжават УУкрайна и така правят броя на жертвите все по- голям. И защото пак ще напишеш малоуумното, че подкрепям и защитавам Путин, ще ти кажа, че не. СЪОБРАЗЯВАМ СЕ със фактите и ситуацията, и "лудия с картечницата". Защото не съм по- луда, за разлика от яхниените патриоти тук.. 

Класически путинистки глупости и лъжи .

За последното си права. Всички в момента се чудят как да се справят с "обьезяната с гранатата" .

току-що, _sirena_ написа:

Ето как се правят фейк новините :

https://www.facebook.com/100000774013947/videos/518852479599119/

О да, всичко е фейк.  В Украйна няма разрушения, жертви и бомбардировки върху градовете.

"Западът не се нуждае от силна и суверенна Русия , но ние я създадохме въпреки войната срещу нас! И нямаме намерение да се отклоним от този път "  

Путин 

https://www.facebook.com/atanaska.ilieva.902/videos/1140819956665061/

преди 23 минути, miro20 написа:

Които не обръщаха внимание на заканите от Кремъл, правиха се на слепи и глухи за опансостите, отказваха и все още отказват  натовско присъствие, отказват въздушна подкрепа в услуга на нашите съветски беполезни самолетченца  и т.н. и т.н.

Е как съветски бре, Боко преди години не ни ли купи американски хвърчила за милиарди пари?

И тая опорка със отказа ни за НАТО-вско присъствие оттече в канала, не знам защо я повтаряш. Искаш да изглеждаш още по-смешен в очите на съфорумците ли?

Ето чети:

https://bntnews.bg/amp/news/nato-potvardi-poziciyata-si-che-nyama-da-razpolaga-sili-v-ukraina-1188667news.html

Цитат

В момента се работи по сформирането на така наречената бойна група у нас....

.....Министър Заков съобщи, че до дни ще стане ясно кои държави ще участват в така наречената бойна група, която се сформира в България. При заплаха за страната ни, ще има и допълнително подсилване.

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Надявам се да си водиш бележки, че по някое време ако почнем да смятаме, може да излезе, че в Украйна се пръкнали милиони азовци, съдейки по нападнати цивилни сгради. 

преди 2 минути, _sirena_ написа:

"Западът не се нуждае от силна и суверенна Русия , но ние я създадохме въпреки войната срещу нас! И нямаме намерение да се отклоним от този път "  

Путин 

О, да. Сега е ред да вземат мерки и срещу "предателите руснаци". Кой ще решава, Путлер естествено. Остана само да отворим газовите камери за "предатели" и "нацисти" и имаме пълната програма.

преди 2 минути, miro20 написа:

Много ми е странно русоробите като теб , когато говорят подобни помпозни клишета изцяло взети от рашистката пропаганда, не осъзнават че  загърбват и с удоволствие говорят как ще загубят собствената си България за сметка на путиновата държава, и  че въобще не им пука че  трябва да са българи преди всичко. И човеци, а не изповядващи чужди идеологии и шовинизъм

Характерна черта и поведение на всички русороби.

Мирча, и сто пъти да кажеш на някой русороб, не променя факта, че ти самия си роб.

За разлика от теб, от както е започнала тази война, аз не се интересувам от новините около нея.

Преди да започне също не съм обръщал кой знае колко внимание на новините от този район.

Два руски сайта има, които посещавам. Нито един от тях няма нищо общо с политика.

В момента в единия коментарите са забранени и на всяка страница се появява надпис "Не на войната".

Редовно посещавам и един украински форум, също нямащ нищо общо с политиката.

И в трите сайта пишат и руснаци , и украинци и белоруси.

Само в украинския периодично се появяваше по някой ненормалник, който започваше да преследва из всички теми руските потребители и да ги обижда непредизвикано. Чест прави на останалите украинци, че сами го гонеха.

Та с каква по точно "рашистка" пропаганда съм се назобил, че чак пък и я разпространявам?

От къде съм я прихванал - руски програми не гледам, руски новини не чета, руско радио не слушам.

Баф маа му, аз съм нЕкакъв "рашист" ренегат, да не вземе нЕкой да ме изпее на Путин, че току виж ми ушил пардесюто.

Аспекта вече ме разкри и като "русЦки" шпионин, значи и тук провал, май и пардесю нЕма да имам.

Вече ще ме е страх да пия кафе, чай, да ям, че с този Новичок знае ли човек?

Когато някой не е в състояние да проумее аргументите на друг, или когато тези аргументи го вкарват в противоречие със пропагандата, с която се е назобил, то другия неизбежно бива охаректеризиран като "-ист".

Но, както пееше Маричков в зората на демокрацията, аз не съм никакъв "-ист".

"Аз съм просто човек."

А човека се отличава с това, че може да мисли.

Свободня човек може да мисли самостоятелно.

Образованият и грамотен човек може и да анализира заобикалящата го действителност.

Свободният, образован и грамотен човек, умее да анализира заобикалящия го свят самостоятелно.

Та, може да ме наричаш както искаш, да ме пришиваш към каквото си искаш и да крещиш с всичка сила, че ти си антикомунист, единствената реакция, която ще предизвикаш в мен е бъде насмешка и подигравка.

Както казах, аз лесно мога да докажа, че съм бил антикомунист тогава, когато това е било на дневен ред.

Лесно мога да докажа и какво ми струвало това и то не само на мен.

А ти можеш ли да докажеш, какви си ги вършил тогава?

Защото има един неписан житейски закон - "Най-върлите антипушачи са бившите пушачи."

преди 12 минути, miro20 написа:

Как защо бре умньо ? Геноцид бре тошефффф ... класичекси геноцид.

Като е геноцид, що не им пусне няколко ракетки в жилищните кооперации и да избие хиляди цивилни? Защо му е да разрушава театъра ако там не е имало нацистчета, които да използват цивилните като жив щит? 

преди 10 минути, absurt написа:

Тази война я подготвяха години наред любимите ти янки...

И я започна Путин. 🙄  Честно - да кажеш, че убития се подготвял да те убие и за туй си го убил първи ..... С такова оправдание се опитваше да мине Варг Викернес, на който съм му огромен почитател, ала - сори брат, това не е самозащита, не е неизбежна самоотбрана, не е и убийство по невнимание, това си е точно предумишлено убийство.

преди 54 минути, insec написа:

Украйна ще се опитват да създадат държава, която да влезе в ЕС. Путин си продължава обичайния терор в Русия, който по всичко личеше, че до края на живота му, щеше да си остане константа. Който и каквото да опитваше да направи нещо срещу Путин, по един или друг начин се проваляше. Диктатурата му беше непоклатима. Жаждата му за още територии, още находища на газ и въобще да контролира ресурсите на още една държава с нищо не го оправдава, като не може, не може и толкоз -  бахти зора за още братче, малко ли са му парите, малко ли му е властта, не е ли чувал, че лаком г@з глава затрива.

При теб пощальона трябва да звъни амнайсет пъти, щото два не стигат.

Не че и амнайсе ще стигнат.

Подобна наивност би била оправдана за деца в предтийнейджърска възраст и за хора в сенилно болестно състояние.

Ако не отговаряш на тези условия, то значи ужасно съм обидил горките вининки.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Като е геноцид, що не им пусне няколко ракетки в жилищните кооперации и да избие хиляди цивилни? Защо му е да разрушава театъра ако там не е имало нацистчета, които да използват цивилните като жив щит? 

Ами той нали точно това прави бре. Това което казват в малкото вече интервюта жителите от там, е че няма неударена сграда.

А театъра събира повече хора в убежището.  както се говори за около 1300 .

:hush:

Отделно , ти сметна ли бройката на този митичен батальон нацисти от Азов колко са според  сводките на рашадезинформбюро ? :)

преди 1 минута, andiay написа:

...

а подобен тероризъм е оправдан само пред фанатици

преди 16 минути, andiay написа:

А човека се отличава с това, че може да мисли.

Свободня човек може да мисли самостоятелно.

Образованият и грамотен човек може и да анализира заобикалящата го действителност.

Свободният, образован и грамотен човек, умее да анализира заобикалящия го свят самостоятелно.

Ти се мислиш за такъв, но с нищо не го доказваш.

Няма как по простичко да ти го кажа.

А и си лъжец. Нещо не ми се връзва че не четеш, не гледаш, а повтаряш едно към едно путински опорки и клишета.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 29 минути, _sirena_ написа:

Путин 

запада се нуждаеше от петнист предател като горбачов....

или поне продажен алкохолик като елцин....

щяха да разграбят природните богатства на Русия и да я разпарчатосат на 20-30 републики....

и щяха да се фокусират  върху Китай....

и да продължават да са хегемон още 150 години....поне

обаче завалите, с тоа техен либерастки късмет....изтеглиха късата клечка-Путин

и като вземат халваджийският тефтер да сметнат, направят ревизия, да теглят калема на разходите си....

ще стигнат до извода:

,,сума ти пари пръснахме....

и никакъв ухуруй не обръснахме"....

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Е как съветски бре, Боко преди години не ни ли купи американски хвърчила за милиарди пари?

И тая опорка със отказа ни за НАТО-вско присъствие оттече в канала, не знам защо я повтаряш. Искаш да изглеждаш още по-смешен в очите на съфорумците ли?

Ето чети:

https://bntnews.bg/amp/news/nato-potvardi-poziciyata-si-che-nyama-da-razpolaga-sili-v-ukraina-1188667news.html

Е как да искат , като ще им ги разбият 

https://istinata.net/изненада-след-поразяващия-руски-удар/

По една бомба на всички глобални чудовища и да свършва "панаира" !!

Няма да има войни , пландемии , глад и "глобално застудяване и затопляне " , чипове - мипове и прочие изродщини !!!

Това е Истината !!! 

Шепа Уродливи чудовища правят всичката Мизерия на Земята !

Това е Глобалната Картина , която Всички искам да ВИДИТЕ  И ОСЪЗНАЕТЕ ! 

Това е Основното , което в Настояще е Нужно да Осъзнаете и ОСЪДИТЕ ! 

Просто е !!!  Не гледайте само в детайлите на "дъното на пирамидата " !

Гледайте какво Заповядва "ОКОТО" И ТАМ СЕ ЦЕЛЕТЕ !!!

АКО ВСИЧКИ ОСЪДИТЕ ОКОТО - ЩЕ СЧУПИТЕ ПИРАМИДАТА !!! 

Счупвате "пирамидката" и заминавате в Следващото Ниво ! 

Не знам какво се мотаете !!!

Таа ЗЛОБА ви спира РАЗВИТИЕТО И НАЙ-ВЕЧЕ ХОРИЗОНТА , бе !!!

Нямате Време !  Какво сте заседнали в "ПРОГРАМАТА " все едно ще векувате тук !!!

Избийте Злобата и ще си Отворите ОЧИТЕ ЗА ИСТИНАТА ! 

Откъде дойде тази Злоба ???

Аз ще ви кажа - ОТ МИЖАВИЯТ ВИ ЖИВОТ , ОТ НЕРЕАЛИЗИРАНИ ЦЕЛИ И МЕЧТИ , ОТ ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ , ОТ ЛИПСАТА НА ЛЮБОВ , ОТ МАЧКАНЕТО НА ИДЕАЛИТЕ ВИ , ОТ ТРУДНАТА ВИ КАРМА И ЗАВИСТТА КЪМ ДРУГИТЕ !

оК ! Всяко едно от по-горните не лежеше ли на Вашият Избор ??

Имахте ли Избор да го Промените във Ваша Полза ?   Аз Мисля , че Избор Винаги Има и е Имало ! 

Предали сте , ОК и сте залитнали в ТЪМНИНАТА !! щОТОООО КАТО НА МЕН МИ Е ЗЛЕ И НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ ???!!!

тЦ !  ТОВА НЕ Е ПЕЧЕЛИВШАТА КАРТА , ДРАГИ МОИ !     С ТОЗИ "БИЛЕТ " ЩЕ ОТИДЕТЕ НА "ТОПЛО " В ЕДНА ЧЕРНА ДУПКА  И ЩЕ ВИСИТЕ ТАМ , ДОКАТО СЕ ИЗЧИСТИТЕ ДОСТАТЪЧНО , ЗА ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ОТНОВО ПАК ОТ СЪЩОТО , НАСТОЯЩО МЯСТО ! 

Само дето Престоят Там ще ви се стори Цяла Вечност !!!  Но ще ви Пречупи !!! 

Аз ви давам "картата" , давам ви "тАБЕЛКИТЕ " , вие си Избирайте каквото Пожелаете !

На мен ми е все едно къде ще висите , колко време ще Тъпчете в 3-то НИВО и дали изобщо имате шанс да си Извървите Пътят Нагоре !  

Целият Този Шанс - Изобщо да се Развивате и Самолекувате ви беше даден от ПЪРВОРОДНАТА ЕНЕРГИЯ !

Пътят към СВЕТЛИНАТА Е ТРЪНЛИВ , НО СПРАВЕДЛИВ !!! 

Запомнете , че НЯМА КОЙ ДА ПОЗВОЛИ НА ЗАРАЗАТА / ТЪМНИНАТА да се Разпространява !  

Когато стане НЕТЪРПИМА Я МАЧКАМЕ ! 

Рестарт !!! Зануляване !!! Както искате така го наричайте.

Тази "Програма / планета " е Рестартирана много пъти , понеже винаги досега влиза в една и съща "орбита " на ПРЕЧУПВАНЕ ! 

Мачкаме гръбнака на ТЪМНИНАТА /ЗАРАЗАТА !  Не бъдете Слепи ! Отворете си Очите !  

току-що, insec написа:

а подобен тероризъм е оправдан само пред фанатици

Мхм, знаех си, ще звъни амнайсе+амнайсе пъти, ая ти ще се чудиш дали просто не ти звънят антенките.

Хайде цитирай ме кога съм казал, че оправдавам войната.

Да поамнайсетя пак, не оправдавам нито една война, не оправдавам и тази.

Путин е диктатор, а аз никога през живота си не съм симпатизирал на диктатори.

Можеше ли да се избегне тази война?

Според мен да, но вина това да не се случи имат и Путин, и хората ръководещи външната политика на САЩ, и самите украински политици.

Затова и казвам, че сега Путин нямаше друг избор и ако в точно този момент бях аз на неговото място, нямаше да мога да направя нещо друго.

Ако аз ръководех външната политика на САЩ и пазех интересите на САЩ, то също бих постъпил така, както постъпиха САЩ.

Да са знам в рашиста смотан!

П.С. Да внимавам ли за Новичок?

преди 15 минути, _nib_ написа:

запада се нуждаеше от петнист предател като горбачов....

или поне продажен алкохолик като елцин....

щяха да разграбят природните богатства на Русия и да я разпарчатосат на 20-30 републики....

и щяха да се фокусират  върху Китай....

и да продължават да са хегемон още 150 години....поне

обаче завалите, с тоа техен либерастки късмет....изтеглиха късата клечка-Путин

и като вземат халваджийският тефтер да сметнат, направят ревизия, да теглят калема на разходите си....

ще стигнат до извода:

,,сума ти пари пръснахме....

и никакъв ухуруй не обръснахме"....

Ще ги зануля накрая ..

200.gif

преди 2 минути, andiay написа:

Затова и казвам, че сега Путин нямаше друг избор и ако в точно този момент бях аз на неговото място, нямаше да мога да направя нещо друго.

Избор м/у кое и кое? Как така изчисли, че или трябва да превземе Украйна, или ще загуби Русия?

преди 23 минути, andiay написа:

При теб пощальона трябва да звъни амнайсет пъти, щото два не стигат.

Не че и амнайсе ще стигнат.

Подобна наивност би била оправдана за деца в предтийнейджърска възраст и за хора в сенилно болестно състояние.

Ако не отговаряш на тези условия, то значи ужасно съм обидил горките вининки.

Оххх , ти си от моята Кръвна група !!!  Безапелационен и Справедлив ! 

преди 35 минути, insec написа:

това си е точно предумишлено убийство.

Предумишлено ще убивам !!!  Гадовете Глобалисти трябва да се Изтрепят до Крак !!!

Това са хлебарки ! Гадни , подли , черни хлебарки ! 

Ходят насам - натам и заразяват ! Правят бази , лаборатории , гмо , пръскат с химикали и искат всички хора да станат като тях хлебарки ! 

Сега разбра ли ? :speak:

преди 4 минути, _sirena_ написа:

....

Това ще рече да нападне янките, а не украинците.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.