Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Последната опция е Зануляваме ВСИЧКО !!! 

Ами то това е "изравняване със земята" - вади ядрените оръжия и започва: да изравнява. С газки и уазки, може да изравнява само селца, пък там са твърде малък процент от "глобалната паплач".

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

А сега вижте и откъде ни ЗАРАЗЯВАХА И КОЙ ГО ПРАВЕШЕ !!!

И вие , кравари невежи сега си посипете главите с пепел !!!! 

За САЩ И НАТО ли ревете , м ???

ТОВА Е ОФИЦИАЛНО !

преди 2 минути, andiay написа:

Я си представи сега, че Путин не бе започнал войната, как биха се развили събитията занапред?

Кои събития?

преди 5 минути, _sirena_ написа:

ТОВА Е ОФИЦИАЛНО !

То и според Тодор Живков запада изоставаше от съвеЦкия социализъм.

преди 1 минута, insec написа:

Кои събития?

Ами не тези събития, които осмислят живота на един инсект.

Събитията в района, където днес се води война.

Путин не започва война, какво се случва в този район после без да е имало днешната война.

Какво се случва с Украйна, какво се случва с Русия и т.н. и т.н., , какво?

преди 51 минути, andiay написа:

Ако аз бях на мястото на Путин, то последна грижа щеше да ми бъде в кой век се връща държавата ми, при условие, че другият вариант е да я загубя.

Много ми е странно русоробите като теб , когато говорят подобни помпозни клишета изцяло взети от рашистката пропаганда, не осъзнават че  загърбват и с удоволствие говорят как ще загубят собствената си България за сметка на путиновата държава, и  че въобще не им пука че  трябва да са българи преди всичко. И човеци, а не изповядващи чужди идеологии и шовинизъм

Характерна черта и поведение на всички русороби.

По темата

"рашисткия свят" е .. сринатия свят.

преди 2 минути, insec написа:

Ами то това е "изравняване със земята" - вади ядрените оръжия и започва: да изравнява. С газки и уазки, може да изравнява само селца, пък там са твърде малък процент от "глобалната паплач".

Путин разбива ТЕХНИЧНО само военните обекти , лаборатории и УНИЩОЖАВА "глобалните им мизерии" .

Всичко останало , което гледате като зомбирани го правят НАЦИСТИТЕ и обвиняват него.

Все ми е таа дали ми вярваш ! Хубаво щеше да е да ми Вярваш , но няма особено значение за мен.

Това , което се прави в момента се прави заради ЧОВЕЧЕСТВОТО , като Цяло !

Най-лесно е да се занули Всичко , повярвай ми !  

И когато Назрее "Точката на Кипене " ще бъде Направено ! 

Дали вярваш или не , дали другите вярват или не - Няма никакво значение !

Тази "Програма - ЗЕМЯ " беше Създадена , за да се даде ШАНС за Еволюция на "Заразените Частици " .

За съжаление ТЪМНИТЕ ВИНАГИ УЗУРПИРАТ И ИСКАТ ДА ЗАВЛЕКАТ БЕЗ ИЗБОР И ВОЛЯ  ВСИЧКИ В ТЕХНИЯТ МРАЧЕН , ИЗВРАТЕН СВЯТ !    

НЯМА КАК ДА ГО ПОЗВОЛИМ !!!  ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОТИДЕ КАКТО ПОЖЕЛАЕ , НО !!!! СЪС СВОБОДЕН ИЗБОР И ВОЛЯ !!!

КАКТО И ДА НОСИ ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТОВА ! 

НО КАКТО СЕ ВИЖДА НЕ СЕ ДАВА ВОЛЯ И ИЗБОР НА ЧОВЕЧЕСТВОТО , А СИЛОВО СЕ НАЛАГА ТЕХНИЯТ ЧУДОВИЩЕН ПЛАН ЗА ПОРОБВАНЕ ! 

НЕ ЗНАМ , КОЕ НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ ???

ВРЕМЕ Е ДА ГО ОСЪЗНАЕШ .

много нацист....много паплач....

некои много бързат да свърши операцията скоро....

ами....нема да е скоро-тоа целия боклук требе се издири, затрие и изрине

преди 1 час, A.com написа:

Колко народа имат такава поговорка: "Хорошо там, где нас нет"

Колко актуално ...

преди 1 минута, _nib_ написа:

нямаш ли нещо по ново освен стара фейк пропаганда от 2014 г ?

:giggle1:

преди 4 минути, miro20 написа:

Колко актуално ...

нямаш ли нещо по ново освен стара фейк пропаганда от 2014 г ?

:giggle1:

нацизма няма давност....

BBC-твойте хора

преди 2 часа, gagodrago написа:
преди 5 часа, БаалБек написа:

Кремъл готви кървави спецоперации „под чужд флаг“ в самата Русия

----------------

Бълбук, мозъкът ти се е размътил от ваксините.

Не му е за пръв път на Путлер.

преди 2 минути, andiay написа:

Какво се случва с Украйна, какво се случва с Русия и т.н. и т.н., , какво?

Украйна ще се опитват да създадат държава, която да влезе в ЕС. Путин си продължава обичайния терор в Русия, който по всичко личеше, че до края на живота му, щеше да си остане константа. Който и каквото да опитваше да направи нещо срещу Путин, по един или друг начин се проваляше. Диктатурата му беше непоклатима. Жаждата му за още територии, още находища на газ и въобще да контролира ресурсите на още една държава с нищо не го оправдава, като не може, не може и толкоз -  бахти зора за още братче, малко ли са му парите, малко ли му е властта, не е ли чувал, че лаком г@з глава затрива.

преди 17 минути, insec написа:

То и според Тодор Живков запада изоставаше от съвеЦкия социализъм.

Не знам за какъв социализъм говориш , ама имате едни 40-50 год. да изживеете в "Правилни Избори и решения "  и да изведете опит и КАПАЦИТЕТ  , който да ви Придвижи нагоре към Следващото Измерение и ми са мотаете като мухи без глави , омотани в негативни емоции от Скъсани , Неосъществени подобаващо дати !! 

Ще ти задам 1 прост въпрос

Според Битието ли определя Съзнанието или Съзнанието определя Битието ? 

Отговори ми , даже семпло да е.

преди 9 минути, miro20 написа:

По темата

"рашисткия свят" е .. сринатия свят.

Хайде сега кажи защо му е на Путин да разрушава театър? Ако е искал да избива цивилни хора, нямаше ли направо да им изравни града със земята?

преди 10 минути, miro20 написа:

Много ми е странно русоробите като теб , когато говорят подобни помпозни клишета изцяло взети от рашистката пропаганда, не осъзнават че  загърбват и с удоволствие говорят как ще загубят собствената си България за сметка на путиновата държава, и  че въобще не им пука че  трябва да са българи преди всичко.

А е Миро, каква държава щял да изгуби Путин? Украйна ли, че тя не е негова най- напред, какво има да я губи тепърва. Русия ли ще загуби - айде инфантилни вицове.

преди 5 минути, insec написа:

Украйна ще се опитват да създадат държава, която да влезе в ЕС. Путин си продължава обичайния терор в Русия, който по всичко личеше, че до края на живота му, щеше да си остане константа. Който и каквото да опитваше да направи нещо срещу Путин, по един или друг начин се проваляше. Диктатурата му беше непоклатима. Жаждата му за още територии, още находища на газ и въобще да контролира ресурсите на още една държава с нищо не го оправдава, като не може, не може и толкоз -  бахти зора за още братче, малко ли са му парите, малко ли му е властта, не е ли чувал, че лаком г@з глава затрива.

Лударе , излез от профила на саунда !

преди 1 минута, _nib_ написа:

нацизма няма давност....

BBC-твойте хора

Във всяка държава има крайни националисти. Националистите в Украйна имаха на изборите 1.5 % или нещо такова. А дори нашите подобни имат 3-4-5 % .

И то процента им в Радата е изключително малък дори СЛЕД рашистката инвазия 2014 г.

А именно когато държавата и народа е нападнат, и трябвало националистите да са се увеличили в пъти.

Представи си турция да вкара маскиран аскер и отцепи КърджНДР ? Кои ще са най активни ? Естествено националистите е са първи .

Та... затова никой не отрича че има крайни националисти, но не и че те управляват държавата.

Този който управлява е  евреин.  Всичко останало е фейк рашистка пропаганда.

И което е още по странно.. именно Путлер използва и субсидира всички крайни движения из Европа.  Льо пен и подобни...

Нашите атакисти целуваха ръка наКобзон, развяваха руски знамена пред бъгларските ,сега Копейкин поде щафетата, активирането им стана като с натискане на бутон :)

Що така не друг, а Путлер изпозлва такива за своята пропаганда ?

Не се връзват нещата нещо май а  ? :)

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Хайде сега кажи защо му е на Путин да разрушава театър? Ако е искал да избива цивилни хора, нямаше ли направо да им изравни града със земята?

Ами виж на какво е заприличал този "град" . Почти ще успее да го срине целия със земята.

Независимо колко жертви ще коства това.

Сещаш ли се защо украинските защитници на донецкия аеропорт бяха наречени "кибори" , и то именно от руснаците ?

Защото не предадоха нито педя  от това летище, до момента в който нямаше какво да се защитава, когато всичко бе сринато със земята !

:hush:

преди 4 минути, insec написа:

А е Миро, каква държава щял да изгуби Путин? Украйна ли, че тя не е негова най- напред, какво има да я губи тепърва. Русия ли ще загуби - айде инфантилни вицове.

Акцента ми бе за манталитета и начина на мислене на путинистите. И какво е характерно за такива.

преди 11 минути, _sirena_ написа:

Путин разбива ТЕХНИЧНО само военните обекти , лаборатории и УНИЩОЖАВА "глобалните им мизерии" .

Значи да не вярвам какво виждам, да вярвам какво ми казват - и то от агресора? Ти честно ли? Имаш ли си поне бегла представа, колко видеоматериали има в нета? Не от медии, от хора снимащи на живо - в 21 век сме все пак. Кръвополитията в Украйна са меко казано жестоки. Жертвите - и цивилни, и военни - никой не може да преброи в момента. Има вече и масови гробове, има и масови разстрели. Няма как да качвам такива материали тука, защото логично и нормално такова съдържание е забранено да се публикува във форума, и със сигурност ще ме баннат.

Иначе ние изобщо не пращаме техника за Украйна , неееее 

https://www.facebook.com/beh.gov/videos/749633266018362/

Ей за това заслужава да посрещнем за 3-ти път братушките с хляб и сол , мдам ! 

преди 14 минути, miro20 написа:

Не му е за пръв път на Путлер.

От американците се учи, Мирча Кришан. Помниш ли като обявиха наличието на химическо оръжие, нахлуха в суверенната държава и утрепаха шефа й? А, колко народ си замина под бомбите и развалините, помниш ли, Мирча? Как се казва унищожената държава, спомняш ли си, Мирча Кришан?

преди 3 часа, absurt написа:
  преди 3 часа, P!NK написа:
преди 3 часа, P!NK написа:

И още въпросителни и за двете страни. Ма верно: Що за война е това?

Бас ловя, че русофобите и наци- обожателите, или ще заобиколят поста ти, или ще го оспамят, но на въпросите няма да дадат отговор- тяхно виждане.

Какво толкова е бил въпроса ? Та Киев не е обкръжен.

Това е огромен град, пред който рашистките войски забуксуваха от няколко направления и никой не е твърдял че е обкръжен.

:hush:

Отделно че е въпрос на чест и смелост от страна на въпросните лидери които се срещнаха със Зеленски.

Това което коментирах , че ме е срам че нашите управляващи мухльовци и "натовски" генерали се оказаха тотални рашистки подлоги .

В случая ако поставим обратно въпроса... Как трябва да изглежда една държава която да се преструва че е със цивилизования свят, а реално да повтаря рашистките позиции и наративи...

Ами че това идеално описва външната политика на България и "натовските " генерали.

Които не обръщаха внимание на заканите от Кремъл, правиха се на слепи и глухи за опансостите, отказваха и все още отказват  натовско присъствие, отказват въздушна подкрепа в услуга на нашите съветски беполезни самолетченца  и т.н. и т.н.

Решетников определено е получил няколко медала в Кремъл за инсталираните подлоги и агенти у нас.

преди 4 минути, miro20 написа:

Акцента ми бе за манталитета и начина на мислене на путинистите. И какво е характерно за такива.

Аз акцентирам на техния акцент - как Путин щял да загуби. Какво аджеба ще загуби Путин? Е сори, ала Украйна е суверенна държава и то със съгласието именно на Русия. Путин не е президент на Украйна и Украйна НЕ е Русия. А как Путин щял да загуби Русия са фантасмагории пълни, направо идиотщини. Тъй, че Путин нищо не губи и нищо нямаше да загуби. Войната е тотално безсмислена, поне да можеше да я спечели, а той и това не може. И от много лакомене, сега ще изгуби и то най- вероятно всичко, включително и живота си. Класически съветски милиционер - това е Путин.

преди 29 минути, insec написа:

Значи да не вярвам какво виждам, да вярвам какво ми казват - и то от агресора? Ти честно ли? Имаш ли си поне бегла представа, колко видеоматериали има в нета? Не от медии, от хора снимащи на живо - в 21 век сме все пак. Кръвополитията в Украйна са меко казано жестоки. Жертвите - и цивилни, и военни - никой не може да преброи в момента. Има вече и масови гробове, има и масови разстрели. Няма как да качвам такива материали тука, защото логично и нормално такова съдържание е забранено да се публикува във форума, и със сигурност ще ме баннат.

Всичко в нета е ПРОПАГАНДА - ПУТИН И РУСИЯ ДА БЪДАТ ОБВИНЕНИ В ТЕРОР И ИЗДЕВАТЕЛСТВО ! 

Толкова ли не можеш да включиш логика , че той , ако иска да не пази населението ще удря НАРЕД , КАКТО СЕ ПРАВИ ВЪВ ВОЙНА !

Не както се прави при военна операция !!!  Защото това са военни термини и обосновават различни военни действия !  

При "войната " не се пази население !!! При военни операции се преследват определени цели без да се нанасят удари по населението !

Аз не вярвам да си Заблуден !!!   Ти съвсем Преднамерено , според това , което носиш в себе си си избрал да защитаваш тези Глобални Изроди !!!  Просто Искаш Тъмнина !!!   

Тъмно ли ти е в живота ?   Гадна ли е Кармата ??? 

Искаш ли да те накърмя с Благодат ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.