Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Събитията от деня-
-Групировката войски на Луганската народна република, развиваща настъплението, се придвижва напред от няколко посоки в Северодонецк.
-Частите на Донецката народна република се бият за превземането на Мариинка. Напредъкът беше 2 километра.
-На 16 март сутринта високоточни оръжия с голям обсег атакуваха военната инфраструктура на Украйна. В резултат  комуникационните, ретрансмисионните и комутационните центрове бяха изключени във Виница.
- През деня средствата на авиацията и ПВО на ВКС на Русия свалиха 1 украински хеликоптер Ми-24 Сарани, както и 6 безпилотни летателни апарата.
- Оперативно-тактическа и армейска авиация удариха 34 военни актива на украинските въоръжени сили. Сред тях: 1 реактивна система за залпов изстрел, 3 командни пункта, 1 станция за радиоелектронна борба, 7 склада за боеприпаси и 19 района за концентрация на военно оборудване.

източник-https://t.me/mod_russia_en/208

преди 51 минути, АСПЕКТ написа:

Докато жените в Украйна са на фронта за 8 март. За да защитават децата си и родината.

Руските жени ближат Путин.

Този монтажиран клип  от союзмультфилм го минахме вече :getout:

преди 50 минути, symanbg написа:

Пак Хохлите Нацисти тоя път в метрото в Рим. Гледайте Докато не са го изтрили. Чак срам ме хваща че съм 1/4 украинец.

о да.. всичките 3 млн емигранти са такива. :) :)

Не знам как реши че това е хохол нацист, а не ватник рашист нацист ? И кога е снимано клипчето.

Още малко от деня-https://t.me/mod_russia_en/208

Със сигурност знаем, че с подкрепата на западните страни украинската служба за сигурност подготвя провокация с използване на токсични вещества срещу цивилни.

Целта на провокацията е да обвини Русия, че използва химическо оръжие срещу населението на Украйна.

Искам официално да заявя, че подразделенията на руските въоръжени сили, участващи в специалната военна операция, не разполагат с химически боеприпаси.

Руската федерация, за разлика от Съединените щати, отдавна изпълни международните си задължения, като унищожи напълно всички запаси от химическо оръжие.

За да предотвратят всякакви провокации на украински националисти с токсични вещества, руските военнослужещи на освободената територия вземат под контрол опасни обекти и гарантират тяхната безопасност.

Ще добавя, че сред бойната документация, заловена от нас в 4-та бригада на украинската национална гвардия, има подробна карта на територията на Украйна със съхранявани на нея обекти и видове токсични вещества. Следователно всеки опит за провокация на украинската служба за сигурност с използване на токсични вещества ще бъде разкрит.

преди 19 минути, _nib_ написа:

Леле на това видео му свалих оригинала на френски и го изгледах.
Тая украинка направо ги разби. Някои от поканените там в студиото се видяха у чудо.
А най-накрая на сваленото видео един от присъстващите французи каза ясно на другите че през 2014г в Киев  е бил извършен държавен преврат.
Даже и превода на английски дето го изписват не е пълен. На френски си е як резил как ги накастри украинката.

Джуганчето е отзивчив и на драго сърце ще помогне на изявените укропи да дадат своят принос за оцеляването на нацистката върхушка!!! 

Screenshot_20220316_194533.jpg

преди 16 минути, glen написа:

Искам официално да заявя, че подразделенията на руските въоръжени сили, участващи в специалната военна операция, не разполагат с химически боеприпаси.

И от каква позиция заявяваш официално?

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

Чуват ли ушите, какво говори устата ти. Ако продължаваш така, вече ще те третирам като трол. И няма да ти отговарям на простотиите ти. Даже вече го обмислям. 

Берлин бил станал такъв заради мен?

Алооо Берлин имаше стена, има инфлация, имаше война.

Аз ли съм я строял тая стена?

И защо според я построиха тая стена? Защото е било много готино в ГДР и хората са давали живота си ДАЖЕ да преминат в ФГР. Щото е много готино под руско управление. Просто ей, така един летен ден, просто за кеф, направили тая стена. Щото толкова много готино е било, че са се чудили, какво друго да добавят.

И когато идваха първите гастарбайтери от Италия, се убедиха, колко е хубаво след и по време, когато руснаците управляваха Берлин. След това и турците видяха, и виетнамците. Толкова хубаво, че чак викаха работници.

Аспектче, вярваш ли си, че ми пука, как ме възприемаш и как ме квалифицираш?

Та ти не си в състояние да проумееш елементарни приказки, какво ли остава да проумееш защо ти и подобните на теб са виновни за това, как изглежда града, където живеят.

Никой не ти е длъжен да направи живота ти по-хубав и никой не ти е виновен, ако живота ти не е според очакванията ти.

В момента ти се възползваш от блага, за които не само ти, а и твоите родители не са допринесли с нищо.

В същото време имаш наглостта да наричаш тъпи, тези които са осигурили тези блага - немците.

"Патреот" си, ама отдалеч, типично по нашенски.

Дали ще ме четеш не ми пука, дали ще ми отговаряш - още по-малко.

Слагай бе в "блока" и бЕгай да пускаш бомби като Аслан Назраний!

П.С. Не се казва русци, правилното е руснаци, но някога се е употребявало и руси.

ВзЕми го научи най-накрая този български, па тогава викай, че си "патрЕот"!

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Ама, ако стоиш на дивана, никой няма да ти разреши да разкъсваш деца с бомби.

Бегай да се запишеш у рашистката армия, ако имаш такива наклонности !

Ако се запишеш в армията на Путлер ще ти разрешат да стреляш по тях.

Ти днес колко рашисти бомбардира?

Записа ли се в Чужденстрания легон за Украйна?

Или ревеш пред компа като Аслан, докато си просто един Назран?

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Логическото мислене не ти е силната страна.

Как е, как е, превзеха ли Киев касапите.

Не само, че няма да превземат Киев, ами ще върнат и Крим.

Елементарно е, ама само с едене не става, трябва и акъл.

Аз като те гледам как разбираш от достоверност на информация...

Не само логическото, мисленето по принцип не ти е силна страна Аслан Назраний!

К'ви ги говоря, то просто липсва при теб.

Разкри ли вече кой е двойника на Кунчев?

Бегай пускай бомбите, за да не ти замирише!

Или вече привикна на миризмата?

И още въпросителни и за двете страни. Ма верно: Що за война е това?

Цитат

Кирил Арсов: Странна война бушува в Украйна. Уж руснаците са обкръжили Зеленски в Киев, а той посреща
гости от Европа

Странна война бушува в Украйна.
Уж руснаците са обкръжили Зеленски в Киев, а той посреща гости от Европа – премиерите на Полша, Словения и Чехия. Как дойдоха до бункера му и кой гарантира безопасността им?

Уж Путин е звяр, а остави жива и на свобода журналистката-протестър. Зеленски е уж положителният и човечен герой в тази война, а разстреля без съд и присъда един от членовете на своята си преговорна делегация.
Що за война е това?

преди 7 минути, P!NK написа:

Наркомана въбще не е в Киев. Той отдавна е в Полша.

https://vk.com/vegchel_ru?z=video-79798470_456255548%2F99c0040beef547c001%2Fpl_wall_-79798470

Грек приехал в Донбасс освобождать греческие посёлки от ВСУ.

преди 2 минути, P!NK написа:

Виж вчерашната сводка на Реджепа!!! Ще умреш от смях!!! Освен измислените им ютуб сражения приключили преди две седмици, голямо внимание обръщат и на журналистката!!! Цял свят за нея говорят и интервюта и взимат, тия пак недоволни!!! Не можело Путин да я глоби със сто долара и да я освободи!!! Трябвало да я тормози и да я убие!!! Ненормалници!!! Ей такива "експертни" източници ни поства тоя с едната вежда!!!

преди 4 минути, parmobil написа:

За нищо ги нямате номерата на шрифтовете

Приемам забележката. Коригирах, каквото успях. 

преди 17 минути, P!NK написа:
преди 17 минути, P!NK написа:

Бас ловя, че русофобите и наци- обожателите, или ще заобиколят поста ти, или ще го оспамят, но на въпросите няма да дадат отговор- тяхно виждане.

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Трябвало да я тормози и да я убие!!!

Ерджепа е прекалено агресивен напоследък. Коли и беси наред. Трябва да обърне километрите от крос в спринт. Препоръчвам!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.