Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 43 минути, BANKATA написа:

ПП:  За сталину" е измишлотина появила се след войната.

Брех, пък дядото- руснак, умря на преклонна възраст, без да го научи? Къде беше ти и другите като теб, да го светнете с какъв вик се е хвърлял в боя и каква гад е излязал брат му, та е загинал във войната. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, insec написа:

но иначе не подкрепя Путин, още малко да си кривне на душата ще рече, че дори е против войната . И разбира се Путин не е виновен, те американците го накарали - как па не се сетиха тия американци, да му рекат на путя да скочи от десетия етаж.

Инсектчо, да не си прекалил с мухозола?

Аз лично не познавам нормален човек, който да е за която и да е война.

Путя в момента ги е изпратил в Украйна точно за това, че американците му рекоха да скочи от 10-ия етаж.

Ама и те са хитреци като Реджепа, правят го зад монитора.

Ама Реджепа е по-кръвожаден от тях, не мога да не призная това.

преди 2 минути, absurt написа:

Инсекте, верно заслужаваш огромен флакон с аерозол! Бива ментална неспособност, ама твоето е невероятно постижение. Почти се възхищавам на божието могъщество.icon_cooler.gif.5986ebfebb8f8374ab2e67e63fb3b860.gif

Никой не може да надскочи природата си.

Роден ли си инсект, живееш като инсект и ще умреш като инсект.

В рамките на едно поколение еволюцията е невъзможна задача.

Тоз Кадиров и той горкия 😏 

преди 3 минути, andiay написа:

Аз лично не познавам нормален човек, който да е за която и да е война.

Аз също - само разни шизофреници и елементарни русороби твърдят, че са против войната, ала ако били на мястото на Путин щели да направят същото.

преди 3 минути, insec написа:

Аз също - само разни шизофреници и елементарни русороби твърдят, че са против войната, ала ако били на мястото на Путин щели да направят същото.

Някои хора обичат да гледат просто сеир.

Имам си такъв в работата.

преди 10 минути, Лудар написа:

Клипаджиите налазиха. Те на тва му викам тролове. Те са тук за пропагандата, не да участват в дискусия, не за да си кажат мнението... Те са тук да веят разни знамена!

преди 8 минути, Лудар написа:

Видехме я великата руска армия- един месец не може да се справи с десетократно, та и повече по- малка и по- зле въоръжена армия. Нещо много голем зор им дадоха "джендърите" на Зеленски. Та чак не се знае, става ли нещо или нищо не става...

първо-нямало дискусия...

второ-даже и не можеш да вденеш че тази ОПЕРАЦИЯ не е като войните на мръсния американец-,,шок и ужас"....да хвърля килим от бомби и ракети, без да се интересува от броя на косвените...невинните...цивилните жертви....

колко стотин хиляди са в Ирак?

на колко милиона е разсипан живота?

и защо?

щото едно мръсно генералче, което от миналата година си гори в ада и ме чака да ми дойде реда-да му натискам кратуната в катрана....показваше епруветка с прах за пране....

ми....нема смисъл да водя дискусия...

намерил съм интересно видео....пуснал съм го....ако искаш-гледай го и си разшири малко общата култура....кръгозора....нещо...

ако не-тегли си хомота и гледай си само напред....

ЖИВ И ЗДРАВ!

преди 20 минути, N1K17Y написа:

Като гледам и ти нищо не знаеш, но продължаваш да си приказваш. Не съм намеквал да си купуваш рубли, оставих това за абсурдната, но щом "така си щял да правиш" сигурно ще имаш някакъв план как да не върнеш държавата в 19ти век след войната. 

Ето ти разлика между теб и мен, при това основна.

Аз винаги отговарям директно.

Ако аз бях на мястото на Путин, то последна грижа щеше да ми бъде в кой век се връща държавата ми, при условие, че другият вариант е да я загубя.

Както казах, Путин в момента се бори със зъби и нокти за реми.

И дано го постигне, че всички други варианти са много по-лоши за нас.

А ти как би постъпил?

Не знам, ама не така?

преди 1 минута, _nib_ написа:

първо-нямало дискусия...

второ-даже и не можеш да вденеш че тази ОПЕРАЦИЯ не е като войните на мръсния американец-,,шок и ужас"....да хвърля килим от бомби и ракети, без да се интересува от броя на косвените...невинните...цивилните жертви....

колко стотин хиляди са в Ирак?

и защо?

щото едно мръсно генералче, което от миналата година си гори в ада и ме чака да ми дойде реда-да му натискам кратуната в катрана....показваше епруветка с прах за пране....

ми....нема смисъл да водя дискусия...

намерил съм интересно видео....пуснал съм го....ако искаш-гледай го и си разшири малко общата култура....кръгозора....нещо...

ако не-тегли си хомота и гледай си само напред....

ЖИВ И ЗДРАВ!

А болници и други сгради ги снима Зеленски в Холивуд. 

преди 8 минути, insec написа:

Роден инсект, цял живот инсект!

А ти какво би направил на мястото на Путя?

преди 3 минути, _nib_ написа:

А сега на 200 милиона човека, живота ще стане цветя и рози.

Сега , не че нещо , ама да ви информирам за последните данни

Путин е Българин  !!! Точка по въпроса ! 

https://e-novini.bgvest.eu/740626/?fbclid=IwAR2LcX6vDBEQ3NIr80CK2vtqCd90LTR4AO6vG-H3_jAdcmUoM6JCwPpyqAs

Щом е Българин ще доведе Борбата до ПОБЕДА !!!  Това е Положението !!!

Краварите да ходят у лево да леят сълзи и да подскачат !!!

https://www.facebook.com/nora.markova.7/videos/1073064939941241/

току-що, andiay написа:

А ти какво би направил на мястото на Путя?

За кой момент от кариерата му питаш? Ако е за към днешна дата - бих се гръмнал в главата. Тая война е изцяло на сто процента против него и не печели абсолютно нищо, само губи, не намирам никакъв ход, при който да излезе оправдан поне в някаква степен. Да си прибира войските и да ходи да целува краката на папата с клетва до края на живота си да изкара в манастир на вода, хляб и молитва - може и да го оставят жив, знам ли. Сам си сложил въжето на врата, сега аз да мисля, как бих постъпил на негово място.

преди 18 минути, insec написа:

Затова Господ не ти е дал достъп до служба, която изисква по- задълбочена мисъл и грижа за друго, освен да задоволяваш собствените си първични щения, вградени на всеки примат.

току-що, absurt написа:

Затова Господ не ти е дал достъп до служба...

а ти от коя служба си казваш?

току-що, insec написа:

За кой момент от кариерата му питаш? Ако е за към днешна дата - бих се гръмнал в главата. Тая война е изцяло на сто процента против него и не печели абсолютно нищо, само губи, не намирам никакъв ход, при който да излезе оправдан поне в някаква степен. Да си прибира войските и да ходи да целува краката на папата с клетва до края на живота си да изкара в манастир на вода, хляб и молитва - може и да го оставят жив, знам ли. Сам си сложил въжето на врата, сега аз да мисля, как бих постъпил на негово място.

Отдавна ми стана ясно,  че тряба да ти се повтаря и потретва.

Роден инсект - цял живот инсект.

Как би постъпил ако бе на мястото на Путя преди да започне войната?

Да започнем още от периода на Майдана.

преди 1 минута, andiay написа:

Как би постъпил ако бе на мястото на Путя преди да започне войната?

Не бих започнал войната - какво е толкова трудно за разбиране?

преди 4 минути, insec написа:

Аз знаеш ли какво ще направя ???

ОБЯВЯВАМ ВОЙНА НА ЦЯЛАТА ГЛОБАЛНА ПАПЛАЧ И ГИ ИЗРАВНЯВАМ СЪС ЗЕМЯТА !!!!

и КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ ДА КАЖЕ "А" и той заминава в ПЯСЪКА ! 

На Земята трябва да останат само човеци , които искат да живеят в Мир и Спокойствие без изроди , които да се чудят как да ги убият и разредят !!! Да ги тровят и да ги тормозят !!!

Тази "планета " е в това Състояние Точно от тези Глобални Чудовища !!! 

Та лаборатории за вируси , та ГМО-та , та войни - Еваха мамата на всичко !!!

И тук малоумните , ваксинирани зомбита реват за тях ??!!! 

Тези същите , които повярваха на Пландемията им , сега им вярват пак и за ситуацията в Украйна ! 

Назобиха ги , че Путин е Звярът !!!   И те нали такива - Невежи и прости - реват в глас !

Без да знаят , че няма "план за възстановяване " - Има план за ЕВАНЕ !!!

275947548_4922243181229940_7224698699524113054_n.jpg

току-що, _sirena_ написа:

ОБЯВЯВАМ ВОЙНА НА ЦЯЛАТА ГЛОБАЛНА ПАПЛАЧ И ГИ ИЗРАВНЯВАМ СЪС ЗЕМЯТА !!!!

И най- напред ще те елиминират собствените ти генерали - щото няма никакъв смисъл да си богат, да си олигарх, да си генерал и изобщо каквото и да е било, ако ще си мъртъв.

преди 1 минута, insec написа:

Не бих започнал войната - какво е толкова трудно за разбиране?

Трудното за разбиане, най-вече за теб самия, е не какво НЕ БИ направил, а какво БИ направил.

Твоето, а и на всички като теб е - Не трЕбе да е тАка, ма не знаем как трЕбе да е.

Има ли шанс от ларвата да се пръкне пеперуда или ще наблюдаваме отново виненка?

преди 7 часа, glen написа:

Тази година Зеленски трябва да получи Оскар за филм, базиран на измислени събития за главната му роля в най-голямата война!

Оооо, ще му дадат не само оскар, ами и нобелова награда за мир ... те на ануар садат и ясер арафат (нека специалистите по български да не ме учат как се пише, знам защо го пиша така) дадоха, на белите каски - оскар, по рекламите за ваксинации се вихрят разни изроди незнайнополови, ония изперкалите мейджонсъни искат да го правят рицар, абе, изобщо какво повече да очакваме от тия. Надявам се, че в тези страни има и мислещи хора, но управляващите там са отчайващо и безвъзвратно затъпели, също и техните средства за масова дезинформация.

преди 1 час, glen написа:

„Истината е, че проблемите, пред които са изправени милиони хора на Запад, са резултат от години на действия на управляващите елити. Техните грешки, късогледство и амбиции. Тези елити (...) са обсебени от своите егоистични интереси и супер печалби.”

Ето това е цялата истина. Точно затова е цялата война, за да запазят властта си над света, над мисленето на хората, залогът е твърде голям и те са готови на всичко, защото иначе ... иначе ще се разбере, че всичко, което са проповядвали е лъжа и един по един ще отидат в забвение, някои може и с надзирател пред забвението.

А иначе през нощта украинските фашисти (няма азов или от всу - всички са такива) са ударили отново жилищен район на Макеевка без никакво военно значение. Затова или денацификация, или дематериализация, толкоз.

току-що, andiay написа:

Трудното за разбиане, най-вече за теб самия, е не какво НЕ БИ направил, а какво БИ направил.

Да направя за кое? Нали коментираме войната - въобще не бих я започнал, няма никакъв смисъл от нея.

току-що, insec написа:

И най- напред ще те елиминират собствените ти генерали - щото няма никакъв смисъл да си богат, да си олигарх, да си генерал и изобщо каквото и да е било, ако ще си мъртъв.

Който го е страх от мечки не ходи в гората !!!!

Веднъж като си вдигна меча , НЕ ГО СВАЛЯМ ДОКАТО НЕ ПОБЕДЯ !!!

Този Путин , който светът , в момента вижда Го Движи Войн на Светлината ! 

Автентичният Путин отдавна не е между живите !

Както Изроди от ТЪМНИТЕ влезнаха във ФН на глобалните чудовища , така направихме и Ние !!!

Жертви ще Има !!!  Но , няма друг начин да се случат нещата !!!

Последната опция е Зануляваме ВСИЧКО !!!  

И ВСЕКИ С ТОРБИЧКАТА С "ИНСТРУМЕНТЧЕТАТА " ПО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ !

НЯМА КОЙ ДА ВИ ПОЗВОЛИ ДА СЕ ШЛЯЕТЕ ЗАРАЗЕНИ ОТ ТЪМНИТЕ В ПРОСТРАНСТВОТО !!!

преди 10 минути, crazy katon написа:

Ето това е цялата истина. Точно затова е цялата война, за да запазят властта си над света, над мисленето на хората, залогът е твърде голям и те са готови на всичко, защото иначе ... иначе ще се разбере, че всичко, което са проповядвали е лъжа и един по един ще отидат в забвение, някои може и с надзирател пред забвението.

А иначе през нощта украинските фашисти (няма азов или от всу - всички са такива) са ударили отново жилищен район на Макеевка без никакво военно значение. Затова или денацификация, или дематериализация, толкоз.

Абсолютно Точен Анализ !!!

...................................

ЕТО ИСТИНАТА ОТ УСТАТА НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЧУДОВИЩА , РЕШИЛИ ДА ПОРОБЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!

ГЛЕДАЙТЕ !!!

https://www.facebook.com/dete.na.svetlinata/videos/644858886793559/

Ясно, шанс за пеперуда нЕма.

Я си представи сега, че Путин не бе започнал войната, как биха се развили събитията занапред?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.