Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Я започни да ги изреждаш кои са тези войни на Русия, дето избивали цивилно население.

Сирия, Грузия, Чечения  1, 2 и т.н.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, andiay написа:

Мхм, а като видиш някой, който през два коментара вика на друг рашист, чугун, комунист, само за това, че си е позволил да твърди, че не само Русия има вина за тази война, на к'во жУвотно ще го оприличиш?

На куха лейка, която не може да реши кога е мъж и кога- жена, но пък  да олайва хората с различно мнение, я бива. Колкото да си заработи надничката.

преди 2 минути, absurt написа:

Защото цялата тази трагедия я дължим на тях. Тук имаше клип на американски анализатор- от 2014 още, та и п о- късни, от други. Ми, прочети нещо, бе момче! Освен това, си силно некоректен, прехвърляйки в наше време неща от ВСВ. Да, в началото не са брояли жертвите- всичко е било хвърлено,за да спрат германците, докато се съвземат и окомплектоват. И да, хората са се хвърляли в бой и са мрели с вик "За Родину, за Сталину". Има достатъчно и документални сведения и факти за отбраната на Москва и Ленинград. За нас, сега, това е немислимо, но и българите са се хвърляли на нож с вик "За царя и Отечеството". Грозно е хем да не знаеш, хем да не помислиш и да се опиташ да си представиш какво е било.

Ама ти започна с робите.

ПП:  За сталину" е измишлотина появила се след войната.

току-що, G_A_G_O_V_69 написа:

Глупости исмукано от пръстите. 😄

Щом казваш, нЕма да спОра.

току-що, BANKATA написа:

Само 3 , а САЩ 150, де е киро на кирия.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Сирия не я брой.

току-що, BANKATA написа:

Ама ти започна с робите.

Не, не започнах с робите- недей с тъпите номера на все несхванал, че ще се припокриеш с Мирко. Прочети поста си, в който пишеш, че руснаците избиват своите. Тъй като визираш миналото, ти давам пример как и кога са избивали американците. 1968г. ти звучи как" Не за да защитавам руснаците, а да си отвориш очите и просто да използваш математиката. След като се ограмотиш по история, разбира се.

преди 9 минути, andiay написа:

Мхм, а като видиш някой, който през два коментара вика на друг рашист, чугун, комунист, само за това, че си е позволил да твърди, че не само Русия има вина за тази война, на к'во жУвотно ще го оприличиш?

Ако е било насочено към теб, не знам как се нарича животното, но ще се характеризира с това, че му е омръзнало да ти чете дървеното философстване. Абе, ти нали твърдеше, че щеше да направиш като Путин, ако беше руски президент. Сигурен съм, че и от икономика разбираш, да имаш някой анализ, как ей сега рублата ще отлети в небесата и Русия ще изобрети летящи коли ? Аз като тъб русофоб ми изглежда, че са се запътили към 1920-та. 

Понякога не всичко, което виждат очите е това, което в действителност се случва.

Ако имаш познат сириец-християнин, може да го питаш, ще ти обясни по-добре от мен защо да не включваш Сирия.

преди 16 минути, BANKATA написа:

За Русия човека е просто ресурс който са готови да го похабят с лекота. И после се чудите защо не ги посрещат с отворени обятия.

Колко народа имат такава поговорка: "Хорошо там, где нас нет"

Не обиждайте животните. С нищо не са ви виновни.

Дори и хАмериканците вече усещат на къде отиват нещата и почнаха да клякат:

Блинкен: Неприсъединяването на Украйна към НАТО не би било отстъпка към Русия

Реджепчо, к'во стана с боядисването на Кремъл в жълто и синьо, и с приказките ти че войната щяла да свърши в Москва? Държавният секретар на САЩ що не е на твоето мнение?

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ако е било насочено към теб, не знам как се нарича животното, но ще се характеризира с това, че му е омръзнало да ти чете дървеното философстване. Абе, ти нали твърдеше, че щеше да направиш като Путин, ако беше руски президент. Сигурен съм, че и от икономика разбираш, да имаш някой анализ, как ей сега рублата ще отлети в небесата и Русия ще изобрети летящи коли ? Аз като тъб русофоб ми изглежда, че са се запътили към 1920-та. 

Мхм, казах вече, че нямам никакъв интерес към рублите като валута, нито към живота в Русия, при това никога не съм и имал.

Казах, че на мястото на Путин бих постъпил по същия начин, защото той няма друг избор.

Ти каза, че на негово място щеше да живееш като милирдер и да не пишеш във форума.

Един вид признание, че не знаеш как, ама не е така.

Мирча пък се размечта как с 500млн. на ден ще Превърне Русия в Еден, явно е нереализиран икономичвски талант, към него се обърни за съвет.

Да бях само аз чугун, рашист, комунист да се съглася с теб.

Да, ама не!

Та, едните са говеда, а другите какво са?

Свине?

Като фен клубовете на Левски и ЦСКА?

Или пак не знам, ама не е така?

преди 23 минути, N1K17Y написа:

Абе, ти нали твърдеше, че щеше да направиш като Путин, ако беше руски президент.

но иначе не подкрепя Путин, още малко да си кривне на душата ще рече, че дори е против войната . И разбира се Путин не е виновен, те американците го накарали - как па не се сетиха тия американци, да му рекат на путя да скочи от десетия етаж.

преди 30 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Само 3 , а САЩ 150, де е киро на кирия.

Тва верно ли го каза? А нима СССР не беше във Виетнам, Корея. Афганистан... Тия що ги броите за американски войни?

Клипаджиите налазиха. Те на тва му викам тролове. Те са тук за пропагандата, не да участват в дискусия, не за да си кажат мнението... Те са тук да веят разни знамена!

преди 1 минута, insec написа:

но иначе не подкрепя Путин, още малко да си кривне на душата ще рече, че дори е против войната . И разбира се Путин не е виновен, те американците го накарали - как па не се сетиха тия американци, да му рекат на путя да скочи от десетия етаж.

Инсекте, верно заслужаваш огромен флакон с аерозол! Бива ментална неспособност, ама твоето е невероятно постижение. Почти се възхищавам на божието могъщество.icon_cooler.gif.5986ebfebb8f8374ab2e67e63fb3b860.gif

преди 3 минути, _nib_ написа:

Видехме я великата руска армия- един месец не може да се справи с десетократно, та и повече по- малка и по- зле въоръжена армия. Нещо много голем зор им дадоха "джендърите" на Зеленски. Та чак не се знае, става ли нещо или нищо не става...

преди 1 минута, absurt написа:

Бива ментална неспособност...

казано от човек, който оправдава престъпленията на Путин ...... 🙄

преди 2 минути, absurt написа:

Инсекте, верно заслужаваш огромен флакон с аерозол! Бива ментална неспособност, ама твоето е невероятно постижение. Почти се възхищавам на божието могъщество.icon_cooler.gif.5986ebfebb8f8374ab2e67e63fb3b860.gif

Точно за такива като теб става въпрос бабе. Аз не симпатизирам на ГЕРБ, ама Бойко е спасителя на плажа.

преди 11 минути, andiay написа:

Мхм, казах вече, че нямам никакъв интерес към рублите като валута, нито към живота в Русия, при това никога не съм и имал.

Казах, че на мястото на Путин бих постъпил по същия начин, защото той няма друг избор.

Ти каза, че на негово място щеше да живееш като милирдер и да не пишеш във форума.

Един вид признание, че не знаеш как, ама не е така.

Мирча пък се размечта как с 500млн. на ден ще Превърне Русия в Еден, явно е нереализиран икономичвски талант, към него се обърни за съвет.

Да бях само аз чугун, рашист, комунист да се съглася с теб.

Да, ама не!

Та, едните са говеда, а другите какво са?

Свине?

Като фен клубовете на Левски и ЦСКА?

Или пак не знам, ама не е така?

Като гледам и ти нищо не знаеш, но продължаваш да си приказваш. Не съм намеквал да си купуваш рубли, оставих това за абсурдната, но щом "така си щял да правиш" сигурно ще имаш някакъв план как да не върнеш държавата в 19ти век след войната. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.