Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Оперативната обстановка към 1200 днес

Стига бе, дай информация за войната от независим източник. От американски, израелски, турски източници. Сега двама като се бият, всеки се хвали колко е добър и как е пребил другия. Няма смисъл да се замеряме с пропаганда. Скучно става. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 25 минути, Джугашвили написа:

да ни защитават ако се наложи!!!

Ти и останалите болшевики трябва да се обърнете за защита към Путя. Нещо пак си се объркал. Ма той и Путлер ви знае колко сте комуняги по немско. 

преди 11 минути, Coco1 написа:

Щом всичко на болшевика му е еднакво, местоположението е ясно. Затва и Путлер ги разбира нещата и ще те потърси

Там е работата, че нищо не ти е ясно!!! Вие сте неориентирани и неграмотни при това!!! Факт!!! Как е възможно да харесваш и поддържаш глобалисти, а да ненавиждаш интернационалисти??? Ще ми обясниш ли каква е разликата между глобалист и интернационалист, освен интернета!!!

Пилето пак се е объркал. Болшевиките са в САЩ и ЕС. Путин служи на чистокръвни гадни капиталисти, които чак след 20 години ще дорастнат до либералите педераси и да прегърнат болшевишчеството. 

току-що, Джугашвили написа:

Там е работата, че нищо не ти е ясно!!! Вие сте неориентирани и неграмотни при това!!! Факт!!! Как е възможно да харесваш и поддържаш глобалисти, а да ненавиждаш интернационалисти??? Ще ми обясниш ли каква е разликата между глобалист и интернационалист, освен интернета!!!

Можеш да задваш въпроси когато се преместиш в Масква. Дотогава и Путлер не ви брои.

преди 28 минути, absurt написа:

Що, бе, всички мекерета, обичащи Украйна и нацистите й, да не я обичате там- на първа линия в боя? Я, си обърши яхнията от устата, патрЕоте!icon_explode.gif.c8c0a3a47267fd657e596d97a6cfdcf2.gif

Аз Украйна нито я обичам, нито я мразя. Да обичам си имам България. Достатъчна ми е. А от действията на Москва разбирам отново и отново, че на Кремъл не може да се има доверие за нищо. И че подобни "партньори" са истинско бедствие за тези, които им се доверят.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Стига бе, дай информация за войната от независим източник.

Филипов е по руските източници.

И американски давам понякога, но украинските са по достоверни.

В американските източници има много пропаганда и конфликти на интереси, докато сводките на украинците са точни, доколкото им е по силите да отразяват ситуацията.

да го постна сега че утре и в събота като завалят тука снимки никой няма да ми повярва:

https://news.bg/world/v-rusiya-masovo-karat-studentite-da-uchastvat-v-mitingi-v-podkrepa-na-voynata.html

Цитат

В Русия масово карат студентите да участват в митинги в подкрепа на войната

преди 4 минути, Coco1 написа:

Можеш да задваш въпроси когато се преместиш в Масква. Дотогава и Путлер не ви брои.

Ясно!!! Нямам повече въпроси!!! В повечето случаи, дори липсата на отговор е вид отговор, но ти откъде да го знаеш!!!

Ясно!!! Нямам повече въпроси!!! В повечето случаи, дори липсата на отговор е вид отговор, но ти откъде да го знаеш!!!

Никога и не си имал смислени въпроси, нито пък си и могъл да дадеш смислени отговори по простата причина че не се намирате в Масква.

преди 21 минути, tonit1968 написа:

Стига бе, дай информация за войната от независим източник.

аз съм независим

в източна украйна само 2 области не са ""червени ""

обрачът се затяга 

току-що, Coco1 написа:

Никога и не си имал смислени въпроси, нито пък си и могъл да дадеш смислени отговори по простата причина че не се намирате в Масква.

Забранявам ти да ме цитираш!!! Подминавай!!! Когато се научиш да водиш дискусия, тогава ще поискаш разрешение и ако съм благоразположен и имам излишно време за губене, тогава ЕВЕНТУАЛНО мога и да ти обърна някакво внимание!!! Лека вечер!!!

Забранявам ти да ме цитираш!!! Подминавай!!! Когато се научиш да водиш дискусия, тогава ще поискаш разрешение и ако съм благоразположен и имам излишно време за губене, тогава ЕВЕНТУАЛНО мога и да ти обърна някакво внимание!!! Лека вечер!!!

Когато заминеш в Масква ми пиши

271489684_678020246523317_5586029444738419803_n.jpg

New-Bitmap-Image.png

зоните с черния хикс на границата с беларус не са интересни и  няма да бъдат атакувани 

ще има изолиране на одеса 

така играят руснаците

обсада и  изолиране 

мариупол е примера 

така ще стане и с другите 

и ще се обкръжи киев 

Я да видим къде се крият хохлите!!! Това дали не е учебна дъска в училище!!! Утре пак ще има истерия, че е бомбардирано училище с деца!!! 

IMG_20220317_180205_935.jpg

Едновеждият сегодня е много пестелив с ютуб сраженията и сводките, що така???  Няма настъпление на украинските нацисти, почвам да се притеснявеам!!!

Едновеждият сегодня е много пестелив с ютуб сраженията и сводките, що така???  Няма настъпление на украинските нацисти, почвам да се притеснявеам!!!

Сводки мотки само на място в Расия 

преди 39 минути, _nib_ написа:

хаха :)  Класическа пропаганда и лъжи . Никой нищо не е забранявал на Шипка, а останалите спекулации /и хвалби / за Янев не заслужават коментар.

Клишето "обичта ни към Русия е на генетично ниво " също не смятам да коментирам.

Класичекси русороб. Между другото за пръв път го чувам този Желязко Атанасов. Откъде го изкопахте ??:giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.