Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Coco1 написа:

Къде съм дал урок !

Ти все нещо  правиш без да го можеш и ти се получава антиреклама.   Попугайчик.

преди 2 минути, Джугашвили написа:

Аз предлагам да се доверим на интелекта на потребителите на форума

На кои потребители

преди 1 минута, attj написа:

Ти все нещо  правиш без да го можеш и ти се получава антиреклама.   Папугайчик.

Защо не ти се получава

преди 5 минути, Джугашвили написа:

Джуганчето е наясно, че не ви отърва, но това е положението, свиквайте!!!

Кои говорят от името на мъртъв сериен убиец

преди 3 минути, Coco1 написа:

На кои потребители

Без въпроси!!! Подминавай!!!

преди 2 минути, Джугашвили написа:

Без въпроси!!! Подминавай!!!

Докладвай като пристигнеш в Масква. Дотогава свободно.

Матушка Расия има нужда от мятрял - чугун

преди 5 минути, Coco1 написа:

Защо не ти се получава

Ваши навыки попугая делают нас счастливыми!   Важно е на теб какво ти се получава.   Викай Миро20  да ти помага за превода от руски.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Докладвай като пристигнеш в Масква.

НЯма да може. :) :)  То фейсбук няма, и всякакви други социални мрежи , роскомнадзор е блокирал стотици хиляди сайтове и достъп  до информация.

Милиш ли че ще може да отваря форума тук да докладва ? :lol6:

преди 34 минути, insec написа:

Само едно да ми е любопитно - какви ще ги дъвчеш, когато руZия отиде окончателно в девета глуха. 😏

Имам някакво смътно чувство че след като всичката патардия отмине, на небосклона отново ще изгрее "sound", защото някой ще го е срам какви ги е писал от сегашният си профил :cool:

току-що, attj написа:

Ваши навыки попугая делают нас счастливыми!   Важно е на теб какво ти се получава.   Викай Миро20  да ти помага за превода от руски.

Разбираш ли се 

Армията на ДНР унищожи американски военни близо до Донецк

По време на освобождението на град Маринка от украинските бойци беше разрушена крепостта на 1-ви механизиран батальон от 54-та бригада на въоръжените сили на Украйна, при проверката на която бяха открити образци на чуждо оръжие - NLAW, гранатомети SMAW, Радар AN / TPQ-48, както и лични вещи на американски инструктори, които са участвали пряко в боевете на страната на украинските национални батальони.

Това съобщи официалният представител на Народната милиция на ДНР полковник Едуард Басурин.

„В раница до останките на един от екстремистите беше намерено знаме на Тенеси на САЩ, както и други предмети, които направиха възможно идентифицирането на мъртвите като: капитан Майкъл Хоукър (Cpt. Michael Hawker), лейтенант Логан Шръм ( Лейтенант Логан Шръм) и лейтенант Круз Тоблин (Lt. Cruz Tomblin), които дойдоха в Украйна, за да убиват цивилни в Донбас през 2018 г.“, каза той.

https://t.me/RVvoenkor/4047

преди 34 минути, BANKATA написа:

И на чайките им стана ясно че руснаците си имат сериозен проблем в Украйна.

Само горкият Държавен секретар на САЩ не знае. Те, чайките, ще излязат по-умни от хАмериканските държавници :wub:

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Блинкен вече е убеден че Украйна няма да спечели, и е убеден че ще трябва да прави отстъпки на Русия, но още от сега почва с оправданията как ще удовлетворят едно от главните искания на Русия, но това нямало да бъде "отстъпка". А какво ще е? "Победихме Русия, ама от добра воля ще направим това което тя иска":lol6:

Блинкен: Неприсъединяването на Украйна към НАТО не би било отстъпка към Русия

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Имам някакво смътно чувство че след като всичката патардия отмине, на небосклона отново ще изгрее "sound", защото някой ще го е срам какви ги е писал от сегашният си профил :cool:

и ако това смътно чувство не е под въздействието на алкохол или наркотици, значи ще останеш със едно много разочароващо чувство за твоя интелект 😉

преди 44 минути, Джугашвили написа:

Кога и как ще стане този филм??? Малко напрягаш ли си сивото вещество???  Ако не, да ти подскажа!!!

сиреч ще напуснеш форума 😕

По улиците на Мариупол се бият щурмови групи на армията на ДНР. Бойци на ДНР активно почистват улиците на Мариупол от украинските нацисти и военноокупационните сили на Украйна. Скоро всички нацисти в Мариупол ще бъдат изчегъртани!
https://t.me/RVvoenkor/4006

Мощен удар: руската армия унищожи батарея от 152-мм гаубици на въоръжените сили на Украйна с прецизни оръжия. Съобщава се, че батареята е била разположена на 2 км северно от околовръстния път на Киев в поле.
https://t.me/RVvoenkor/4038

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Мен не ме срам.  Аз съм в европейска държава, дошъл съм от най-демократичната европейска страна България,  в Европа съм и съм за Европа. Който обича Русия, Китай и Северна Корея и другите държави от Азия, приятен път му желая.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Мен не ме срам.  Аз в европейска държава, в Европа и съм за Европа. Който обича Русия, Китай и Северна Корея, Азия приятен път.

Матушка Россия е в Европа много преди галските или германски племена да имат каквито и да е обединения, наречени държава!!! Всеки който застава срещу Матушка Россия, застава против европейската цивилизация и против европейската култура!!!Факт!!!

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Матушка Россия е в Европа много преди галските или германски племена да имат каквито и да е обединения, наречени държава!!! Всеки който застава срещу Матушка Россия, застава против европейската цивилизация и против европейската култура!!!Факт!!!

Когато Киев е бил царствен, величествен град, Москва е било просто едно блато.

https://www.bgonair.bg/a/4-world/256464-klichko-kogato-na-myastoto-na-moskva-e-imalo-blata-kiev-e-bil-velichestven-grad/amp

току-що, АСПЕКТ написа:

Когато Киев е бил царствен, величествен град, Москва е било блато.

Ехааа, добър опит!!! А когато Плиска е била величествена, къде е била София??? Аматьор!!!

преди 4 минути, Джугашвили написа:

А твойта матушка, като застава редица пъти в историята срещу още по- древната европейска държава България?

преди 1 минута, Джугашвили написа:

Ехааа, добър опит!!! А когато Плиска е била величествена, къде е била София??? Аматьор!!!

В Българското царство. На 3 морета. Но къде е била любимата ти Москва тогава? Не съществувала е.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

В Българското царство. Но къде е била любимата ти Москва тогава?

Моля??? Я пак опитай!!! Провери кога София става част от Българската държава!!! Както казах...тотален аматьор!!!

току-що, Джугашвили написа:

Моля??? Я пак опитай!!! Провери кога София става от Българската държава!!! Както казах...тотален аматьор!!!

Тогава не се казвала София, човек. Какво да проверявам?

Виждам, че хората учили от 40 години до 80 те години, не са учили българска история. Само славна Россия. Сериозни пропуски имат. 

Яка пропаганда.

https://m.dir.bg/business/ikonomika/potvardeno-ot-kreditorite-rusiya-uspya-da-plati-dalgovete-si-v-dolari-i-zasega-izbegna-defolt

Това от своя страна означава, че Русия засега отлага дефолта по държавния си дълг, който може да бъде предизвикан от наложените й санкции заради нашествието в Украйна

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.