Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ми аз бях с 14 години по-голям от едно мое бивше гадже.

Поне "гадже" знаеш ли какво е, или предвид умственото ти развитие спряло на ниво седми клас, и това с гаджетата е "terra incognita" за теб? 

Руски трол ли си и ти? Много бързо се обиждате.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Оттук нататък Събитията ще хвърчат на бързи кадри. 

Путин Притежава всички "козове" да разцепи Света на 2 .

Основният му е да обърне Прожектора към Глобалните чудовища и да им поиска сметка от името на човечеството !

Е те тогава ще започнат превратите по държавните апарати и ще настъпи Хаос.

Хората ще пощуреят , когато Прогледнат !!!

И нека Светлината Бъде с Вас !

Не е точно така!!! Въпрос на време е Байдън и цялата дълбока държава да направят грешна стъпка!!! Краят им се видя още по вртемето на Тръмп, когато ги натисна наред, само че умишлено не му оставиха време, за да не ги довърши и измислиха КОВИД!!! Този път вече няма какво да ги спаси!!! Тази година ще стане ясно, какъв е плана за действие!!! Тръмп един мандат с Тед Круз вицепрезидент и след това два мандата на Тед Круз като президент или Тръмп ще се откаже в полза на Тед Круз!!! Аз залагам на първия вариант!!! Тръмп ще ги подкара и ще разчисти пътя за сенатора от Тексас и оня ще гио довърши!!!

преди 14 минути, crazy katon написа:

Могат да си измислят история, могат да я забравят, могат и да я променят.

Но когато историята се изкриви до такава степен, каквато стигнаха псевдодемокрациите, изчезват всички спирачки, всякакви тъпоиди вземат властта и се получава това, което се получи сега.

Някой да се опитва да променя историята? Глупости!!! Не може да бъде :no-no:

А сега сериозно:

Конференция в САЩ изтри името на Юрий Гагарин, защото е руснак

Пита се в задачата: Как премахването на Гагарин от историята ще помогне на Украйна?

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Не е точно така!!! Въпрос на време е Байдън и цялата дълбока държава да направят грешна стъпка!!! Краят им се видя още по вртемето на Тръмп, когато ги натисна наред, само че умишлено не му оставиха време, за да не ги довърши и измислиха КОВИД!!! Този път вече няма какво да ги спаси!!! Тази година ще стане ясно, какъв е плана за действие!!! Тръмп един мандат с Тед Круз вицепрезидент и след това два мандата на Тед Круз като президент или Тръмп ще се откаже в полза на Тед Круз!!! Аз залагам на първия вариант!!! Тръмп ще ги подкара и ще разчисти пътя за сенатора от Тексас и оня ще гио довърши!!!

Дълбока държава има и в Русия. Има и радикали. Русия не е по-малко безгрешна от САЩ.

току-що, АСПЕКТ написа:

Дълбока държава има и в Русия. Има и радикали. Русия не е по-малко безгрешна от САЩ.

Комсомолец, сложно е, не е за теб!!!

преди 1 минута, Джугашвили написа:

Комсомолец, сложно е, не е за теб!!!

Мислиш ли, че не е за мен?

https://russianmasonry.ru/

Великая Ложа России. Регулярная и общепризнанная. Единственная масонская организация, официально работающая на территории Российской Федерации.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Дълбока държава има и в Русия. Има и радикали. Русия не е по-малко безгрешна като САЩ.

Преди 5 -6 часа те похвалих! Но сега, пак ме разочарова. Човешко е и затова ти прощавам.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Мислиш ли, че не е за мен?

https://russianmasonry.ru/

Великая Ложа России. Регулярная и общепризнанная. Единственная масонская организация, официально работающая на территории Российской Федерации.

За съвсем друго нещо става въпрос!!! 

преди 2 минути, Kolev72 написа:

Преди 5 -6 часа те похвалих! Но сега, пак ме разочарова. Човешко е и затова ти прощавам.

https://bg.rbth.com/history/2017/08/12/na-tozi-den-imperator-aleksandr-i-zabranyava-taynite-masonski-obshchestva_821270

преди 2 минути, Джугашвили написа:

За съвсем друго нещо става въпрос!!! 

https://bg.rbth.com/history/2017/08/12/na-tozi-den-imperator-aleksandr-i-zabranyava-taynite-masonski-obshchestva_821270

преди 1 минута, insec написа:

фъна е, че един инсект познава с изключителна точност развитието на събитията дотук - а разбирача в неутралното червено само дъвче киселци и три дена стана не може, не само да си обоснове теорията, ами въобще и не може да я представи, а защо ли: защото сам се сблъсква с огромните пропуски в нея и се чуди с какво да ги запълни. Вече почна физика, та химия, па много науки и всичките естествено ги е разбрал от- до без изключение. 

В кратце - дадох ти възможност, но и ти издишаш. Навивай се там с останалите путинисти и се надявайте на освобождение, че злия запад ви разсипа пусти да умеретей.

За разлика от теб и много като теб, аз съм живял на запад, доста на запад.

Получил съм образованието си на запад, доста на запад.

Аз не ти развивам теории, аз ти обяснявам, какво и защо се случва, при това с ясното съзнание, че за теб е невъзможно да разбереш, какво ти говоря.

С ясното съзнание, че повечето в тази тема, няма да разберат.

Е, признавам си, че се забавлявам с индивиди като теб.

Както казах и на Радулчо, делят ни няколко стени с прочетени и осмислени книги.

Не съществува вариант ти да ми предоставяш шанс за каквото и да било.

Шанса е илюзия и упование на неграмотните и несвободните хора.

Упование и оправдание!

Ако бе във възможностите ти да осмислиш онази статия, която посочих, то можеше и да се научиш как да предизвикаш "шанса" да бъде винаги на твоя страна.

Ама не е по твоите възможности.

Пък нека за вас съм "рашист", "червен чугун", "путлерист" и прочее тъпи клишета. Разбираемо е.

На който, и когато е трябвало, съм доказал, какъв съм.

Но вие просто ще си останете полуграмотни роби, незнаещи, какво всъщност представлява да си свободен човек.

"Свободата или салама"?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Казах ти, че не е за теб, ти пак се натискаш!!! Като видя някъде нещо да пише за Клаус Шваб, неговите копои и за световен резет, тогава ще коментираме!!!

преди 2 минути, insec написа:

аз още чакам отговор, кое следва да се разбира под "победа" за Путин? Само Украйна или ще добавим и източна Европа, а цялата ли, а останалата Европа, а целия свят? Къде е границата и кой е момента на Путиновата победа?

Аз отдавна казах за какво е тази операция военна !  И никаква окупация не е целта на Путин !

Путин няма намерение да разраства Русия !  Това са НЕДЪГАВИТЕ пропаганди на хлебарките отровните !

Нали помниш кои наричам "хлебарки" ?  Вчера го обясних.

Това , че някой ви Зоби с фантастичен и Циничен сценарий - какво искал да направи Путин и какво ще последвало след "Украйна " е пълна ОЛИГОФРЕНИЯ !    И само олигофрени могат да вярват на подобни фашистки , нелепи блудкажи ! 

А бе тези олигофрени ... сценаристите на "пропагандата фашистката " що не вземат да ги уволнят , бре ? 

Същите олигофрени правеха и сценарият за Пландемията им !!!  Абсолютни Невестулки прости и малоумни ! 

То малко Интелект да имаш и ще можеш да Осъзнаеш Истината !  Ама няма бе ...то овце навсякъде ! 

До където ти виждат очите само поляни с овце ! Зобят и БЛеят ! 

Да те Успокоя !  Путин няма намерение да Превзема Никой насила !  

Ще направи територия , която ще е СВОБОДНА ОТ ГЛОБАЛИСТКИ ЧУДОВИЩА ! 

Който иска да е с него - да заповяда !!! Това ще направи Путин ! 

И ще си загради Двора и там ще бъде Чиста Зона !!!! 

И България трябва да отиде в тази Чиста Зона !!! 

Щото ще има ПРЕВРАТ !!!   

70% ПОДКРЕПЯТ ПУТИН ! И МУ ВЯРВАТ ! 

Сега , слушай ме внимателно шепна ти откровено :

КОГАТО СЕ РАЗБЕРЕ ИСТИНАТА - тези % ще станат 95% !!!! 

Като искате запади , мапади , нато и сащ - напускате Чиста Зона и Пътят ! 

Цървулите , торбичката на рамо и каскета на главата и при извратените чудовища - слагат ви чиповете , базовото доходче и в концлагера !     Ще ви бухат бустери по всички дупки и няма да Притежавате нищо и ще сте щастливи !!

За тези , които останем - не се притеснявай !  

България ще я направим Житницата на Свободната Зона ! Вдигаме селското стопанство !   Само екологична храна почваме да консумираме и ще доведем Рая на земята ! 

Ще караме СОВАЛКИ !   дизелите и бензинките ще ви ги оставим на границата да си вземате ! 

Нещо неясно ? 

AbbVie: Спираме ботокс и филърите за Русия

https://petel.bg/m/439145

Освен това редица чуждестранни фармацевтични компании съобщиха, че отказват да провеждат клинични изпитвания на своите лекарства в Русия. Сред тях са Pfizer, Lilly, AbbVie, Sanofi и MSD. По-рано тези компании обявиха спиране на дейността си в Русия.

преди 21 минути, insec написа:

на въпроса съм отговарял много пъти през годините - и двете.

Не може и двете !   Избери си онова , което смяташ за правилно за теб !

Байдън ще предупреди президента на Китай да не помага на Русия срещу Украйна

Цитат

Има индикации, че Китай е склонен да окаже подкрепа на Русия срещу Украйна с военно оборудване. Това няма да мине без последствия, ако стане, заяви на брифинг държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън. Той съобщи, че в очаквания утре разговор между президентите на САЩ и Китай Байдън ще отправи предупреждение към китайския си колега за възможните последствия, ако подпомага руската агресия.

Значи хАмериканците могат да подпомагат страна в конфликт, в който нямат нищо общо, но друг няма право да го прави? 

И какъв ще е ефектът ако след Русия, санкции отнесе и Китай? Това ще е най-голямата грешка на самозабравилият се Джо Памперсов. 

преди 27 минути, Banesc написа:

ще си купа  метална врата и оръжие да си пазя консервите 

оръжие и консерви ще трябват при всички случаи....

независимо кой, къде и кого ще победи...

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Не може и двете !   Избери си онова , което смяташ за правилно за теб !

то не е въпрос на избор - все едно да избера има ли вселена или не. И прочее пак не каза, коя е путиновата победа. Не знам колко повече може да се опрости един толкова простичък въпрос - кога аджеба ще празнувате победата на Путин? Кое е събитието, което ще отбележи тази победа? Какво трябва да се случи?

Честно казано, все повече се убеждавам, че докато Русия не изстреля няколко Искандера/Калибри на територията на НАТО (Полша или Румъния например), евролемингите няма да се опомнят.

Споделяте ли това чувство?

преди 19 минути, Джугашвили написа:

Абсолютно съм Сигурна , че Тръмп ще се върне в играта !   Тръмп и Путин бяха близки !  

Въпрос на време е кога Путин ще си изиграе картите пред света. От там като вълна ще тръгнат Вълните на Промяната !

Ще се разпадне и ЕС !  Глобалните чудовища държат на въже всички правителства !  Ама не са подготвени за МАСОВИ ПРЕВРАТИ !  

А това Зрее в момента навсякъде ! По цял свят продажните им копелета ще бъдат сменени !   Очаквам Момента на Истината !

Чакай да ти покажа нещо :

https://www.facebook.com/ivo.ivanov.146612/videos/516608889823159/

"Спрете с този Ковид Театър " !!!!   

Това е губернаторът  на Флорида ! Усещаш накъде духа вятъра , нали ...

току-що, glen написа:

Честно казано, все повече се убеждавам, че докато Русия не изстреля няколко Искандера/Калибри на територията на НАТО (Полша или Румъния например), евролемингите няма да се опомнят.

Човеко, това дори и на шега не го казвай!

преди 5 минути, ivottoshev написа:

И какъв ще е ефектът ако след Русия, санкции отнесе и Китай? Това ще е най-голямата грешка на самозабравилият се Джо Памперсов. 

Те това чакат!!! При първите индикации за санкции към Китай, влизат и си вземат Тайван!!! Това е цялата игра!!! Украйна е само въведението за предстоящото!!!

преди 24 минути, ivottoshev написа:

Някой да се опитва да променя историята? Глупости!!! Не може да бъде :no-no:

А сега сериозно:

Конференция в САЩ изтри името на Юрий Гагарин, защото е руснак

Пита се в задачата: Как премахването на Гагарин от историята ще помогне на Украйна?

Бе те навсякъде променят историята , тези чудовища !

преди 4 минути, glen написа:

пропуснал си ,,нас"....с надежда може би....

а дано не отнесем някой и друг мегатон заради четирите бази на мръсния американец и продажниците начело с оня де изкарал харварски ПУЦ...

преди 3 минути, glen написа:

Колкото и да не ни се иска, МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ. Всяко търпение има и граници, както го показа Путин, така че аз също го споделям, колкото и да не ми се иска. Поне със сигурност ще се окаже че е изпреварил Байдън с натискането на...бутона.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.