Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

След днешния ден мисля, че се насочваме към разделяне на Украйна.
Поляците, които в момента се чувстват много героични (както винаги, когато има гражданска война в Русия), вероятно ще превземат Западна Украйна.
Претекстът ще бъде някакво „руско зверство“.
НАТО ще го нарече мироопазваща миротворческа операция.
Въпроса е може ли Русия да си позволи да има недемилитаризиран и неденацифициран (без излаз на море) мини район, който ще бъде изцяло управляван от НАТО ако останалата част от Украйна бъде освободена ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, insec написа:

то не е въпрос на избор - все едно да избера има ли вселена или не. И прочее пак не каза, коя е путиновата победа. Не знам колко повече може да се опрости един толкова простичък въпрос - кога аджеба ще празнувате победата на Путин? Кое е събитието, което ще отбележи тази победа? Какво трябва да се случи?

Цял Свитък ти оставих по-горе !  Срамота , да не си го прочел ... а ,  ако не си разбрал какво ти казвам , това вече е друг въпрос.

преди 7 минути, andiay написа:

Човеко, това дори и на шега не го казвай!

Той не го "казва", а го чувства. И това не се наблюдава само при него.

преди 10 минути, glen написа:

Честно казано, все повече се убеждавам, че докато Русия не изстреля няколко Искандера/Калибри на територията на НАТО (Полша или Румъния например), евролемингите няма да се опомнят.

Споделяте ли това чувство?

А защо не към България? - нали искаш да споделиш това чувство.

преди 1 минута, glen написа:

След днешния ден мисля, че се насочваме към разделяне на Украйна.
Поляците, които в момента се чувстват много героични (както винаги, когато има гражданска война в Русия), вероятно ще превземат Западна Украйна.
Претекстът ще бъде някакво „руско зверство“.
НАТО ще го нарече мироопазваща миротворческа операция.
Въпроса е може ли Русия да си позволи да има недемилитаризиран и неденацифициран (без излаз на море) мини район, който ще бъде изцяло управляван от НАТО ако останалата част от Украйна бъде освободена ?

на Русия западната част не им трябва...

рускоговорящите са в източната....

ще разпарчатосат Украйна....

последица от едно некадърно, продажно управление на палячо на поста ,,държавен глава"....

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Цял Свитък ти оставих по-горе !  Срамота , да не си го прочел ... а ,  ако не си разбрал какво ти казвам , това вече е друг въпрос.

прочетох, че нямало да разширява Русия, нито да окупира Украйна, обаче ще заобгражда територия - трябва ли да питам за повече конкретика? Коя ще е тази територия, дето хем няма да е окупирана от Русия, хем ще е заобградена?

преди 3 минути, insec написа:

А защо не към България? - нали искаш да споделиш това чувство.

Е , то , ако е към България ...ще прати Възраждане на екскурзия дружно и ще удари направо парламента :biggrin:

Тази паплач е виновна ! Народа  е с него и той го знае много добре !

преди 1 минута, _sirena_ написа:

...и ще удари направо парламента

че те там 90% негови хора

преди 2 минути, _nib_ написа:

Има ли по-добър вариант? Смятате ли, че руските танкове трябва да карат чак до Западна Украйна?

Може би затова преди няколко дни  казаха че ще преговарят след седмица!

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Абсолютно съм Сигурна , че Тръмп ще се върне в играта !   Тръмп и Путин бяха близки !  

Въпрос на време е кога Путин ще си изиграе картите пред света. От там като вълна ще тръгнат Вълните на Промяната !

Ще се разпадне и ЕС !  Глобалните чудовища държат на въже всички правителства !  Ама не са подготвени за МАСОВИ ПРЕВРАТИ !  

А това Зрее в момента навсякъде ! По цял свят продажните им копелета ще бъдат сменени !   Очаквам Момента на Истината !

Чакай да ти покажа нещо :

https://www.facebook.com/ivo.ivanov.146612/videos/516608889823159/

"Спрете с този Ковид Театър " !!!!   

Това е губернаторът  на Флорида ! Усещаш накъде духа вятъра , нали ...

О, Тръмп от момента в който влезе в политиката, никога не е бил извън играта!!! Това че го цензурират социалните мрежи и мейнстрийм медиите, не го вади от играта!!! Даже напротив, ще им дойде пак като гръм от ясно небе, колкото и да го плюят!!! Този човек успя само за няколко години от напълно непознат и непопулярен в политиката, да разчисти цялата Републиканска партия от неоконсерватори, неокомунисти и всякакви проводници на дълбоката държава и да постави интересите на обкновените американци над корпоративните интереси!!! За сметка на това, корпоратоивните интереси са в пълен дисонанс с интересите на обикновените американци!!! Едва ли някой американски данъкоплатец има интерес парите от данъците му да отиват за финансиране на военни преврати или войни в другия край на света!!! В този ред на мисли, Тръмп спря финансирането на всякакви НПО-та и прокси организации, захранващи корумпирани европейски политици и бюрократи!!! За четири години бяхме забравили за съществуването на Путин!!! Путин е същият!!! Него го интересува, какво се случва в неговата държава и какви са интересите на руските граждани!!! Откъде накъде двама държавници, защитаващи интересите на собствените си държави ще бъдат обявени за най-големите сатрапи!!! ВИжда се краят на дълбоката държава и корпоративните интереси!!! Факт!!!

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Е , то , ако е към България ...ще прати Възраждане на екскурзия дружно и ще удари направо парламента :biggrin:

Тази паплач е виновна ! Народа  е с него и той го знае много добре !

Кой народ е с Путлер !? 

току-що, Kolev72 написа:

Той не го "казва", а го чувства. И това не се наблюдава само при него.

Хм, според мен такъв вариант е изключен, освен ако НАТО не се включи във войната пряко.

При всички положения, този вариант не влиза в плановете на Путин, каквито и да са те.

В противен случай Украйна отдавна да е окупирала цяла Украйна, а не да ползва стратегия присъща за Средновековието.

Смятам, че по този начин иска да остави вратичка за споразумение със САЩ, при което и вълкът да е сит, и агнето да е цяло.

Дали ще успее, това вече е друг въпрос.

Както казах и преди, може да е всякакъв, но не е луд.

Всичко, което се върши и говори в момента е една игра на нерви.

За съжаление, една доста кървава игра на нерви.

преди 2 минути, _nib_ написа:

рускоговорящите са в източната....

ще разпарчатосат Украйна....

последица от едно некадърно, продажно управление на палячо на поста ,,държавен глава"....

Бе те тези чудовища абсолютно малоумни ! 

На краварите сложиха онзи старец с деменция , който е на 1 шамар от финала на живота си !

На нас ни сложиха този шизофреник , измъкнаха го некоя ментална клиника от Канада - хили са като олигофрен на всичко и постоянно си повтаря пред камерата , "ние от харвард , когато бях в харвард "   повтаря си сценария да не го забрави !

На Украйна им сложиха този палячо .... абсолютен шут !

Всичкото им ЦИНИЧНО - НЕНОРМАЛНО ! Все едно гледаш някоя арогантна пародия !  

И ей теа смешници искали да правят 4-та индустриална революция ?! 

То по всичко си личи , че "сценаристите " им са живели в пашкули !  Не могат да създадат дори някакъв по-реалистичен план , които да затрудни Интелектите !

И пландемията им беше такава и всичкото , до което се докоснат !

За мен са абсолютно нелепи и просташко изобретени "сценарии" и актьорите им такива - Всичко !

Може би защото нещата ги гледам Отгоре ...

Но вярвам , че други виждат каквото виждам аз. 

Само овцете не виждат нищо.  Слепички и блеят ли блеят .... да ги ожали човек ...

преди 10 минути, insec написа:

че те там 90% негови хора

Негови ???? Я пак ???

Освен Възраждане няма други с него в парламента !

преди 29 минути, glen написа:

Честно казано, все повече се убеждавам, че докато Русия не изстреля няколко Искандера/Калибри на територията на НАТО (Полша или Румъния например), евролемингите няма да се опомнят.

Споделяте ли това чувство?

Едни украинци не могат да набият цял месец, срещу НАТО ще тръгват :lol6: 

Добре, че бензиностанцията има ядрени ракети, че Путя отдавна щеше да е изял шамарите. 

току-що, _sirena_ написа:

Негови ???? Я пак ???

Освен Възраждане няма други с него в парламента !

При положение, че бесепата оставки хвърлят, ала куршуми срещу Путя не дават  - при положение, че тулупа цела тръба му плати - при положение, че бей Доган цяла партия си направи с руски пари ....... щом казваш, че няма, добре. 😏

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Добре, че бензиностанцията има ядрени ракети, че Путя отдавна щеше да е изял шамарите. 

не нямаше - щото най- напред въобще не би посмял, да се прави на завоевател.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Едни украинци не могат да набият цял месец, срещу НАТО ще тръгват :lol6: 

Ти се радвай, че бензиностанцията не е решила да става верига от бензиностанции, че няма кой да я спре!!!

преди 8 минути, Джугашвили написа:

Ти се радвай, че бензиностанцията не е решила да става верига от бензиностанции, че няма кой да я спре!!!

Трактористи има много. 

преди 18 минути, insec написа:

прочетох, че нямало да разширява Русия, нито да окупира Украйна, обаче ще заобгражда територия - трябва ли да питам за повече конкретика? Коя ще е тази територия, дето хем няма да е окупирана от Русия, хем ще е заобградена?

Ти ми изхождаш от светът и границите , които сега познаваш !  Не знам и какво влагаш под "окупация" , но усещам , че нещо ми се дърпаш !  Територията , която ще огради и пази просто няма да провежда "външна политика " !  Понеже ще е обща зона - гаранцията винаги се поема от онзи , в който е Мощта и който Пази !

Сега как е положението в България ?

Не си ли окупиран ? Суверен ли си ? 

Държавните предатели не правят ли свирки на НАТО , ЕС , САЩ ? м ? 

Вие тук не правите ли салта за профашистките ви окупатори ??

Народа не иска да живее под стрес , не иска да яде гмо , не иска изроди да му казват , че трябва да му сложат експериментални течности в организма , не иска да го лъжат и стресират всеки ден , не иска да лиже задниците на глобалистите и да получава най-мизерните заплати в същата таа европа , не иска да носи парцали на устата си , не иска да диша Отровен въздух и да пие замърсена вода , не иска подлоги да одобряват лекарствата , с които ще се лекува !!!

Знаеш ли колко малко му трябва на човек ???

Да ти кажа ?

Просто СВОБОДА , ЧИСТ ВЪЗДУХ , ЧИСТА ХРАНА И ВОДА И МНОГО ЛЮБОВ ! 

тОВА МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕКА И НИКАКЪВ СТРЕС !!! 

Я ми кажи какво от тези неща ви дадоха тези УРОДИ , КОИТО ЗАЩИТАВАТЕ ? 

току-що, _sirena_ написа:

И като почнат да ги правят на Путин, няма да са държавни предатели? Или пък ще почнем да вземаме по- високи заплати?

п.п. и Русия са от първите, които наложиха мерки за ковида, даже от първите с ваксина, ако не и най, че не обърнах много внимание тогава.

преди 26 минути, Джугашвили написа:

О, Тръмп от момента в който влезе в политиката, никога не е бил извън играта!!! Това че го цензурират социалните мрежи и мейнстрийм медиите, не го вади от играта!!! Даже напротив, ще им дойде пак като гръм от ясно небе, колкото и да го плюят!!! Този човек успя само за няколко години от напълно непознат и непопулярен в политиката, да разчисти цялата Републиканска партия от неоконсерватори, неокомунисти и всякакви проводници на дълбоката държава и да постави интересите на обкновените американци над корпоративните интереси!!! За сметка на това, корпоратоивните интереси са в пълен дисонанс с интересите на обикновените американци!!! Едва ли някой американски данъкоплатец има интерес парите от данъците му да отиват за финансиране на военни преврати или войни в другия край на света!!! В този ред на мисли, Тръмп спря финансирането на всякакви НПО-та и прокси организации, захранващи корумпирани европейски политици и бюрократи!!! За четири години бяхме забравили за съществуването на Путин!!! Путин е същият!!! Него го интересува, какво се случва в неговата държава и какви са интересите на руските граждани!!! Откъде накъде двама държавници, защитаващи интересите на собствените си държави ще бъдат обявени за най-големите сатрапи!!! ВИжда се краят на дълбоката държава и корпоративните интереси!!! Факт!!!

Те още по времето на пландемията показаха открити  , топли чувства. Кога руски самолети са кацали в САЩ и то с хуманитарна мисия ? Още тогава света видя , че двете Сили в откровено приятелски взаимоотношения.

Убедена съм , че това продължава и с настояща дата , каквото и да изработват като пропаганда тъпанарите - глобалисти !

То не само финансирането , ами и войните им спря Тръмп .   Там очаквам и други изненади. 

Но едно е сигурно ! Двамата обединят ли се - глобалките ще бъдат ЗАЛИЧЕНИ и светът ще започне "нова ера " !

преди 15 минути, _sirena_ написа:

Ти ми изхождаш от светът и границите , които сега познаваш !  Не знам и какво влагаш под "окупация" , но усещам , че нещо ми се дърпаш !  Територията , която ще огради и пази просто няма да провежда "външна политика " !  Понеже ще е обща зона - гаранцията винаги се поема от онзи , в който е Мощта и който Пази !

Сега как е положението в България ?

Не си ли окупиран ? Суверен ли си ? 

Вие тук не правите ли салта за профашистките ви окупатори ??

Народа не иска да живее под стрес , не иска да яде гмо , не иска изроди да му казват , че трябва да му сложат експериментални течности в организма , не иска да го лъжат и стресират всеки ден , не иска да лиже задниците на глобалистите и да получава най-мизерните заплати в същата таа европа , не иска да носи парцали на устата си , не иска да диша Отровен въздух и да пие замърсена вода , не иска подлоги да одобряват лекарствата , с които ще се лекува !!!

Знаеш ли колко малко му трябва на човек ???

Да ти кажа ?

Просто СВОБОДА , ЧИСТ ВЪЗДУХ , ЧИСТА ХРАНА И ВОДА И МНОГО ЛЮБОВ ! 

тОВА МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕКА И НИКАКЪВ СТРЕС !!! 

Я ми кажи какво от тези неща ви дадоха тези УРОДИ , КОИТО ЗАЩИТАВАТЕ ? 

Ми беги в Россия най-накрая де. Цял ден ще рупаш руска салата, чиста водка, въздух, свобода. Само не излизай на площада с лист хартия, че може малко да те набият. 

преди 14 минути, insec написа:

И като почнат да ги правят на Путин, няма да са държавни предатели? Или пък ще почнем да вземаме по- високи заплати?

п.п. и Русия са от първите, които наложиха мерки за ковида, даже от първите с ваксина, ако не и най, че не обърнах много внимание тогава.

НЕ БЕ , ЩЕ СИ СВОБОДЕН И НЯМА ДА ПРАВИШ СВИРКИ ! И няма да те изнасилват отзад ! 

Ние що не вземаме подобаващи заплати ??

Ми шото ни сложиха техните слуги да управляват !!!   Сложиха ни и запор да се Развиваме в "добри планове" , окрадаха националните ни БОГАТСТВА !!    И народа тъне в мизерия и едва диша от сметки и дългове !  

Ти това не го ли виждаш бе ???  Така ли не можеш да вденеш какво ти причиняват ? 

Нещо доволен си от Живота ли ???   Аз мисля , че не си ? Ама очите ти затворени и не виждаш кой "те бие и те оножда " .

САМО ВЪЗРАЖДАНЕ ВЕЧЕ !!!!     ДУМА ДА НЕ СЪМ ЧУЛА СРЕЩУ ТЯХ ! 

Това са ЕДИНСТВЕНИТЕ , КОИТО НЕ СА КУПЕНИ И ПОРОБЕНИ ОТ ГЛОБАЛНИТЕ ЧУДОВИЩА ! 

Хайде , отивам да спя аз ...другият път повече ....

Циците ми трябва да си почиват ,  дупето ми трябва да спи , Морфей ме чака от 2 часа с торбата с еротичните сънища и аз пиша и се обяснявам тук , отварям ти очите , ризата и ципа ....

тцтттц :biggrin:

Лека на всички ! :weather2:   имам и пост в розово ....ама утре ще ми го пуснат , хората спят и почиват 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.