Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, ivottoshev написа:

Сега пък противоречие :lol6:

След петнайсет поредни пъти, в което те приканвах да посочиш моя лъжа след като ме наричаше "лъжец", сега смени плочата и почна с "противоречие". Ми добре, нека да играем пак :goahead:

Първи път: Я кажи къде е противоречието в коментарът ми?

Даваш ли правото на ЛДНР да се отцепят ? След като си против отцепването на Косово. 

пп. последният път, когато ме приканваше да ти посоча лъжата, трябваше 3 пъти да си редактираш твърдението.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, andiay написа:

Трипио...

Ще се опитам да ти го обясня с прост пример, за който не се иска нито много акъл, нито кой знае какви познания, за да го асимилираш...

Във спорта има две основни стратегии...

1. Нападението е най-добрата защита...

2. Защитата е най-доброто нападение...

В случая с Русия и НАТО...

НАТО "напада" Русия като я обгражда със собствени защитни съоръжения, все по-близо и по-близо до нейните граници...

На което в момента Русия отвръща с нападение, целящо да разбие тази защита, а по този начин да защити и себе си...

Затова няма вариант, при който Русия да се откаже от Крим и да допусне той да бъде оставен в "ръцете" на НАТО...

По-просто, без да се навлиза в специфика, няма как да ти бъде обяснено...

Даааа... Това е като със скачените съдове ... 

Действията на единия играч водят до контрадействия у другия ... 

Едните се притесняват /след Мюнхен 2007ма, може би основателно/ от другия и се опитват да се защитят, а другите аналогично реагират свойствено за себе си, със сила... 

Крим от друга страна е, историята го е доказала, лесен за превземане, но труден за отбрана ... 

И при офанзива към него, аз за себе си, съм сигурен, че Путин ще използва радикални ходове /ядрени/  .... И това няма да е за нещо друго, а заради стратегическата позиция на Крим ... 

Въпросът е да се намери балансът на Неш ... 

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Какво е станало с Иран?

Ох, ама ти даже не знаеш нещо да се случва. Добре, просто да ти знам мнението сега, ако след 2-3 месеца станеш експерт по темата. 

преди 7 минути, andiay написа:

Трипио...

Баси....:speak:няма ли кой да защити честта на горкия Трипио?

Как може да го сравняваш с това изкопаемо?

преди 6 минути, andiay написа:

Само в Иран ли?

Вероятно и на други места. Както и по времето на СССР коминтерна е инструмент за износ на комунизъм. Големите свръхсили са един дол дренки като цяло, най-вече за индианците като нас. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ох, ама ти даже не знаеш нещо да се случва. Добре, просто да ти знам мнението сега, ако след 2-3 месеца станеш експерт по темата. 

Хехе,и какво се случва в Иран от гледна точка на сороспийската пропаганда я повтори 😏😄😄

Вчера Съливан в открит текст си каза че Фащ щели да вземат агресивни мерки да накажат уж виновните ирански чиновници и лица за малтерирането уж на иначе така свободните и демоХратични протести .... Демек не ни разваляйте опита за цветна революция,който започва да се изчерпва 😄😄

Дори пропагандните снимки тука в мелкобритания на уж убитата красива млада демохратична и свободолюбива студентка нещо взеха да изчезват от дневен ред....

Общо взето цък цък,и язък опят,и сега ревове и заплахи от каубоите ..

А Иран просто сие го премества в другия крачол 😏😄😄

току-що, васил козарев написа:

Даааа... Това е като със скачените съдове ... 

Действията на единия играч водят до контрадействия у другия ... 

Едните се притесняват /след Мюнхен 2007ма, може би основателно/ от другия и се опитват да се защитят, а другите аналогично реагират свойствено за себе си, със сила... 

Крим от друга страна е, историята го е доказала, лесен за превземане, но труден за отбрана ... 

И при офанзива към него, аз за себе си, съм сигурен, че Путин ще използва радикални ходове /ядрени/  .... И това няма да е за нещо друго, а заради стратегическата позиция на Крим ... 

Въпросът е да се намери балансът на Неш ... 

Дааа...

Няма да се откажеш да използваш странни термини...

Баланс на Неш?

Признавам, понятие си нямам, какво означава...

Би ли изяснил, за да мога да отговоря на поста ти?

току-що, васил козарев написа:

Вероятно и на други места. Както и по времето на СССР коминтерна е инструмент за износ на комунизъм. Големите свръхсили са един дол дренки като цяло, най-вече за индианците като нас. 

Въпросът ми бе за жалкото положение на жените...

преди 10 минути, andiay написа:

Трипио...

Ще се опитам да ти го обясня с прост пример, за който не се иска нито много акъл, нито кой знае какви познания, за да го асимилираш...

В спорта има две основни стратегии...

НАТО "напада" Русия като я обгражда със собствени защитни съоръжения, все по-близо и по-близо до нейните граници...

На което в момента Русия отвръща с нападение, целящо да разбие тази защита, а по този начин да защити и себе си...

Затова няма вариант, при който Русия да се откаже от Крим и да допусне той да бъде оставен в "ръцете" на НАТО...

Професоре, как е "все по-близо и по-близо до нейните граници...", като Латвия е по-близо до руските граници, а е от 15 години в НАТО ? 

И да ти напомня все пак, че много си забравяте опорките, Русия нападна за да се спре тормоза на руснаците в Донбас. Това е ЦЕЛТА. Ако не вярваш, потай Тошев. 

преди 56 минути, andiay написа:

Не ми се мисли, какво ще предизвикат имената на Пут-ко Мафани и Лиза Мишпека...

Цяла нощ полюции сигурно...

щом такива асоциации ти предизвикват тия имена, какъв ти е проблема с вагиналното име на джуджи? - че ти е идол ли 😏

преди 1 минута, andiay написа:

Дааа...

Баланс на Неш?

Найн хабер си нема явно и той ,обаче как само звучи,Баланс на Неш 😏😄

преди 2 минути, Moriati написа:

Хехе,и какво се случва в Иран от гледна точка на сороспийската пропаганда я повтори 😏😄😄

Вчера Съливан в открит текст си каза че Фащ щели да вземат агресивни мерки да накажат уж виновните ирански чиновници и лица за малтерирането уж на иначе така свободните и демоХратични протести .... Демек не ни разваляйте опита за цветна революция,който започва да се изчерпва 😄😄

Дори пропагандните снимки тука в мелкобритания на уж убитата красива млада демохратична и свободолюбива студентка нещо взеха да изчезват от дневен ред....

Общо взето цък цък,и язък опят,и сега ревове и заплахи от каубоите ..

А Иран просто сие го премества в другия крачол 😏😄😄

А, твоето мнение го знаех, преди изобщо да съм се питал какво е. Спокойно. За друг ми беше любопитно.

преди 2 минути, skalata_73 написа:

Тука е баси войната. За едни пеесе лева.

0.jpg.badefe11a3f6e78a204d3878329e2ece.jpg

50 ама въпроса е принципен... Моя дяле е 100 обаче 😋😅

Цацата трябва да си плати,макар че все ми се струва че ще стане като в лафа за костенурката и вълната 😏

преди 2 минути, N1K17Y написа:

А, твоето мнение го знаех, преди изобщо да съм се питал какво е. Спокойно. За друг ми беше любопитно.

А твоето няма ли да видим,не че не го знам, опорки по въпроса съм ги видял вече тука в мелкобритания 😏😏

преди 19 минути, N1K17Y написа:

Даваш ли правото на ЛДНР да се отцепят ? След като си против отцепването на Косово. 

пп. последният път, когато ме приканваше да ти посоча лъжата, трябваше 3 пъти да си редактираш твърдението.

Аз съм против двойните стандарти. След като може Карвария да отцепи Косово от суверенна Сърбия, защо да не може Русия да отцепи ЛДНР от суверенна Укарйна? Къде видя противоречие?!?

преди 19 минути, N1K17Y написа:

Тук ме обърка с Лоботомирания. Негов патент е да си редактира постовете

преди 8 минути, Moriati написа:

Найн хабер си нема явно и той ,обаче как само звучи,Баланс на Неш 😏😄

Друго е да си искаш да ти плащат в евро, а не в рубли, русофиле. 

преди 23 минути, andiay написа:

Трипио...

В спорта има две основни стратегии...

Опасението на НАТО от агресията на Русия не се оказаха безпочвени така че обграждането е имало смисъл.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

....

ти да видиш - не знаех, че вече не си против отцепването на Косово, как така промени тази си позиция?

преди 18 минути, N1K17Y написа:

Днес не съм гледал новините и наистина не знам. Какво е станало в Иран?

преди 1 минута, васил козарев написа:

Друго е да си искаш да ти плащат в евро, а не в рубли, русофиле. 

Отново баланса на Неш ли е това  илитерате сороски 😅😅😅

току-що, insec написа:

щом такива асоциации ти предизвикват тия имена, какъв ти е проблема с вагиналното име на джуджи? - че ти е идол ли 😏

В мен никакви асоциации не предизвикват...

Това са чужди имена, на техния си език не значат нищо осмиващо...

Но щом Путин го намираш за "вагинално", то тези определено ще ти предизвикат нощни полюции...

А последното даже може да си го сложиш като нов никнейм -Инсект Свиркулет Чикиджи ... ша ти тича направо...

А идоли нямам...

В нито една област...

Путин никога не съм го харесвал...

Но инсектския ти какавиден мозък това не може да го възприеме, мхм...

преди 12 минути, andiay написа:

Дааа...

Баланс на Неш?

От теорията на игрите- положение, при което интересите на двете страни се уравновесяват и извличат ползи. Като мира /като при Студената война - макар и в напрежение и надпревара във въоръжаването, не се пресичат границите да се стигне до конфликт/

Впрочем, Джон Неш е единствения нобелов лауреат, страдащ от Шизофрения. Има и филм с Ръсел Кроу - "Beautiful mind" 

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Аз съм против двойните стандарти. След като може Карвария да отцепи Косово от суверенна Сърбия, защо да не може Русия да отцепи ЛДНР от суверенна Укарйна? Къде видя противоречие?!?

Амии, против си и отцепването на Косово. Ето ти го противоречието. 

Цитат

Тук ме обърка с Лоботомирания. Негов патент е да си редактира постовете

Айде сега, не ме карай да търся в темата, колко пъти обясняваше, какъв бил войника :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.