Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 30 минути, ivottoshev написа:

Какво е станало с Иран?

защото дадоха дронове на Русия - дори има новини кадето отричат, но ги санкционират

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, васил козарев написа:

От теорията на игрите- положение, при което интересите на двете страни се уравновесяват и извличат ползи. Като мира /като при Студената война - макар и в напрежение и надпревара във въоръжаването, не се пресичат границите да се стигне до конфликт/

Впрочем, Джон Неш е единствения нобелов лауреат, страдащ от Шизофрения. Има и филм с Ръсел Кроу - "Beautiful mind" 

Ооо,я гледай ти, за Равновесието на Неш било въпроса 😅😅😅 

Баланс на Неш 😏😄😄

преди 1 минута, andiay написа:

В мен никакви асоциации не предизвикват...

хем си ги написал, хем не предизвикват и щот не харесваш серящия в куфарче с вагиналното име, за това не спря да защитаваш престъпленията му. 😏  Не, че нещо, ала някакви по- смислени и логични лъжи не можеш ли да измислиш?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Опасението на НАТО от агресията на Русия не се оказаха безпочвени така че обграждането е имало смисъл.

Оффффффф...

Пак широко затворени очи, мхм...

Преди агресията на Русия имаме агресия на НАТО, под формата на изграждане на защитен вал, все по-близо и по-близо до границите на Русия...

Извинявай, но би ли ми припомнил дали Русия разполага свои военни бази на нови чужди територии, за да говорим за агресия от нейна страна...

Това в главите ви е дадено, за да го ползвате по предназначение, а не само за баласт...

преди 2 минути, Moriati написа:

Ооо,я гледай ти, за Равновесието на Неш било въпроса 😅😅😅 

Баланс на Неш 😏😄😄

за това ли ще се хванеш? баланс и равновесие? въглероден двуокис и въглероден диоксид?

току-що, parmobil написа:

за това ли ще се хванеш? баланс и равновесие? въглероден двуокис и въглероден диоксид?

Не само,Равновесието на Неш не е положението в което и двете страни извличат полза, а състояние в което нито една страна не може да победи 😏

Сега доволен ли си 😋

преди 1 минута, parmobil написа:

E за какво друго? Той е рубладжия, който си иска еврото и европейския стандарт на живот. 

преди 12 минути, insec написа:

ти да видиш - не знаех, че вече не си против отцепването на Косово, как така промени тази си позиция?

През оная работа ми е и за Косово и за ЛДНР. Както казах аз съм против двойните стандарти. Щом за Краварите може, би трябвало и за руснаците да може, нали?

Само че "демократичният" свят, барабар с шепата русофоби тук във форума не сте на това мнение, щото сте лицемери.

преди 3 минути, васил козарев написа:

E за какво друго? Той е рубладжия, който си иска еврото и европейския стандарт на живот. 

Тц,не позна илитерате сороски..

А теорията на игрите я четох много отдавна,още когато бях ученик,просто от любопитство, ако не цялата то поне в определена степен,защото беше свързана с вариации и теория на числата...  Както и с вероятностите...

Бях забравил,но добре че ти се появи да ми напомниш ,макар и с опит за фасон и неточно 😏😄😄

току-що, ivottoshev написа:

През оная работа ми е и за Косово и за ЛДНР.

е след всичката ти активност, да напишеш баш пък това ........ ма не е лицемерно де 😉

преди 2 минути, Moriati написа:

Тц,не позна илитерате сороски..

А теорията на игрите я четох много отдавна,още когато бях ученик,просто от любопитство, ако не цялата то поне в определена степен,защото беше свързана с вариации и теория на числата...  Както и с вероятностите...

Бях забравил,но добре че ти се появи да ми напомниш ,макар и с опит за фасон и неточно 😏😄😄

да бе да защо не емигрира в Русия - да живееш на запад ли:D

преди 4 минути, ivottoshev написа:

През оная работа ми е и за Косово и за ЛДНР. Както казах аз съм против двойните стандарти. Щом за Краварите може, би трябвало и за руснаците да може, нали?

Само че "демократичният" свят, барабар с шепата русофоби тук във форума не сте на това мнение, щото сте лицемери.

Тошеее, Тошеее, тая тема как се казва? Сиреч, какъв е предметът на разговор? 

По-просто, ако направиш една тема "Войната на Америка в Ирак" ще е неуместно да говорим за простотиите на Русия. Или поне аз няма да си го позволя да го правя. 

Па да не споменаваме, че всичко е субективно. Тая война не е само в Европа, ами и на 1000км от нас и пряко ни засяга. 

току-що, Без умствен капацитет написа:

да бе да защо не емигрира в Русия - да живееш на запад ли:D

Беее беееее,защо не си в Усраина да помагаш беееее, там сега има акция бееее... Хохълки се предлагат на усраинските бандеровци за да им повдигали ако не духа то поне нещо друго беееееее 

😏😄😄😄😄😅😅😅

току-що, insec написа:

хем си ги написал, хем не предизвикват и щот не харесваш серящия в куфарче с вагиналното име, за това не спря да защитаваш престъпленията му. 😏  Не, че нещо, ала някакви по- смислени и логични лъжи не мо жеш ли да измислиш?

Кво съм написал бе инсектче...

Правиш ли разлика между "предизвикват в мен" и предположение, какво биха предизвикали в теб, базирано на асоциацията ти с Путин...

Ма кви ги говоря и аз, за инсектите това е непосилна задача...

Айде и ти се опитай да ме цитираш кога съм защитавал Путин...

Че си амнайстия кукумицин, който се изхвърля така, но никой не изпълни молбата ми да посочи точен цитат...

Не че нещо, ама не ти се отдава да правиш изводи върху прочетен текст... първо трябва да го осмислиш...

Невъзможно ти е... по природа...

Инсектите не могат...

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Амии, против си и отцепването на Косово. Ето ти го противоречието. 

Айде сега, не ме карай да търся в темата, колко пъти обясняваше, какъв бил войника :lol6:

Не ми пука за Косово. Пука ми за лицемерието. 

В темата за войника аз отговарях на пост на БълБукащата простотии, свързан с комунизма. Ти реши да намесиш убийства на българи от страна на руската армия от времената преди комунизма да дойде на мода в Русия, щото иначе трябваше да признаеш че съм прав.

току-що, васил козарев написа:

Тошеее, Тошеее, тая тема как се казва? Сиреч, какъв е предметът на разговор? 

По-просто, ако направиш една тема "Войната на Америка в Ирак" ще е неуместно да говорим за простотиите на Русия. Или поне аз няма да си го позволя да го правя. 

Па да не споменаваме, че всичко е субективно. Тая война не е само в Европа, ами и на 1000км от нас и пряко ни засяга. 

Чшш,принципите не се менят от разстоянията бе сороски грантаджио, запомни го..

И тръгнал същия да говори за лицемерие ха,айде у лево грантаджио 😏

току-що, Moriati написа:

И тръгнал същия да говори за лицемерие ха,айде у лево грантаджио 😏

Оф боже, боже.  

Толкова прост народ, има, Боже по тая земя ... 

преди 1 минута, Moriati написа:

аз като гледам къде си отишъл - май си променяш принципите за Русия:D

преди 18 минути, andiay написа:

Оффффффф...

Пак широко затворени очи, мхм...

Преди агресията на Русия имаме агресия на НАТО, под формата на изграждане на защитен вал, все по-близо и по-близо до границите на Русия...

Извинявай, но би ли ми припомнил дали Русия разполага свои военни бази на нови чужди територии, за да говорим за агресия от нейна страна...

Това в главите ви е дадено, за да го ползвате по предназначение, а не само за баласт...

Русия бази не прави, тя директно напада съседите си от нейна територия.

ПП: я кажи колко бази на нато имаше в Украйна?

А м/у другото,де е Еленски Кокаинов,да не в забегнал в бункер някъде в Полша 😄😄 Нещо липсва днешно изявление от него,херойски стоящ на улиците на Кийв,или поне компютърно моделиран да говори там уж 😇😏

преди 2 минути, васил козарев написа:

Оф боже, боже.  

Толкова прост народ, има, Боже по тая земя ... 

Моля моля,дори и боже не ти помага да блеснеш с принципи смешко 😏 

Принципния ни иначе той, Балансаджия на Неш меш 😄

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

аз като гледам къде си отишъл - май си променяш принципите за Русия:D

Беее,не ти се отдава да мислиш беее, блейкай си по добрееее  Бееее 😏😏😄

преди 6 минути, insec написа:

е след всичката ти активност, да напишеш баш пък това ........ ма не е лицемерно де 😉

Винаги в моите постове или съм посочвал Кравария като корен на всички злини по света, или съм се подигравал на нескопосаните укропропагандни опорки. Никога не съм писал "слава на Русия" или "Путин е велик"

преди 4 минути, BANKATA написа:

Русия бази не прави, тя директно напада съседите си от нейна територия.

ПП: я кажи колко бази на нато имаше в Украйна?

Бе друго си е да нападаш от бази нали,и с кучка хиени събрани около теб за престиж и уж даване на легалност и законност на такова нападение,брей брей 😏

току-що, M.Николов написа:

:Dиранските дронове привършват

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.