Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, andiay написа:

.....

т.е. фъфлейки, демонстрираш функционалната си грамотност и какъв си мъж?! 😏

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 34 минути, M.Николов написа:

Искаш ли и ти да ми земеш 50 кинта ?

Васи лапнишараните дето сте.

преди 1 час, васил козарев написа:

Вземи научи, що е то лицемерие, смешко. 

Смешко,

Лицемерие е да си против войната, ама само против войната водена от Путин. За Краварите е позволено да бомбардират който и когато си поискат и в това според теб да няма нищо лошо

Лицемерие е да не даваш правото на ЛДНР да се отцепят, но да ръкопляскаш на отцепването на Косово

Лицемерие е да искаш Путин да бъде съден от военният трибунал в Хага, но да не ти пука дали някога ще има съд за тези, които избиха стотицихиляди иракчани и изравниха Белград със земята

току-що, insec написа:

т.е. фъфлейки, демонстрираш функционалната си грамотност и какъв си мъж?! 😏

Ако чуваш фъфлене...

Значи е време да спреш алкохола...

Т.е... пак трябва да ти се обяснява, какво си прочел, но не си разбрал...

Т.е... демонстрираш за пореден път, че си функционално неграмотен...

Явно се гордееш с това си качество... или пък не го осъзнаваш...

Се тая...

Ако не бе инсект, т.е. притежаваше поне малко интелект, можеше да осмееш Путин с руския корен на името му...

А не като девствен тийнейджър да ти се привиждат женски анатомични органи...

Щом Путин предизвиква подобни асоциации в теб...

Не ми се мисли, какво ще предизвикат имената на Пут-ко Мафани и Лиза Мишпека...

Цяла нощ полюции сигурно...

Нормално за девствен тинейджър...

Какво планира да направи Русия  в Украйна?

Руските съюзници с посолства, които все още работят в Киев, се затварят и нареждат на своя персонал да напуснат незабавно Украйна. Това включва Китай, Таджикистан, Кригизстан, Узбекистан, Туркенистан, Сърбия, Беларус, Индия и Египет.
Ешелони се отправят към Беларус
https://rumble.com/v1ob9lv-russian-tanks-moving-thru-orsha-belorussia.html

https://rumble.com/v1obc2h-russian-vehicles-with-new-tactical-signs.html

Операция от север, която ще представлява пряка заплаха за Киев?

Генерал Суровикин направи следния коментар:
Не искам да жертвам живота на руските войници в партизанска война на тълпи фанатици, въоръжени от НАТО.

преди 9 минути, andiay написа:

Путин с руския корен на името му...

Пъткин Happy So Excited GIF by TikTok

Ааа Путко Мафани е велик :)

преди 2 часа, M.Николов написа:

Имам, но като ти гледам въпроса, много се съмнявам, че ще разбереш нещо от него.

:D

Ти, че нямаш обяснение за почти нищо в тази тема, на нас отдавна ни е ясно.

По-добре дай някоя песничка.

:D

"знам но няма да ти кажа, защото си тъп" Ех, какъв си класик. Или пък просто елементарен. 

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Питай някой военен (та дори и Реджепчо да е), дали е по-добре да можеш да нападаш врага само от едно място, или е на далавера да имаш повече посоки от които да го атакуваш едновременно

Не ми трябва да питам който и да е, за да знам, че Русия от 15 години е "обградена" и все така никой не я напада. 

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Смешко,

Лицемерие е да си против войната, ама само против войната водена от Путин. За Краварите е позволено да бомбардират който и когато си поискат и в това според теб да няма нищо лошо

Лицемерие е да не даваш правото на ЛДНР да се отцепят, но да ръкопляскаш на отцепването на Косово

Лицемерие е да искаш Путин да бъде съден от военният трибунал в Хага, но да не ти пука дали някога ще има съд за тези, които избиха стотицихиляди иракчани и изравниха Белград със земята

Имаш напредък и вече противоречията си ги пишеш в един коментар, а не чакаш да се изнижат няколко страници. 

току-що, petie1 написа:

Пъткин

Ааа Путко Мафани е велик :)

Мхм, демек "пътник"...

Ма дет са викаше в оная реклама - ".... то требе и акъл"...

Ма то на инсектите не им требе...

Когато са ги кръщавали, едва ли са проверявали значението на имената във всички езици...

Иначе и Свиркулет Чикиджи е велико...

Даже би паснало на мнозина в нета, мхм... буквално...

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Смешко,

Оффф.... 

Няколко пъти съм намеквал деликатно, чрез едни антивоенни протести, какво ми е мнението, бе Тошкооооо. 

Тошко, чети. Тошко не чете. А чукчите били по-добри писатели, отколкото читатели. 

Нейсе. 

Допълнение : 

Още повече, че аз себе си определям като русофил. Ама от културна гледна точка. 

А да не споменавам, че до преди някои простотии, които се извършиха, имах и положително мнение за Русия и Путин, от политическа гледна точка. 

Но войната е и екзистенциален въпрос ... 

преди 2 минути, M.Николов написа:

Истината бре хейче, не страпона.

Иначе отново доказваш по-горното твърдение.

:biggrin:

А, извинявай, мислих, че си от срамежливите и се криеш, не знаех, че ползваш "страпона". 

@ivottoshev абе, извън темата ама ми стана интересно, няма ли да се изкажеш нещо за Иран най-сетне ? Айде, кажи вече, че това е преврат на ЦРУ или нещо такова. Още ти пишат сценария ли, какво ? (Извийнявай ако вече си писал, моля те линккни ми го, ако е така.)

Американците имат принос за революцията на ислямистите в Иран, в края на 70-те, сега, ако правят обратното, ще поправят една своя злина. 

Мани Русия, Америка и ЕС, погледнете от гледището на обикновения човек и жените, които са в унизително положение, бе, мама му дее'а ... 

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Не ми трябва да питам който и да е, за да знам, че Русия от 15 години е "обградена" и все така никой не я напада. 

Имаш напредък и вече противоречията си ги пишеш в един коментар, а не чакаш да се изнижат няколко страници. 

Сега пък противоречие :lol6:

След петнайсет поредни пъти, в което те приканвах да посочиш моя лъжа след като ме наричаше "лъжец", сега смени плочата и почна с "противоречие". Ми добре, нека да играем пак :goahead:

Първи път: Я кажи къде е противоречието в коментарът ми?

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ползвам за такива малки отворковци като теб.

:biggrin:

Абе, моля ти се, не ми разказвай гей аферите си. Още по-малко и как го правите. 

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Да имаш обяснение, защо им е на НАТО и краварите да строят военни бази в Крим, след като база където и да е в Литва ще е по-близо до Москва ? А какво изваждане от милитаризация виждате с тая гърбава мисирка, изобщо няма да питам. Може би, след няколко години, когато Украйна официално е в нато. 

Трипио...

Ще се опитам да ти го обясня с прост пример, за който не се иска нито много акъл, нито кой знае какви познания, за да го асимилираш...

В спорта има две основни стратегии...

1. Нападението е най-добрата защита...

2. Защитата е най-доброто нападение...

В случая с Русия и НАТО...

НАТО "напада" Русия като я обгражда със собствени защитни съоръжения, все по-близо и по-близо до нейните граници...

На което в момента Русия отвръща с нападение, целящо да разбие тази защита, а по този начин да защити и себе си...

Затова няма вариант, при който Русия да се откаже от Крим и да допусне той да бъде оставен в "ръцете" на НАТО...

По-просто, без да се навлиза в специфика, няма как да ти бъде обяснено...

преди 7 минути, N1K17Y написа:

@ivottoshev абе, извън темата ама ми стана интересно, няма ли да се изкажеш нещо за Иран най-сетне ? Айде, кажи вече, че това е преврат на ЦРУ или нещо такова. Още ти пишат сценария ли, какво ? (Извийнявай ако вече си писал, моля те линккни ми го, ако е така.)

Какво е станало с Иран?

току-що, васил козарев написа:

Американците имат принос за революцията на ислямистите в Иран, в края на 70-те, сега, ако правят обратното, ще поправят една своя злина. 

Мани Русия, Америка и ЕС, погледнете от гледището на обикновения човек и жените, които са в унизително положение, бе, мама му дее'а ... 

Само в Иран ли?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.