Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, andiay написа:

Айде и ти се опитай да ме цитираш кога съм защитавал Путин...

Че ти не си спирал да го защитаваш, дори сега - цяла вечер голям яд те яде, що се маризя с вагиналното му име. Та още един път, някакви по- смислени и логични лъжи се опитай да измайсториш, че с тия фъфлещи, малограмотни и дебилни коментари, печелиш единствено и само руZлямистите: какво съвпадение, а .... случаЕност, дето се казва. 😄 Странно как така не се намери някой русофоб, който да ти хареса брътвежите - ма и тва е случаЕност. 😄

п.п. релакс не се мъчи, знам че толкова си можеш: малоумщини на едро и инфантилен хейт.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Без умствен капацитет написа:

:Dиранските дронове привършват

Като ракетите ли,дето бяха свършили още март 😏

Вивци,опят беее беее беее,бегай да си пасеш тревата по добрее 😏

преди 1 минута, M.Николов написа:

а аз обвинявам Беларус че лъже - сериозно ли вярваш на тез кристални топки

преди 13 минути, Moriati написа:

Хохълки се предлагат на усраинските бандеровци за да им повдигали ако не духа то поне нещо друго беееееее 

Цитат

Российским солдатам выдают "Виагру" для изнасилований в Украине. Такое заявление сделала Прамила Паттен, спецпредставитель ООН по вопросам сексуального насилия в условиях конфликта.

"Когда вы слышите, как женщины дают показания о российских солдатах, вооруженных виагрой, здесь явно видится военная стратегия", - сообщила чиновница.

Telegram: Contact @sanya_florida

🤣

преди 1 минута, Moriati написа:

Като ракетите ли,дето бяха свършили още март 😏

това не съм го казвал - бъркаш ме с някой

току-що, nikssi написа:

Четох го,опорките не се променят...

Вивцито навярно сега ще се въодушеви и замине за фронта.. Стискаме палци 😄🤭

преди 1 минута, BANKATA написа:

Русия бази не прави, тя директно напада съседите си от нейна територия.

ПП: я кажи колко бази на нато имаше в Украйна?

Човеко...

Ай отвори ги тия очи бре...

Светът е доста интересно място...

Посочи ми едно нападение на Русия в посока приближаваща геополитическите граници на НАТО...

Поне едно...

Наистина ли си толкова наивен, че да смяташ, че щом в Украйна са поканени натовски инструктори, че щом там са провеждани съвместни учения, то целта не е да има база на НАТО?

Ако наистина смяташ така, то всеки диалог с теб се обезсмисля...

преди 1 минута, nikssi написа:

image.png.c099710d79dec22b81256110d3c03d04.png

Тази отдалеч и се вижда че ще се пръсне от интелигентност,.Ба си ...😏

преди 12 минути, васил козарев написа:

Тошеее, Тошеее, тая тема как се казва? Сиреч, какъв е предметът на разговор? 

По-просто, ако направиш една тема "Войната на Америка в Ирак" ще е неуместно да говорим за простотиите на Русия. Или поне аз няма да си го позволя да го правя. 

Па да не споменаваме, че всичко е субективно. Тая война не е само в Европа, ами и на 1000км от нас и пряко ни засяга. 

Тая война също така е на над 10 000км от Кравария и изобщо не би трябвало да ги засяга, но ето че я подпалиха. Нали не си забравил едни вафли раздавани на един площад?

преди 7 минути, M.Николов написа:

Сезон 2 на "който вярва, че ще нападнем Украйна е луд" ? 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Тая война също така е на над 10 000км от Кравария и изобщо не би трябвало да ги засяга, но ето че я подпалиха. Нали не си забравил едни вафли раздавани на един площад?

И 5 милиарда долара раздадени и изхарчени за подготовка не забравяй, курабийките са били от евтините за 10 килото навярно 😏

преди 11 минути, Moriati написа:

Моля моля,дори и боже не ти помага да блеснеш с принципи смешко 😏 

Принципния ни иначе той, Балансаджия на Неш меш

Чудесна илюстрация на простотията, която владее примитивното ти съзнание. 

Ще ти го кажа като на тЪп - ако Русия водеше някаква война нерде из Азия, това нямаше да касае пряко нито Европа, чийто пари и стандарт ти ползваш, нито България, от която си избягал /не в Русия естествено/. 

А за Америка ще го намекна отново деликатно - навремето имаше протести в самите Щати. И това ми е мнението за войната в Ирак, да речем. Хората там не я искаха, започнаха я Буш и Блеър, които лъгаха. Ама, че са лъгали се разбра в последствие. 

Европа лоша, Америка лоша, ама или отивате на там, или ползвате техни продукти. Що па един от вас не е нито в Русия, нито си е купил нова Лада? 

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Кравария първите дни очакваше Украйна да падне и отказваше да праща оръжия. Ама като имате проблеми с краткосрочната памет е така. 

И една историческа аналогия - и Източния фронт през ВСВ е на едни 10 000км. от Кравария, ама праща оръжия, боеприпаси, взривове и техника на СССР, нали така? Или не го знаеш? 

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Винаги в моите постове или съм посочвал Кравария като корен на всички злини по света, или съм се подигравал на нескопосаните укропропагандни опорки. Никога не съм писал "слава на Русия" или "Путин е велик"

баят наивно се заблуждаваш, ако си мислиш, че само щото не си написал "слава на руZия" значи ще скриеш, че ръсиш руZка пропаганда.

преди 15 минути, васил козарев написа:

Чудесна илюстрация на простотията, която владее примитивното ти съзнание. 

Ще ти го кажа като на тЪп - ако Русия водеше някаква война нерде из Азия, това нямаше да касае пряко нито Европа, чийто пари и стандарт ти ползваш, нито България, от която си избягал /не в Русия естествено/. 

А за Америка ще го намекна отново деликатно - навремето имаше протести в самите Щати. И това ми е мнението за войната в Ирак, да речем. Хората там не я искаха, започнаха я Буш и Блеър, които лъгаха. Ама, че са лъгали се разбра в последствие. 

Европа лоша, Америка лоша, ама или отивате на там, или ползвате техни продукти. Що па един от вас не е нито в Русия, нито си е купил нова Лада? 

Айде не се пъни да се обясняваш като ученичка русолява, вече те видяхме достатъчно колко струваш..

Премерен си, и си оценен, слаб 2, грантаджия мъчещ се да изглежда логичен и убедителен, само че не минаваш изобщо.. Опитай пред други,дето са ти на нивото смешко...

П.С А високоерудираните уж фрази те правят още по смешен,особено използвани ни в клин ни в ръкав,парвеню чиста проба без покритие...  

П.П.С И последно, в дебатите  си гола вода,не знам кой те е учил или какви методички си чел,но така не се прави ако искаш да спечелиш...И тука не върви теорията на игрите,ако се сещаш...

преди 1 минута, Moriati написа:

Айде не се пъни да се обясняваш като ученичка русолява, вече те видяхме достатъчно колко струваш..

Премерен си, и си оценен, слаб 2, грантаджия мъчещ се да изглежда логичен и убедителен, само че не минаваш изобщо.. Опитай пред други,дето са ти на нивото смешко...

П.С А високоерудираните уж фрази те правят още по смешен,особено използвани ни в клин ни в ръкав,парвеню чиста проба без покритие... 

Бля, бля, бля, бля, поредната доза простотия от поредния скудоумен русофил, който иска ауди, а не нова Лада Нива. Големи сме фили, ама руски боклуци не купуваме. Камоли да ни плащат в рубли. 

преди 5 минути, insec написа:

Че ти не си спирал да го защитаваш, дори сега - цяла вечер голям яд те яде, що се маризя с вагиналното му име. Та още един път, някакви по- смислени и логични лъжи се опитай да измайсториш, че с тия фъфлещи, малограмотни и дебилни коментари, печелиш единствено и само руZлямистите: какво съвпадение, а .... случаЕност, дето се казва. 😄 Странно как така не се намери някой русофоб, който да ти хареса брътвежите - ма и тва е случаЕност. 😄

п.п. релакс не се мъчи, знам че толкова си можеш: малоумщини на едро и инфантилен хейт.

Единствения доказано инфантилен в нашия "разговор" си ти...

Путин не означава вагина на нито един език...

Т.е. няма как името му да е вагинално...

Защо в теб предизвиква подобна асоциация, мога само да гадая, но бих заложил, че отдавна не си виждал вагина на живо и вече всичко ти напомня на нея...

Даже ти подсказах, как да се подиграеш на името Путин, ползвайки руския му корен...

В случая не защитавам честта на Путин, а се подигравам на малоумните ви изцепки на едро и дебилен хейт...

И винаги съм чилаут, не ме мисли...

И никога не се мъча, когато се забавлявам...

Та... ще цитираш ли кога съм защитавал престъпленията на Путин?

Щото това, че се казва Путин, не е престъпление, според мен...

Все едно да е престъпление да се казваш Гълъб...

преди 4 минути, Moriati написа:

Айде не се пъни да се обясняваш като ученичка русолява.....

никой не иска да ти взема ролята - успокой се.

току-що, insec написа:

никой не иска да ти взема ролята - успокой се.

Е тя е твоя,и на бандата дето сте на еднакви грантове 😏

Айде дишай,издишай и се успокой,че звездите ще вземат да те накажат 😄😄

преди 10 минути, васил козарев написа:

Кравария първите дни очакваше Украйна да падне и отказваше да праща оръжия. Ама като имате проблеми с краткосрочната памет е така. 

Айдеееее, още една опорка, която от много повтаряне се надяваш да стане истина :lol6:

Я виж какво пише на 27.02.2022

НАТО въоръжава Украйна с противотанкови оръжия и ракети за противовъздушна отбрана

И забележи как почва текста:

Цитат

Украинската армия вече е въоръжение с допълнителни хиляди модерни и ефективни оръжия.

Та за кои "първи дни" говориш, след като на третия ден там вече е имало НАТО-вски оръжия?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Айдеееее, още една опорка, която от много повтаряне се надяваш да стане истина :lol6:

НАТО въоръжава Украйна с противотанкови оръжия и ракети за противовъздушна отбрана

Та за кои "първи дни" говориш, след като на третия ден там вече е имало НАТО-вски оръжия?

Може да знае, ама това не трябва да се споменава по методиките на грантаджиите.. За тях основна цел е преформатиране на събитията с цел промяна на общественото мислене.. лъжене,изкривяване,изопачаване,скриване , отричане до нива стигащи чак в далечното минало...

Пропаганда с определена цел.... Мдаам...

Като случая в Одеса,или събитията на Майдана, политическите събития тогава,всичко което не ги поставя в позата на невинни е забранено... Ясно трябва да се подчертава кой лош,и кои (те естествено) добрите.. като в Холивудско кино 

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Не, че нещо Тоше, ама НАТО не е САЩ. 

Или ти влизаш в хипотези, че САЩ изкомандвали страните - членки ? 

Кога започна Ленд - лийза за Украйна?  Който беше приет по силата на закон, отново като онзи от ВСВ. 

И тоя Ленд-Лийз по-не морален ли е спрямо онзи от ВСВ? 

Пак Източен фронт, пак Москва е враждуваща страна, само че не е към нея. 

преди 1 минута, andiay написа:

Та... ще цитираш ли кога съм защитавал престъпленията на Путин?

Добре правиш, че от сега се подготвяш как ще се оправдаваш, че видиш ли ти никога не си защитавал престъпленията на джуджи с вагиналното име, но към момента доста слабичко ти се получава. 😏

преди 13 минути, Moriati написа:

.....

дръпни си една магистралка, пък се отпусни малко - явно е, че нещо си напрегнат, щом цяла вечер папагалската повтаряш казаното от други. Впрочем от какво това напрежение - че руZия губи войната ли? Ми то това бе ясно още на 24.02., сега тепърва да приемаш реалността ...... ама дрогата ще ти помогне, дърпай там и се не бой. 😉

преди 22 минути, M.Николов написа:

Ох, какъв смях ще е, да гледаме как обвиняват евреите в нацизъм. А Русия май все по-самичка става :popcorn2:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.