Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, БаалБек написа:

Страхотен анализ, като за комик. Сигурна съм, че работиш в някой клуб като комедиант, защото продължаваш да ни развеселяваш със страхотните ти драсканици. Ето още една:

Е нали са велики в Кремъл, защо не го направят? Как така никъде в Северна, Централна, Южна Америки няма военни бази на Русия? В западна Европа също, Австралия, Нова Зеландия, Япония, Южна Корея...Нали руснЯците ( с найсе народности вътре, ама иначе - руснаци, ха-ха) са били древен народ, защо са позволили на младата държава САЩ да командва, а чичо Смешко?

Добре дошла отново, скъпа тенекиена душичке...

Характерното за екземпляри като теб е, че всяко нещо, което им е непонятно, ги кара да се смеят и да се веселят...

Не случайно любимият ти емотикон е сенилно хилещето се човече, подритващо с крачета...

Много ти отива, спокойно можеш да го ползваш като профилна снимка, след като те притеснява собствената ти външност...

Убеден съм, че животът ти е изпълнен с веселба...

Ако успееш да обясниш кое точно те е накарало да "помислиш", че съм твърдял, че "в Кремъл са велики", може и да се опитам да отговоря на несвързаните ти клавиатурни полюции...

Все пак нормалните хора няма как да разберем, каква точно каша се е заформила в главицата на представител на сенилните човечета...

А иначе знаеш съвета ми, ползвай пръстчетата си за по-приятни неща, отколкото безсмислено натискане по клавиатурата...

Например да си хапваш пуканки, да разглеждаш книжки с картинки или просто да си гледаш пръстчето и това да предизвиква искрен смях в теб...

Всички тези неща ще носят в себе си много повече смисъл, отколкото опитите ти да напишеш нещо смислено...

Човек трябва да се примири с това, което е получил по рождение...

Колкото и да се опитва да го "надскочи", тези опити са обречени на неуспех...

Ако можеше да осъзнаваш, то щеше да разбереш, че всъщност си родена с късмет...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, PigMan9 написа:

Това е дезинформация.

Защо пишеш само дезинформация ? Поради липсата на IQ ли

преди 1 час, andiay написа:

Характерното за екземпляри като теб е, че всяко нещо, което им е непонятно, ги кара да се смеят и да се веселят

Защо се веселиш тогава 

преди 3 часа, PigMan9 написа:

Русия

Отиваш на фронта 

преди 1 час, Филипов написа:

38891157_2106711312983120_7967541569647542272_n.jpg

преди 3 часа, bulljo написа:
преди 3 часа, glen написа:

Дмитрий Медведев, днес написа тези думи на истината:

Срещу нас днес е част от един умиращ свят. Това е банда луди нацистки наркомани, зомбирани и наплашени от тях хора и голяма глутница лаещи кучета от западните развъдници

Това по време на сутрешния махмурлук.

То затова се базикат че на Медведев и захарова трябва да им събрат телефоните в петък до понеделника че дане пишат напушени и пияни  :)

Иначе... "луди нацистки наркомани... "  за тези ли говори всъщност ?

:giggle1:

От жените на мобилизираните орки :

от 570 човека 29 живи и 12 ранени.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 41 минути, Без умствен капацитет написа:

:Dмагазин в Крим

059c0000-0aff-0242-6843-08dabcc74418_cx1

:D

001a0000-0aff-0242-f1b1-08dabcc7db24_w15

я покажи снимка от  английските магазини

днес ходих да си купя бира и нямаше

исках да си купя  сирене  вчера и днеска няма кой да ме обслужи 

преди 44 минути, Без умствен капацитет написа:

:Dмагазин в Крим

059c0000-0aff-0242-6843-08dabcc74418_cx1

:D

001a0000-0aff-0242-f1b1-08dabcc7db24_w15

Също като в САЩ:

ellchEe.png

Ню ЙоркCNNБизнес — 

Рафтовете на магазините за хранителни стоки в цяла Америка са изтрити и остават празни, докато магазините се борят бързо да възстановят запасите от ежедневни нужди като мляко, хляб, месо, консервирани супи и почистващи продукти.

Недоволни купувачи отприщиха разочарованието си в социалните медии през последните няколко дни, публикувайки снимки в Twitter на голи рафтове в магазините на Trader Joe, Giant Foods и Publix, сред много други.

След като се бориха с две години на пандемия и проблеми, свързани с веригата за доставки , магазините за хранителни стоки все още не получават почивката, на която се надяваха. По-скоро сега те се сблъскват с куп други пречки.

е на тая песен съм изял много хамбургери със салам камчия зеле картофи кетчуп и майонеза 

който ял ял сега идва гладомор

преди 10 минути, vpvelev написа:

Също като в САЩ:

ellchEe.png

Ню ЙоркCNNБизнес — 

Рафтовете на магазините за хранителни стоки в цяла Америка са изтрити и остават празни, докато магазините се борят бързо да възстановят запасите от ежедневни нужди като мляко, хляб, месо, консервирани супи и почистващи продукти.

Недоволни купувачи отприщиха разочарованието си в социалните медии през последните няколко дни, публикувайки снимки в Twitter на голи рафтове в магазините на Trader Joe, Giant Foods и Publix, сред много други.

След като се бориха с две години на пандемия и проблеми, свързани с веригата за доставки , магазините за хранителни стоки все още не получават почивката, на която се надяваха. По-скоро сега те се сблъскват с куп други пречки.

Бабо Велке рано рано си опънала лосиона и пускаш ретро новини от неделя, 10 октомври 2021 г  :drunk:

Мосейково..... завинаги си оставаш там :yanim:

преди 15 минути, Banesc написа:

я покажи снимка от  английските магазини

днес ходих да си купя бира и нямаше

исках да си купя  сирене  вчера и днеска няма кой да ме обслужи 

Пак си изпило осемте лева в пернишко 

преди 5 часа, ivottoshev написа:

"Фобия към некоректност" ли е другото име на "не ми се отговаря на неудобни въпроси" :D 

Бе, що не си...

Бягат бягат бягат бягат бягаааааааааааааааттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!

преди 56 минути, Banesc написа:

няма кой да ме обслужи 

това е друго

преди 56 минути, vpvelev написа:

Също като в САЩ:

ellchEe.png

Ню ЙоркCNNБизнес — 

то си пише бе чети - това е следствие на спрелия/фалиралия бизнес от ковид

преди 57 минути, Banesc написа:

е на тая песен съм изял много хамбургери със салам камчия зеле картофи кетчуп и майонеза 

който ял ял сега идва гладомор

ти си и пил на нея - глад няма, всичко има - в магаззина до нас всичко има

преди 7 часа, Филипов написа:

Егор Мисливец е прав, какъв е смисълът да вземеш нещо без бой, а след това да си го върнеш с жертви. Бях си премахнал абонамента към него в YouTube, когато коментираше защо наркомана награждава комшиите си от "квартал 95"

Тъпата ви пропаганда отвсякъде издиша.  В оня форум разпространяват лъжа, как руските войници били оставени без храна, гладували и нападнали животните от един зоопарк. :angry:

В действителност по "Русия 24" показват съвсем друго - че си имат храна и снабдяване, имат си полеви кухни и храна. Вярно, не луксозна, но то в никоя армия не е луксозна.

Интересно ми е с какво ли ги хранят американските войници?

преди 4 минути, Anneliese написа:

Тъпата ви пропаганда отвсякъде издиша.  В оня форум разпространяват лъжа, как руските войници били оставени без храна, гладували и нападнали животните от един зоопарк. :angry:

В действителност по "Русия 24" показват съвсем друго - че си имат храна и снабдяване, имат си полеви кухни и храна. Вярно, не луксозна, но то в никоя армия не е луксозна.

Интересно ми е с какво ли ги хранят американските войници?

Със спанак!

200.webp?cid=ecf05e47ygaymvcqt417hjl6uhy

преди 8 часа, Филипов написа:

Егор Мисливец е прав, какъв е смисълът да вземеш нещо без бой, а след това със жертви да си го връщаш. Така че, предадат ли Херсон, това си е чисто поражение, няма какво да го тънчим още повече че е вече руска територия. Дали някой признава референдумите или не, руснаците си ги признават и трябва да защитават тези територии. Що се отнася до пазенето живота на войниците, то това най-добре става ако няма война.

Според мен Русия евакуира гражданското население, защото се опасява, че онези ще взривят бента на Новая Каховка и това ще доведе до много жертви сред него.

Е, утре е 7-ми ноември, вдругиден е 8-ми. Поживем-увидем.

Нещо обърках, без да искам съм пуснал предишния си пост недовършен, карай да върви.

П.П. Постоянният идиот е един, понякога към него се присъединява още един, а мен веднъж ме удостоиха с честта цели трима. Чувствам се горд! Четат постовете ми ... или не, абе много ми дреме.

преди 45 минути, Без умствен капацитет написа:

А в Крим от какво е?

А пък и друго си е в най-богатата и цивилизована, и бяла, и какво ли още не държава да са празни магазините. И то заради един грип. По-тъпо от това не виждам.

Разбирам Китайската компартия използва грипа за да малтретира населението си, ама защо и САЩ правят така? Нали са бели и циливилизовани :)

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Уфса, чети малко датата на линка:hit:

преди 44 минути, vpvelev написа:

А в Крим от какво е?

показах и бележката - заради гръмнатия мост

преди 9 минути, Coco1 написа:

преди 2 часа, vpvelev написа:

Sun October 10, 2021

преди 34 минути, Coco1 написа:

Ти си все в Русия в Мосейково и още не си научил този език    

преди 3 минути, attj написа:

и си все м Русия в Мосейково и още не си научил този език   

Перко-дядка, никой не може да те извади от интерната

преди 1 минута, Coco1 написа:

Папагал Коко1 , никой не може да го  извади от интерната.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.