Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Аз още отначало ви казах.

Рашистите тръгнаха като аслани, ще се върнат като обосрани.

Анди не му чува главата, турил будьоновката, залепил петолъчка на челото и хукнал да превзема Киев.

Реджепчо, досега, където и каквото си казвал, все обратното се е случвало.

Кунчев умрял ли е?

Трюдо овесен сли е?

Ти си Аслан, ама Аслан дето цял живот е живял в клетка.

При това сам си построил тази клетка, защото си обикновен страхливец.

Пускай бомбите и реви "Слава Украини", както е видно от снимката, много успешно го правиш.

На моето чело няма петолъчка и мога лесно да го докажа, ама в твоята глава няма разум и много успешно го доказваш.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Гузен негонен бяга

Само според кашата дето е в главата ти, Аслане.

Само според нея.

Пускай бобмите и почвай да рИвеш!

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Що каша ?

Да не би да превзехте Киев ?

Питаш и сам даваш доказателство, че в главата си имаш просто сивкава каша.

Аз лично нищо не съм тръгнал да превземам, а ти?

Дурак си ти, Аслане, забавен, но дурак.

Ето, показвам отново, това си ти

keyboard-5432374_1280.jpg

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

И Путин така казва...

Щом казваш, ти следиш к'во говори Путин, не аз.

Харесваш ли се?

keyboard-5432374_1280.jpg

Аз все си падам по конспирациите, които дават отговор на неща, които няма как да обяснят нещата такива каквито са.

Според мен този конфликт е плануван преди години от световното задкулисие. Ако погледнете Европейската икономика и като цяло Европа - застарява. Всички бежанци се изсипват не в САЩ - а в страни като Германия, Англия, Франция и тнт. Според мен им трябва евтина работна ръка за да си бутат икономиките. Това е хипотеза - естествено, че не е доказано. Но като видиш - от цял свят бежанците идват в Европа. И най-много ми е интересно .. за бежанците от Сирия,Ирак,Афганистан и тнт. Що не ходят в УАЕ (Дубай), Кувейт. Хем един език говорят - хем една религия. Хем им е по близо от Европа. Те също са богати държави. Има някакъв умисъл в тези бежански вълни, които аз лично не мога да схвана. Но е факт, че ги насочват към Европа.

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Да не би да превзехте Киев ?

над 60 км колона съставена от руски войски, които бързат за Киев за да се предадат лично на президента Зеленски. Проблемът е, че може и да не стигнат до Киев, защото може да бъдат бомбардирани от руски пилоти, преминали на страната на славната и непобедима украинска армия.

Следете българските и украинските медии за нови достоверни новини.

Щом касапите бият с тежки ракети (неточно и отдалече ) значи са приключили ....нямат точни ракети и несмеят да влезнат в градовете ...аз не знам кой малоумен генерал е решил да атакуват Киев .....?Няма да остане един руски войник!

Чичко Путин заплаши САЩ - ще видите рубли на кукуво лето!

току-що, Реджеп Иведик написа:

Що, опять ?

Тя колона изведнъж взе че спря и нема мърдане вече! То се чудиха генералите от Нато каква е тази нова руска тактика и стратегия, то чудиха се какво е измислил този военен гений, представител на монголската раса - Владимир Владимирович Путин? И чак накрая се разбра истината голата - свърши им бензина!!!

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Украинските непобедими нацистки войски унищожават методично военната инфраструктура и заобикалят най- големите градове. След най-важните ред е дошъл на второстепенните обекти, започват да унищожават танкове и артилерия от въздуха.  Имат пълно овладяване на въздуха и руските самолети не могат да летят. Колоните фашисти се движат към южната граница подминавайки Крим. Блокирани са всички шосета и жп .линии!  Утре -вдруги ден ще достигнат Кремъл,Москва,която вече е обкръжена и до няколко дена чичко Путин ще трябва да обяви капитулация.Слава на Азов!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.