Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, glen написа:

Накрая ще се случи точно това,което написах!В Русия не е прието да се избиват деца!

Тогава що избиват деца :giggle1:

Или щом е в Украйна, няма проблем. Нищо, че и там има руснаци. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 часа, glen написа:

"Душата ми за моите приятели!"

Мощната реч на президента Владимир Путин разтърси стадиона! Той говори пред 90 000 вдъхновени зрители вътре (и 100 000 + извън стадиона) Лужники Арена днес.

В чест на 8-ата годишнина от завръщането на Крим у дома.

Още един червен чугун! А и тези, които са реагирали на поста! Яко чугунета.

Screenshot_1.png.ef9dffb41bc81f21e3d809d5c41a6599.png

Ето я действителността!

stadion.png.fa901ed3842b3ab7f5d14dcdb7669e49.png

stadion2.png.cb64551ca6c27ee42d816bc36ae6ba42.png

преди 1 минута, БаалБек написа:

Още един червен чугун! А и тези, които са реагирали на поста! Яко чугунета.

Сводка от Кремъл.
Уплашени Руските войски от непобедимите Азов бягат и настъпват към САЩ през Аляска.В отговор Американците въвеждат  забранена за руски полети зона над САЩ!

САЩ доказаха, че са единствените, които разполагат с и разпространяват достоверна информация за  военните действия на Русия.След проучване на Пентагона се оказа,че Руската инвазия през Аляска се трансформира на гей парад!
Администрацията на Белия дом излезе със съобщение-
"Вземете решение. Елате без оръжие, с ЛГБТ знаме!Всеки, който отказва да е окупатор, ще донесе мир."

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

С този клип чичко Путин се дискредитира напълно и загуби всичките си свестни привърженици. Останаха му само поклонниците на робството!И касапи-окупатори!

Путлер Капут щял да мобилизира нацията.

Щот Иво му писал, че много го бъзикам за Киев.

И как точно ще я мобилизира ?

Нали трябва да им даде автомати. Те по кого ще стрелят като ги получат ?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

за майка русия 

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Путлер Капут щял да мобилизира нацията.

Щот Иво му писал, че много го бъзикам за Киев.

И как точно ще я мобилизира ?

Прав си, по кого да стрелят, като всичките гласовити юнаци, сте се скрили под креватите и викате мама да ви води до тоалетна!? KC9uW.gif.21680cf3a5a3f7e9cc638a9f319b31b5.gif

преди 1 час, andiay написа:

На моето чело няма петолъчка и мога лесно да го докажа

От Бузлуджа се вижда, че си от главните ЧЕРВЕНИ ЧУГУНИ! При теб увреждането е толкова голямо, че всеки с противоположно на твоето мнение е 

Цитат

"бебешко-детско или сенилно-старческо." , "не можете да се ориентирате за толкова просто нещо",  "пиша ти бавно, защото схващаш трудно", "трудна е за осмисляне, защото изисква необходимия умствен багаж" , "природата не е отредила да разбираш, какво ти се говори"

Изобщо тук е пълно с умствено изостанали. :lol6:Ти се вживяваш, като "Мениджър връзки с действителността" :cool: Така са те обучавали по комунистическо време. Сигурна съм, че си бил доносник или ятак на доносниците. За това говориш, че духът ти бил свободен, въпреки, че семейството ти е било тероризирано от ДС. Спасението е или "заминаваш" на запад или ставаш доносник и оставаш със "свободен" дух. 

Знам, знам сега ще напишеш едни прекрасни тиради. Няма да ги оспорвам, все пак съм квалифицирана, като умствено изостанала с още голяма група от участниците в темата.

преди 1 час, glen написа:

над 60 км колона съставена от руски войски,

Ехаа колко е много. Тва само русороби могат да се възхищават на нещо от което не разбират 

преди 2 минути, БаалБек написа:

Спасението е или "заминаваш" на запад

Не може да замине на запад.

Като му кажат свали си шапката, трябва да обяснява, че няма шапка, а петолъчката му е зографисана на челото...

Ето го и протеста на Копейкин, заради който неразбралият Ивчо ми сложи диагноза. Не каза каква, сигурно за да не му се връща.

Мда, доста съм ги надценил, споменавайки цифрата 1000.

https://bnr.bg/post/101618332/vazrajdane-organizira-protest-ne-na-voinata

617de388f7025de6e138090d6f8ebf28.jpg

току-що, БаалБек написа:

От Бузлуджа се вижда, че си от главните ЧЕРВЕНИ ЧУГУНИ! При теб увреждането е толкова голямо, че всеки с противоположно на твоето мнение е 

Изобщо тук е пълно с умствено изостанали. :lol6:Ти се вживяваш, като "Мениджър връзки с действителността" :cool: Така са те обучавали по комунистическо време. Сигурна съм, че си бил доносник или ятак на доносниците. За това говориш, че духът ти бил свободен, въпреки, че семейството ти е било тероризирано от ДС. Спасението е или "заминаваш" на запад или ставаш доносник и оставаш със "свободен" дух. 

Знам, знам сега ще напишеш едни прекрасни тиради. Няма да ги оспорвам, все пак съм квалифицирана, като умствено изостанала с още голяма група от участниците в темата.

Душичке тенекиена, виждаш ли се, какви глупости пишеш (това болднатото-удебеленото)?

Никой не те кфалифицира, ти самичка го правиш.

От Бузлуджа са едни от най-красивите леснодостъпни гледки, ей на:

Buzludzha2.jpg

Buzludzha4.jpg

Buzludzha6.jpg

Но ти никога няма да ги видиш, защото за такива като теб, Бузлуджа е "чугунено място".

И да, знам, че за такива като теб е много странно, как човек може да бъде тероризиран, но да е свободен, а друг да може да говори, каквото си иска и да пътува, където си иска, но да е роб.

Мда, когато робското е закодирано в гените, свободата е илюзия.

П.С. Не смяташ ли, че е доста смешно да коментираш с мен, какво и как се е случвало по време на "комунизЪма", при условие, че дори не си била в мокрите сънища на родителите си по това време?

Ама, какво да се очаква от тенекиено човече!

преди 18 минути, БаалБек написа:

Изобщо тук е пълно с умствено изостанали. :lol6:

Сигурно имаш предвид и мен,но клавиатурата ми се прецака и не знам защо излизат такива коментари,едно пиша друго излиза!Истина е че и малко съм повлиян и от посещението на Лойд Остин!Сутринта случайно минах по Козяк и без да искам дочух ........!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.