Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Въпрос на време. Гледат да се мине с по-малко човешки жертви и разрушения.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Путлер повтори днес по смисъл и форма речта на Гьобелс от 18 февруари 1943 година

Абсолютно !

Това Путлер  го прави от 2014 г.

Специално за тая дето плува към руския военен кораб и имала два вагона книги дето никога не е чела, :)  да цитирам отново :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Сигурно си бил в трудовите войски и си ч.укал камъни. Строял си пътища. Или в мините да дишаш мръсен въздух по цял ден. 

Ако не си то дядо ми е бил. И след 50 години робски труд, какво му даде Русия? 200 лв пенсия.

Думата командировка не ти е позната, ползвал си я всеки ден. Сигурно. И си ядял бонбони Черноморец. Абе живот си живял вярно е.

Добре де, защо сам се пънеш да доказваш, какъв неадекватен "аспект" си?

Да, бях трудовак, такива като мен, нямеше как да бъдат нещо друго като войници.

Не съм трошил камъни или строял пътища, нито пък са ме пращали в мини, но не бе приятно изживяване за цели две години.

Дядо ти не е получавал пенсия от руснаците, нито пък се е пребил от работа 50 години.

Как командировката хем не ми е позната, хем съм я ползвал всеки ден, това само ти си знаеш.

Дали ще ям бонбони "Черноморец" (никога не съм ги харесвал) или бонбони "Линд'Ор" е без значение, въпросът е с кого ги ям.

А качеството на живота, който живееш, е нещо много повече от това, какво ядеш, какво пиеш, какво обличаш, колко ти плащат и т.н.

Но това няма шанс да го проумееш.

преди 4 минути, Лудар написа:

Като им гледам темповете, вероятно към догодина...

Когато става въпрос за Западна Украйна, бивша Галиция, където населението е със смесено, украинци, немци, полци, унгарци, румънци, балти, дори скандинавци. Задържането на Западна Украйна би довело до партизанска война, а Русия не се нуждае от това, като се има предвид, че по-голямата част от неонацистите идват от тази част на страната.

преди 6 минути, andiay написа:

Да, бях трудовак, такива като мен, нямеше как да бъдат нещо друго като войници.

Така си и мислех. Кой самоубиец ще ти даде автомат ?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Според мене, Крим ще върнат и кръв ще повърнат

Когато РФ прекрати по един или друг начин тази война която ВЕЧЕ загуби, много е важно Украйна да постави в пакет исканията си за териториална цялостност, а не да преговаря по парче .

Да,няма да се съгласят, да, може да е свърано с огромни сътресения в самата РФ , но ... време е да плащат дяволъците си .

Не виждам защо цивилизования свят трябва да прави отстъпки спрямо "обьезяната с гранатой"

преди 5 минути, andiay написа:

Дали ще ям бонбони "Черноморец" (никога не съм ги харесвал) или бонбони "Линд'Ор" е без значение, въпросът е с кого ги ям.

А качеството на живота, който живееш, е нещо много повече от това, какво ядеш, какво пиеш, какво обличаш, колко ти плащат и т.н.

Това не е вярно! Точно да имам по мощна и нова кола, по скъп и голям телевизор, да ям само отбрани мезета от комшиите - това е качетво на живота!

току-що, Реджеп Иведик написа:

Така си и мислех. Кой самоубиец ще ти даде автомат ?

Е, нали вече те видяхме на снимка, защо бе нужно да се показваш и на клип от военното училище?

преди 2 минути, miro20 написа:

Когато РФ прекрати по един или друг начин тази война която ВЕЧЕ загуби, много е важно Украйна да постави в пакет исканията си за териториална цялостност, а не да преговаря по парче .

Да,няма да се съгласят, да, може да е свърано с огромни сътресения в самата РФ , но ... време е да плащат дяволъците си .

Не виждам защо цивилизования свят трябва да прави отстъпки спрямо "обьезяната с гранатой"

Ми, преговарящите от Рашистка страна са корупционери финансисти. Познай що...

току-що, NewRedDragon написа:

Това не е вярно! Точно да имам по мощна и нова кола, по скъп и голям телевизор, да ям само отбрани мезета от комшиите - това е качетво на живота!

Отдавна мисля ти казах, че тази песен е писана за теб

А желаното "качество на живот" от теб, винаги ще си остане неосъществена мечта.

Ама то е защото тази песен е посветена на такива като теб.

преди 1 минута, andiay написа:

Отдавна мисля ти казах, че тази песен е писана за теб

А желаното "качество на живот" от теб, винаги ще си остане неосъществена мечта.

Ама то е защото тази песен е посветена на такива като теб.

Много се лъжеш! С плебеи не комуникирам! Само един пример - пия си ракията с главния архитект на един голям град. Няма нещо, което да не стане, ако ми трябва

преди 7 минути, glen написа:

Когато става въпрос за Западна Украйна, бивша Галиция, където населението е със смесено, украинци, немци, полци, унгарци, румънци, балти, дори скандинавци. Задържането на Западна Украйна би довело до партизанска война, а Русия не се нуждае от това, като се има предвид, че по-голямата част от неонацистите идват от тази част на страната.

Русия не се нуждае от никаква война с Украйна. Путин се нуждае за да затвърди властта си. Той добре знае, че може да се задържи единствено с репресии и диктатура. Тази война му даде възможност да променя законите както му скимне. И като казва "Ние нямахме друг избор", разбирай "Аз нямах друг избор".

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

Много се лъжеш! С плебеи не комуникирам! Само един пример - пия си ракията с главния архитект на един голям град. Няма нещо, което да не стане, ако ми трябва

Баф тоа град и баф тоа архитект, щом си пие ракията с теб.

Според твоята представа за "качество на живот", то сам се слагаш в графата плебс.

Така че, постоянно комуникираш само с плебеи, дори и да не го осъзнаваш.

Аз пък не разчитам на никой, за да постигна това, което наистина искам.

И винаги го постигам, просто отнема различно време за различните казуси.

преди 23 минути, miro20 написа:

На последните избори ти ли предричаше първо място на ГЕРБ с голяма преднина пред останалите?!

преди 2 минути, andiay написа:

Баф тоа град и баф тоа архитект, щом си пие ракията с теб.

Според твоята представа за "качество на живот", то сам се слагаш в графата плебс.

Така че, постоянно комуникираш само с плебеи, дори и да не го осъзнаваш.

Аз пък не разчитам на никой, за да постигна това, което наистина искам.

И винаги го постигам, просто отнема различно време за различните казуси.

И за къв чеп да се блъскам, като мога да кажа какво искам и да си платя?

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Ами просто, защото си "чеп".

Дори сам не можеш да схванеш, че даваш доказателства, че никога не си живял в САЩ. (ходенето на бригади не се брои за живеене в една държава.)

И сто години да се блъскаш, все тая, за теб това е невъзможна мисия, причината ти я посочих с онзи клип.

Можеш ли да си платиш, за да не си това, което всъщност си?

Няма как да стане.

Афоризма, че това, което не може да се купи с пари се купува с много пари е залъгалка за такива като теб.

Важните неща никога не можеш да ги купиш.

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

И с какво се различаваш от Бойко примерно? Или шкембе бойвода и другите там гадове? Или от Байдън и дори Путин? В мащаба ли? Сигурно. Има големи гадове и малки гадчета. Хайде, чакам да ме намериш и да ми пращаш посещения на "добра воля" .Обеща  пък нищо. Май само приказваш .

преди 9 минути, andiay написа:

Това каква връзка има с темата ?

Май май ти просветна, че няма да превземете Киев и почна да спамиш и да се заяждаш.

преди 9 минути, andiay написа:

Дори сам не можеш да схванеш, че даваш доказателства, че никога не си живял в САЩ. (ходенето на бригади не се брои за живеене в една държава.)

И сто години да се блъскаш, все тая, за теб това е невъзможна мисия, причината ти я посочих с онзи клип.

Можеш ли да си платиш, за да не си това, което всъщност си?

Няма как да стане.

Афоризма, че това, което не може да се купи с пари се купува с много пари е залъгалка за такива като теб.

Важните неща никога не можеш да ги купиш.

Мога да си купя почти всичко, което ти не можеш. На бригади не съм ходил, даже като бяха задължителни - винаги съм бил с връзки, където трябва. За разлика от теб, аз мога да живея като бей тука

преди 2 минути, tonit1968 написа:

И с какво се различаваш от Бойко примерно? Или шкембе бойвода и другите там гадове? Или от Байдън и дори Путин? В мащаба ли? Сигурно. Има големи гадове и малки гадчета. Хайде, чакам да ме намериш и да ми пращаш посещения на "добра воля" .Обеща  пък нищо. Май само приказваш .

С  това, че той има повече пари от мен. Иначе сме добри познати и сме били много пъти заедно - на места, оито за теб са табу

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Мога да си купя почти всичко, което ти не можеш. На бригади не съм ходил, даже като бяха задължителни - винаги съм бил с връзки, където трябва. За разлика от теб, аз мога да живея като бей тука

С  това, че той има повече пари от мен. Иначе сме добри познати и сме били много пъти заедно - на места, оито за теб са табу

Е и, признаваш си, че си гад като тея гадове. Що трябва да ти се възхищаваме и зачитаме? Връзкарите в бг и по соца и сега са ненавиждани от сърце. На сто процента предателите са такива като тебе. Скрий се и не се показвай, не е за хвалба това твойто. Няма нищо мъжкарско.

преди 1 час, absurt написа:

Едно не можеш да схванеш- само абсолютно неграмотни и тъпочели индивиди могат да слагат знак на равенство между фашизъм, хитлеризъм и Русия, и Путин. Когато не познаваш историята, когато не знаеш кой- какво е, а папагалски ползваш хитлеристката реторика, не си нищо повече от ненацист, прикриващ влечението си към варварската идеология с отричането й и набеждаването на поредния враг, в когото си се вторачил. Имах доброто желание да те ограмотя малко поне и да те накарам да размърдаш де що сива клетка откриеш, но не става. Нямаш време да прочетеш ония два вагона книги, които ни делят.

Как искаш го наричай Путин, убиеца си е убиец.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Е и, признаваш си, че си гад като тея гадове. Що трябва да ти се възхищаваме и зачитаме? Връзкарите в бг и по соца и сега са ненавиждани от сърце. На сто процента предателите са такива като тебе. Скрий се и не се показвай, не е за хвалба това твойто. Няма нищо мъжкарско.

Tака се прави, плебейче! Гад или не - аз съм над теб в хранителната верига

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.