Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ми, вие русоробите така правите.

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Ivo-Indzhev-Chovek-s-kachulka-me-zaplashi-posred-byal-den-che-shte-me-zakoli-1231676

Иво Инджев: Човек с качулка ме заплаши посред бял ден, че ще ме заколи

"Знаете ли какво се случва по улиците на София сега? Заплашват ме с нож, че ще ме заколят, затова защото съм се появил по телевизията и съм защитил справедливата кауза на хората, които ги избиват в момента. Човекът отправи обидни думи към мен, каза ми, че съм русофоб, другото ще го спестя, но каза, че ще ме заколи".

А, ти, американската подлога, дето се въртиш като фурнаджийска лопата, какво друго правиш? Да питам какво знаеш за великия яхниен антикомунист Инджев? Какъв доверен журналист на предишната власт беше, та обиколи света по командировки "второ направление" знаеш ли?  А, че някой иска да го коли- куп народ му е насъбрал заради простотиите през годините и слагачеството. Та, да се оправя. Както всичко друго, и представата ти за робска психика е сбъркана.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, absurt написа:

А, ти, американската подлога, дето се въртиш като фурнаджийска лопата, какво друго правиш? Да питам какво знаеш за великия яхниен антикомунист Инджев? Какъв доверен журналист на предишната власт беше, та обиколи света по командировки "второ направление" знаеш ли?  А, че някой иска да го коли- куп народ му е насъбрал заради простотиите през годините и слагачеството. Та, да се оправя. Както всичко друго, и представата ти за робска психика е сбъркана.

Иво Инджев ми е един от любимия журналист, гледах го редовно по бТВ. Предаването в 10.

Блогът му чета с интерес. Интересни неща понякога говори.

Каква е обстановката от вчера-

Руското министерство на отбраната-
Въоръжените сили на Руската федерация продължават да провеждат специалната военна операция.
На 18 март авиационният ракетен комплекс „Кинжал“ с хиперзвукови балистични ракети унищожи голямо подземно хранилище за ракети и авиационни боеприпаси на украинските войски в Делятин, Ивано-Франковска област.
Бреговата ракетна система "Бастион" унищожи центровете за радиотехническо и разузнаване на украинските въоръжени сили във Велики Дълник и Великодолинское, Одеска област.
В нощта на 19 март оперативно-тактическа, армейска и БПЛА авиация порази 69 военни актива на украинските въоръжени сили.
Сред тях: 4 командни пункта, включително командния пункт на бригадата в Забуяне, 4 зенитно-ракетни системи, от които 3 С-300 и 1 Бук-М1, 1 радиолокационна станция за насочване и насочване, 3 ракетни системи за залпово изстрелване, 12 ракети и артилерийски оръжейни складове и 43 района за концентрация на военна техника.
Освен това средства за противовъздушна отбрана на руските ВКС свалиха 12 украински безпилотни летателни апарата във въздуха.

Непотвърдено видео, показващо руска хиперзвукова ракета "Кинжал", удряща украински склад за боеприпаси-

https://t.me/intelslava/22845 -не винаги се отваря

току-що, АСПЕКТ написа:

Когато беше под руско, това учихте ли го? Или руснаците не ви даваха да учете.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Убийство_на_Стефан_Стамболов

В периода след 1887 година, когато е начело на правителството, Стефан Стамболов извежда страната от тежка конституционна криза, утвърждавайки новия княз Фердинанд. Управлението му е съпътствано от множество опити за насилствена смяна на властта, организирани от различни групи, свързани с Русия, която отказва да признае легитимността на правителството и княза.

Баф мааму, то верно, че за всяко нещо, съществуват различни аспекти, ама ти си уникален.

Учил съм, но не от Уикипедия.

И никой, никога не е успял да ме спре да уча или да ми каже, какво трябва да уча.

И под руско никога не съм бил, виж под съветско мина за съжаление, най-хубавата част от живота ми.

Докато ти цял живот ще си останеш един уникален Аспект.

преди 21 минути, absurt написа:

Докога ще пилиш тая простотия, се питам? Къде и кога в световната история е бивало, две страни да са във война и бежанците да се прехвърлят от едната воюваща в другата? Вярно, грам логика и здрав разум нямаш между ушите. пък после се засягаш, че истината те обижда.

Каква война, ти добре ли си? Това е спасителна операция на Свети Вова Миротвореца! Единственото неясно още е, къде са спасените? Няма ги в Русия, няма ги в Украйна, няма ги и на Запад... Дали не са в Рая и Свети Вова да е имал предвид, едно малко по- различно спасение? Ми... като виждаме, все още неспасените, как драсват с 200 я към Полша, я към Румъния, май май не са се разбързали към Свети Петър...

преди 1 минута, symanbg написа:

С ракети, ама бензиностанция...

преди 15 минути, andiay написа:

Баф мааму, то верно, че за всяко нещо, съществуват различни аспекти, ама ти си уникален.

Учил съм, но не от Уикипедия.

И никой, никога не е успял да ме спре да уча или да ми каже, какво трябва да уча.

И под руско никога не съм бил, виж под съветско мина за съжаление, най-хубавата част от живота ми.

Докато ти цял живот ще си останеш един уникален Аспект.

Сигурно си бил в трудовите войски и си ч.укал камъни. Строял си пътища. Или в мините да дишаш мръсен въздух по цял ден. 

Ако не си то дядо ми е бил. И след 50 години робски труд, какво му даде Русия? 200 лв пенсия.

Думата командировка не ти е позната, ползвал си я всеки ден. Сигурно. И си ядял бонбони Черноморец. Абе живот си живял вярно е.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Който е учил, не му се налага сам да се хвали.

Хората разбират като му четат постовете.

Поредният от партията БКП и сигурно от София. Естествено, че ще възхвалява Россия. Като са му носили влакче и писта за подарък. И е ходил на командировка в ГДР. Банани и портокали всеки ден. Долари в джоба.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Абре, вярно. Путлер как съумя да изчезне в пряк ефир ?

Тупьiе бля

След оня монтаж със стюардесите и прозрачните микрофони, Путлер минава на фокуси на голяма сцена :)

Худини ряпа да яде... :) :)

Приблизителна карта на 22-ия ден от специалната операция-

Selection_229-1024x612.jpg

Вероятно по този начин ще свърши !Нещо, което изглежда така:

MAPMarch11.jpg

преди 9 минути, glen написа:

Приблизителна карта на 22-ия ден от специалната операция-

Selection_229-1024x612.jpg

MAPMarch11.jpg

България я разделиха на Източна Румелия и на княжество България, Виетнам на Северен и Южен Виетнам, Германия на ГДР и ФРГ, даже и Берлин после разделиха, туриха някаква стена, защото много бягат във ФРГ,  Корея на Северна и Южна Корея, защо не и сега на Северна и Южна Украйна.

Любимото нещо на Россия. Да разделя народите.

преди 5 минути, glen написа:

Съмнявам се. Според мен ще завладеят цяла Украйна.

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Измамата Сан Стефано.

О, Боже, а аз се чудех откъде черпиш парадоксалните си познания по история?1446469830_download(21).gif.d6d515ae9a3bf4e4d5617b69753134d3.gif

844694037_download(6).gif.c8dc761f8c87bae0dc050d6eba169b92.gif

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

България я разделиха на Източна Румелия и на княжество България, Виетнам на Северен и Южен Виетнам, Германия на ГДР и ФРГ, Корея на Северна и Южна Корея, защо не и сега на Северна и Южна Украйна.

Любимото нещо на Россия. Да разделя народите.

Хи,хи! Вече дори не се учудвам на невежеството ти. Щом си си избрал видната американска подлога Инджев за гууру. Гледам, усвоил си успешно и въртеливото движение на фурнаджийската лопата. Браво, добър ученик! Че, ставаш за смях като него, е подробност.

преди 5 минути, absurt написа:

Хи,хи! Вече дори не се учудвам на невежеството ти. Щом си си избрал видната американска подлога Инджев за гууру. Гледам, усвоил си успешно и въртеливото движение на фурнаджийската лопата. Браво, добър ученик! Че, ставаш за смях като него, е подробност.

FOI20scXsAEYsvr.jpeg?ssl=1

Путлер повтори днес по смисъл и форма речта на Гьобелс от 18 февруари 1943 година

18.03.2022 от Иво Инджев

https://ivo.bg/2022/03/18/путлер-повтори-днес-по-смисъл-и-форма-р/

На днешния 18 март 2022 година Путлер отново се изяви като плагиат на своя прототип Хитлер.

Използва годишнината от рашисткия аншлус на Крим преди 8 години, за да се опита със средствата на пропагандата да демонстрира държавно организирано онагледяване на подкрепа за вероломната си война на унищожение срещу украинския народ.

току-що, АСПЕКТ написа:

На днешния 18 март 2022 година Путлер отново се изяви като плагиат на своя прототип Хитлер. Използва годишнината от рашисткия аншлус на Крим преди 8 години, за да се опита със средствата на пропагандата да демонстрира държавно организирано онагледяване на подкрепа за вероломната си война на унищожение срещу украинския народ.

Едно не можеш да схванеш- само абсолютно неграмотни и тъпочели индивиди могат да слагат знак на равенство между фашизъм, хитлеризъм и Русия, и Путин. Когато не познаваш историята, когато не знаеш кой- какво е, а папагалски ползваш хитлеристката реторика, не си нищо повече от ненацист, прикриващ влечението си към варварската идеология с отричането й и набеждаването на поредния враг, в когото си се вторачил. Имах доброто желание да те ограмотя малко поне и да те накарам да размърдаш де що сива клетка откриеш, но не става. Нямаш време да прочетеш ония два вагона книги, които ни делят.

преди 11 минути, ncl написа:

Според мнението на други хора  -

ако всички нацисти от Ukie искат да живеят там, това е добре за всички, стига останалата част от Украйна да може наистина и здраво да заключи тази граница. Това може да наложи руснаците да създадат руска военна база някъде западно/югозападно от Киев с функция, подобна на 201-ва база в Таджикистан. Това не е добро решение, но предполага по-добри варианти.Точно сега САЩ, Полша и Обединеното кралство искат война

току-що, absurt написа:

Едно не можеш да схванеш- само абсолютно неграмотни и тъпочели индивиди могат да слагат знак на равенство между фашизъм, хитлеризъм и Русия, и Путин. Когато не познаваш историята, когато не знаеш кой- какво е, а папагалски ползваш хитлеристката реторика, не си нищо повече от ненацист, прикриващ влечението си към варварската идеология с отричането й и набеждаването на поредния враг, в когото си се вторачил. Имах доброто желание да те ограмотя малко поне и да те накарам да размърдаш де що сива клетка откриеш, но не става. Нямаш време да прочетеш ония два вагона книги, които ни делят.

Третирам те и теб като руски трол.

Няма смисъл, с промит мозък, фанатици да се занимавам. 

Поздрави.

преди 4 часа, andiay написа:

Пускай бомбите и реви

По-добре да не реве, че ще се уплаши от себе си и ше се подриска.

преди 10 минути, ncl написа:

Като им гледам темповете, вероятно към догодина...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.