Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Китай нарече причината за конфликта в Украйна
НАТО е най-сериозната военна машина в света, която нарушава международното право и застрашава суверенитета и териториалната цялост на други държави след края на Студената война. Професор от Факултета по международни отношения и връзки с обществеността към университета Фудан Шен И каза пред вестник Global Times. Според автора на статията кризата в Украйна е провокирана именно от агресивното разширяване на Северноатлантическия алианс на изток.

Обсъдете
3
Китай нарече причината за конфликта в Украйна

Шен И подчерта, че НАТО е марионетка на Съединените щати и остаряла военна организация, която е отприщила много безмилостни войни. Като пример авторът цитира бомбардировките над Югославия през 1999 г.

„Ръцете на НАТО са изцапани с кръв, а самият блок представлява сериозна заплаха за глобалната и местната сигурност. НАТО има ли право да критикува други държави? Тази организация отдавна трябваше да бъде ликвидирана“, отбеляза авторът.

Той обясни, че в конфликта между Русия и Украйна няма абсолютно правилно и грешно, тъй като геополитиката, историята и културата между тях са твърде сложни.

Според Джан Тенгджун, заместник-директор на отдела за Азиатско-тихоокеанските изследвания на Китайския институт за международни изследвания, НАТО умишлено избягва своята роля и отговорност.

По-рано The Secret писа , че полският вицепремиер Ярослав Качински е предложил изпращането на въоръжена мироопазваща мисия на НАТО в Украйна. Според поляка "Украйна, Европа и целият демократичен свят" се нуждаят от такава стъпка сега.

Снимка: Pixabay, Pixabay License

Обсъдете
3
Източник: Global Times
Автор: Екатерина ВеличкоЕтикети:
Украйна
Русия
Китай

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Това каква връзка има с темата ?

Май май ти просветна, че няма да превземете Киев и почна да спамиш и да се заяждаш.

Ето за това се налага да се повтарям.

Шото не схващате.

И пак:

Никога не съм имал интерес към Киев, на младини съм имал интерес към някои украинки, при  повечвто интереса бе взаимен, но съм срещал и "отпор".

Не съм правил трагедии от това, нито пък е повишило или намалило интереса ми към Украйна като държава, той винаги е бил нулев.

Ти кажи жив ли е Кунчев, овеси ли вече някой "сайинтолог" или глобалист и най-вече пусна ли поредната бомба или да очакваме да се самовзривиш?

току-що, NewRedDragon написа:

Мога да си купя почти всичко, което ти не можеш. На бригади не съм ходил, даже като бяха задължителни - винаги съм бил с връзки, където трябва. За разлика от теб, аз мога да живея като бей тука

За разлика от теб, аз където и да живея, няма да се чувствам плебс.

Както ти казах преди малко, каквото наистина съм искал винаги съм го получавал и то изцяло благодарение на собствените си усилия.

Никога не са ми били необходими "връзки", освен на някои чифтове обувки.

Но не ми пречи, че си мечтаеш да бъдеш това, което винаги си искал, но не си можел да постигнеш.

Така човек може да се забавлява за твоя сметка.

Брей, убеди ме. Моли се да не те намеря. Тогава никаква хранителна верига не те спасява. Няма как да си над когото и да е. Пък и по всичко личи, че си разлигавено 19 годишно с развинтена фантазия и легенда изградена във някакъв твой виртуален свят. Лъжеш ли, фантазираш ли, и ти не си знаеш. Кайените са отдавна коли с надценени качества. Нито са качествени, нито са скъпи и са пълен боклук. Да си беше избрал друга марка за хвалба. Пък ти пълният боклук .

преди 1 час, symanbg написа:

Браво много як източник на видеа е този сайт.
Баш на бойното поле.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Кайените са отдавна коли с надценени качества. Нито са качествени, нито са скъпи и са пълен боклук. Да си беше избрал друга марка за хвалба. Пък ти пълният боклук .

Една наша семейна позната кара от 20 години само 911, пет години, връща и взима новото.

За Кайените казва - Порше за бедняци, които неистово желаят да се представят за богати.

Естествено, тя по форуми не пише.

преди 7 минути, tonit1968 написа:

Брей, убеди ме. Моли се да не те намеря. Тогава никаква хранителна верига не те спасява. Няма как да си над когото и да е. Пък и по всичко личи, че си разлигавено 19 годишно с развинтена фантазия и легенда изградена във някакъв твой виртуален свят. Лъжеш ли, фантазираш ли, и ти не си знаеш. Кайените са отдавна коли с надценени качества. Нито са качествени, нито са скъпи и са пълен боклук. Да си беше избрал друга марка за хвалба. Пък ти пълният боклук .

И като ме намериш кво? Ще ти начупят кратуната преди да можеш да ми излъскаш обувките

преди 1 час, andiay написа:

Добре де, защо сам се пънеш да доказваш, какъв неадекватен "аспект" си?

Да, бях трудовак, такива като мен, нямеше как да бъдат нещо друго като войници.

Не съм трошил камъни или строял пътища, нито пък са ме пращали в мини, но не бе приятно изживяване за цели две години.

Дядо ти не е получавал пенсия от руснаците, нито пък се е пребил от работа 50 години.

Как командировката хем не ми е позната, хем съм я ползвал всеки ден, това само ти си знаеш.

Дали ще ям бонбони "Черноморец" (никога не съм ги харесвал) или бонбони "Линд'Ор" е без значение, въпросът е с кого ги ям.

А качеството на живота, който живееш, е нещо много повече от това, какво ядеш, какво пиеш, какво обличаш, колко ти плащат и т.н.

Но това няма шанс да го проумееш.

Да, ти по-добре знаеш, къде е бил дядо ми и колко е работил, а знаеш ли, че е бил и в Коми? Сигурно знаеш. Имало е тогава дърводобив. 1963 мисля, че беше. Но към 60-те години мисля, че беше.

Но какво ти казвам... Дъвчи си дъвка Идеал. Няма смисъл. Още един руски трол.

преди 19 минути, NewRedDragon написа:

Tака се прави, плебейче! Гад или не - аз съм над теб в хранителната верига

Той е руски трол. Никакъв плебей не е.

Много заблуден аспект си ти, Аспекте, ама много.

Някой насила ли го е пратил в Коми?

Доколкото си спомням, много хора сами се тикаха да ходят там, или в Либия, или в Сирия.

Това бе мечтата им.

При положение, че дядо ти е бил в Коми, то не би трябвало да се оплаква от руснаците, а от тези, които са му плащали после заплатата и след това пенсията.

Но за времето е взимал доста добри пари като заплата за нашите ширини.

преди 20 минути, glen написа:

Нека да опазиме мира!Вярно,че едни подкрепят касапите,други фашистите,но да запазиме самообладание!

Аз единствено подкрепям България, не съм русороб като оня, дето ми обяснява, че дядо ми трудовак, от малцинството, от пролетариата, където се е провело вече 2 насилствено прекръстване на ромите и на турците заповядано от Россия през 70-те,  се е къпел в долари, ходил да сече в Коми, Тундра ли, Тайга ли е, живот си е живеел по време на руско управление.

Не само Русия ще бъде срамна държава, след края на войната

1647622630_%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%8

в цялата си история България никога не е брала такъв срам - пълен позор и падение, тотал щета. И не само отказваме помощ на Украйна, ами дори отказваме да заемем еднозначна и ясна позиция. След края на войната, благодарете на себе си и на другарите ВИ милиционери, за присмехулното отношение и пренебрежение, което ще получим от цял свят.

преди 34 минути, tonit1968 написа:

Направо са без пари. Сигурно щото са боклук...

Screenshot 2022-03-19 at 18-56-52 Porsche Cayenne - Porsche Bulgaria.png

Путин Стайл!

Сигурно и той е бил трудовак иначе, от де ще има 12 хиляди евро за яке.

Може и той да е ходил да сече дърва в Коми.

Якето на Путин, дето държа реч, пропагандата, струва 12 хиляди евро.

bei-seiner-rede-im-moskauer-luschniki-st

Кириленко каза ''за сега '' няма да изпращаме военна помощ малиии това за сега от сега ме поставя под напрежение какво ли ни подготвил канадеца за напред /

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Аз единствено подкрепят България

Да,така е!

Но около нас дрънка оръжие,нуклеарки,вируси ,спестяваме пари за оливия и др.Всеки е изнервен,търсиме причина!Всеки реагира различно!

преди 6 минути, Лудар написа:

Направо са без пари. Сигурно щото са боклук...

Гледам завистниците, злобеят какъв боклук бил Кайена- "кола за бедняци". Какво "странно" съвпадение, че същите симпатизират на Путкин, може би просто случаеност .. 😏

Бях в Лидл не дават повече от 4 пакета брашно и 4 пакета захар.

Благодарим на Путин. Комунизъма пак дойде.

В Италия е същото положението.

преди 13 минути, insec написа:

Не само Русия ще бъде срамна държава, след края на войната

1647622630_%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%8

в цялата си история България никога не е брала такъв срам - пълен позор и падение, тотал щета. И не само отказваме помощ на Украйна, ами дори отказваме да заемем еднозначна и ясна позиция. След края на войната, благодарете на себе си и на другарите ВИ милиционери, за присмехулното отношение и пренебрежение, което ще получим от цял свят.

Днес у фейса се опитвах да обясня на некви хорица, че неутралитет и шикалкавене са различни неща ама... май нищо не стана.

току-що, АСПЕКТ написа:

Аз единствено подкрепят България, не съм русороб като оня, дето ми обяснява, че дядо ми трудовак, от малцинството се е къпел в долари, живот си е живеел по време на руско управление.

Аспекте, казах ти вече, че никога не съм живял под руско управление, нито под турско.

Затова и не мразя нито руснаци, нито турци, какъвто най-вероятно си ти.

Познавам и съм приятел с много турци, както казах и по-рано, вместо да се правя сега на антикомунист зад клавиатурата, някога съм защитавал правото им да се самоопределят какви са, доколкото ми е било във възможностите.

Понесъл съм последствията от това свое решение, но никога не съм съжалявал за него.

И всичко това го имам черно на бяло, документирано е.

Български трудоваци никога не са били пращани в Коми, поне доколкото ми е известно.

Всички мои роднини от мъжки пол, които бяха в България са били трудоваци, нямаше друг вариант.

Нито един от моите роднини не можеше и да помисли за работа в Коми, камо ли в друга държава. Нито пък за екскурзия до където и да е било.

Виж, да копат скалите, за да можеха доскоро хората да посещават пещерата Дяволско гърло в Родопите, това вече е факт.

Никога не съм бил ничий роб, нито някога ще бъда.

преди 2 минути, andiay написа:

Всички мои роднини от мъжки пол, които бяха в България са били трудоваци, нямаше друг вариант

Това е ясно! Лош генетичен материал

току-що, Лудар написа:

Днес у фейса ...

Там въобще и не се опитвам да дискутирам, фабриките за тролове са най- активни във фейсшита. Но поне с края на войната, ще настъпи и техния край - едвали изцяло, но ще се стопи един значителен процент. Макар, че като гледам нещата отиват на още по- изуй гащи за Русия. Скоро ще почне да се очертава тенденция за пълно търговско ембарго и забрана на руснаци да влизат на територията на ЕС.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.