Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, PigMan9 написа:

ООН ли харесваш?

Това ме кефи:

преди 18 минути, kosyo написа:

Точка 4 е много интересна:

Российская Федерация, Соединенное Королевство Великобритании и Северной Ирландии и Соединенные Штаты Америки подтверждают свое обязательство добиваться незамедлительных действий Совета Безопасности ООН по оказанию помощи Украине как государству-участнику Договора о нераспространении ядерного оружия, не обладающему ядерным оружием, в случае если Украина станет жертвой акта агрессии или объектом угрозы агрессии с применением ядерного оружия.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, kosyo написа:

"Отиде коня у реката..." Аз те питах за договора..защо ми трябваше да засегна RT... най-справедливата медия на света

Кой договор? Аз не говоря руски и не разбирам като ми пускаш текстове на руски. Не, няма да използвам преводача, тъй като съм на телефона и става бавно. Ако става въпрос за договор със САЩ, можеш да си на 100% сигурен, че става въпрос за търговия в полза на САЩ. Търговията може да се нарича филантропия, дарение и демокрация, но тлпак си е търговия. Действието има значение, не името.

преди 2 минути, PigMan9 написа:

ООН ли харесваш? Това е капиталистическа и  неолиберална структура. Мисля, че няма да ти е излишно да научих какви хора има в ООН, при ООН, около ООН, пред ООН, зад ООН, под ООН, над ООН, и измежду разклоненията на ООН - СЗО, УНИЦЕФ, ЮНЕСКО и другите анти-национални, идеологически подривни елементи. Просто прочети това:

Ти за C или  за C++ си? Инициализираш ли си променливите задължително или ги оставяш на компилатора?

преди 2 минути, БаалБек написа:

Това ме кефи:

Кое точно те "кефи"? И как въпросния договор опровергава нещата, които казвам?

преди 2 минути, kosyo написа:

Ти за C или  за C++ си? Инициализираш ли си променливите задължително или ги оставяш на компилатора?

Предимно разбирам от pawn, source pawn и Cleo. Тези езици са свързани с софтуерните ми хобита. Това в момента не е важно. Коментираме войната и Колективния Запад, не личния ми живот.

Разбирам и от уеб програмиране. От известно време работа по мой сайт, който ще е новинарски. Реших да си направя моя медия.

преди 2 минути, kosyo написа:

Шах и мат!

преди 3 минути, kosyo написа:

RT... най-справедливата медия на света

CNN e  най справедливата дето заради фалшиви нови измряха американци във военни операции

днеска е завзет Кабул викат и американските    войници гледат телевизия и влизат като на парад а то под контрола на талибаните и  нищо не са завзели и ги разстрелват 

Кой договор? Аз не говоря руски и не разбирам като ми пускаш текстове на руски. Не, няма да използвам преводача, тъй като съм на телефона и става бавно. Ако става въпрос за договор със САЩ, можеш да си на 100% сигурен, че става въпрос за търговия в полза на САЩ. Търговията може да се нарича филантропия, дарение и демокрация, но тлпак си е търговия. Действието има значение, не името.

Очаквам статия по въпроса от теб ще знаеш. Не е за търговия въпроса.. Запознай се

току-що, БаалБек написа:

Шах и мат!

Работата с деца изпадащи в истерия от това че му се е счупила куклата помага - рязка смяна на посоката

Сега ще се коментират телевизии и медии, а не меморандума засягащ Украйна.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Много тихо стана в темата?

режеп и миро20 пишат  от украйна спрели са им тока 

преди 1 минута, БаалБек написа:

Шах и мат!

Въпроса му не опровергава казаното от мен. Научете се да се аргументирате правилно.

току-що, БаалБек написа:

Сега ще се коментират телевизии и медии, а не меморандума засягащ Украйна.

Kъде остави C и C++.

преди 2 минути, Banesc написа:

CNN e  най справедливата дето заради фалшиви нови измряха американци във военни операции

днеска е завзет Кабул викат и американските    войници гледат телевизия и влизат като на парад а то под контрола на талибаните и  нищо не са завзели и ги разстрелват 

CNN е основната пропагандна медия на глобалистите в САЩ, както и на Демократичната партия в САЩ.

Въпросната медия промотира само и единствено либерализъм по доста агресивен и натрапчив начин.

преди 2 минути, Banesc написа:

режеп и миро20 пишат  от украйна спрели са им тока 

Нямат ли резервен генератор? Ако нямат, просто да се обадят на филантора Сорос и той ще им даде безплатни пари да си купят генератор. 😂😂😂

Нямат ли резервен генератор? Ако нямат, просто да се обадят на филантора Сорос и той ще им даде безплатни пари да си купят генератор.

В краен случай един велосипед произвеждащ електричество. Един върти, другия пише. После се сменят. 🤣

Въпроса му не опровергава казаното от мен. Научете се да се аргументирате правилно.

Ставаш лош си а аз тъкмо мислех да те запозная с едни мои познати дето са в pik.bg да те вкарам в този бизнес. С Недялко едно време се поздравявахме дори, но беше отдавна ...

преди 1 час, gagodrago написа:

----------

По медиите пише, че през близките 4 месеца, до края на март, ток в Украина няма да има...

Украина е приключена благодарение на украинските русофоби, евроатлантици и продажни марионетки на Запада. 

Голям бандеровски плач за още пари е сега.  Когато 8 години  те обстрелваха и разрушаваха Донецк-Луганск и бяха спряли водата за Крим - това не беше тероризъм.  А сега Русия била терористична държава  Трябва ли да им разрушат всичко за да се договорят?   

преди 4 минути, kosyo написа:

Очаквам статия по въпроса от теб ще знаеш. Не е за търговия въпроса.. Запознай се

Работата с деца изпадащи в истерия от това че му се е счупила куклата помага - рязка смяна на посоката

Обясни ми, че нямам време за разузнаване в момента.

Във всеки случай е в полза на САЩ. Всички договори и споразумения, идващи от САЩ, са в полза на САЩ и капиталистическия елит в САЩ. Дори да са представени в полза на държавата приемник, те пак са в полза на САЩ. Помниш ли Ран-Ът, който щеше да направи България богата и успяла държава? Ами... не стана. 😂 Не стана, но пак имаше приватизация и грабене от страна на САЩ, както и депопулация и изтегляне на работна ръка, нали така. И все още им подаряваме безплатни пари Ф16 са примери за това.

преди 1 минута, attj написа:

Голям бандеровски плач за още пари е сега.  Когато 8 години  те обстрелваха и разрушаваха Донецк-Луганск и бяха спряли водата за Крим - това не беше тероризъм.  А сега Русия била терористична държава  Трябва ли да им разрушат всичко за да се договорят?   

Ако украйнинското прокси беше приело Minsk Agreements, влизането на Украйна в ЕС и НАТО нямаше да е чак толкова голяма заплаха за Русия.

Ако тези договори бяха приети, малко вероятно е сега да има война. Провала по отношение на приемането на тези договори бе цитиран като една от основните причини за войната.

Путин така се обосра с нахлуването в Украйна и шанса да се измъкнат неунизени е да бъде свален (жив или мъртъв) от власт и да бъде подписан мирен договор с Украйна. Като евентуално Крим да бъде със специален статут - нещо като Косово или Хонг Конг. Но ще плащат репарации. С две думи нямат изход. Икономически и политически фалит. Само държавите на НАТО имат над 40 трилиона долара БВП, срещу 1.8 трл. долара на Русия.

преди 6 минути, БаалБек написа:

Но ще плащат репарации.

Е вчера не прочете ли, че има превод на репарации?

преди 3 минути, БаалБек написа:

Путин така се обосра с нахлуването в Украйна и шанса да се измъкнат неунизени е да бъде свален (жив или мъртъв) от власт и да бъде подписан мирен договор с Украйна. Като евентуално Крим да бъде със специален статут - нещо като Косово или Хонг Конг. Но ще плащат репарации. С две думи нямат изход. Икономически и политически фалит. Само държавите на НАТО имат над 40 трилиона долара БВП, срещу 1.8 трл. долара на Русия.

Не, не се "обосра". Не, няма да бъде свален, тъй като либералната инфилтрация е слаба в Русия. Наскоро руските власти приеха още мерки за ограничаването на инфилтрация от страна на КЗ.

Цветните революции са психологически операции. За такава операция е нужна инфилтрация и дезинфорамация. Наскоро КЗ извърши опит на преврат в Иран, но се провалиха. Иран е сред новите мишени заради BRICS.

Хахаха 😂😂😂 що за логика имаш? Защо сравняваш множество държави с една държава? Сравнявай сравними неща, ябълки с ябълки, круши с кучруши... Недей използва логически погрешни понятия и аргументи.

току-що, maxthon написа:

Е вчера не прочете ли, че има превод на репарации?

През Райфайзенбанк ли направиха превода или през БНБ ПАРИБАС?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.