Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, petie1 написа:

Когато си пишеш пасквилте/статиите/глупостите винаги показвай термините които ползваш Съветския съюз (СС)  ето така се пише или правиш уговорка вътре в статията че даден термин ще е съкратещение

Защо наричаш това, което пиша, глупост? Да не би да знаеш по-добре от мен? Ако е така, учтиво те подканвам да обориш това, което говоря, и да предоставиш това, което смяташ за вярно.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, glen написа:

„Победоносната“ пропаганда на Зеленски е в пълно противоречие с наблюдаваните факти, и изглежда се пропуква в самия Бандеристан..

Аз тук факти не виждам...Само празни думи на някакви мижави блогери

преди 9 минути, PigMan9 написа:

Защо наричаш това, което пиша, глупост? Да не би да знаеш по-добре от мен? Ако е така, учтиво те подканвам да обориш това, което говоря, и да предоставиш това, което смяташ за вярно.

Дядо-трол защо копипействаш глупости

преди 18 минути, kosyo написа:

Аз тук факти не виждам...Само празни думи на някакви мижави блогери

Той и останалите непрогледнали русофили са на следния принцип: Ако са ни баламосвали достатъчно дълго време, развиваме навика да отхвърляме всякакви доказателства за това, че ни баламосват.

Проглеждането започна на срещата на G20 в Бали!То и при вас е дошло, но заради двата цента плещите все още лъжи!

Русия готвят инсценировка на нападение "под чужд флаг". Руската пропаганда сега е изправена пред сериозна дилема. Нахлуването в Украйна, наречено специална военна операция (СВО), се провали по всички фронтове и е губеща и срамна за руснаците. От друга страна, те нямат никакво намерение да я прекратят, смилайки хиляди и десетки хиляди свои войници в месомелачката на украинската касапница. Но приказките за "денацификация" и "демилитаризация" отдавна не оправдават тази месомелачка. За да се оправдае войната в руското информационно пространство, пропагандата ще създаде фалшиви новини за заплахата от инвазия. В края на краищата с този наратив за заплахата от нахлуване на украински войски в Русия започна всичко, но беше забравено след настъплението на РОВ, отстъпвайки място на безкомпромисната "денацификация" и "демилитаризация". Сега, след като търпи провал след провал в Украйна и не е в състояние да възпре контранастъплението на ВСУ, в Русия с нова сила ще започнат да генерират фалшиви новини за заплаха от нахлуване на украинската армия в Белгородска, Курска, Воронежка и Ростовска области. Такова сплашване не е изключено и просто трябва да бъде съпроводено с някаква инсценировка, масирани ракетни удари по някое населено място в Белгородска област, по село в Курска област, а някъде дори ще бъдат заснети на снимки и видео някои диверсионно-разузнавателни групи в украински униформи. И затова, в зависимост от това как Русия губи войната в Украйна, избяга от Луганска и Донецка област, евакуира Крим, обработването на руското население на територията на цяла Русия с разкази за някакво украинско нашествие само ще се засилва. През следващите години, а може би и десетилетия руснаците ще бъдат държани уверено в тези морални и психологически желязна хватка. Никакви протести, защото Украйна ще нападне. Никакви критики срещу властта, защото Украйна ще нападне. Деградацията на руския свят до нивото на апендицит, както се казва, е очевидна.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Русия готвят инсценировка на нападение "под чужд флаг". Руската пропаганда сега е изправена пред сериозна дилема. Нахлуването в Украйна, наречено специална военна операция (СВО), се провали по всички фронтове и е губеща и срамна за руснаците. От друга страна, те нямат никакво намерение да я прекратят, смилайки хиляди и десетки хиляди свои войници в месомелачката на украинската касапница. Но приказките за "денацификация" и "демилитаризация" отдавна не оправдават тази месомелачка. За да се оправдае войната в руското информационно пространство, пропагандата ще създаде фалшиви новини за заплахата от инвазия. В края на краищата с този наратив за заплахата от нахлуване на украински войски в Русия започна всичко, но беше забравено след настъплението на РОВ, отстъпвайки място на безкомпромисната "денацификация" и "демилитаризация". Сега, след като търпи провал след провал в Украйна и не е в състояние да възпре контранастъплението на ВСУ, в Русия с нова сила ще започнат да генерират фалшиви новини за заплаха от нахлуване на украинската армия в Белгородска, Курска, Воронежка и Ростовска области. Такова сплашване не е изключено и просто трябва да бъде съпроводено с някаква инсценировка, масирани ракетни удари по някое населено място в Белгородска област, по село в Курска област, а някъде дори ще бъдат заснети на снимки и видео някои диверсионно-разузнавателни групи в украински униформи. И затова, в зависимост от това как Русия губи войната в Украйна, избяга от Луганска и Донецка област, евакуира Крим, обработването на руското население на територията на цяла Русия с разкази за някакво украинско нашествие само ще се засилва. През следващите години, а може би и десетилетия руснаците ще бъдат държани уверено в тези морални и психологически желязна хватка. Никакви протести, защото Украйна ще нападне. Никакви критики срещу властта, защото Украйна ще нападне. Деградацията на руския свят до нивото на апендицит, както се казва, е очевидна.

Стига си копирал и поставял фалшиви новини.

Това, което написа, не е вярно. Не, Русия не подготвя false flag. Ако смяташ, че подготвя, може би имаш доказателства? Ами, покажи доказателствата, ако може. 😂😂

Аз само преди по-малко от 12 часа отново показах и доказах, че Русия не е виновната страна в тази война, която е прокси война на Колективният Запад срещу Русия. Ти не видя ли публикацията, която пуснах в темата "Загива ли Европа?"?

Не разбирам защо лъжете и разпространявате фалшиви новини срещу Русия. Наистина не го разбирам. Твърдите това и онова, но никога нищо не доказахте. Никога нищо не успяхте да оборите. Никога не се аргументирате.

преди 13 часа, miro20 написа:

Да не се окаже че съм бил много повече години от теб в СССР/РФ ??

:hush:

----------------

Бай Мирчо-трол-русофоба...

... когато всички бягали на Запад, оня заминал в СССР в Коми да реже дърва...

Логика?! :angry:

Бандеристан няма надежди как да избегне фалит и капитулация.   Това не става с лъжи и с пропагандни методи.  Трябваше да са се договорили без никакви военни операции още през 2014 година.  Вече е късно  - предишната Украйна остава в миналото.  

Руският ръководител на Крим Сергей Аксьонов твърди, че на полуострова е започнало изграждането на укрепления на границата с Херсонска област - същата Херсонска област, която от гледна точка на руското законодателство е същият „субект на федерацията“ като самия Крим. Но изглежда дори самият Аксьонов вече не вярва в това, тъй като уверява, че окопите и изкопите по границите между двата „субекта на федерацията“ ще осигурят безопасността на кримчаните. Евакуацията на Херсон беше доказателство, че Москва все още не е намерила начин да стабилизира фронтовите линии, за да даде време да освежи своите деморализирани и обсадени сили, въпреки че това остава нейното намерение. Освен това, за разлика от предишните оттегляния, които бяха представени, макар и неубедително, като жестове на "добра воля", това беше описано от самото начало като отговор на военните изисквания.

преди 2 минути, attj написа:

Бандеристан няма надежди как да избегне фалит и капитулация.   Това не става с лъжи и с пропагандни методи.  Трябваше да са се договорили без никакви военни операции още през 2014 година.  Вече е късно  - предишната Украйна остава в миналото.  

----------

По медиите пише, че през близките 4 месеца, до края на март, ток в Украина няма да има...

Украина е приключена благодарение на украинските русофоби, евроатлантици и продажни марионетки на Запада. 

преди 1 минута, БаалБек написа:

Руският ръководител на Крим Сергей Аксьонов твърди, че на полуострова е започнало изграждането на укрепления на границата с Херсонска област - същата Херсонска област, която от гледна точка на руското законодателство е същият „субект на федерацията“ като самия Крим. Но изглежда дори самият Аксьонов вече не вярва в това, тъй като уверява, че окопите и изкопите по границите между двата „субекта на федерацията“ ще осигурят безопасността на кримчаните. Евакуацията на Херсон беше доказателство, че Москва все още не е намерила начин да стабилизира фронтовите линии, за да даде време да освежи своите деморализирани и обсадени сили, въпреки че това остава нейното намерение. Освен това, за разлика от предишните оттегляния, които бяха представени, макар и неубедително, като жестове на "добра воля", това беше описано от самото начало като отговор на военните изисквания.

Няма ли да отговориш на въпросите ми:

преди 6 минути, PigMan9 написа:

Това, което написа, не е вярно. Не, Русия не подготвя false flag. Ако смяташ, че подготвя, може би имаш доказателства? Ами, покажи доказателствата, ако може. 😂😂

Аз само преди по-малко от 12 часа отново показах и доказах, че Русия не е виновната страна в тази война, която е прокси война на Колективният Запад срещу Русия. Ти не видя ли публикацията, която пуснах в темата "Загива ли Европа?"?

Не разбирам защо лъжете и разпространявате фалшиви новини срещу Русия. Наистина не го разбирам. Твърдите това и онова, но никога нищо не доказахте. Никога нищо не успяхте да оборите. Никога не се аргументирате.

Най-вече ме интересува последния въпрос - защо лъжете и разпространявате подвеждаща информация срещу Русия? Поредния пример беше извършен от пропагандиста - @miro20 - на който тази сутрин му доказах, че НЕ е вярно, е Путин причинява увеличение не престъпността в Русия. Миро беше пуснал подвеждащи статистики в темата за обсъждане на Русия и Путин. Оборих го, а той, както винаги, така и не отговори.

преди 6 минути, attj написа:

Украинското прокси умишлено се "провали" в налагането на Minsk Agreements. Това не беше ли една от многото провокации от страна на Колективния Запад?

Производителите на оръжие и оборудване в Русия се опитват да доставят достатъчно в наличност за фронта, но нямат успех. Липсват части за производството, а нови нямаааа. И сега атакуват инфраструктурата на Украйна за да го представят на руското население като победа. 

Не е приятно последствията да са за ЕС и за България включително.   Те онези дето са във Вашингтон и в Лондон не живеят в Европа.  

преди 4 минути, БаалБек написа:

Производителите на оръжие и оборудване в Русия се опитват да доставят достатъчно в наличност за фронта, но нямат успех. Липсват части за производството, а нови нямаааа. И сега атакуват инфраструктурата на Украйна за да го представят на руското население като победа. 

Лъжеш. Защо лъжеш? Ето ти малко смислено обяснение относно действията на Русия в Украйна по отношение на финансирането на прокси войната от страна на САЩ:

IMG_20221124_120822.thumb.jpg.42eff6962a3c7d48f85cc404a45a845a.jpgIMG_20221124_120834.thumb.jpg.7162d4c2606c4fe5f514f58dc36d7a18.jpgIMG_20221124_120844.jpg.d19e6ef7dc5d31ab7f63eb8fa2e12615.jpgIMG_20221124_120859.thumb.jpg.658546b71fcc8e15024bcab9fceb1a67.jpgIMG_20221124_120911.jpg.32f75671534a13173ead1f9cf6546555.jpgIMG_20221124_120932.thumb.jpg.de6c7b8da9014848eaabef4224ae905b.jpgIMG_20221124_120943.jpg.92a6f4cfd3d150da0e4e339352955d5e.jpgIMG_20221124_120955.thumb.jpg.9f01622df661e52adebc0bac552605da.jpg

Снимките са част от цензурирана статия, която съм вградил в един от дигиталните си документи, който представлява проверка на факти и оборване на анти-руските пропагандисти по отношение на фалшивата твърдение че Русия пуска бомби по цивилни елементи без причина. По-късно ще публикувам и цялата статия.

Извинявам се за ниското качество на изображенията - компресора на данни ми у пуснат. Ако не се чете добре, кажете, за да кача снимките отново.

Посланикът на САЩ в Украйна: Опитите на русия да унищожи Украйна ще се провалят. Бриджит Бринк отбеляза, че всички руски ракетни удари по Украйна няма да донесат желания резултат на Путин. "Видях силата на народа на Украйна и знам, че опитът на русия да доминира над Украйна, потапяйки я в студ и мрак, ще се провали. Ние сме с Украйна", написа дипломатът в Twitter. 

А в същото време в Русия се опитват да измислят нещо ново преди в целия свят да ги обявят и признаят за терористична държава. Преди войната тя твърдеше, че е загрижена за потенциалното членство на Украйна в НАТО. Когато започна войната, Путин говори за необходимостта от "демилитаризация и денацификация" на Украйна, което може да означава само насилствена смяна на властта. След като силите му бяха отблъснати от Киев, тази цел беше заменена от решимост да се превземат всички Донецк и Луганск, ако не друго. След като не постигна напредък Путин заяви, че анексира Херсон, Запорожие, Донецк и Луганск заедно с вече завзетия Крим. Но нито една от тези провинции не е напълно окупирана, освен Крим, и след съобщението на Путин те загубиха значителни позиции в Херсон и Луганск. За сега не успяват в отчаяните си усилия да вземат допълнителна част от Донецк. Загубата на град Херсон беше провал. Особено след, като ентусиазираните тълпи приветстваха Зеленски донякъде подкопавайки руските твърдения за 90-процентов положителен вот за анексиране. След девет месеца сражения Русия все още не е постигнала нито една военна цел чрез силата на оръжието.

:popcorn2:

преди 14 минути, PigMan9 написа:

"Их там нет" беше върха на западния false flag. Пусни си моля те статията и в блог-а че нещо скука - няма нови видеа с бомби от небето и трябва да се забавлявам с тебе.  Тебе целия свят те обори ама още не си разбрал. Няма ли някаква декларацийка на ОНД/BRICK  да се пусне че не е честно така. Нещо на конференцията не изглеждаха щастливи, да кажем че нещо ОНД не помогна на някой който ги повика, въпреки договора дето са подписали, ама поне BRICK-са защо са се окирпичили така?

преди 3 минути, kosyo написа:

"Их там нет" беше върха на западния false flag. Пусни си моля те статията и в блог-а че нещо скука - няма нови видеа с бомби от небето и трябва да се забавлявам с тебе.  Тебе целия свят те обори ама още не си разбрал. Няма ли някаква декларацийка на ОНД/BRICK  да се пусне че не е честно така. Нещо на конференцията не изглеждаха щастливи, да кажем че нещо ОНД не помогна на някой който ги повика, въпреки договора дето са подписали, ама поне BRICK-са защо са се окирпичили така?

Кой ме е оборил? Покажи кой, кога, къде и с какво ме е оборил. До този момент, никой не ме е оборил (няма кака да ме оборят, тъй като казвам фактите). Както сам можеш да видиш, тримата, Баал, Миро, Реджеп, винаги ме подминават като им напиша точен и ясен отговор. Ти някога видял ли си ги да ме оборват и да се аргументират с мен? Някога видя ли ги да напишат нещо смислено.

Въпросния индивид, който в момента копира и поставя фалшиви новини, също отказа да коментира това, което написах само преди няколко минути:

И, какво имаш предвид като казваш че се "забавляваш с мен"? Нещо смешно ли съм казал? Ако да, покажи кое е смешното, което съм казал.

преди 8 минути, БаалБек написа:

Посланикът на САЩ в Украйна: Опитите на русия да унищожи Украйна ще се провалят. Бриджит Бринк отбеляза, че всички руски ракетни удари по Украйна няма да донесат желания резултат на Путин. "Видях силата на народа на Украйна и знам, че опитът на русия да доминира над Украйна, потапяйки я в студ и мрак, ще се провали. Ние сме с Украйна", написа дипломатът в Twitter. 

Въпросния американски пропагандист е използвам strawman аргументация. Не, Русия не иска да унищожи Украйна.

Аргумента на въпросния пропагандист става логически безсмислен в момента в който започне да се употребяват неверни основи за аргумента. В случая, невярната основа е, ме Русия иска да унищожи Украйна. Войната започна с точни и ясно определени цели, които нямат нищо общо с "унищожение на украинското прокси". Една от причините е умишления провал на украинското прокси да наложи Minsk Agreements.

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Кой ме е оборил? Покажи кой, кога, къде и с какво ме е оборил. До този момент, никой не ме е оборил (няма кака да ме оборят, тъй като казвам фактите). Както сам можеш да видиш, тримата, Баал, Миро, Реджеп, винаги ме подминават като им напиша точен и ясен отговор. Ти някога видял ли си ги да ме оборват и да се аргументират с мен? Някога видя ли ги да напишат нещо смислено.

Въпросния индивид, който в момента копира и поставя фалшиви новини, също отказа да коментира това, което написах само преди няколко минути:

И, какво имаш предвид като казваш че се "забавляваш с мен"? Нещо смешно ли съм казал? Ако да, покажи кое е смешното, което съм казал.

Ами забавление да цитираш RT - достатъчно компрометирана медиа. Всички много внимателно пропускате един факт. https://ru.wikisource.org/wiki/Меморандум_о_гарантиях_безопасности_в_связи_с_присоединением_Украины_к_Договору_о_нераспространении_ядерного_оружия Този документ какво гласи?

Точка 4 е много интересна:

Российская Федерация, Соединенное Королевство Великобритании и Северной Ирландии и Соединенные Штаты Америки подтверждают свое обязательство добиваться незамедлительных действий Совета Безопасности ООН по оказанию помощи Украине как государству-участнику Договора о нераспространении ядерного оружия, не обладающему ядерным оружием, в случае если Украина станет жертвой акта агрессии или объектом угрозы агрессии с применением ядерного оружия.

Аз го виждам доставката на оръжие като  изпълнение на този меморандум, а не като прокси война. Сега какво прави подписа на Русия тук и какво прави тя с Украйна сега- предполагам ти имаш отговор. Ама моля те без RT - с твои думи...Да това не е договор ама все пак не помня разликата между едното и другото - ти беше по юридическите въпроси.

преди 8 минути, kosyo написа:

Ами забавление да цитираш RT - достатъчно компрометирана медиа. Всички много внимателно пропускате един факт. https://ru.wikisource.org/wiki/Меморандум_о_гарантиях_безопасности_в_связи_с_присоединением_Украины_к_Договору_о_нераспространении_ядерного_оружия Този документ какво гласи?

Точка 4 е много интересна:

Российская Федерация, Соединенное Королевство Великобритании и Северной Ирландии и Соединенные Штаты Америки подтверждают свое обязательство добиваться незамедлительных действий Совета Безопасности ООН по оказанию помощи Украине как государству-участнику Договора о нераспространении ядерного оружия, не обладающему ядерным оружием, в случае если Украина станет жертвой акта агрессии или объектом угрозы агрессии с применением ядерного оружия.

Аз го виждам доставката на оръжие като  изпълнение на този меморандум, а не като прокси война. Сега какво прави подписа на Русия тук и какво прави тя с Украйна сега- предполагам ти имаш отговор. Ама моля те без RT - с твои думи...Да това не е договор ама все пак не помня разликата между едното и другото - ти беше по юридическите въпроси.

Русия Днес не е дискредитирана медия. Всъщност, Русия Днес е доста неутрална медия, дори и когато става въпрос за войната в Украйна.

Русия Днес е толкова наутрална относно политиката, че много рядко се случва да цитирам въпросната медия. Тъй като руските медии са малко, а не мога да намеря дадено обяснение в други медии, използвам руските медии.

Русия Днес не е фалшива медия, но умишлено се оприличава като такава от западните пропагандисти, които искат да дискредитират всяко мнение, което не е в тяхна полза.

Да, прокси война е. Войната се финансира от Колективния Запад, като даренията и помощите всъщност са кредити, целящи задлъжняване на региона в полза на заемодателя.

По-рано днес поменах и че вече е започнала приватизация в Украйна от страна на заемодателите. Дестабилизация и приватизация са сред основните цели на заемодателите.

Ти да не би да си помисли,че нещата, които се дават, са безплатни? Как така ще са безплатни? Нима някой е работил без да му се плати? Нима някой е доставял без да му се плати? Нима някой е правил чертежи без да му се платил? Нима психо-капиталистическата империя, САЩ, дава просто така и не очаква нищо в замяна? Нима САЩ не очакват разширяване на геополитическото си влияние в региона?

Тези марионетки на ЕС имат адски голям шанс, че президентът чичко Путин е на власт в Русия!Този човек има стоманени нерви .... невероятно и за късмет!

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Да, прокси война е. Войната се финансира от Колективния Запад, като даренията и помощите всъщност са кредити, целящи задлъжняване на региона в полза на заемодателя.

По-рано днес поменах и че вече е започнала приватизация в Украйна от страна на заемодателите. Дестабилизация и приватизация са сред основните цели на заемодателите.

Ти да не би да си помисли,че нещата, които се дават, са безплатни? Как така ще са безплатни? Нима някой е работил без да му се плати? Нима някой е доставял без да му се плати? Нима някой е правил чертежи без да му се платил? Нима психо-капиталистическата империя, САЩ, дава просто така и не очаква нищо в замяна? Нима САЩ не очакват разширяване на геополитическото си влияние в региона?

Тоест изпълняват точка 4 от меморандума и вече се превръщат в злия и подъл Запад?

:popcorn2:

преди 1 минута, PigMan9 написа:

Русия Днес не е дискредитирана медия. Всъщност, Русия Днес е доста неутрална медия, дори и когато става въпрос за войната в Украйна.

Русия Днес е толкова наутрална относно политиката, че много рядко се случва да цитирам въпросната медия. Тъй като руските медии са малко, а не мога да намеря дадено обяснение в други медии, използвам руските медии.

Русия Днес не е фалшива медия, но умишлено се оприличава като такава от западните пропагандисти, които искат да дискредитират всяко мнение, което не е в тяхна полза.

"Отиде коня у реката..." Аз те питах за договора..защо ми трябваше да засегна RT... най-справедливата медия на света

преди 1 час, БаалБек написа:

останалите непрогледнали русофили са на следния принцип: Ако са ни баламосвали достатъчно дълго време, развиваме навика да отхвърляме всякакви доказателства за това, че ни баламосват.

преди 2 минути, glen написа:

Тези марионетки на ЕС имат адски голям шанс, че президентът чичко Путин е на власт в Русия!Този човек има стоманени нерви .... невероятно и за късмет!

преди 14 минути, kosyo написа:

ООН

ООН ли харесваш? Това е капиталистическа и  неолиберална структура. Мисля, че няма да ти е излишно да научих какви хора има в ООН, при ООН, около ООН, пред ООН, зад ООН, под ООН, над ООН, и измежду разклоненията на ООН - СЗО, УНИЦЕФ, ЮНЕСКО и другите анти-национални, идеологически подривни елементи. Просто прочети това:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.