Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, attj написа:

Демонтират вече в Украйна дори и паметници на Пушкин , руски писател от 19 в., което по разбираеми причини може да предизвика недоволството на много украинци.

За много хора,  например казаците - славянски народ в Източна Европа - "символизират свободата, докато Пушкин ги представя като жестоки, варвари, отживели времето си. И нуждаещи се от руско цивилизоване".  Сега основният конфликт е бандеровци-казаци и няма никакви изгледи за лесни решения.

Всъщност, така е... но рашистите сами са си виновни  че освен десъветизация предизвикаха тотална дерусификация в украинското общество.

А и няма как да е другояче... ежедневно да ти бомбардират цялата държава и предимно гражданска инфраструктура за да страдат не военните, а населението , си е чист класически ТЕРОР  и ГЕНОЦИД.

Няма по света човек който да "заобича" такива изроди .

Разбираемо е.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, PigMan9 написа:

Отново задаваш несвързани въпроси.

Няма друг тук който да задава несвързан въпроси освен теб .

Да те цитирам самия теб :

преди 2 часа, PigMan9 написа:

Ако прочетеш официалното изявление на Русия, ще разбереш какви са целите на специалната военна операция и как ще се реши проблема, ако тези цели бъдат постигнати.

преди 2 часа, БаалБек написа:

А защо Путин поиска ФСБ да затегне контрола над руското общество?

За какво точно говориш?

Ако бе прочел какво официално е казал Путлю, нямаше да задаваш въпроса "за какво говориш" .

Нито си чел какви са му заръките относно затягане на контрола от страна на ФСБ, ГРУ и всички силови служби , но и наставляваш другите че не знаели.

Кух си бе комсомолец... Тотално нагло незнание и профанщина. После се обиждал...

:) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 минути, miro20 написа:

Всъщност, така е... но рашистите сами са си виновни  че освен десъветизация предизвикаха тотална дерусификация в украинското общество.

А и няма как да е другояче... ежедневно да ти бомбардират цялата държава и предимно гражданска инфраструктура за да страдат не военните, а населението , си е чист класически ТЕРОР  и ГЕНОЦИД.

Няма по света човек който да "заобича" такива изроди .

Разбираемо е.

Бандеровците започнаха същото това с казаците в Донбас.  Сега само от НАТО ги обичат и то без да са наясно защо рискуват .   Тези в Киев са ги омагьосали.

преди 1 минута, attj написа:

Бандеровците започнаха същото това с казаците в Донбас.  Сега само от НАТО ги обичат и то без да са наясно защо рискуват .   Тези в Киев са ги омагьосали.

Пак бъркаш с думата "започнали" .

Войната я започна Путлю мат 2014 г.

Всичко друго е отговор на тази рашистка агресия и военна офанзива.

преди 1 минута, miro20 написа:

Пак бъркаш с думата "започнали" .

Войната я започна Путлю мат 2014 г.

Всичко друго е отговор на тази рашистка агресия и военна офанзива.

Пак забрави Майдана и държавния преврат - поръчан с долари от САЩ.

преди 1 час, ncl написа:

Сигурно е хубав, не ми се гледа. Недей писа като си натолкова градус, че съвсем бъркаш темите. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Сигурно е хубав, не ми се гледа. Недей писа като си натолкова градус, че съвсем бъркаш темите. 

Сигурно и това съм сбъркал?! Народна україська пісня маруся раз два три калина - YouTube

преди 1 час, maxthon написа:

Аз ти казвам какъв ще е крайния резултат, а после номинирай който си искаш за виновен. Кой какво му се иска (особено пък на хората тук) няма никакво значение.

Още те чакам да кажеш примерите, за политиката на Киев, която е накарала руснаците в Донбас да искат да се отцепят. Още ти помня как се върза на най-възможно елементарния фейк, с някакъв уж викащ срещу Зеленски от прозореца. Толкова за "аз ти казвам" :) 

преди 2 минути, ncl написа:

Не ми се гледат нито филмите ти, нито песните ти. 

преди 6 минути, ncl написа:

Разбира се. И това е лошо е, нали: ОЛЯ ЛАПЧУК УКРАЇНА МОЯ - YouTube

Къде съм казал, че е лошо ? Просто нямам намерение да разбирам, не ме интересува. Объркал си темата. 

Само да напомня че днес ден 300 от 3 дневната война.. Няма ли да го отбележите по някакъв начин - аз ще гледам изгорени орки

преди 53 минути, attj написа:

Пак забрави Майдана и държавния преврат - поръчан с долари от САЩ.

Мейдан ви е изпил мозъка.

Хората си се борят за справедливо място под слънцето.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Хората си се борят за справедливо място под слънцето.

Така е. Но и в Африка има хора, които се борят за справедливо място под слънцето. Нещо да кажеш за тях?!

преди 3 минути, ncl написа:

Така е. Но и в Африка има хора, които се борят за справедливо място под слънцето. Нещо да кажеш за тях?!

Русия защо не хукна да ги освобождава от Китай? Или е тайна, че Китай колонизира (икономически) Африка?

преди 7 минути, ncl написа:

Слава на Африканците.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Слава на Африканците.

Недей, че сега ще даде син екран. 

Опа :giggle1:

Huawei disbands enterprise business team in Russia in further pullback amid Western sanctions, local media reports

Пазете границата (да не избягат руснаците като едно време) и търсете вътрешните врагове:

Само да върнат и откритите листове и сме готови..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.