Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, M.Николов написа:

Аз ли съм виновен, че не можеш да се изразяваш ясно и разбираемо?

Как пък само читателите на Блиц имате трудности да ме разберете ? :giggle1:

преди 24 минути, N1K17Y написа:

Много ви се иска, да не ви помним лъжите взети от oporki.doc, които дрънкахте месеци наред, как Киро собственоръчно ни дигна газта, че даже и на цяла Европа, но няма да стане

Аз ти казвам какъв ще е крайния резултат, а после номинирай който си искаш за виновен. Кой какво му се иска (особено пък на хората тук) няма никакво значение.

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Това според теб е обида?! А това как е? ИП МАН [2008] [Дони Йен] [Целия филм на български език] [филм за бойни изкуства] [Субтитри] - YouTube

преди 15 минути, Филипов написа:

Уфсъта замина при толупо20 - в игнор листата. Може вече да не се старае - невидима е.

я кажи защо стъклените топки на тези не познаха за днешния пожар в /русия, много готини фоерверки:D и тук има видео, защо кристалните топки не го видяха:D

https://t.me/shot_shot/47331

преди 10 минути, ncl написа:

ще обясниш ли накратко, 'щото няма да гледам час и половина кунг-фу

Хора , извинявам се - съркал съм и негово бункерно величие било в зоната на "CBO". Мустакатия го бил казал:

"Если он имеет в виду штаб, где он был в пятницу, то да", - ответил Песков.

https://rg.ru/2022/12/20/v-kremle-podtverdili-rossijskoj-gazete-chto-putin-byl-v-zone-svo.html.

Значи несправедливо го обвиняваме човека , така неудобно се получи, тука дезинформации пускаме значи  подиграваме му се а той смелчага - щаба посетил, дори по-рано от наркомана, първи така да се каже.

Коментар един по повода от етнически руснак (предполагам)- "Зоната на CBO се разшири толкова на изток че Песков е направил невероятен подвиг и може и да не е излъгал"

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Ми ти не четеш Блиц, нали?

Обаче постоянно доказваш, че от нищо не разбираш, извън възможностите на допотопния ти софтуер и хардуер...

Твоето "разбиране" и наистина разбирането са нерелевантни неща...

преди 6 минути, parmobil написа:

ще обясниш ли накратко, 'щото няма да гледам час и половина кунг-фу

Разбира се. Накратко е : Не се ебавайте.

преди 57 минути, NewRedDragon написа:

И защо? Аз пък си мисля, за  МОЕТО. Твоето не ме интересува!

Дигнахте пак цените и най-накрая (след двумесечно отсъствие) вече имаш пари за да си платиш нет-а?

Браво. Ся ще стигат ли и за почерпка в "Мръвката" или пак ще го караш на леб и лютеница?

преди 18 минути, andiay написа:

Ми ти не четеш Блиц, нали?

Обаче постоянно доказваш, че от нищо не разбираш, извън възможностите на допотопния ти софтуер и хардуер..

а ти всичко знаеш:D в кръчмата на 2 ракии всички са всестранно развити личности:D

преди 12 минути, parmobil написа:

С Китай?

Какво общо има Китай? Или пък Русия? Сигурен съм, че ще разбереш, но ще е късно...

преди 1 минута, ncl написа:

Какво общо има Китай? Или пък Русия? Сигурен съм, че ще разбереш, но ще е късно...

Не разбрах препратката към филма. И продължавам да не я разбирам. Затова поисках разяснения, но и ти си дълбокомислен и иносказателен. Сами трябва да стигнем до прозрението. Прозявам се.

преди 50 минути, Филипов написа:

Уфсъта замина при толупо20 - в игнор листата. Може вече да не се старае - невидима е.

Аууу... каква чест.. не съм знаел.. трогнат съм...  бил съм в игнор листата на поредния  смаокастрирал се от света и от мнението на другите около него :) :) :)  

Преместих си го ... звирайте си главите в пясъка и си слагайте капаците колкото искате.  :) 

Искате си едностранна промита фейк пропаганда за малоумници, сами си я градите.  :) 

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти всичко знаеш:D в кръчмата на 2 ракии всички са всестранно развити личности:D

Тцъ...

Единственото, което знам със сигурност е, че нищо не знам...

И това ми е достатъчно....

Как беше... - "Колкото повече неща научавам, толкова по-малко знам"....

По кръчми не си падам и не посещавам...

Ракия пък и не близвам...

От време на време скромна компания ми прави един  малък "Джентълмен", малък дори и по американските стандарти...

Ма гледам, че ти се пънеш нещо, че всичко знаеш, дори и за непознати...

Бравус, бравус...

Ще заслужиш място в "Клуба на (нищоне)знаещите"....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.