Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, insec написа:

само, че това им е целта - в Мариупол е тотален геноцид и холокост, искат да избият всичко и до голяма степен ще успеят, като се надяват по този начин да принудят Зеленски да вдигне белия флаг. На Путин не му пука, колко войници и техника ще загуби, нито колко цивилни ще избие.

Ако посетиш сайта на Донбас никога няма да драскаш подобни простотии!Ако знаеш само какво преживяват в момента хората в Мариупол!

Нито аз, нито ти,нито някой друг може да опише ужаса!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, glen написа:

....

ако се беше заинтересувал повече  - пак щеше да си драскаш същите тъпотии: русоробе!!! 

преди 2 минути, glen написа:

Ако посетиш сайта на Донбас никога няма да драскаш подобни простотии!Ако знаеш само какво преживяват в момента хората в Мариупол!

Нито аз, нито ти,нито някой друг може да опише ужаса!

При нас едностранно се представя само гледната точка на тези в Киев - всъщност те са виновни за случващото се в Украйна.   Няколко поредни поколения ще изплащат грешките им.   Защото руснаците ще отделят своето от държавата им.  Това е резултата от ненужно неуместната братоубийствена АТО в югоизточна Украйна.  Докараха братски славянски народи да спрат да броят жертвите...

преди 36 минути, Реджеп Иведик написа:

Аргументите ти нямат нищо общо с военната наука.

ти защо още не си нарамил пушката да защитаваш зеленски и украйна  от руския ботуш  ?

току-що, Coco1 написа:

Само Сергеев знае действителноста

сергеев е кукловод

знае как ще свърши войната

украйна ще бъде денацифицирана и демилитализирана 

преди 4 минути, attj написа:

Докараха братски славянски народи да спрат да броят жертвите.

Да,докараха два православни братски народа да проливат кръв а другите православни да избират страна!

Един голям Българин е дал точно обяснение-с фашизма не се преговаря,той трябва да се ликвидира!Това е чума!

преди 4 минути, glen написа:

Да,докараха два православни братски народа да проливат кръв а другите православни да избират страна!

Един голям Българин е дал точно обяснение-с фашизма не се преговаря,той трябва да се ликвидира!Това е чума!

Русия и православие? Нещо си в грешка.

https://www.bz-berlin.de/berlin/ukraines-praesident-selenskyj-soll-ehrenbuerger-berlins-werden

bz06ehre_1647788226-768x432.jpg

И дето е руското посолство.

bz06platz_1647788232-768x432.jpg

Вижте новата улица в Берлин, как се казва.

преди 3 минути, Banesc написа:

сергеев е кукловод

знае как ще свърши войната

украйна ще бъде денацифицирана и демилитализирана 

Само Сергеев знае и решава, другите мечтаете

преди 3 минути, glen написа:

Поправи ме!Искам да науча нещо ново!

Валкирия е тук, господин Колев, оня Пегъзи Мусковски, от мен няма да научиш нищо по тази тема. Но Русия е светска страна.

http://www.constitution.ru/10003000/10003000-3.htm

Статья 14

1. Российская Федерация - светское государство. Никакая религия не может устанавливаться в качестве государственной или обязательной.

2. Религиозные объединения отделены от государства и равны перед законом.

преди 5 минути, glen написа:

Тогава защо ме репликираш?

Защото Русия е светска държава, както пише в конституцията им. Но може русоробите да кажат друго. Не знам.

Може в България по време на НРБ, когато да е било да се ходили даже и на църква. Въпреки, че съм чувал, че е било забранено. И се изключва от училище. Доскоро ми писаха тук, че даже и немски език, английски са изучавали.

Явно съм живял в някаква паралелна вселена. И не знам, вече. Преоткривам нови неща.

http://www.constitution.ru/10003000/10003000-3.htm

Статья 14

1. Российская Федерация - светское государство. Никакая религия не может устанавливаться в качестве государственной или обязательной.

2. Религиозные объединения отделены от государства и равны перед законом.

преди 4 минути, glen написа:

Като не знаеш-мълчи!

Още един русороб.

Ето положението в Украйна.

https://www.bz-berlin.de/welt/die-aktuelle-lage-in-der-ukraine-und-die-reaktionen-der-welt-im-ueberblick

279488245_1647845211-1920x1080.jpg

Франция замразява руските парички на олигарсите на стойност 850 млн евро. От които 539 млн евро са недвижими имоти.

преди 44 минути, Реджеп Иведик написа:

Какво образование имаш ?

Нали точно ти орева форума за конкретика, кога се изказва лаик и кога специалист ?

Солидно, но не е военно.

Като гледам и на теб такова не ти върши работа.

преди 45 минути, Реджеп Иведик написа:

Югът е отрязан, защото руснаците имат авиобази на Крим.

Нали ти казах, че султан Ердоган по ги разбира тия работи. При това без да е военен специалист.

преди 50 минути, Реджеп Иведик написа:

Има ли смисъл да продължавам ? Не вярвам да ме разбираш, то не е за червило и парфюми...

Няма смисъл. Аз разбирам от червила,особено ,ако са YSL.

Явно разбирам и от военни действия. Ти, нито от едното ,нито от другото.:tease:

преди 1 час, valkiria1 написа:

Един лаик да отвори картата на събитията и ще види,че Русия отрязва Украйна от достъп до морето и е на път да свърже границите си с Румъния. Затова Мариопул е важен. Затова и този Змийски остров беше важен,ама новината мина покрай ушите на "експерта" форумен по военно дело.

"Контролът над Мариупол би бил повратен момент в инвазията на Русия в Украйна."

https://news.bg/int-politics/mariupol-padnal.html

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Русия и православие? Нещо си в грешка.

https://www.bz-berlin.de/berlin/ukraines-praesident-selenskyj-soll-ehrenbuerger-berlins-werden

bz06ehre_1647788226-768x432.jpg

И дето е руското посолство.

bz06platz_1647788232-768x432.jpg

Вижте новата улица в Берлин, как се казва.

Брех, ти верно си изрод някакъв...

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

И кой е виновен ?

Зеленски и тия, дето слуша. Като наш Кирчо цента.

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Като свършат аргументите, почват обидите...

преди 1 час, BANKATA написа:

Къде ги нацистите които щяха да ги изправят пред съд ?

Заети са.

Не е лесно да спираш непобедимата Руска армия и едновременно с това да тероризираш украинския народ, който тя се опитва да освободи...

На какво са  способни ''хуманните'' украинци !

Украинският "д-р Менгеле", наредил да бъдат кастрирани заловените руски военни, опитва да се извини

Цитат

Украинският "доктор Менгеле", ръководител на проекта "Мобилна болница" Генадий Друзенко, който в неделя заяви пред държавната телевизия, че е заповядал на лекарите си да кастрират пленените руски войници, явно се е изплашил и се опитва да се оправдае и извини, пишат руски медии.

...Чудовищното си изявление Друзенко обяснява с "емоции

преди 15 минути, tonit1968 написа:

Така ли? Всичките тези писания ме навеждат на мисълта, че правилно съм останал в Берлин, а България не е мръднала и см. Заради русороби като теб.

Просто ми напомняте постоянно да не си идвам в България. Тъкмо малко се разпалвам да идвам в България, искра някаква и вие ме поставяте на мястото ми.

Благодаря ви, русороби.

https://www.rbb24.de/kultur/beitrag/2022/03/konzert-solidaritaet-ukraine-sound-of-peace-berlin-brandenburger-tor.html

Концерт за солидарност на Украйна се организира и проведе в Берлин. Под мотото Sound of Peace.

преди 4 минути, kashchey написа:

ми...като го хванат...

сам да извърши операцията на себе си...

чак тогава да се приеме извинението

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Като свършат аргументите, почват обидите...

Кви аргументи, бе. Кои са православните християни в света? Кои са католици? Кои са сектанти? Тея неща тоя изрод знае ли ги, кво говори тука, да взземе да се гръмне и да се свърши с глупостите., И въобще кво обсъждате запалянковци на футболен мач - Украйна ще бие, Русия ще бие. Не - Американските либерасти подклаждат огъня и квото и да се случи печелят те. Те са истинските виновници за всичката кръв. Скарват два близки народа и чакат отстрани да се избият и после влизат и взимат всичко. Големи умници сте няма що. Е, Русия няма да изгуби войната, щото на американците им трябва боец срещу китай. Така че ще хвърлят ако трябва Украйна да гори в ада, а като свършат украинцитр, сме ние, латвийците и другите там глупаци, мислещи че европейските ценности са некакви ценности. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.