Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

И какво добро видяхме от юукрайна>

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, andiay написа:

Аспектче неосъществено, не са ли ти казвали да не се мешаш в разговорите на големите?

Човека, към когото е адресиран този мой пост е разбрал, какво му казвам.

Убеден съм в това.

Ти няма шанс да разбереш, но пък се пънеш да коментираш.

Както винаги, нищо ново.

Казах ти пускай си чалгата и не се обаждай, когато не те питат.

Ти нещо като арбитър ли го раздаваш? Модератор, шеф на форума ли? Водещ на дискусията? Разпределящ дискусията. Даваш тон на музиката ли?

Не си ли преписваш много права, аз пък какво се учудвам. Русороб. Характерна черта.

Игнорирам те. Руски трол си.

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Интересно ми е, как един късен антикомунист с висше военно образование задава този въпрос непрекъснато.

Лека поправка, един бивш комунист и настоящ "антикомунист".

преди 2 минути, BANKATA написа:

Достатъчно е че оправдаваш престъпника.

Ето, влизам в ролята на защитник на Реджо!

Той каза да почакаме докато конфликта или войната приключи. Тогава ще се види кой прав, кой крив. Тук е форум. Нищо не ми пречи да му се извиня на него или на Валкирия да речем, независимо че не съм и на тяхната страна. Да почакаме е най добре за нас, но не и за украинския и руския народ. До сега бях останал с убеждението, че Мирко20 е първенецът на Америка, но не бил той бре господа. Я вижте нашего Реджепа с какво военно звание е. Единствено остава и Зеленски да го забележи. Тогава Путин ще почне да пикае газ.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ти нещо като арбитър ли го раздаваш? Модератор, шеф на форума ли? Водещ на дискусията? Разпределящ дискусията. Даваш тон на музиката ли?

Не си преписваш много права, аз пък какво се учудвам. Русороб. Характерна черта.

Ти не разбираш нищо, бе заблудено Аспектче.

Това е характерната ти черта.

Точно тя и определя битието ти на роб за цял живот.

За твое щастие, никога няма и да разбереш това.

За твое нещастие, това не е никакво щастие.

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Модератор, шеф на форума ли?

Викаш ,само те имат тежест в една дискусия.

Затова ли показваш телешкия език и се ослюнчваш като мернеш пост на Алгор и Калин ?!

Който и да е прав, ние губим при всички случаи. По-малко ще загубим, ако русия спечели. И то по-бързо. След ден два в Българско и Европа стомана няма да се произвежда. Правете си сметката какво значи това.

преди 6 минути, valkiria1 написа:

Викаш ,само те имат тежест в една дискусия.

Затова ли показваш телешкия език и се ослюнчваш като мернеш пост на Алгор ?!

На какъв език да ти кажа, че да не ме цитираш. Български език не разбираш ли? До тук 5 пъти си ме цитирала. В тази тема.

Малко ли ти е тук хората. Нали ти обръщат внимание. Велика си. И от мен ли искаш? Тръгна да просиш и от мен внимание.

Нали доскоро и от админа си изпроси внимание. Обърнаха ти внимание. Модераторът също. Какво искаш още? Папата ли да дойде?

преди 55 минути, АСПЕКТ написа:

Дай на Русия Сахара и след 5 години ще има дефицит на пясък

Май Milton Friedman беше го казал това.

тъкмо да се разкопае около пирамидите да се види заровената им тайна 

интереснто е че се дава на украйна 20 милиарда от сащ

но не се дават на египет за археология 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

На какъв език да ти кажа, че да не ме цитираш. Български език не разбираш ли? До тук 5 пъти си ме цитирала. В тази тема.

Малко ли ти е тук хората. Нали ти обръщат внимание. И от мен ли искаш?

Това е риска от общуването в социалните мрежи-не всички те харесват и всеки има право да си изкаже мнението.

В момента ми е голям дерт да не игнорираш и мен,ако  пък продължаваш да ме четеш вържи си един наниз чесън около врата.

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Това е риска от общуването в социалните мрежи-не всички те харесват и всеки има право да си изкаже мнението.

В момента ми е голям дерт да не игнорираш и мен,ако  пък продължаваш да ме четеш вържи си един наниз чесън около врата.

От комунисти не се обиждам. И русороби като теб. Стига толкова руски тролове и паркетни лъвове за днес.

Пишете си руската пропаганда.

До после.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

От комунисти не се обиждам.

Каза щрауса и зарови глава в пясъка, без да отчита, че задните му части остават навън.

denial.jpg

преди 1 час, A.com написа:

точно така се прави

когато цивилното население тръгне срещу войник  

той има правото да открие стрелба 

току-що, АСПЕКТ написа:

От комунисти не се обиждам. И русороби като теб.

От никого във форум не трябва да се обиждаш.  Нито другите от теб. Пиши си , да минава времето. И така няма да постигнеш това, с което разполагат богатите и умни хора. Нали си чувал, че има и такива?

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Интересно ми е

Какво образование имаш ?

Нали точно ти орева форума за конкретика, кога се изказва лаик и кога специалист ?

Аргументите ти нямат нищо общо с военната наука.

Югът е отрязан, защото руснаците имат авиобази на Крим.

Там, където са южните степи и Русия има явно преимущество във въздуха, е безумие да се натискаш да пробиеш, дори и да ти се иска да помогнеш на един блокиран град. Руската армия тъпо и упорито праща на заколение рота след рота в разрушения до основи Мариупол, сякаш на Путлер ще земе да му става козлодуя, ако го превземат.

Няма смисъл да атакуват Мариупол, защото украинските части, които са в града, така и така не могат да се покажат навън, поради неравенството във въздуха, както споменах по горе. Когато тъпите рашистки командири упорито атакуват Мариупол, дават много жертви, което обезкървява армията им, и де факто украинските части в Мариупол стават много полезни в цялостната картина.

На летището Край Херсон, другата рашистка простотия. Те нямат край, ама тази е "тупьiе бля". Не знам, кога ще им дойде акъла, че след като веднъж вече украинците са им разстреляли авиацията с артилерийски огън, не е разумно, след като почистят отново да наредят нови въртолети на същото място. Колко пъти, един ли сто ли...

На северното и източното направление, великата Руска армия не е превзела все още нито един средно голям град, а на южното направление са превзели само Херсон и Мелитопол, поради близостта на въздушната подкрепа от Крим.

В Мариупол вече 25 дена пращат една след друга най елитните си части, макар да виждат, че който влезе, не излиза жив оттам. Като могат да оставят само наблюдатели и украинските части в града стават безполезни, защото ще бъдат унищожени на момента, в който се опитат да напуснат града.

Има ли смисъл да продължавам ? Не вярвам да ме разбираш, то не е за червило и парфюми...

преди 22 минути, Kolev72 написа:

От никого във форум не трябва да се обиждаш.  Нито другите от теб. Пиши си , да минава времето. И така няма да постигнеш това, с което разполагат богатите и умни хора. Нали си чувал, че има и такива?

Господин Колев, знаете че Ви уважавам, въпросната дама или жена, мъж, дете, пенсионер...  почна да ме обижда, защото съм бил харесал пост на неин враг тук във форума.

преди 22 минути, Kolev72 написа:

Господин Колев, знаете че Ви уважавам, Вие сте тук легенда,  въпросната дама, жена, пенсионер, жена, момиче, момче, почна да ме обижда, защото съм бил харесал пост на нейн, негов, враг тук във форума. Била водила някаква битка с него, а аз съм бил му харесал поста. Нямам въобще представа, каква битка са водили и не ме интересува. Постът ми хареса и го харесах.

Казах на дамата да не ме цитира. Щом не ми харесва моите писания. Има достатъчно внимание от Вас, от другите. Даже и от админа.

Поздрави.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Изолирани са  от... западният свят, което като потребители не е чак толкова огромно число, не знам дали има и 20% от световната популация. Останалите хора по света също ползват нефт, газ и тн., така че руснаците не ги мисли чак толкова. Вярно е че ще трябва да затегнат коланите, но ще се оправят.

Още повече, че и мерките от страна на Европа са доста странни:

Изключването от международната разплащателна система SWIFT ще засегне едва една четвърт от руският банков сектор, а Газпромбанк, през която минават основните плащания за руските газови доставки е извън списъка на санкционираните руски банки:

https://btvplus.bg/produkt/novini/38133 (гледай след 28-мата минута)

Като изключим САЩ, всеки може да види колко е голям злият Запад спрямо Руската федерация и спрямо останалия свят.

Karta1.jpg

преди 1 час, miro20 написа:

Защо и самите руснаци си мечтаят да живеят  в Европа  и "злия Запад" ?

Добре дошли в богата Америка

https://www.facebook.com/rene.pudleiner/videos/1362269840872909

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

В Мариупол вече 25 дена пращат една след друга най елитните си части, макар да виждат, че който влезе, не излиза жив оттам. Като могат да оставят само наблюдатели и украинските части в града стават безполезни, защото ще бъдат унищожени на момента, в който се опитат да напуснат града.

само, че това им е целта - в Мариупол е тотален геноцид и холокост, искат да избият всичко и до голяма степен ще успеят, като се надяват по този начин да принудят Зеленски да вдигне белия флаг. На Путин не му пука, колко войници и техника ще загуби, нито колко цивилни ще избие.

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Господин Колев, знаете че ви уважавам, въпросната дама почна да ме обижда, защото съм бил харесал пост на неин враг тук във форума.

Господин Колев, знаете че ви уважавам, въпросната дама почна да ме обижда, защото съм бил харесал пост на неин враг тук във форума. Била водила някаква битка с него, а аз съм бил му харесал поста.

Казах на дамата да не ме цитира. Щом не ми харесва моите писания. Има достатъчно внимание.

Поздрави 

Звучи ми като доклад, но аз не съм модератор за да взема някакво становище. Точно тя и то като жена(да не казвам дама) щото някой може и да си помисли нещо, нееднократно Ви е отговаряла на доста трудни и заплетени въпроси макар и понякога с ирония, която така или иначе сте си я заслужили. За мен лично тя е един полезен и то много, човек във форума с това, че е запозната за разлика от много от Вас с основните правила и начини на живот. Друг е въпроса, ако на някого не му се е харесала. Това от само себе си значи, че този човек е ограничен в мисленето и разсъжденията си за което получава неодобрения от нейна страна. Да Ви кажа честно. Много, голяма част от Вас са конете с капаци, но не и ТЯ. Сърдете се, плачете, във форума я зная от как се е появила(няма да отварян скоба за обяснения) и също мога да преценя като всеки един от Вас нейните способности. Аз съм сигурен само в едно. "Капитана" а и "Валкирия" са си избрали най добрата половинка. Извинявам се на всички , защото част от коментара ми не беше точно по темата и вярвам че ще ми простите за това.

Гледам, дори и пикльото на форума се е появил вече.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.