Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Опита ме научи да не вярвам, не че твърдя, че в конкретния случай лъжеш. Просто на доверие да приема твърденията ти, като гледам какви неща пишеш по темата за войната в Украйна, няма логика.

Има логика, да ми вярваш на мене, а да не вярваш на себе си.

Погледни, какво ми казваш - не си борец и никога не си тренирал, но имаш навика да предлагаш на разни хора, да се преборите.

Как мислиш, има ли логика, предположението, че си имал прекалено голем късмет - рано или късно ще попаднеш на такъв дето е тренирал борба, в България има такива доста, които са поне на средно ниво (без значение кво значи "средно ниво"). И тогава нямаш никакъв шанс.

В случая даже, аз тебе те видях кой си и се подсигурих, че това си ти, а не е някой друг. А ти не ме даже видя. И какво се оказа - аз ти казвам, какъв си ти, само като те гледам на картинка. А ти призна че е така. На себе си да нямаш никаква вяра!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Прав си. Време е да се създаде трибунал като този в Хага и да се осъдят виновниците за нападението под фалшив предлог над Ирак, нападението над Сърбия без разрешение от ООН 

Съгласен. Но явно не си разбрал вече почти три хиляди страници, че става дума за войната в Украйна. Та , да се заведе и Путин да си получи наградата. Сигурен съм, че нямаш против.

преди 5 минути, gringos написа:

Погледни, какво ми казваш - не си борец и никога не си тренирал, но имаш навика да предлагаш на разни хора, да се преборите.

Как мислиш, има ли логика, предположението, че си имал прекалено голем късмет - рано или късно ще попаднеш на такъв дето е тренирал борба, в България има такива доста, които са поне на средно ниво (без значение кво значи "средно ниво"). И тогава нямаш никакъв шанс.

В случая даже, аз тебе те видях кой си и се подсигурих, че това си ти, а не е някой друг. А ти не ме даже видя. И какво се оказа - аз ти казвам, какъв си ти, само като те гледам на картинка. А ти призна че е така. На себе си да нямаш никаква вяра!

Кво ми пелтечиш бе, предлагал съм, да. Борил съм, да. Криеш се, да. Дреме ми колко си як, да. На колко си бе?Голем мъж си, искаш ама нямаш желание. Бягаш 50км, повече от маратон. Звънни на видео, ще си проличи визуално какъв си ми спортист.

преди 5 минути, gringos написа:

Разлях си чая.

Психологията не ти е силната страна.

Ся стана каша, бе може ли да пишете такива работи без да предупреждавате ?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Разлях си чая.

Психологията не ти е силната страна.

Ся стана каша, бе може ли да пишете такива работи без да предупреждавате ?

Тоя за кво го питах тренирал ли е бокс. Да не е боя по главата да му е оправдание за глупостите.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Звънни на видео, ще си проличи визуално какъв си ми спортист.

Така е, ще си проличи. И тогава може и да млъкнеш. Но няма да го направя. Ако петнайсет години съм в интернет и не съм си сложил ни една снимка, значи това е волята ми и така остава.

току-що, gringos написа:

Така е, ще си проличи. И тогава може и да млъкнеш. Но няма да го направя. Ако петнайсет години съм в интернет и не съм си сложил ни една снимка, значи това е волята ми и така остава.

Щото си мишка. Мамин сладък. 50 км , шейсет годишен чичак.

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Тоя за кво го питах тренирал ли е бокс.

Да, учудих се, след като постоянно си говорехте за борба.

Помислих, че съм изпуснал нещо.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Да, учудих се, след като постоянно си говорехте за борба.

Помислих, че съм изпуснал нещо.

Запомни ли му годините на шубето. Да си чул за негов набор бягащ 50 км, дето бягането му е странично на силовите тренировки? Ти поне си в час с това.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:
преди 3 минути, gringos написа:

Щото си мишка. Мамин сладък. 50 км , шейсет годишен чичак.

Глей сега да ти дообясним. Тоя номер, да предлагаш на некой да се преборите, всъщност е моя номер. Аз така правя. И като ми го прилагаш ти на мене, това би требвало да ми дойде дюшеш, нали така. Само че тука сме в интернет. За съжаление не сме на тепиха или някъде другаде. Аз знам защо съм тука. А ти дали знаеш? Самият факт, че ми предлагаш това което на мене ми иде като шес, сам по себе си е подозрителен. Т.е. има вероятност, да си агент, т.е. представител на мозъчен център, който ме е проучил предварително.

И след като аз отказах, предвид, че за съжаление, не сме на правилното място и т.н. и т.н. - и сега ти с последния и предпоследния си коментар, кво правиш? Опитваш се да ме провокираш допълнително.

Т.е. вероятността да си назначен трол, който изпълнява указания се повишава. С колко? Дори да са само 10%, това е нещо. Вероятно е повече.

преди 1 минута, gringos написа:

Глей сега да ти дообясним. Тоя номер, да предлагаш на некой да се преборите, всъщност е моя номер. Аз така правя. И като ми го прилагаш ти на мене, това би требвало да ми дойде дюшеш, нали така. Само че тука сме в интернет. За съжаление не сме на тепиха или някъде другаде. Аз знам защо съм тука. А ти дали знаеш? Самият факт, че ми предлагаш това което на мене ми иде като шес, сам по себе си е подозрителен. Т.е. има вероятност, да си агент, т.е. представител на мозъчен център, който ме е проучил предварително.

И след като аз отказах, предвид, че за съжаление, не сме на правилното място и т.н. и т.н. - и сега ти с последния и предпоследния си коментар, кво правиш? Опитваш се да ме провокираш допълнително.

Т.е. вероятността да си назначен трол, който изпълнява указания се повишава. С колко? Дори да са само 10%, това е нещо. Вероятно е повече.

Виж сега, с оглед, че имам смелостта да се покажа а ти ми пелтечиш и се криеш. Ясно е кой е мъжа и кой е мишката. Мислиш ли, че ако някой дето има агенти и се интересува от тебе и мене, няма да ни идентифицира. Та малко сладко мишле, троли си на воля и продължавай да се интересуваш от спортните новини.

преди 46 минути, Митко Вълчев написа:

Заради което да пожелаеш децата ти да живеят там. Нещо от сорта, 12 години по дълъг живот. Ако не можеш да схванеш какво не е наред в твърдението ти, не виждам какво въобще може да схванеш.

И това го минахме. Твоите деца защо не са при "12 години по дълъг живот", или в Тибет, където е още по-дълъг?

преди 9 часа, Митко Вълчев написа:

И твърдиш, че 1969 заплатите са били 180-200 лв? Сериозно ли? Другите разсъждения подминавам, че ни омръзна да показваме какви нелепици са.

Също и заплатите, та баш лъжците по кротко го давайте. За препиването, бъркаш ме с БГ путиноид или руски "интелектуалец".

През 1978 г когато започнах работа като инженер , заплатата ми беше 105 лева бруто. С първата си заплата купих точно един грамофон " Мелодия"  с две дървени тонколони... абе все пак вадеше нещо като стерио ,но си беше тъпо моно .Това беше прехваления ви социализъм. Пълна скръб!

От"Т.е. има вероятност, да си агент, т.е. представител на мозъчен център, който ме е проучил предварително." Както пиша напълно основателно, пийте ги тия хапчета бе хора. За един от стотиците анонимници, възможни платени тролове, някой мозъчен център ще прави проучване. Ми те се интересуват от "мозъци" тези центрове, ти защо си им?

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Запомни ли му годините на шубето. Да си чул за негов набор бягащ 50 км, дето бягането му е странично на силовите тренировки? Ти поне си в час с това.

Но продължаваш да ме провокираш, тоя път със сигурност несъзнателно - поради собствената си некомпетентност. Да ти не обяснявам, какъв спорт е борбата (не е като тия неща дето ги гледаш във фитнеса). Но нали ти обясних, че трябва да ми вярваш повече на мене, отколкото на себе си. Не си ли съгласен? И кво питаш - дали някой ми е запомнил годините? Ти не ги ли запомни? Слаба памет? Още едно доказателство, че не можеш да вярваш на себе си.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

И това го минахме. Твоите деца защо не са при "12 години по дълъг живот", или в Тибет, където е още по-дълъг?

Защото в Тибет не е 12 години по дълъг. Защото това е едно от многото ГОЛЕМИ предимства на Запада. Защото бих предпочел Тибет пред Раша, ако останат само двете опции, нищо че за съжаление имаме подобие с Раша в езика и манталитета.

преди 1 минута, gringos написа:

Но продължаваш да ме провокираш, тоя път със сигурност несъзнателно - поради собствената си некомпетентност. Да ти не обяснявам, какъв спорт е борбата (не е като тия неща дето ги гледаш във фитнеса). Но нали ти обясних, че трябва да ми вярваш повече на мене, отколкото на себе си. Не си ли съгласен? И кво питаш - дали някой ми е запомнил годините? Ти не ги ли запомни? Слаба памет? Още едно доказателство, че не можеш да вярваш на себе си.

Защо да вярвам, на страхлив , анонимен трол, словоблудстващ в удобната си анонимност. Запомних, че си дърт, убедих че си страхлив и явно с комплекси за физически недъг.

преди 5 минути, bigiadri написа:

През 1978 г когато започнах работа като инженер , заплатата ми беше 105 лева бруто

дядо е бил леяр и е леел стомана и заплатата  му е била 600 лв

и е имал 600 хиляди лева

но костоф психодесния му ги е изял

а ти си бил сигурно някой тютюнжия 

преди 4 минути, Banesc написа:

дядо е бил леяр и е леел стомана и заплатата  му е била 600 лв

и е имал 600 хиляди лева

но костоф психодесния му ги е изял

а ти си бил сигурно някой тютюнжия 

Сериозно е имал 600000? Че той на Тошо заплатата му за двадесет години е била толкова бе бате, ма той храна не е ли купувал. Ако не е харчил лев, за 85 години ги е спестил. Яко е поработил.

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Много е, но знае ли човек. Бягал съм максимум 25 км крос.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Виж сега, с оглед, че имам смелостта да се покажа а ти ми пелтечиш и се криеш. Ясно е кой е мъжа и кой е мишката.

Ясно е че тролския ти образ в интернет, ако не е автентичен а поръчков, е роля/джендър на див селянин. Кой бил мъж, кой не бил мъж - не ми е изобщо идеята, да дойда да разсъждавам за политиката, политикономията, социологията, правото и т.н., с цел да се докажа като голям мъж. Това нещо се прави, като се стане, както казах световен шампион. А ако не се е станало, значи не се е станало и който е мъж, а не див селянин, спира да се прави на мъж.

Та имал си бил смелостта - но не си на правилното място, дето да си показваш смелостта. Такива като тебе смелчаци в интернет, с лопата да ги ринеш - лопати.

Под темата за Украйна, можеш щом искаш да се доказваш за мъж, да идеш доброволец на фронта.

Остава възможността, да проявяваш смелост (гражданска смелост), като си опасен за държавната власт по някакъв начин с това, което казваш. Но ти не си, щото си в ролята на, както ти казах, див селянин.

Така. А аз съм.

Е тва последното изречение, беше най-важно. Аз съм. А не ти. Аз съм казал нещо съществено и опасно за държавната власт. Аз съм направил необходимите анализи на системата. Аз съм предложил конкретна избирателна система. Аз съм се аргументирал неопровержимо. И не ме интересува, колко трола ще ми излязат на среща, които не казват нищо. А само ми правят ченгеджийски номера (евентуално).

Зная точно, коя е причината да не се показвам. А така също и защо съм си написал все пак името. Страховете или комплексите ми тука не играят никаква роля, защото още преди да започна съм помислил.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

И това го минахме. Твоите деца

Уж сте го минали, пък пак лъжеш, че става въпрос за неговите деца.

Ясно пишеше, в поста, който цитираш за доказателство уж на твойта теза, че става въпрос за твоите деца, а не за неговите.

Цитирай пак, няма да те затрудни, знам, че си бързак.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.