Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, gringos написа:

Ясно е че тролския ти образ в интернет, ако не е автентичен а поръчков, е роля/джендър на див селянин. Кой бил мъж, кой не бил мъж - не ми е изобщо идеята, да дойда да разсъждавам за политиката, политикономията, социологията, правото и т.н., с цел да се докажа като голям мъж. Това нещо се прави, като се стане, както казах световен шампион. А ако не се е станало, значи не се е станало и който е мъж, а не див селянин, спира да се прави на мъж.

Та имал си бил смелостта - но не си на правилното място, дето да си показваш смелостта. Такива като тебе смелчаци в интернет, с лопата да ги ринеш - лопати.

Под темата за Украйна, можеш щом искаш да се доказваш за мъж, да идеш доброволец на фронта.

Остава възможността, да проявяваш смелост (гражданска смелост), като си опасен за държавната власт по някакъв начин с това, което казваш. Но ти не си, щото си в ролята на, както ти казах, див селянин.

Така. А аз съм.

Е тва последното изречение, беше най-важно. Аз съм. А не ти. Аз съм казал нещо съществено и опасно за държавната власт. Аз съм направил необходимите анализи на системата. Аз съм предложил конкретна избирателна система. Аз съм се аргументирал неопровержимо. И не ме интересува, колко трола ще ми излязат на среща, които не казват нищо. А само ми правят ченгеджийски номера (евентуално).

Зная точно, коя е причината да не се показвам. А така също и защо съм си написал все пак името. Страховете или комплексите ми тука не играят никаква роля, защото още преди да започна съм помислил.

Бате тия като тебе анонимници, с лопата да ги ринеш, мамин сладък анонимен шубелия. Ако няма да звъниш, аре друм.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Сериозно е имал 600000? Че той на Тошо заплатата му за двадесет години е била толкова бе бате, ма той храна не е ли купувал. Ако не е харчил лев, за 85 години ги е спестил. Яко е поработил.

защо се опитваш да правиш сметка на парите на дядо ми

аз правя ли ви сметка на парите на  работещите бедни 

преди 31 минути, Митко Вълчев написа:

Съгласен. Но явно не си разбрал вече почти три хиляди страници, че става дума за войната в Украйна. Та , да се заведе и Путин да си получи наградата. Сигурен съм, че нямаш против.

Ми трябва да се спазва хронологичният ред. Така би било честно, нали?

Каквото наказание получиха тогава Карварите, такова би трябвало да е сега и за Руснаците. Така би било честно, нали?

След като Краварските виновници за престъпленията срещу човечеството получат наказанията си, чак тогава наказания трябва да има и за руските виновници за престъпления срещу човечеството. Така би било честно, нали?

Обаче за едните да няма наказания, а за другите да има - е това вече не е честно, защото такова нещо като "демократични" бомби няма как да съществува.

преди 1 минута, Banesc написа:

защо се опитваш да правиш сметка на парите на дядо ми

аз правя ли ви сметка на парите на  работещите бедни 

Щото пишете смешки. Пиши поне 6 милиона да има интрига.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ми трябва да се спазва хронологичният ред. Така би било честно, нали?

Каквото наказание получиха тогава Карварите, такова би трябвало да е сега и за Руснаците. Така би било честно, нали?

След като Краварските виновници за престъпленията срещу човечеството получат наказанията си, чак тогава наказания трябва да има и за руските виновници за престъпления срещу човечеството. Така би било честно, нали?

Обаче за едните да няма наказания, а за другите да има - е това вече не е честно, защото такова нещо като "демократични" бомби няма как да съществува.

Да не бавим нещата като е наболели. Кравари и мурзилки, заедно като през ВСВ.

току-що, Митко Вълчев написа:

не са смешки

имал е 600 хиляди лева защото е  бил бозаджия

и след това е почнал работа за 600 лв металург 

ама нали в канцеларията инженерче за  100 лв е по- лесно 

преди 6 минути, gringos написа:

темата за Украйна

Да, за Украйна е темата.

И да се подиграваме на малоумната недоимперия на Касапина Путлер.

преди 8 минути, gringos написа:

Аз съм направил необходимите анализи на системата

И кой си ти, че анализи да правиш? 

преди 8 минути, gringos написа:

Аз съм се аргументирал неопровержимо.

Това според тебе ли ....или според хората, дето това им е работата?

преди 9 минути, gringos написа:

И не ме интересува, колко трола ще ми излязат на среща, които не казват нищо. А само ми правят ченгеджийски номера (евентуално).

Евентуално, ама.....те знаем кой си, къде си, какво правиш - всичко

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:
преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

В общи линии признава, че е грешал за абсолютно всичко. Но сега вече е открил истината и няма шанс да греши. Какво да му кажеш.

И е готов охотно да се отклоняваме от темата в каквато и да е посока, само и само да не обсъждаме позорното сгромолясване на несокрушимая и легендарная

Готов съм охотно, да ти кажа, ама съвсем по темата. И в прав текст!

Най-големият враг на народите в Западна Европа и САЩ, изобщо не са руснаците. А са елитите които управляват тези неща (САЩ и ЕС).

Как мисилиш, дали когато Ангела Меркел кани емигрантите да дойдат в Германия, за това е виновен Путин, който я управлява задкулисно?

Когато елитите на ЕС и САЩ налагат пеесе и неколко джендъра, па родител едно и две, па съответстващо образование на децата още от детската градина - ела си дом - това е изключително опасна враждебна дейност срещу народите на ЕС и САЩ.

Па зелени сделки. Па взривяване на газопроводите. Днеска ще пречиме на Русия да ни продава газ, утре ще я обвиняваме, че използва газа като оръжие.

Така че войната срещу ЕС и САЩ се води отдавна. Както вече казах и потретих. Но не от Русия.

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Защото в Тибет не е 12 години по дълъг. Защото това е едно от многото ГОЛЕМИ предимства на Запада. Защото бих предпочел Тибет пред Раша, ако останат само двете опции, нищо че за съжаление имаме подобие с Раша в езика и манталитета.

Би предпочел "12 години по-дълъг живот"... ама не си предпочел.  Децата ти не са там. Защо тогава изискваш моите деца да са при "липса на Кончита" за да приемеш моят довод? Та ти също не си спазил собственият си довод.

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

Сериозно е имал 600000? Че той на Тошо заплатата му за двадесет години е била толкова бе бате, ма той храна не е ли купувал. Ако не е харчил лев, за 85 години ги е спестил. Яко е поработил.

По времето на Костов аз вече взимах 17 000лв като прост гумаджия, но тъкмо започвах пък и бях с "широки пръсти", та нямаше какви спестявания да ми изяде Костов, Виденов или който и да е друг. Що се учудваш че по това време някой леяр е можел да има 600 000? 

преди 5 минути, Banesc написа:

не са смешки

А като бозаджия, капиталист ли е бил или работник? Щото ако е работник, каква заплата? Ако е капиталист, къв социализъм, кви 600000 лв?

преди 12 минути, gringos написа:

Готов съм охотно, да ти кажа, ама съвсем по темата. И в прав текст!

Най-големият враг на народите в Западна Европа и САЩ, изобщо не са руснаците. А са елитите които управляват тези неща (САЩ и ЕС).

Как мисилиш, дали когато Ангела Меркел кани емигрантите да дойдат в Германия, за това е виновен Путин, който я управлява задкулисно?

Когато елитите на ЕС и САЩ налагат пеесе и неколко джендъра, па родител едно и две, па съответстващо образование на децата още от детската градина - ела си дом - това е изключително опасна враждебна дейност срещу народите на ЕС и САЩ.

Па зелени сделки. Па взривяване на газопроводите. Днеска ще пречиме на Русия да ни продава газ, утре ще я обвиняваме, че използва газа като оръжие.

Така че войната срещу ЕС и САЩ се води отдавна. Както вече казах и потретих. Но не от Русия.

И народите и политиците на тези страни не го разбират, но го разбира един анонимен трол, който в почивките Бяга по 50 км. Аре бегай.

преди 15 минути, NewRedDragon написа:

И кой си ти, че анализи да правиш? 

Евентуално, ама.....те знаем кой си, къде си, какво правиш - всичко

Тоя е страхлива мишка, ама взе да лъже на много теми и се разбра какъв смЕх е.

преди 6 минути, NewRedDragon написа:
преди 17 минути, gringos написа:

Аз съм се аргументирал неопровержимо.

Според хората които това им е работата (т.е. които получават заплата). Тези хора, не са ме опровергали. Което означава, че не могат да ме опровергаят.

Тези хора не са решили наболелите обществени проблеми. Което означава, че не могат да ги решат. Ми толкова си им е капацитета.

Аз съм им ги решил. А те, се правят, на "ни чул ни видял, ни разбрал". Но не е достатъчно, да се правиш че не виждаш. С магическа пръчка проблемите не изчезват от само себе си. А се разрастват. И когато се правиш че на "ни чул ни видял, ни разбрал", това доказва за пореден път, че си безотговорен и че не заслужаваш заплатата която получаваш. Защото в крайна сметка си бездарен. Това е което днешния елит на власт има като заслуга.

А ти го хвалиш. Хвлиш ли го, а? А оня другия селянин, дето бил голям мъж и голям смелчага - с кво се занимава тоз смелчага? Да хвали властта. Секретаря на партията. И така се е вживял в ролята си, та да се хванеш за главата. Не за дето има един такъв. А за дето има масова психоза. Може да се каже обаче, че именно вашия велик Съветнски Европейски Съюз е истреясал. Пред лицето на идващата катастрофа, това не е хубаво. Тяхното време свършва. Моето време идва. А ти питаш кой съм аз?

А вместо да задаваш такива тъпи въпроси, питай кой ще разреши наболелите обществени проблеми. Питай, защо такива няма. Вие сте безполезни и вредни. Вредни сте за тия които хвалите. Вредни сте за обществото. Ама па какви мъже, а!

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Би предпочел "12 години по-дълъг живот"... ама не си предпочел.  Децата ти не са там. Защо тогава изискваш моите деца да са при "липса на Кончита" за да приемеш моят довод? Та ти също не си спазил собственият си довод.

По времето на Костов аз вече взимах 17 000лв като прост гумаджия, но тъкмо започвах пък и бях с "широки пръсти", та нямаше какви спестявания да ми изяде Костов, Виденов или който и да е друг. Що се учудваш че по това време някой леяр е можел да има 600 000? 

Абе бате, ти я караш ептем през просото. Спора го започна момчето с богатия дядо, с участник който писа , че 1978 е вземал 105 лв като инженер. Какъв Костов те гони?

преди 21 минути, gringos написа:

Днеска ще пречиме на Русия да ни продава газ, утре ще я обвиняваме, че използва газът като оръжие.

Русия нападна най голямата европейска държава, с намерение да я превземе. Руската страна не признава изобщо украинската нация и украинския език. Това е една от най големите европейски нации, в най голямата по територия европейска държава, след самата Русия.

Русия наруши всички касаещи войните норми на руското, украинското и международното право. Ако не искаме ситуацията да ескалира е необходимо Русия да бъде принудена да капитулира и да върне на Украйна всички заграбени територии, до международнопризнатите граници съгласно Будапещенския меморандум, ратифициран надлежно от самата Русия.

Касапина Путлер ако е решил да завземе целия свят, като ни заплашва, че ще употреби ядрено оръжие, това не означава, че трябва да му позволим това и целия свят да се превърне в един голям Мухосранск.

Ако позволим на Касапина Путлер да превземе част от Украйна, в замяна на това, че ни е заплашил с ядрено оръжие, каква е гаранцията, че утре вдруги ден като се съвземе от големия шамар, няма да тръгне на нов поход срещу когото не го кефи като се надява на абсолютно същата заплаха.

Ние значи да му отстъпим част от Украйна, а той да си задържи ядреното оръжие, с което ни е плашил, за да не сринем със земята въшливия му Мухосранск, това ли предлагате.

Не вярвам някой европейски или американски лидер да се съгласи на такъв ултиматум. Ясно е, че Путлер е луд терорист с ядрено оръжие, но единствения шанс да не се превърне света в един голям Мухосранск е да играем срещу Путлер твърдо и безкомпромисно. Да проверим дали му държат гащите да изгори света, или както винаги блъфира.

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Децата ти не са там

Виждам не си спрял да повтаряш лъжите си белким станат истина.

преди 3 минути, gringos написа:

Според хората които това им е работата (т.е. които получават заплата). Тези хора, не са ме опровергали. Което означава, че не могат да ме опровергаят.

Тези хора не са решили наболелите обществени проблеми. Което означава, че не могат да ги решат. Ми толкова си им е капацитета.

Аз съм им ги решил. А те, се правят, на "ни чул ни видял, ни разбрал". Но не е достатъчно, да се правиш че не виждаш. С магическа пръчка проблемите не изчезват от само себе си. А се разрастват. И когато се правиш че на "ни чул ни видял, ни разбрал", това доказва за пореден път, че си безотговорен и че не заслужаваш заплатата която получаваш. Защото в крайна сметка си бездарен. Това е което днешния елит на власт има като заслуга.

А ти го хвалиш. Хвлиш ли го, а? А оня другия селянин, дето бил голям мъж и голям смелчага - с кво се занимава тоз смелчага? Да хвали властта. Секретаря на партията. И така се е вживял в ролята си, та да се хванеш за главата. Не за дето има един такъв. А за дето има масова психоза. Може да се каже обаче, че именно вашия велик Съветнски Европейски Съюз е истреясал. Пред лицето на идващата катастрофа, това не е хубаво. Тяхното време свършва. Моето време идва. А ти питаш кой съм аз?

А вместо да задаваш такива тъпи въпроси, питай кой ще разреши наболелите обществени проблеми. Питай, защо такива няма. Вие сте безполезни и вредни. Вредни сте за тия които хвалите. Вредни сте за обществото. Ама па какви мъже, а!

Решил си ми, ай да не ползвам цинизми. Ако си "як" колко си и умен, не бих се борил с тебе да не те повредя и да имам грех после.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Какъв Костов те гони?

Ми нали човека каза че Костов бил изял на дядо му - леяр нек'ви 600 000?

Обясних, че хич не е за учудване че по времето на Костов е имало хора с по 600 000. Преди деноминацията това въобще не беше баснословна сума.

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

А като бозаджия, капиталист ли е бил или работник? Щото ако е работник, каква заплата? Ако е капиталист, къв социализъм, кви 600000 лв?

бил е комунист

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Ми нали човека каза че Костов бил изял на дядо му - леяр нек'ви 600 000?

Обясних, че хич не е за учудване че по времето на Костов е имало хора с по 600 000. Преди деноминацията това въобще не беше баснословна сума.

Спестени със  600 лв заплата, трябват му 85 години без да яде , за да ги спести. И ги хапнаха комундрелите по Виденово време, но кой гледа дреболии. 

преди 5 минути, Banesc написа:

бил е комунист

Чакай сега, комунист с частен бизнес? Тия 600000 по соца ли е спестил, да уточним с Тошев. Че сън не ни лови.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Виждам не си спрял да повтаряш лъжите си белким станат истина.

Той сам каза, че децата му не са там. Ако има някой лъжец в случая - това не съм аз.

Виждам че и днес ти е ден, ама имам по-забавни неща за вършене тази вечер. Ако ми доскучае на тренировката - непременно ще надникна тук да видя какви смешки си натворил.

До по-после, драги ми Смехурко :cool:

преди 49 минути, bigiadri написа:

През 1978 г когато започнах работа като инженер , заплатата ми беше 105 лева бруто. С първата си заплата купих точно един грамофон " Мелодия" 

Възможно е. Само че има още някои "дребни" детайла. Като първо, говориш все пак за 11 години преди 89та.

Като второ, ти си започнал работа като индженер. А да ти обяснявам ли тогава на тебе, какво означава това? Е не е редно, аз да ти обяснявам, че това ти като първо ти е заплатата за висшист. А па заплатите на един висшист не са по-големи от на работниците. Което е според Маркс и Ленин. Нали си завършил през соца - требваше да ти е известно, че заплатата на висшистите според марксизмо-ленинизъма трябва да са по-ниски или не по-високи от тия на работниците.

Сега, дали това е тъпо, дали е остро - ние сега говориме, колко е средната заплата, нали така.

После, ти требваше да поясниш, че заплатата ти с натрупване на стаж, почва да се увеличава. Стаж, клас и т.н. И кога си пред пенсия е доста висока. Я ги питай сегашните пенсионери, дали им харесва, да ги подритват, понеже работодателите си намират младежи, на по-ниска цена. А това че са младежи, означава, че нямат достатъчно опит - оп, тука хванах духа на горепосочения марксизмо-ленинизъм, според който некомпетентния получава по-голяма заплата от компетентния. И това се послучава днес, при т.нар. "капитализъм" (щото какво е точно, не е баш ясно).

След това - грамофон за една заплата. Ама кога? 78ма година. Е да - техниката тогава беше скъпа. Ама и на запад е била скъпа. Сега е евтина.

И ще ти дам сега едни други информации. През 68ма майка ми и баща ми и чичо ми са направили нашата къща. Два етажа - един за нас, един за чичо ми. По 120 квадрата всеки. Нашият етаж е струвал 3 500 лева (три хиляди и пестин). Две години по-късно, баща ми купил телевизор. Който е струвал 500 лева. Една седма от стойността на къщата! Телевизорът ли е бил златен, или къщата е била без пари?

Как е сега? Купи си къща със заем, дето ще го връщаш двайсе години, а междувременно банката може да ти го конфискува. И колко ще ти струва с лихвите? А иначе, да - телевизорите са без пари. И компютрите са без пари. Имам вече много такива неща на склад и като резерва - ми като живеем във времената в които техниката е евтина, така ще е.

А къщите са скъпи. Ремонтите са им скъпи. И това въпреки, че днес, те се правят с техника, която изобилства. Инженер си - можеш ли да мислиш?

преди 17 часа, gagodrago написа:

Да наистина, по времето на социализма е било в пъти по-добре от сегашното ниво.

При социализма нафтата е струвала 6 ст; сега дизелът струва 300 стотинки (увеличение 50 пъти)

Ако при социализма заплатата е била 180-200лева(при увеличение 50 пъти) сега заплатите трябваше да бъдат 9000~10000 лева за да отговарят на съотношението както при социализма

Да да , при соца заплатата ти е била сегашни 10 000 лв .

Соца фалира бре , тълпьо   :hit:

Всичко останало са спекулации и лъжи  .

преди 11 часа, Митко Вълчев написа:

Когато беше 6 стотинки, заплатите нямаха и 60 лв. Телените огради защо бяха?

При цена на Ладата скоято да караш евтиния бензин , беше към 6 000 лв а това са 100 заплати от 60 лв :)  И то не веднага можеш да я вземеш де.

т.е. лада по сегашните ценозаплатни сметки  на цоциалиста фейкомет е...  1 000 000 лв. и то чакайки на опашка :) 

преди 12 часа, attj написа:

Реално бандеровците в Киев не са предложили  никакви идеи, освен „Украйна е Европа“ и „Украйна не е Русия“, през цялото време на независимост на своите граждани.   Но това не са идеи, които обединяват, те  разделят обществото. Така се стигна до  гражданска война.

Никога в Украйна не е имало гражданска война. Имаше класическо рашистко нахлуване, представено като "гражданска война" .

преди 12 часа, attj написа:

Те вече на себе си как да помогнат?  Аз не съм променил мнението си.  Трябваше през 2014 година реално да изпълнят решението на Върховната Рада за автономия на Донецк-Луганск, вместо да избират военна операция АТО.  Направиха недопустимо груба грешка.   Сега получават каквото са си поръчали и със сигурност ще загубят още територия.  Неприятно е дори човек да съжалява заблудени  хора, защото още ще страдат.  Ленин е виновен за положението, а Хрушчов и Брежнев не биха повярвали докъде са стигнали техните хохли и москали...

АТО започна след рашисткото нахлуване. АТО е следствие на войната, не причина.  Всяка държава би предприела мерки срещу тежковъоръжените уроди които и цепят държавата .

И то пак да наблегна - без никаква реална подкрепа от местните спрямо рашисткия окупатор.

преди 1 час, Banesc написа:
преди 1 час, bigiadri написа:

През 1978 г когато започнах работа като инженер , заплатата ми беше 105 лева бруто

дядо е бил леяр и е леел стомана и заплатата  му е била 600 лв

и е имал 600 хиляди лева

но костоф психодесния му ги е изял

а ти си бил сигурно някой тютюнжия 

Е за това става въпрос. Един бояджия през осемдесетте изкарвал бил (казват ми и ми заявяват именно бояджии) 800 лева (осемстотин).  И твърдят, че в ДАПа заплатите стигали до 1500 (хиляда и пестин).

Не е бил тютюнджия, а е бил висшист. Ма ме мързи да ти вадя на Ленин принципа от ДЪРЖАВАТА И РЕВОЛЮЦИЯТА.

преди 11 часа, ivottoshev написа:
преди 12 часа, Реджеп Иведик написа:

Ти излъга, че е нямало бежанска вълна от Крим през 2014.

Вчера я написа тази дърта лъжа.

Сега Миро като те хвана за пореден път на калъп с късокраката, се отмяташ от думите си.

Вчера аз те хванах за 100тен път да лъжеш, че българите сме лоши задето помагаме на сирийците и украинците, а руснаците са добри, задето ги убиват и изнасилват.

Пак приемаш желаното за реално.

Нито Лоботомиран20 е показал нещо, нито ти си видял мой пост в който да пише глупостите които плямпаш.

Цитирах за 150 хил избягали от Крим заради рашистката агресия.

Не всички са успели, разбира се, други просто не искат. И това не е защото подкрепят ращистите, а защото това им е роден край .

Както кримските татари, които са подлагани на безпрецедентен натиск и репресии.

преди 51 минути, Banesc написа:
преди 54 минути, Митко Вълчев написа:

не са смешки

Значи шестотинте хиляди лева,може да са се получили после. Ти спомена нещо за Костов. Тогава имаше обезценка на парите, което обаче беше съпътствано от много високи лихви. И ако си имал повече пари и си ги държал в банката, те са станали за няколко години доста. Но ударите по лева идваха един след друг и бяха неочаквани. Кой е имал много левове в банката, в крайна сметка се е прецакал.

преди 9 часа, N1K17Y написа:
преди 17 часа, gagodrago написа:

Да наистина, по времето на социализма е било в пъти по-добре от сегашното ниво.

При социализма нафтата е струвала 6 ст; сега дизелът струва 300 стотинки (увеличение 50 пъти)

Ако при социализма заплатата е била 180-200лева(при увеличение 50 пъти) сега заплатите трябваше да бъдат 9000~10000 лева за да отговарят на съотношението както при социализма

При социализма... фалирахме. 3 пъти :giggle1:

цоциалиста фейкомет не може да разбере нещо толкова простичко. Че и 1 ст да струва горивото, при калпава система и управление, пак ще фалираш .

Справка Венецуела. Нефт газят  и пак фалит, съсипия и глад .

И да, почти 3 пъти НРБ бе на границата на фалит .

преди 7 часа, attj написа:

Тези райони са много по-малки в сравнение с Донбас или дори с Косово.   Мюсюлмани има и в Шумен, Бургас, Силистра и т.н.  В Донбас руснаци са близо 80 %  от  местните хора.   При бай Тошо имаме в България  някакъв трагичен опит с тогавашния "възродителен" процес.    Сега държавата ни нищо насила не ги кара да правят.     А в Донбас искат да ги поукраинчват и насила да ги водят в ЕС и в НАТО.   Няма как това да се случи - всички виждаме там  реално  какво се получава.

Точно обратното . Никой в Донбас  не показа реална подкрепа към  рашистите.

От 5 млн население хиляда човека не могат да съберат.

Това бе реалния "референдум" . И съм ти го цитирал 1001 пъти !

После рашистите превзеха известна част , обявиха ги за своя територия и мобилизацията стана задължителна и там .

Що майки и съпруги  от ЛНР, ДНР ревяха и се оплакваха  и клипове имаше ... естествено никой няма да ги чуе.

Путлю вече ги задължи да мрът за непоискана кауза.

Насила хубост не става ! Сами ще видите че дори да задържите някакви  територии, пак ще има партизански акции .

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.