Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 28 минути, gringos написа:

Сега ли? А преди 89та? Я кажи, като си бил републикански на 10 хиляди метра, колко човека имаше на площад Народно Събрание на старта на Втория маратон за наградата на София, под шефството на в. Работническо дело?

Всичко беше по и най, в соца тука беше рай. Все се чудя и се мая, що се разпадна накрая.

преди 25 минути, gringos написа:

А сега нема и за свирката. Това ще да е причината за бездарните днешни кандидат-идеолози, които де бре ли се натягат за повишение. Те са готови на всичко, но освен това голо "винаги готов", нямат друго нищо.

Няма, ама се живее по добре. Дори в петата колона на Путин в ЕС и НАТО.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 76,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6208

• miro20

3522

• Coco1

3291

• ivottoshev

3013

преди 15 минути, gringos написа:

И през междучасието, всички бягахме, кой колкото иска. Имаше назначени отговорници по тая дейност. Всеки ученик имаше личен талон точно по тоя въпрос.

При нас нямаше такова нещо. Лятото ни даваха пионерски поръчения да берем лайка, да ходим да бачкаме на опитното поле и да ходим да плуваме на басейна. И да, заверяваха ни поръченията.

Едно ще ти кажа, дето вие комунистите и русофилите няма как да го разберете.

Насила хубост не става !!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ncl написа:

Стига с тия банани. Да не сте маймуни?!

Хора сме. Хора. Затова не искаме да живеем зад телени огради, по волята на партийните секретари, вземайки пример от имперски СССР или Русия. Които освен военна сила, което баш ме Брига, никога не са били водещи в качеството на живот и спазване на човешки права.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:
преди 26 минути, gringos написа:

Твърдението ти, че на 57 години бягаш 10 000 метра за 40 минути, означава че си бил поне медалист от републиканско на младини.

Не, на младини не съм спортувал. На 38 години почнах с кросовете. От началото едвам бягах. Колената ми се заключваха и едвам си връзвах обувките. От обездвижване. И кръста ме болеше.

Това не е спорт за постижения, а спорт за здраве. С вашите борчески анаболни тикви няма как да разберете това. По добре се успокоявай с мисълта, че лъжа и си пий бирата.

Кво мислиш че постигаш, като продължаваш да дърдориш небивалици? Всеки който разбира нещо от тия неща, ще ти се смее.

П.П. Не пия бира. Не пия алкохол. Не лизвам просто. Не пуша. Наркотици не съм опитвал през живота си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, gringos написа:

Кво мислиш че постигаш, като продължаваш да дърдориш небивалици? Всеки който разбира нещо от тия неща, ще ти се смее.

П.П. Не пия бира. Не пия алкохол. Не лизвам просто. Не пуша. Наркотици не съм опитвал през живота си.

Те това ти е проблема.

ПП: 30 години Германия не може да изравни стандарта между източна и западна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Митко Вълчев написа:

Ясно, сега не можеш да ги бягаш тези километри и мислиш, че причината е в демокрацията и затова я мразиш. Ще ти кажа под секрет, е не е. Просто си дърт.

Не бих желал да ти обяснявам, какво мога. Със сигурност мога повече от тебе (не само да бягам).

ДА те светна още нещо относно резултата  от 40 минути на десет хиляди метра - най-добрите борци и гребци дават такова именно време. А тези два спорта са именно силово аеробни. И се появява, някой дето не е тренирал до трийсет и осем и са го болели колената и на дърти години почва и той да ги може тия неща - у лево, при останалите балалайки, дето разбират само от компютърни игри!

Демокрацията не я мразя. А казвам, че я няма. Обяснил съм и защо. Направил съм качествен анализ. И съм предложил избирателна система, която е правилна/демократична. След което това мое предложение се превръща в тест за това, кой е за демокрация и кой е агит проп на днешната тоталитарна власт - по-див и от най-дивите комунисти.

Те:

https://bgman13.blog.bg/politika/2013/11/21/protestadjiite-da-si-organizirat-paralelna-dyrjava-pred-parl.1209140

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Митко Вълчев написа:

Затова не искаме да живеем зад телени огради, по волята на партийните секретари, вземайки пример от имперски СССР или Русия.

А сега кой ви пречи?! Живейте където си искате...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Митко Вълчев написа:

Вари го печи го, петолъчката и рассия няма как да изкараш от путиноид.

Спамиш.  Путин не ми е никакъв и  няма причини да ми харесва.  Трябваше още през 2014 година да е измислил реално  решение без военни операции.   Например да бе дал картбланш на Янукович силите на реда да разпръснат Майдана - нямаше да се случат следващите трагедии със стотиците  хиляди загинали и пострадали.  Путин можеше да е спасил всички жертви при военните операции - защото те нямаше да са се случили.    Дори да бяха загинали тогава част от протестиращите Майданисти, те нямаше да са толкова много на брой.   Целта оправдава средствата.  Човешките животи са ценни!        А Янукович се изплаши тогава -  после след Майдана  стана по-лошо!   Русия се намесва в Сирия, Афганистан, Молдова, Грузия, Казахстан и къде ли не още, а изпусна Украйна.     Заради мекушавия слабохарактерен Путин.   Съветниците му също не са били на място.  Скоро може загиналите украинци и руснаци да се измерват в милиони. Нима  Путин няма персонално-лична вина!?   

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, gringos написа:

Не бих желал да ти обяснявам, какво мога. Със сигурност мога повече от тебе (не само да бягам).

ДА те светна още нещо относно резултата  от 40 минути на десет хиляди метра - най-добрите борци и гребци дават такова именно време. А тези два спорта са именно силово аеробни. И се появява, някой дето не е тренирал до трийсет и осем и са го болели колената и на дърти години почва и той да ги може тия неща - у лево, при останалите балалайки, дето разбират само от компютърни игри!

Демокрацията не я мразя. А казвам, че я няма. Обяснил съм и защо. Направил съм качествен анализ. И съм предложил избирателна система, която е правилна/демократична. След което това мое предложение се превръща в тест за това, кой е за демокрация и кой е агит проп на днешната тоталитарна власт - по-див и от най-дивите комунисти.

Те:

https://bgman13.blog.bg/politika/2013/11/21/protestadjiite-da-si-organizirat-paralelna-dyrjava-pred-parl.1209140

Обясняваш ми какво можеш повече от мене и си сигурен, без да сме се срещали и да сме проверили. То вярно, че в интернет сме само Алфа мъжкари, ма хайде по кротко. Изключителен пацифист съм по рождение, но си имах номер, виждам че те интересува и ще ти го обясня. Когато някой ставаше много велик, отивах и с най кроткият тон предлагах да се преборим, обикновено след това нямахме проблеми с величието. Но това последно прилагано преди повече от десет години, ама няма проблеми пак да се пробвам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, attj написа:

Спамиш.  Путин не ми е никакъв и  няма причини да ми харесва.  Трябваше още през 2014 година да е измислил реално  решение без военни операции.   Например да бе дал картбланш на Янукович силите на реда да разпръснат Майдана - нямаше да се случат следващите трагедии със стотиците  хиляди загинали и пострадали.  Путин можеше да е спасил всички жертви при военните операции - защото те нямаше да са се случили.    Дори да бяха загинали тогава част от протестиращите Майданисти, те нямаше да са толкова много на брой.   Целта оправдава средствата.  Човешките животи са ценни!        А Янукович се изплаши тогава -  после след Майдана  стана по-лошо!   Русия се намесва в Сирия, Афганистан, Молдова, Грузия, Казахстан и къде ли не още, а изпусна Украйна.     Заради мекушавия слабохарактерен Путин.   Съветниците му също не са били на място.  Скоро може загиналите украинци и руснаци да се измерват в милиони. Нима  Путин няма персонално-лична вина!?   

Разбира се че има персонална вина. В държавата в която той е всичко кой да има ?

Путин си е жертва на собствената пропаганда и управление. В държава в която се страхуват да кажат лоши новини на "шефа" това се получава. До там я докара че като си отиде руснаците ще се видят в чудо, помни ми думите, а не тогава пак да ми обвиняваш прогнилия запад. Нито една нормална държава не зависи от един човек.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, ncl написа:

А сега кой ви пречи?! Живейте където си искате...

Ами това правим и ни е гот. Само се ужасяваме , че едни малоумници се опитват да ни вкарат в орбитата на путиновия Мир.

преди 26 минути, attj написа:

Путин да е дал на Янукович? Абе ти четеш ли се бе човек. Какъв е Путин за украинците, освен масов убиец?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

САЩ заради свои интереси финансират събитията в Украйна.    Янукович и Путин можеха да смажат Майдана и преврат нямаше да бъде допуснат.   

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Путин да е дал на Янукович? 

Могъл е и руски миротворци да му изпрати -напълно законно като в Сирия.    

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Обясняваш ми какво можеш повече от мене и си сигурен, без да сме се срещали и да сме проверили. То вярно, че в интернет сме само Алфа мъжкари, ма хайде по кротко. Изключителен пацифист съм по рождение, но си имах номер, виждам че те интересува и ще ти го обясня. Когато някой ставаше много велик, отивах и с най кроткият тон предлагах да се преборим, обикновено след това нямахме проблеми с величието. Но това последно прилагано преди повече от десет години, ама няма проблеми пак да се пробвам.

Тва на картинката ти ли си?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, attj написа:

САЩ заради свои интереси финансират събитията в Украйна.    Янукович и Путин можеха да смажат Майдана и преврат нямаше да бъде допуснат.   

Могъл е и руски миротворци да му изпрати -напълно законно като в Сирия.    

Ако беше поискал, да.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:
преди 11 минути, gringos написа:

Тва на картинката ти ли си?

Да.

Ти не си борец - ако си тренирал нещо е било на много ниско ниво. Как мислиш, дали разбирам от тия работи?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 56 минути, gringos написа:

Те:

Сега те дочетох, ма ти си бил идеолог, анализатор. Измислил и предложил по добра избирателна система, незнам по чии оценки освен твоите, но щом казваш. Който не приема предложението ти става агитпроп на тоталитарната власт. Браво, браво от такива люде се нуждае Матушка Русия, предлагай смело. Само се смили над нас и не ни занимавай.

преди 3 минути, gringos написа:

Ти не си борец - ако си тренирал нещо е било на много ниско ниво. Как мислиш, дали разбирам от тия работи?

Никога не съм тренирал борба. Не го твърдя. Твърдя, че вместо да стигат нещата до по агресивна реакция, съм предлагал борба. И че съм готов отново да се изтествам. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:
преди 10 минути, gringos написа:

Никога не съм тренирал борба. Не го твърдя. Твърдя, че вместо да стигат нещата до по агресивна реакция, съм предлагал борба. И че съм готов отново да се изтествам. 

Знам, че такива като тебе са готови да се изтестват. И даже са оптимисти. Интересно им е кво ше стане. Ама на мене не ми е интересно. Щото знам. Винаги се случва едно и също - такива като тебе падат. Всеки път. Без изключение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, gringos написа:

Всеки който разбира нещо от тия неща, ще ти се смее.

Аз гледам хронометъра, и разбирачите сте ми последната грижа.

Русия щяла да земе Киев за три дняяя

Русия нямало да отстъпи Херсон

Русия щяла да отговори с ядрено оръжите ако бомбардираме Крим и Кримския мост

Големи разбирачи сте комунистите и русофилите.

Возмем Киев за три дняяя, ей това сте вие.

преди 5 минути, gringos написа:

Знам, че такива като тебе са готови да се изтестват. И даже са оптимисти. Интересно им е кво ше стане. Ама на мене не ми е интересно. Щото знам. Винаги се случва едно и също - такива като тебе падат. Всеки път. Без изключение.

Ще се биете ли ?

Аз не мога да се бия. Виж некой ако иска да го гоня пеша, а не като треньорите му, с колата, съм насреща. За 400 кинта на тренировка.

Хе, специалисти. Ако не бяхте толкова горди, щях да ви науча да не грохвате още първия рунд.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:
преди 12 минути, gringos написа:

Ще се биете ли ?

Едва ли.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, gringos написа:

Добре де, няма проблем. Света ли ще свърши като падна? Ходя два пъти месечно на София. 0884305801 звънни да се уточним.

преди 2 минути, gringos написа:

Едва ли.

Чукнете си среща и с него, печелиш два баса и си на бел кон. За тичането.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:
преди 1 час, gringos написа:

Всеки който разбира нещо от тия неща, ще ти се смее.

Аз гледам хронометъра, и разбирачите сте ми последната грижа.

Русия щяла да земе Киев за три дняяя

Русия нямало да отстъпи Херсон

Русия щяла да отговори с ядрено оръжите ако бомбардираме Крим и Кримския мост

Големи разбирачи сте комунистите и русофилите.

Возмем Киев за три дняяя, ей това сте вие.

Русия ти е до колене на тебе. Умом Россию не понять - никой не е казвал, че ще вземат Киев. Казаха се други неща. Взимането на Киев беше отвличаща маневра.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...