Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

• Отговори 78,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6376

• miro20

3590

• Coco1

3442

• ivottoshev

3078

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Това е 1 милиард долара. За бюджета на Варна да е фатално. За страна с размерите и ресурсите на Венецуела е проблем решим за три месеца. Ако не е управлявана от социалисти разбира се.

Ще ми продадеш ли 30 тона злато за 1 млрд долара?

Ще купя всичкото количество, което можеш да предложиш на тази цена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, glen написа:

В Украйна има нова схема за избягване на принудителна военна служба: професионален хирург предлага безопасно да счупи ръката ви, анестезията е включена в цената.
https://t.me/sitreports/4258

то това го измислиха руснаците :D

Руснаци търсят в Гугъл начин да избегнат мобилизацията

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, M.Николов написа:

Ще ми продадеш ли 30 тона злато за 1 млрд долара?

Ще купя всичкото количество, което можеш да предложиш на тази цена.

За милиард не, но за милиард и двеста милиона с удоволствие. И аз да папка от рибетата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

Е и там има овци. Ти да не се припозна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ерата на Зомби - Апокалипсис ! 

Последните им оставащи години , преди да бъдат ЗАНУЛЕНИ !!! 

Гледайте , за да Знаете !   Най-вече отбор "Амеба " !

Зомбирани  , Контролирани , ядящи замразени мишки и буболечки , нямащи Нищо , но щастливи в Безсъзнанието си ! 

https://rumble.com/v28krb2-135337790.html?fbclid=IwAR2TvfVoGl6RRWkDbnjah4nVp6B1u6dSHINfxZGINYV_CFDVvz2BCAZDFX8

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Русия посегна на златни и валутни резерви https://m.offnews.bg/news/DW_18800/Rusiia-e-prinudena-da-prodava-zlatni-i-valutni-rezervi_794951.html  всичко върви по план.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, miro20 написа:

Цитирах за 150 хил избягали от Крим заради рашистката агресия.

Не всички са успели, разбира се, други просто не искат. И това не е защото подкрепят ращистите, а защото това им е роден край .

Ти много работи цитираш, ама все лъжливи. В случая даже нямаше и линк. Отдавна не вървят този вид опорки, лоботомирани ми приятелю.

преди 21 часа, ivottoshev написа:

Да не намери снимка как слиза Чавдар-ката от поточната линия с монтиран портрет на Андропов или Сталин? 

Ако е така, би ли я постнал пак, щото явно нещо имам проблем с телефона и на мен не ми излиза.

@Реджеп Иведик, сега съм на настолният комп и пак не ми излиза такава снимка. Би ли проверил дали проблемът не е при теб, плийс.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сега украинската армия контролира практически 52% от Донецка област.    Военното положение и мобилизацията в Украйна бяха удължени с още 90 дни.       Тези там се готвят още дълго да се избиват и изглежда скоро пострадалите и загиналите ще са много повече.   Такова развитие прави все по-вероятни тактическите  ядрени удари, за които говори Медведев.  Лошо.  За трепане са Янукович и Путин -защото трябваше със сила да разпръснат Майдана и да не допускат държавния преврат.  После в Украйна пак щеше да има избори и нямаше да се случат военните операции. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, miro20 написа:

Всяка държава би предприела мерки срещу тежковъоръжените уроди които и цепят държавата .

И Сърбия искаше да направи това срещу терористите от АОК, ама Кравария ѝ пусна няколко "демократични" бомби, взриви ѝ няколко електроцентрали и телевизионни кули и я отказа от мераците да запази целостта на държавата си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, Banesc написа:

дядо е бил леяр и е леел стомана и заплатата  му е била 600 лв

и е имал 600 хиляди лева

но костоф психодесния му ги е изял

а ти си бил сигурно някой тютюнжия 

Глупости ги пишеш.Бях машинен инженер ,началник цех. Директорът лъжеше като вземаше авансово от януари идващата година производството за да покаже ,че е преизпълнил плана и да се вземат годишни премии. Доносници обаче го натопиха пред стопанска милиция и вследствие на това  се започнаха едни дела ,ревизии , един зам.директор получи от това левкемия  и си отиде човека. Добре беше при соца за некадърниците и връзкарите, всичко беше една пародия на измислено производство.Да не говорим ,че от празните магазини НЕ МОЖЕШЕ да се купи нищо, всичко беше с връзки и под щандовете. Дечурлигите можете да ги залъжите  тук,но не и такива като мен! А аз ПОМНЯ МНОГО за онова време!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, attj написа:

Сега украинската армия контролира практически 52% от Донецка област.    Военното положение и мобилизацията в Украйна бяха удължени с още 90 дни.       Тези там се готвят още дълго да се избиват и изглежда скоро пострадалите и загиналите ще са много повече.   Такова развитие прави все по-вероятни тактическите  ядрени удари, за които говори Медведев.  Лошо.  За трепане са Янукович и Путин -защото трябваше със сила да разпръснат Майдана и да не допускат държавния преврат.  После в Украйна пак щеше да има избори и нямаше да се случат военните операции. 

Янукович като се върза на Путин и излъга украинците да гласуват за него пък после се отметна на 180 градуса от обещанията си кой му е виновен. И престани с този "държавен преврат", тези протести нямат нищо общо с държавен преврат. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Митко Вълчев написа:

Вселенския патриарх обяви руската църква за ерес. Факт. Гундяев е агент на службите. Факт.

В качеството си на какъв го обявява? На политик?

Обявил го е на политически форум, а официален документ от патриаршията няма. Няма и да има.

Обвиняваш РПЦ че се меша в политиката, а самият ти си вееш гхзето по политически конференции. Ай сиктир

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, Митко Вълчев написа:

Сериозно е имал 600000? Че той на Тошо заплатата му за двадесет години е била толкова бе бате, ма той храна не е ли купувал. Ако не е харчил лев, за 85 години ги е спестил. Яко е поработил.

Били са 600 хиляди през времето ,когато всички бяхме милионери , по времето когато комунистите направиха хиперинфлацията  за да ограбат спестяванията на хората и да облагодеталстват своите  кредитни милионери , които сега са самодоволни олигарси!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, ivottoshev написа:

В качеството си на какъв го обявява? На политик?

Обявил го е на политически форум, а официален документ от патриаршията няма. Няма и да има.

Обвиняваш че РПЦ се меша в политиката, а самият ти си вееш гхзето по политически конференции. Ай сиктир

Гундяев агент на службите, ма той като частно лице и то преди. Иконите на Путин и другите уроди са модерно руско изкуство. Тролотош много ти оди.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 часа, Митко Вълчев написа:

Но агресорите, убийците нарушителите на международното право са само едни.

?България и САЩ като нахлуха в Ирак какви са?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Роднини на пленени войници от украинските въоръжени сили молят да не ги връщат у дома. Първият заместник-посланик на Русия в ООН Дмитрий Полянски каза:
    „Стига се до там, че майките и съпругите на украински войници в жалбите си до комисаря по правата на човека в Русия молят близките им да бъдат оставени в нашата страна, за да не бъдат върнати да се бият.
https://t.me/Slavyangrad/32472

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, BANKATA написа:

Янукович като се върза на Путин и излъга украинците да гласуват за него пък после се отметна на 180 градуса от обещанията си кой му е виновен. И престани с този "държавен преврат", тези протести нямат нищо общо с държавен преврат. 

Турчинов и Яценюк взеха властта тогава с преврат, не след избори.  Майданът доведе на власт превратаджии.     Малък си бил тогава.   

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...