Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

Спирам да те отразявам или да ти отговарям , щом държиш да се правиш на идиот. Между другото отива ти.     https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/Kak-narisuvaha-Stalin-i-Putin-po-stenite-na-ruski-hram-a-posle-gi-izt_728638.html

Къде са иконите. Нали уж за икони говорехме? Дори и да не е фейк, какво показва тази статия? Това че някакъв си местен дерибей направил мозайка с образа на Путин за да се подмаже, това какво общо има с РПЦ като цяло? Или може би "Сергей Шойгу, директора на ФСБ Александър Бортников и началника на Генщаба Валери Герасимов" също са канонизирани, а? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 76,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6208

• miro20

3522

• Coco1

3292

• ivottoshev

3013

преди 16 минути, maxthon написа:

Предния път те залъгваха две седмици, че ненужният Соледар не е взет. Затова ти го казвам в аванс. Да го приемеш още от сега.

Чакай, ма целта соледар и Бахмут ли бяха? Евала. Големи сте.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, miro20 написа:

Сега го превзели. И отнесоха сума ти бъзици че се придвижват с костенурски ход. 

Е така де когато съобщиха от генщаба на Украйна измина точно две седмици от както който можеше избяга от града го направи,а останалите ги извозваха конвой след конвой.  За тези две седмици руснаците вече бяха на север от гара Сол в Краснополивка и на юг от шахта 7 в Благодатное.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ivottoshev написа:

Къде са иконите. Нали уж за икони говорехме? Дори и да не е фейк, какво показва тази статия? Това че някакъв си местен дерибей направил мозайка с образа на Путин за да се подмаже, това какво общо има с РПЦ като цяло? Или може би "Сергей Шойгу, директора на ФСБ Александър Бортников и началника на Генщаба Валери Герасимов" също са канонизирани, а? 

Ако ги беше направил Гундяев, някакъв си патриарх. Тролотош добър си. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Дори и да не е фейк, какво показва тази статия?

Че се осра. Отново. Всеки път щом почна с увъртания... "Дори да е... дори да не е..." значи тошеф се е осрал  :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Не се научи да не лъже тоз Тошев ей...

Къде ми е снимката на Чавдар-ката с образа на Андропов и Сталин на стъклото? Няма ли я? Е, значи лъжецът си ти :cool:

А да покажеш на картата Руско-турската граница? Пак ли "не"?

Снимки/видео от погребението на Кунчев? Твърдо "тц", да не се надявам, нали?

Какво става с полските МИГ-ове? Още ли летят укрите на тях?

Как вървят руско-турските военни действия? Кой е с превес в момента?

Да питам ли още?

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Вселенския Патриарх лично констатира еретичната дейност на РПЦ.

Аз на Вселенския Патриарх ли да вярвам или на Иво Тошев ?

Ами вселенският патриарх нещо като документче да е издал? Не ли? 

Като видиш че някой обвинава другиго в замесване в политиката, а сам прави същото, няма ли да се замислиш дали да му вярваш? Или никакви факти нямат значение, ще вярваш на това, което ти изнася?

Като за Кунчев....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Чакай, ма целта соледар и Бахмут ли бяха? Евала. Големи сте.

Чакалнята знаеш къде е. Няма кой да чака. Да си ме чул някъде да казвам, че това е целта? Просто казвам в аванс малко бъдещи събития (днеска отивам и тото да пусна).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:
преди 35 минути, gringos написа:

Село не си ми дал. Да дойда при тебе. Иначе трябва да те каня на гости.  А не си ми приятен.

Дал съм адрес. мишка

Дал си ама никой не го е видял. Я го дай пак, да го видят и хората, че не лъжеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, miro20 написа:

Всеки път си наакан и затапен. И то по няколко пъти за едно и също нещо. Ти обаче продължаваш с простотиите си . :) 

Ти си лъжец. Ето и аз цитирам. После да не кажеш че не съм цитирал? 

Цитат

Лоботомиран20 е най-големият лъжец. Понеже от него не става нищо друго освен платен трол, след залеза на тролската централа ще му се наложи да спи в кашони на улицата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, maxthon написа:

Чакалнята знаеш къде е. Няма кой да чака. Да си ме чул някъде да казвам, че това е целта? Просто казвам в аванс малко бъдещи събития (днеска отивам и тото да пусна).

Шанса да спечелиш е по голям , отколкото народа на Русия да спечели от тази война.

преди 26 минути, gringos написа:

Дал си ама никой не го е видял. Я го дай пак, да го видят и хората, че не лъжеш.

Рови бе клен. Дадох вчера и телефона си заради един страхлив лигав помияр.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Спекулират доста и полу-официално говорят за Storm Shadow за Украйна.

Отбор "Черешка" чертае ли карти и на колко км в диаметър че много "жирнье"  цели в района? Че да си актуализарам и моята.. Декември месец има едни съобщения че американците щели да ударят едно рамо за интеграция на самолети..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Лоботомиран20 е най-големият лъжец.

Миро винаги ти хваща лъжите, с цитати и аргументирано.

А ти в злобата си го обиждаш грозно и го клеветиш без да представиш доказателства.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Миро винаги ти хваща лъжите, с цитати и аргументирано.

А ти в злобата си го обиждаш грозно и го клеветиш без да представиш доказателства.

И неговото "доказателство" беше абсолютно същото. Що реши че неговото е достоверно, а моето не е? Щото така ти се иска? Като за Кунчев?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Banesc написа:

Киро сводника, тариката чейнчаджия, дето му вземали 15 пъти книжката за алкохол. Идола на Ватата, подмокряща се като го слуша за соц морал. Боже, Боже колко мъка има на този свят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, gringos написа:

Дай пак, бе мишок смотан! Да не мислиш, че тъпотиите ти са някаква ценност, та да ровя в тях. То е смрад, аз не понасям смрадове.

смЕх. Ти се справяш с вятъра без ръце. Като не понасяш, как живееш със себе си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Що реши че неговото е достоверно, а моето не е?

Щото лъжеш, както винаги, доказателството на Миро беше обосновано, а твоето е голословно, както винаги.

Вече за 87 ми път те хващам доказано в лъжа.

Ти стигна такова дъно, че да излъжеш за Негово Светейшество Вселенския Патриарх, че лъжел за Гондяев и Путлер

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 6.02.2023 г. в 14:46, gringos написа:

а Минските споразумения също се оказа, че са „измама“.

Не знам каква "измама" са, но виж какво пишат в доклада си от 2020г. (стр.22) сепаратистите от ДНР в техния официален сайт

Съгласно данни на омбудсмана на Донецката република, който е на поста при сепаратисткото управление, през 2014 година в конфликта в Донецк са загинали 2546 души. Всяка следваща година жертвите стават по-малко - 1395 през 2015 година, 348 през 2016 година, 278 през 2017 година, 154 през 2018 година, 160 през 2019 година (единственото увеличение на годишна база за този период) и само 44 през 2020 година. Жертвите в Донбас постоянно намаляват, и то според доклад на официален служител на сепаратисткия режим в Донецк. Като основна причина за намалението на жертвите в доклада са посочени Минските споразумения.

doneck.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Митко Вълчев написа:

Киро сводника, тариката чейнчаджия, дето му вземали 15 пъти книжката за алкохол. Идола на Ватата, подмокряща се като го слуша за соц морал. Боже, Боже колко мъка има на този свят.

но сте с еднакви прически

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Banesc написа:

но сте с еднакви прически

Вие пък с еднакъв морал и светоусещане. Всичко е точно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Вие пък с еднакъв морал и светоусещане. Всичко е точно.

не точно

но съм съгласен с много от  неговите възгледи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, attj написа:

Преврат си е и не защото и Путин така го нарича.   Както и 9 септември също си е преврат.   Майданът  си е преврат на националисти-бандеровци.   Че тогава  ги дострашало Янукович и Путин си е друга тема.    Заради това развитие пострадалите славяни са вече над 500 000 души.  Тези военни операции са с реални военни действия.    То си е като война за Донбас.    

Признай си че грешиш и не се мъчи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...