Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 18 минути, gagodrago написа:

?България и САЩ като нахлуха в Ирак какви са?

Демократи. Ако смяташ, смятате друго има международни институции които да сезират е. В Хага са се приготвили, познай от три пъти за кой.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 77,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6300

• miro20

3569

• Coco1

3356

• ivottoshev

3053

Санкциите не на работят за самая могучая:

https://iz.ru/1466637/vera-kuzmina/nechego-nadet-proizvoditeli-kolbas-stolknulis-s-defitcitom-obolochki

Сега пък дефицит на опаковки за салами и кренвирши... 90% внос били . Я пак да си ядат "докторския" салам и да не се поддават на вредното западно влияние

Земля в иллюминаторе, земля в иллюминаторе,
Земля в иллюминаторе видна...
Как сын грyстит о матери, как сын грyстит о матери,
Грyстим мы о земле - она одна:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Гундяев агент на службите, ма той като частно лице и то преди. Иконите на Путин и другите уроди са модерно руско изкуство. Тролотош много ти оди.

Да бре, знам за твоите примери. Даде някаква монахиня от някаква секта, която имала икона на Путин, и сега се опитваш да изкараш това като генерално заключение за цялата РПЦ. 

Много стар и евтин тролски похват. Тук само хората с "огромен" умствен капацитет като Цоцко и оФцата са с толкова акъл че да се вържат. Що се хабиш, след като и двамата са от твоят отбор? 

преди 38 минути, Митко Вълчев написа:

Демократи. Ако смяташ, смятате друго има международни институции които да сезират е. В Хага са се приготвили, познай от три пъти за кой.

Плюя аз на такъв съд, който съди само престъпници които му изнася, а си затваря очите за същите престъпления извършени от друг.

Това ли ти е разбирането за демокрация?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Внимание,Внимание - смяна на посоката. Моля всички заинтересувани да се запознаят с това окръжно че после да няма изненадани:

Аз лично разбрах - ще караме докъдето ни стигат силите и е важно да си мълчим пред чужденците (тактически). Някой по-умен ако може да ми го  разясни ако съм разбрал грешно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Митко Вълчев написа:

Еми щом за теб България и САЩ са демократи задето нахлуха в Ирак,

то значи и Путин е демократ - нахлу в Украина да ги демократизира, и да свали от власт местния диктатор-терорист.

Това САЩ го правят навсякъде по света от десетилетия.

Разлика между двете няма никаква.   

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Да бре, знам за твоите примери. Даде някаква монахиня от някаква секта, която имала икона на Путин, и сега се опитваш да изкараш това като генерално заключение за цялата РПЦ. 

Много стар и евтин тролски похват. Тук само хората с "огромен" умствен капацитет като Цоцко и оФцата са с толкова акъл че да се вържат. Що се хабиш, след като и двамата са от твоят отбор? 

Плюя аз на такъв съд, който съди само престъпници които му изнася, а си затваря очите за същите престъпления извършени от друг.

Това ли ти е разбирането за демокрация?

Имаше огромна църква с икони, които после премахнаха. Монахинята е друг епизод от рашистката дебилност. Кой каза, че ще съди само едните. Правилата са за всички, действайте щом има доказателства. 90 процента от света е срещу НАТО и Запада, според други от Черешка.

преди 4 минути, gagodrago написа:

Еми щом за теб България и САЩ са демократи задето нахлуха в Ирак,

то значи и Путин е демократ - нахлу в Украина да ги демократизира, и да свали от власт местния диктатор-терорист.

Това САЩ го правят навсякъде по света от десетилетия.

Разлика между двете няма никаква.   

Да. В Хага мислят точно като теб.

преди 5 минути, kosyo написа:

Внимание,Внимание - смяна на посоката. Моля всички заинтересувани да се запознаят с това окръжно че после да няма изненадани:

Аз лично разбрах - ще караме докъдето ни стигат силите и е важно да си мълчим пред чужденците (тактически). Някой по-умен ако може да ми го  разясни ако съм разбрал грешно.

За по умен от Черешка ли питаш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Митьо, ти имаш сериозен проблем с възприемането на реалността.

Не може някой, който изпива по 3 бутилки уиски на ден
да обвинява и да осъжда друг за алкохолизъм.
След като САЩ от десетиления нападат и нахлуват в чужди държави, не могат да обвиняват Русия и Путин, че правят същото.
Когато сащ изтеглят базите и войските си от Европа, тогава и Путин ще се изтегли от Украина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, gagodrago написа:

След като САЩ от десетиления нападат и нахлуват в чужди държави, не могат да обвиняват Русия и Путин, че правят същото.
Когато сащ изтеглят базите и войските си от Европа, тогава и Путин ще се изтегли от Украина.

Наздраве!

Имаше една държава дето сключи някакъв вид договор че ще си нареже оръжието , ще предаде ядреното си оръжие на друга държава в замяна на териториална цялост.  Какво ли стана с този документ - дали живят в мир тия хора в момента?  Че РуZия е една от подписалите договора - това е връзката ако не си разбрал.  То все пак вид договор  е това - нали трябва да се спазва ако сме честни..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, gagodrago написа:

Първо пият водка. Второ, три бутилки стигат само най добрите. Ааа, ма ти пишеш за тебе, обърках се. Може да обвиняват, всички други също. Кое парче земя присвоиха САЩ с помощта на армията си от 20 век досега? Миролюбците от Раша колко? Пропусни ден и пиши трезвен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Митко Вълчев написа:

Кое парче земя присвоиха САЩ с помощта на армията си от 20 век досега? Миролюбците от Раша колко? Пропусни ден и пиши трезвен.

Цяла Европа, близкия Изток, държат под контрол и Япония... да не говорим, че гепиха цял континент от индианците.

Целият свят дълги години се правеше на ударен, затваряше очите за своеволията на САЩ, и търпеше военния терор на американските империалисти, и това сега създаде опасен прецедент, че всеки, който разполага със достатъчно мощни оръжия, може да нахлува и да демократизира която си държава иска, по американски образец. Така както се разпореждат американците по целия свят. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, gagodrago написа:

Цяла Европа, близкия Изток, държат под контрол и Япония... да не говорим, че гепиха цял континент от индианците.

Целият свят дълги години се правеше на ударен, затваряше очите за своеволията на САЩ, и търпеше военния терор на американските империалисти, и това сега създаде опасен прецедент, че всеки, който разполага със достатъчно мощни оръжия, може да нахлува и да демократизира която си държава иска, по американски образец. Така както се разпореждат американците по целия свят. 

Слез на земята.Да е преди 89 да го верваш това къде пишеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Имаше огромна църква с икони, които после премахнаха. Монахинята е друг епизод от рашистката дебилност.

Коя е тая църква? На някоя секта като оная с монахинята ли? 

Елементарен си...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Оспорвано е състезанието за най-високо хвърлена капа на танк:

2-рия за днес :

малко aftermath :

https://twitter.com/herooftheday10/status/1623239177646092288?s=20

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, BANKATA написа:

И престани с този "държавен преврат", тези протести нямат нищо общо с държавен преврат.

Но 89-та у нас имаше държавен преврат, нали?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, glen написа:

Освен украинци вече и наемници започват да се предават!

Давайте не остана, часове до падането на Киев.

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Коя е тая църква? На някоя секта като оная с монахинята ли? 

Елементарен си...

Ми приспособявам се, като споря с ватници. Пиши "Путин икона" и чети. 

преди 4 минути, ncl написа:

Но 89-та у нас имаше държавен преврат, нали?!

Вътрешно партиен. Как неразбралите дори това се бутате да спорите в такива теми?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Онзи със стандапа на черапа на Азовец-а се споминал :

https://www.kommersant.ru/doc/5812191

Естествено се предлага справедлива цена за неговия череп:

Cherep.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

Ми приспособявам се, като споря с ватници. Пиши "Путин икона" и чети. 

Твоето не е спор, а плющене на опорки до откат. 

Айде дай да видим тая прословута църква с икони на Путин за която говориш. Дай да видим дали е нормална православна църква.

Няма да дадеш линк, нали? И що? Щото истината не се вързва с опорките ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Твоето не е спор, а плющене на опорки до откат. 

Айде дай да видим тая прословута църква с икони на Путин за която говориш. Дай да видим дали е нормална православна църква.

Няма да дадеш линк, нали? И що? Щото истината не се вързва с опорките ли?

Спирам да те отразявам или да ти отговарям , щом държиш да се правиш на идиот. Между другото отива ти.     https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/Kak-narisuvaha-Stalin-i-Putin-po-stenite-na-ruski-hram-a-posle-gi-izt_728638.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Запалената в Латвия фабрика за дронове е американска, пише BBC:

- Там се правеха БПЛА за Украйна и НАТО.

- Пожарът е възникнал в производствената сграда. - Зам.-директорът на фирмата каза, че пожарът е нанесъл големи щети, но не даде подробности.

- Дроновете от този завод са далекобойни. Използва се за разузнаване и наблюдение.

___________ Интересно, руската следа ще се търси ли дълго?Може би ще намерят фасове,някой руснак е пушил цигари!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, ivottoshev написа:

лоботомирани ми приятелю

Тошев май пак е излъгал и Миро му е намерил цаката.

Не се научи да не лъже тоз Тошев ей...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 часа, glen написа:

„Моите съболезнования на целия турски народ. Сигурен съм, че ще успеят да преодолеят всичко и доставките на помощ за Украйна няма да спрат“

– Слугата на народа Зеленски

Не знам как да нарека това нищожество, всеки епитет ми се струва слаб, но може би грешка на природата е най-подходящ. Хората там преживяват трагедия, а той се загрижил за помощи и да не мислите, че говори за някакви хуманитарни, не, говори естествено за оръжие. Да, украинците също преживяват трагедия, но това е именно заради него. Изрод!!!

преди 2 часа, glen написа:

Роднини на пленени войници от украинските въоръжени сили молят да не ги връщат у дома. Първият заместник-посланик на Русия в ООН Дмитрий Полянски каза:
    „Стига се до там, че майките и съпругите на украински войници в жалбите си до комисаря по правата на човека в Русия молят близките им да бъдат оставени в нашата страна, за да не бъдат върнати да се бият.
https://t.me/Slavyangrad/32472

Изглежда по-добре да са в плен, отколкото да се бият за корумпето наркоман. Начинът, по който ги мобилизират буди допълнително отвращение (ако това изобщо е възможно), но те и затова се бият толкова смело, защото не им се умира. Особено онзи човек, който тръгна да се бие с две значително по-едри от него мутри, а за 16-годишното момче, дето го мобилизират какво да кажа ... казах го вече, епитети за тези още не са измислени.

За танковете какво? Само за един месец руснаците са унищожили 300 от модифицирани техни танкове, а сега ония ще правят прелом с някакви замразени леопарди. Не ги подценявам, но мисля, че и тях ги чака същата съдба. Виж, ракетите с обсег 150 км вече са опасни, защото, както добре ни е известно укрите използват такива изключително срещу мирни обекти.

А гнусният поляк какво? Искал да унищожи целия руски свят. Е, от огромната Русия все нещо ще остане, но неговата полша ще се превърне в пустиня. Жалко за любимия ми Сенкевич и неговите прекрасни книги, които описват истински полски герои, а не ... И този е природна грешка.

Май почнаха вече да стигат до извода, че победата, която сами си измислиха се отдалечава все повече и повече, руснаците атакуват навсякъде и в обеднелия запад  почват да споменават все по-често примирие, преговори, дори "корейски вариант" като естествено арестантович определя неговата държава като Южна Корея, но пък друг украинец - Василий Вакаров предрича точно обратното.

И накрая. Шведският инженер Ларс Берн казва, че от демилитаризация на украйна Русия премина към демилитаризация на нато. Така ще бъде.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Ай сиктир

Николов, докладче нещо ?

Или не знаеш турски ?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

и сега се опитваш да изкараш това като генерално заключение за цялата РПЦ

Не се опитва, пак лъжеш ей.

Вселенския Патриарх лично констатира еретичната дейност на РПЦ.

Аз на Вселенския Патриарх ли да вярвам или на Иво Тошев ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...