Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 14 минути, attj написа:

Виновни са бандеровските националисти. Потърпевши са украинците, включително и украинските руснаци.  Путин също е виновен - трябваше РФ  с миротворци  да предотврати държавния преврат.    Сега вече е много тъжно.

Тия бандеровци, сега при теб в стаята ли са?

преди 19 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо го наричаш "боклук"?

И защо наричаш поддръжниците му "дебили"?

Защото той е най големия боклук в момента на планетата. Феновете му са дебили.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6359

• miro20

3583

• Coco1

3428

• ivottoshev

3068

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Защото той е най големия боклук в момента на планетата. Феновете му са дебили.

Защо мислиш така?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, glen написа:

Без партиен билет?Вярваш ли му?

Признавате значи, че без партиен билет нямаше как да успееш, дебилите с такъв прогресираха. После що ви паднало недоразумението соц.

преди 19 минути, glen написа:

Кой е обявил война?

Най сериозният военен конфликт в Европа след 45, не е война. После се сърдите като ви се пише какви сте.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Митко Вълчев написа:

дебилите с такъв прогресираха.

Да,преди лъжехте а сега ви е срам и заблуждавате,дърти комунисти!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, glen написа:

Да,преди лъжехте а сега ви е срам и заблуждавате,дърти комунисти!

Няма по прост и лъжлив от комунист. Прав си. Евала.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, glen написа:

Тогава се засрами!

Той няма от какво да се засрами. Неговата цел в този форум е една от следните:

• Да лъже несъзнателно; искрено вярва в нещата, които говори.
  • Да лъже за пари; знае, че това, което говори, не е вярно, но продължава да го говори за пари.

Това е всичко. Реално погледнато на него не му пука за нещата, които говори. Ако мислиш, че го е грижа за Украйна, грешиш. Украйна е просто едно извинение, да разпространява лъжи, било то мотивирани от заплащане или неспособност да разбере за какво става въпрос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

• Да лъже за пари; знае, че това, което говори, не е вярно, но продължава да го говори за пари.

Това е всичко. Реално погледнато на него не му пука за нещата, които говори. Ако мислиш, че го е грижа за Украйна, грешиш.

Има израстване-комсомолец-комунист-перестройчик-соросоид!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Това е всичко. Реално погледнато на него не му пука за нещата, които говори. Ако мислиш, че го е грижа за Украйна, грешиш.

Младеж. Хайде двамата под ръчичка, да дарим за Украйна. Кеф ти за армията, кеф ти за жени и деца бежанци, да занесем продо. Ще се снимаме и ще се качим да се фукаме. Как човек с отрицателен интелект като твоя, оценява че аз лъжа. Дал си вариантите за тебе и мисля все повече, че е вторият.

преди 1 минута, glen написа:

Има израстване-комсомолец-комунист-перестройчик-соросоид!

Не съм забелязал да налагаш идеите на Сорос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, attj написа:

Има данни в Интернет  как Турчинов и Яценюк са получили властта в Украйна  през 2014 година.   След бягството в Русия на законния президент Янукович, осъществено със съдействието  на Путин.

И как Турчинов я е получил, я ни осведоми ?

Като Турчинов тогава е председател на върховната рада и според конституцията той заема временно поста докато се избере нов президент. Както и става.

Хайде измисли нещо друго. Онова с казаците ти се получава по-добре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Младеж. Хайде двамата под ръчичка, да дарим за Украйна. Кеф ти за армията, кеф ти за жени и деца бежанци, да занесем продо. Ще се снимаме и ще се качим да се фукаме. Как човек с отрицателен интелект като твоя, оценява че аз лъжа. Дал си вариантите за тебе и мисля все повече, че е вторият.

Колкото се отнася до "жените бежанци", можеш да ги намериш и в Слънчев Бряг. Предимно търсят самотни българи с пари и/или имоти по морето.

На този свят има хора, с които не искам да имам нищо общо. Хората, за които говоря, са сред тези хора, с които не искам да имам общо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, BANKATA написа:

Хайде измисли нещо друго. 

Вероятно  Янукович и Путин са по-виновни от Турчинов и Яценюк.    За вече  стотиците хиляди загинали и пострадали там.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, attj написа:

Вероятно  Янукович и Путин са по-виновни от Турчинов и Яценюк.    За вече  стотиците хиляди загинали и пострадали там.

Не бягай по тъча, а кажи с какво е нарушена конституцията 2014 за да наричаш мейдана преврат.

Или тъака казаха от Кремъл и точка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, БаалБек написа:

Прасчо обича графиките...

naselenie.png

Защо си толкова обсебен от мен, че постоянно говориш за мен в теми, които нямат общо нито с мен, нито с нещата, които пишеш? Аз не искам да имам връзка с теб. Аз съм хетеросексуален мъж и не харесвам мъже. Недей да се обсебваш с мен. Недей постоянно да мислиш за мен.

Сега да се върнем на темата, за която искаш да говориш. Какво се опитваш да докажеш с тази статистика, която показа?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Мишле телефон, адрес. Сиренявата ми знае и фейса. Ми ти бе страхливо Чиче, дето ги държиш у въздуха. Галошите си.

И що те е страх, да си кажеш селото? Смелост, чичка, смелост!

Типично мишленце си ми ти. Виде, че не ти връзвам и реши че можеш да натиснеш. Преди това беше малко по-свитичък такъв. А след като ти обясних, че няма да се получи, вече се отваряш. И това предвид факта, че ти дадох достатъчно доказателства, че си объркал вратата тоя път. Ми ако взема да се съглася? А?

С това държание ми приличаш на един идиот на Какао преди години. Аз съм спасител там. Наоколо е пълно с мутри и наркомани. Налага се от време на време да ги гоня от морето. Но го правя, разбира се внимателно, щото не се знае на кой ще попадна. По едно време влизам в морето с тая цел. Плувам до всеки  и му казвам, да се поиздърпа назад. Стигам до една глава, по-голяма от обичайното. Очевидно беше глава на идиот (ти не си чак такъв - на тебе само ушите ти са големи). Главата е на човек, който очевидно плува, колкото да се удави. Аз зная, че повечето от по-яките копелета, във водата са подобни удавници. Под главата се вижда само един дебел ланец. Казвам му да иде по- на плиткото. Оня "Що?" Аз му отговарям, че има червен флаг, къпането по принцип е забранено, да иде малко по-на плиткото. Оня: "Ама що, ама що?" Аз се поядосах и му викам "Виж се че плуваш, колкото да се удавиш - е за тва."

В тоя момент, оня изглежда усети, че не си е във водата като рибите - т.е. почувства се несигурен. И излезе. Аз поплувах малко. После излизам. И го гледам оня, стои във вода до колене - чака ме да изляза. Аз го виждам от далече, и разбирам, че сега може би ще се наложи да се бия. Стигам до него. Оня: "Следващият път, като ме срещнеш, да си малко по-учтив." Аз "Защо?" Оня "Щото не знаеш кой съм."

При такъв отговор, аз веднага си помислих, че е някакъв роднина на някой от шефовете. А аз тях ги познавах много бегло. С тях не бях говорил даже, щото си имам работа със старши спасителя и шефа на спасителите на Слънчака, а и не ги познавах всичките. Имаше един гребец, дето е основен шеф - два метра, с гола глава. Но имаше и един друг. А така също и някакви претенденти, които всъщност бяха назначени от тия и т.н.

Та си помислих, че тоя е някакво мамино детенце, лайно от класа. По принцип тъкмо шефовете не би трябвало да ми създават проблеми и да ми рушат дисциплината. Но съм виждал кви ли не фаворити, така че всичко е възможно.

И тогава, предвид тия мои мисли, които ми се образуваха след тоя отговор, аз му викам на оня: "Кой си ти?" Очаквах, да ми каже, че ми е шеф.

Оня обаче ме изненадва (нали е идиот): "Аз съм вуйчо ти."

И тука беше най-интересното. Първите му изречения, дето ги подхвана бяха изречени с усмихнато, учтиво изражение, макар и заплашително. В момента когато каза "Аз съм вуйчо ти." Резко и изведнъж стана сериозен а физиономията му стана откровено заплашителна.

Аз: "И сега кво?" Съответно очаквам да почне боя.

Оня: "Да почвам ли с шамарите?"

Аз "Давай!"

Оня ме гледа заплашително. Нищо не прави. Следва поредната трансформация на физиономията му - от сериозна пак стана учтива, пак резко. Взе да ми говори нещо. И тогава аз разбрах, че бой няма да почне.

След това, му казвам. "Виж кво, ще ида да кажа на колегите, да поемат поста. А ние с тебе да идеме в дюните, да се пребориме, а?"

И тогава оня се спече. Тоя път не беше поради артистични способности и самочувствие. Наистина се спече. Аз по-късно си го обясних с това, че той е мислел, че аз съм плувец или нещо такова. А като съм му предложил да се пребориме и е разбрал, че съм борец.

И когато това се случи, аз го съжалих. Взех да си говоря с него, питам го от къде е за колко време е на морето и т.н. Взехме да си говориме. И аз си вървя с него до мястото където е отседнал на плажа (малко по назад от поста ми).  А той с цели пет мадами. И колкото повече се приближаваме до тях, толкова повече на оня маниера на говорене отново се трансформира. А като стигнахме до мадамите и оня вече ми говори с такъв маниер, все едно той е шефа и аз изглежда му се моля или нещо такова. Е, аз го оставих. Кво да се занимавам с идиоти. Но може би трябваше да го наритам там пред мадамите. Нямах време да мисля. А сега имам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, gringos написа:

И що те е страх, да си кажеш селото? Смелост, чичка, смелост!

Типично мишленце си ми ти. Виде, че не ти връзвам и реши че можеш да натиснеш. Преди това беше малко по-свитичък такъв. А след като ти обясних, че няма да се получи, вече се отваряш. И това предвид факта, че ти дадох достатъчно доказателства, че си объркал вратата тоя път. Ми ако взема да се съглася? А?

С това държание ми приличаш на един идиот на Какао преди години. Аз съм спасител там. Наоколо е пълно с мутри и наркомани. Налага се от време на време да ги гоня от морето. Но го правя, разбира се внимателно, щото не се знае на кой ще попадна. По едно време влизам в морето с тая цел. Плувам до всеки  и му казвам, да се поиздърпа назад. Стигам до една глава, по-голяма от обичайното. Очевидно беше глава на идиот (ти не си чак такъв - на тебе само ушите ти са големи). Главата е на човек, който очевидно плува, колкото да се удави. Аз зная, че повечето от по-яките копелета, във водата са подобни удавници. Под главата се вижда само един дебел ланец. Казвам му да иде по- на плиткото. Оня "Що?" Аз му отговарям, че има червен флаг, къпането по принцип е забранено, да иде малко по-на плиткото. Оня: "Ама що, ама що?" Аз се поядосах и му викам "Виж се че плуваш, колкото да се удавиш - е за тва."

В тоя момент, оня изглежда усети, че не си е във водата като рибите - т.е. почувства се несигурен. И излезе. Аз поплувах малко. После излизам. И го гледам оня, стои във вода до колене - чака ме да изляза. Аз го виждам от далече, и разбирам, че сега може би ще се наложи да се бия. Стигам до него. Оня: "Следващият път, като ме срещнеш, да си малко по-учтив." Аз "Защо?" Оня "Щото не знаеш кой съм."

При такъв отговор, аз веднага си помислих, че е някакъв роднина на някой от шефовете. А аз тях ги познавах много бегло. С тях не бях говорил даже, щото си имам работа със старши спасителя и шефа на спасителите на Слънчака, а и не ги познавах всичките. Имаше един гребец, дето е основен шеф - два метра, с гола глава. Но имаше и един друг. А така също и някакви претенденти, които всъщност бяха назначени от тия и т.н.

Та си помислих, че тоя е някакво мамино детенце, лайно от класа. По принцип тъкмо шефовете не би трябвало да ми създават проблеми и да ми рушат дисциплината. Но съм виждал кви ли не фаворити, така че всичко е възможно.

И тогава, предвид тия мои мисли, които ми се образуваха след тоя отговор, аз му викам на оня: "Кой си ти?" Очаквах, да ми каже, че ми е шеф.

Оня обаче ме изненадва (нали е идиот): "Аз съм вуйчо ти."

И тука беше най-интересното. Първите му изречения, дето ги подхвана бяха изречени с усмихнато, учтиво изражение, макар и заплашително. В момента когато каза "Аз съм вуйчо ти." Резко и изведнъж стана сериозен а физиономията му стана откровено заплашителна.

Аз: "И сега кво?" Съответно очаквам да почне боя.

Оня: "Да почвам ли с шамарите?"

Аз "Давай!"

Оня ме гледа заплашително. Нищо не прави. Следва поредната трансформация на физиономията му - от сериозна пак стана учтива, пак резко. Взе да ми говори нещо. И тогава аз разбрах, че бой няма да почне.

След това, му казвам. "Виж кво, ще ида да кажа на колегите, да поемат поста. А ние с тебе да идеме в дюните, да се пребориме, а?"

И тогава оня се спече. Тоя път не беше поради артистични способности и самочувствие. Наистина се спече. Аз по-късно си го обясних с това, че той е мислел, че аз съм плувец или нещо такова. А като съм му предложил да се пребориме и е разбрал, че съм борец.

И когато това се случи, аз го съжалих. Взех да си говоря с него, питам го от къде е за колко време е на морето и т.н. Взехме да си говориме. И аз си вървя с него до мястото където е отседнал на плажа (малко по назад от поста ми).  А той с цели пет мадами. И колкото повече се приближаваме до тях, толкова повече на оня маниера на говорене отново се трансформира. А като стигнахме до мадамите и оня вече ми говори с такъв маниер, все едно той е шефа и аз изглежда му се моля или нещо такова. Е, аз го оставих. Кво да се занимавам с идиоти. Но може би трябваше да го наритам там пред мадамите. Нямах време да мисля. А сега имам.

Ти ми приличаш на страхлив рашистки трол. Мишле анонимно. Писал съм си адреса миши. Твоя кога?  смЕх

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, MZ/X написа:

Знаеш ли кое е най смешното . Не дали даните за украинските и "западни" жертви имат някаква реална истина в тях, а това :

Цитат

Според източниците на Хурседа за 10 месеца Русия е загубила почти 9 (!) пъти по-малко убити от врага.

:laughing4::giggle1:

Значи в най лошия случай - около 15 хил. убити руснаци ?  А къде изчена 150-200 хил. армия с която нахлуха ??

А защо се наложи нова мобилизация ?  :) А къде изчезна за броени седмици затворническата и др наемна сволочь на Пригожин ??

А унищожените руските танкове и военна техника които доказано с видео материали и неоспорима хронология на боевете... те без екипаж и пехота ли са били ???

Радиоуправлями най вероятно ? :laughing4:

Никой "ескперт" не би твърдял подобна глупост за руските загуби

Нещо повече - цитирал съм още от началото на конфликта, че принципно  в една война винаги агресора който нахлува търпи около 3 пъти по ГОЛЕМИ загуби , и това се смята за нормално поради по високи разходи за логистика , снабдяване, дислоциране и т.н.

Иоще една смешка от блиц :

Цитат

Руската огнева мощ превъзхожда всичко, което НАТО може да постави в Украйна.

:giggle1:

преди 40 минути, gringos написа:

Според някои източници близо 20 милиона украинци са избягали от Украйна. И оня ден чух такива данни от предаването на Соловев.

Още един фантаст. Че от Соловьов какво очакваш да чуеш ???

:giggle1:

Реално рашистката пропаганда озвучава собствените страхове. Милиони избягаха от Рашистан заради принудителната мобилизация.

преди 52 минути, attj написа:

Путин също е виновен - трябваше РФ  с миротворци  да предотврати държавния преврат. 

Путлю /заедно с Китай или Индия / блокираха предложения за миротворчески контингент на ООН .

докато страната-агресор има право на вето, няма как да е друго . Няма как да гласуват и за разследване на собствение си престъпления.

преди 13 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какво се опитваш да докажеш с тази статистика, която показа?

Поредния ти тъп въпрос на очевидни неща. Нали сам се хвалеше че имаш много висок интелект и АйКю.

А това е въпрос за по малко от 100 лв от Стани Богат . :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, BANKATA написа:

Не бягай по тъча, а кажи с какво е нарушена конституцията 2014 за да наричаш мейдана преврат.

Или тъака казаха от Кремъл и точка.

Всяка смяна на властта след протести или революции е преврат.   ВОСР също е преврат на болшевиките.  Преврати има и в БГ- историята.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, miro20 написа:

Поредния ти тъп въпрос на очевидни неща. Нали сам се хвалеше че имаш много висок интелект и АйКю.

А това е въпрос за по малко от 100 лв от Стани Богат . :giggle1:

Съвсем нормално е да изисквам допълнителен контекст, като ми се показват някакви статистики в тема, която няма общо с тях. И още по-нормално е да изисквам допълнителен контекст, след като ми се показват статистики, опитвайки да "оспорят" твърдения, които никога не съм правил.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Не е ли боклук с дебилни фенове ?

Защо да е "боклук с дебилни фенове".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, glen написа:
преди 1 час, gringos написа:

а ти си бил началник цех.

Без партиен билет?Вярваш ли му?

Знаял е на кого да цалува ръцете. То тогава некадърниците и връзкарите бяха началници.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, glen написа:

Освен украинци вече и наемници започват да се предават!

тъпльо, видеото ти е отпреди 9 месеца !

А пленници има и от двете страни . и това също е нормално в една позиционна война.  Важното е че миналата седмица ако не се лъжа  бе последния обмен на такива в съотношение почти 2:1

112 украински срещу 60 и няколко руснака.

Важното е че повече украински защитнии се връщат от плен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, miro20 написа:

Путлю /заедно с Китай или Индия / блокираха предложения за миротворчески контингент на ООН .

Като прати руски  контингент в Сирия да не би да беше гласуван?    

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...