Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 1 минута, gringos написа:

Значи шестотинте хиляди лева,може да са се получили после. Ти спомена нещо за Костов. Тогава имаше обезценка на парите, което обаче беше съпътствано от много високи лихви. И ако си имал повече пари и си ги държал в банката, те са станали за няколко години доста. Но ударите по лева идваха един след друг и бяха неочаквани. Кой е имал много левове в банката, в крайна сметка се е прецакал.

Влиза в спор, с човек пишещ заплатата си 1978 г. като инженер, демек заплатите били много, много по големи. Абе отбор Черешка, няма ли един от вас хем да е адекватен, хем да е свестен?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6343

• miro20

3583

• Coco1

3405

• ivottoshev

3064

преди 1 час, bigiadri написа:
преди 11 часа, Митко Вълчев написа:

И твърдиш, че 1969 заплатите са били 180-200 лв? Сериозно ли? Другите разсъждения подминавам, че ни омръзна да показваме какви нелепици са.

Също и заплатите, та баш лъжците по кротко го давайте. За препиването, бъркаш ме с БГ путиноид или руски "интелектуалец".

През 1978 г когато започнах работа като инженер , заплатата ми беше 105 лева бруто. С първата си заплата купих точно един грамофон " Мелодия"  с две дървени тонколони... абе все пак вадеше нещо като стерио ,но си беше тъпо моно .Това беше прехваления ви социализъм. Пълна скръб!

Наш'те вземаха 120 лв и то щото с висше !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, miro20 написа:

Справка Венецуела. Нефт газят  и пак фалит, съсипия и глад

След като им откраднаха 30 тона злато-нормално!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, glen написа:

След като им откраднаха 30 тона злато-нормално!

Това е 1 милиард долара. За бюджета на Варна да е фатално. За страна с размерите и ресурсите на Венецуела е проблем решим за три месеца. Ако не е управлявана от социалисти разбира се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 часа, Митко Вълчев написа:

Айдеее и от независимостта на православието се отказахме, само да защитим Путин и еретиците които зомбират населението, срещу православна Украйна.

Интересна картинка сте групичката русофоби.Отличителна ваша черта е самите вие не сте наясно със себе си, не знаете на какво и защо сте привърженици.

Посочих какви са православните канони, те са написани черно на бяло и то от поне 200г, а някои от поне 1500г, но сме се били отказали.

Как да се откажа от нещо, прогласено преди да се роди още дядо ми??? И  как се отказвам от независимостта на православието, като не съм християнин.

Привърженици сте на колективния Запад, громите някакви червени чугуни, а не знаете че ЕС е неомарксистка организация.

Тоя бил комунист. оня чугун...........

Някога е живял някой си Фридрих Енгелс.

Същият написъл книга, в която детайлно описал кои са фундаменталните препятсвия, които трябва да  бъдат преодоляни по пътя към комунизма.

Те са: Държавата - случайно може би, а може би не толкова случайно, господстваща в ЕС е неолибералната доктрина, която буквално означава възможно най-малко държавност.Но вие не сте комуняги, а само неосведомени стриктни следовници на Енгелс.Комунисти плюещи по комунизма, просто защото не осъзнавате, че сте такива.

Второто препятствие, разбира се пак по другаря Енгелс, е семейството.И каква изненада - отново ЕС, колективния Запад  изобретиха повече десетина вида пол.Именно войната против семейството роди прословутата Инстанбулска конвенция.Отново случайно съвпадение нали.

Другарят Енгелс смятал брака за крепител на експлоатацията на човек от човека, самият той не сключвал брак със съпругите си.

Направил го и в двата случая дни преди почине съответната му съпруга, като израз на непризнаването на брачната институция.

И единствено в третото препятсвие има различие .Това е частната собственост.Но и това е различие само доколкото, понеже според др.Енгелс частната собственост   се явява фундамент на държавата, а държавата била зло и трябва да се борим с нея.

Книгата се казва;" Произход на семейството, частната собственост и държавата".Задължителна за изучаване в дисциплините исторически материализъм и научен комунизъм.

Другарят Ленин окачествил книгата като основополагащо съчинение на съвременния социализъм.

Голям майтеп сте вие феновете на тая пропаднала иделогия.Голям майтап сте, че я плюете, но пък я следвате. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Влиза в спор, с човек пишещ заплатата си 1978 г. като инженер, демек заплатите били много, много по големи.

Когато ти говориш против комунизма, че нищо не можел да направи - против кого точно говориш? Това не са ли именно висшистите, инженерите? И Т. Н.

Сега е момента, да се проявиш отново. Сещаш ли се?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, miro20 написа:

Да да , при соца заплатата ти е била сегашни 10 000 лв .

Соца фалира бре , тълпьо  

ебати утрепките сте

значе може да има 400 милиона

https://nova.bg/news/view/2023/02/07/400465/кое-е-най-богатото-куче-в-света/

а дядо не може да има 600 хиляди

Митко Вълчев

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, badr написа:

Интересна картинка сте групичката русофоби.Отличителна ваша черта е самите вие не сте наясно със себе си, не знаете на какво и защо сте привърженици.

Посочих какви са православните канони, те са написани черно на бяло и то от поне 200г, а някои от поне 1500г, но сме се били отказали.

Как да се откажа от нещо, прогласено преди да се роди още дядо ми??? И  как се отказвам от независимостта на православието, като не съм християнин.

Привърженици сте на колективния Запад, громите някакви червени чугуни, а не знаете че ЕС е неомарксистка организация.

Същият написъл книга, в която детайлно описал кои са фундаменталните препятсвия, които трябва да  бъдат преодоляни по пътя към комунизма.

Те са: Държавата - случайно може би, а може би не толкова случайно, господстваща в ЕС е неолибералната доктрина, която буквално означава възможно най-малко държавност.Но вие не сте комуняги, а само неосведомени стриктни следовници на Енгелс.Комунисти плюещи по комунизма, просто защото не осъзнавате, че сте такива.

Второто препятствие, разбира се пак по другаря Енгелс, е семейството.И каква изненада - отново ЕС, колективния Запад  изобретиха повече десетина вида пол.Именно войната против семейството роди прословутата Инстанбулска конвенция.Отново случайно съвпадение нали.

Другарят Енгелс смятал брака за крепител на експлоатацията на човек от човека, самият той не сключвал брак със съпругите си.

Направил го и в двата случая дни преди почине съответната му съпруга, като израз на непризнаването на брачната институция.

И единствено в третото препятсвие има различие .Това е частната собственост.Но и това е различие само доколкото, понеже според др.Енгелс частната собственост   се явява фундамент на държавата, а държавата била зло и трябва да се борим с нея.

Книгата се казва;" Произход на семейството, частната собственост и държавата".Задължителна за изучаване в дисциплините исторически материализъм и научен комунизъм.

Другарят Ленин окачествил книгата като основополагащо съчинение на съвременния социализъм.

Голям майтеп сте вие феновете на тая пропаднала иделогия.Голям майтап сте, че я плюете, но пък я следвате. 

Вселенския патриарх обяви руската църква за ерес. Факт. Гундяев е агент на службите. Факт. Путин и Сталин и други комунистически сатрапи, бяха изографисани в църква. Факт. Към Путин се създава култ, за който спомага руската църква. Руската църква https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/WSJ-Ruskata-curkva-obyavi-konflikta-v-Ukraina-za-sveshtena-voina-sreshtu-Zapada-1522516. Патриарх Кирил, ако човек загине срещу Украйна, всички грехове му се опрощават. Русофилите ми те човекоподобни.

преди 1 минута, Banesc написа:

ебати утрепките сте

https://nova.bg/news/view/2023/02/07/400465/кое-е-най-богатото-куче-в-света/

а дядо не може да има 600 хиляди

Митко Вълчев

Може бе, може. Но не при Тошо с трудови доходи. И леко с утрепките.

преди 13 минути, gringos написа:

Когато ти говориш против комунизма, че нищо не можел да направи - против кого точно говориш? Това не са ли именно висшистите, инженерите? И Т. Н.

Сега е момента, да се проявиш отново. Сещаш ли се?

Сещам се, мишле. Тоя с дядото написа, че не се е скатавал като "инженерче". Строй в който леяр, бозаджия звучи по гордо от инженер , няма бъдеще. То се видя де, само някакви дебили бълнуват за добрият социализъм.

Томахоук за Путин, сега като се ядоса начи https://www.mediapool.bg/sasht-dokaraha-voenen-korab-s-ustanovki-tomahawk-na-udarno-razstoyanie-ot-rusiya-news344653.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, badr написа:

Ленин беше казал че религията е опиум за масите също. Каква религия те гони след това?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, gringos написа:

Ти от кое село, каза че си?

Като ме пребориш, тичаш 50 километра и направиш 35 набирания, ще ти напиша автобиографията си и ще ти я подаря в рамка. Анонимке.

преди 1 минута, kosyo написа:

Ленин беше казал че религията е опиум за масите също. Каква религия те гони след това?

Комунистическо християнство по рашистки, сляп ли си?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Banesc написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Да да , при соца заплатата ти е била сегашни 10 000 лв .

Соца фалира бре , тълпьо  

ебати утрепките сте

Хайе отрепките да не псувате , а ?

:hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Митко Вълчев написа:

Ужас! Значи Турция е на върха на копието на войната наистина. Аз само предполагах, че земетресението не е земетресение , а е нещо друго. И сега, Русия, може да бамне по погрешка и Истанбул. Стават и грешки при тия руснаци. Лошото е, че на пътя на ракетите е и България. Дано твойто село да е по-далече от черноморието, че ако идеш зян и нема да има с кой да си говоириме.

Сега, по темата. Тъй като проблемът и причината за войната е нуждата от намаляване на населението, от скоро ми е хрумала идеята, че от към Русия огъня на войната ще бъде насочен за холокостване на Западна Европа.

А от към Турция, огъня на войната ще бъде насочен към Иран, Афганистан Индия. В югоизточна Азия живее половината от населението на Земята. Китай ще воюва със САЩ. САЩ ще воюват също така и със Западна Европа.

Съвсем наскоро имаше и провокация срещу Иран.

А Саудитска Арабия, вече отхвърли долара. Поради което, подпалването на Саудитска Арабия е вероятно. Азербайджан е подкрепен от Турция, а Армения от Иран. Районът на петте морета в Близкия изток е най-сложната география на света. Защото е хибридния най-важен кръстопът между море и суша. А Черно море е най-важният тил по море. Средиземно море е единствено и неповторимо като вътрешно море. А Черно море е още по-вътрешно. Войната почва. България е фронтова линия. Ти се радваш, защото си идиот. Кажи си селото, да ти врачувам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, gringos написа:

Ужас! Значи Турция е на върха на копието на войната наистина. Аз само предполагах, че земетресението не е земетресение , а е нещо друго. И сега, Русия, може да бамне по погрешка и Истанбул. Стават и грешки при тия руснаци. Лошото е, че на пътя на ракетите е и България. Дано твойто село да е по-далече от черноморието, че ако идеш зян и нема да има с кой да си говоириме.

Сега, по темата. Тъй като проблемът и причината за войната е нуждата от намаляване на населението, от скоро ми е хрумала идеята, че от към Русия огъня на войната ще бъде насочен за холокостване на Западна Европа.

А от към Турция, огъня на войната ще бъде насочен към Иран, Афганистан Индия. В югоизточна Азия живее половината от населението на Земята. Китай ще воюва със САЩ. САЩ ще воюват също така и със Западна Европа.

Съвсем наскоро имаше и провокация срещу Иран.

А Саудитска Арабия, вече отхвърли долара. Поради което, подпалването на Саудитска Арабия е вероятно. Азербайджан е подкрепен от Турция, а Армения от Иран. Районът на петте морета в Близкия изток е най-сложната география на света. Защото е хибридния най-важен кръстопът между море и суша. А Черно море е най-важният тил по море. Средиземно море е единствено и неповторимо като вътрешно море. А Черно море е още по-вътрешно. Войната почва. България е фронтова линия. Ти се радваш, защото си идиот. Кажи си селото, да ти врачувам.

Тоя се удави срещу Украйна, ще посегне на Турция. Ае смЕх, борбата била безопасен спорт, кой лъжеш бе ей, да си беше пазил главата. Нещо се отваряш с тоя американски Ник.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, badr написа:

Загуби ме от думата русофоби .

Доказваш че ти си от тези които не са "наясно " нито със себс и нито за какво се говори тук. Нито какво е путинист и русофил.

Сигурно е голям шок за теб че аз от много години говоря че няма по голям русоФИЛ тук от мен.

Колкото и невероятно да ти звучи . Защото съм живял доста години там, имах много  приятели руснаци, много украинци, много от републиките по общежитията... икакво ли не съм видял .

Едва ли има тук човек с по голям русоФИЛски опит тук . И литература, и език познавам с диалектите им, и стохотворения още нам наизуст, и литература . И съм много доволен от този опит  който смятам за богатство .

Но има една маааалка подробност, мъничък нюанс.

Аз не съм путинист, не съм фен на диктаторски режим, не съм фен да се използва религията като инструмент на властта и да се опрвавдават и величаят антихристиянски практики  и война.!

Това последното за религиозните ти теоретично теоложски  глупости .дето защитаваш и ти не знаеш дори какво защитаваш.

Това че има руснаци опозиционери и будни мислещи хора,  които повечето Путлю ги затвори и физически изби , като Навалний, Политковская, Борис Немцов и др ... не означава че те са по малко руснаци . !

Именно войната против семейството роди прословутата Инстанбулска конвенция

Сериозно ???

Накрая само забрави да добавиш че си фен на фейкометите от Възраждане :) 

А като говориш тези глупости за Енгелс, запозната ли си с ето тези творби на Карл  Маркс ?

https://gorlis-gorsky.livejournal.com/658639.html

:) 

Голям майтап е че  успя да скалъпиш толкова откровенни глупости  и спекулации.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, miro20 написа:

Загуби ме от думата русофоби .

Доказваш че ти си от тези които не са "наясно " нито със себс и нито за какво се говори тук. Нито какво е питинист и русофил.

Сигурно е голям шок за теб че аз от много години говоря че няма по голям русоФИЛ тук от мен.

Колкото и невероятно да ти звучи . Защото съм живял доста години там, имах много  приятели руснаци, много украинци, много от републиките по общежитията... икакво ли не съм видял .

Едва ли има тук човек с по голям русоФИЛски опит тук . И литература, и език познавам с диалектите им, и стохотворения още нам наизуст, и литература . И съм много доволен от този опит  който смятам за богатство .

Но има една маааалка подробност, мъничък нюанс.

Аз не съм путинист, не съм фен на диктаторски режим, не съм фен да се използва религията като инструмент на властта и да се опрвавдават и величаят антихристиянски практики  и война.!

Това последното за религиозните ти теоетично теоложски  глупости .дето защитаваш и ти не знаеш дори какво защитаваш.

Сериозно ???

Накрая само забрави да добавиш че си фен на фейкометите от Възраждане :) 

А като говориш тези глупости за Енгелс, запозната ли си с ето тези творби на Карл  Маркс ?

https://gorlis-gorsky.livejournal.com/658639.html

:) 

Голям майтап е че  успя да скалъпиш толкова откровенни глупости  и спекулации.

Миро кефиш, но хвърляш на путиноидните свине бисери, които не могат да оценят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:
преди 14 минути, gringos написа:

Ти от кое село, каза че си?

Като ме пребориш, тичаш 50 километра и направиш 35 набирания, ще ти напиша автобиографията си и ще ти я подаря в рамка. Анонимке.

Да ти не обяснявам всичките детайли по които се познава, че не си борец.

Това което най-много се набива на очи, е че имаш много големи уши. Не са смачкани, но наистина се случват чат пат, много добри борци на които ушите  не са смачкани - красиви са.

Ама си викам, дали съм виждал борец с такива големи уши?

И да ти кажа сега, най-интересното. Най-добрият от нашия отбор (ние сме отборно републикански шампиони от времето кога България беше номер едно в света), на най-добрия му викахме "ушатия". Без майтап. Никога не съм го виждал да губи среща - без значение, контролна или на състезание. А и на тренировка никой не можеше да го надвие в неговата категория (той беше най-леката категория). Имаше бразилска техника на футбол. Реално немаше футболист, дето би могъл да го бие на футбол, ако са един на един. Рефлексите му на разните медицински прегледи бяха доста по-бързи от на останалите. На спринт беше най- добър от всички (въпреки, че един лекоатлет спринтьор веднъж го би на спринт, ама с малко - тоя лекоатлет, после отиде във Френския легион). На дълго бягане беше малко зад мене, заедно с още няколко човека.

Нямаше кой да го бие на топчета в цялото спортно училище.

Ама той беше ушат в шести клас. Мисля си, че после трябва да са му намалели ушите. По-късно съм го виждал в национала при младежите. Ама не съм го заглеждал в ушите. А го имам и на снимка ама в седми клас. 

Верно - не стана световен шампион. Един друг от нашия отбор и от неговата категория стана. Да не поверваш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, ivottoshev написа:
преди 13 часа, Реджеп Иведик написа:

На времето през комунизъма прословутите Чавдари ги произвеждаха с портрети на Сталин и Андропов на предното стъкло.

Линк? Поне снимка? Няма ли? Ако наистина няма, излизаш лъжец.

Да излиза?!!

Колко пъти още?

Ти още ли имаш съмнения, че е доказан лъжец?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, badr написа:

В ЕС все още имаме шанс. Срещу подзащитните ви чугуни с петолъчки на челото имаме единствено армиите си.

Победят ли ни чугуните няма прошка. Целия свят ще се превърне в Мухосранск.

Не знам как са ви омагьосали. Ти изглеждаше умен човек. Не знаеш какво пишеш.

преди 1 час, badr написа:

Интересна картинка сте групичката русофоби.

Ти наясно ли си, че украинците са хора. Че ги убиват.

Що за хора сте вие ?

Путлер очаквате да ви освободи от Еврогейовете ли ?

Не го ли виждате как освобождава братска славянска православна Украйна

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, gringos написа:

Да ти не обяснявам всичките детайли по които се познава, че не си борец.

Това което най-много се набива на очи, е че имаш много големи уши. Не са смачкани, но наистина се случват чат пат, много добри борци на които ушите  не са смачкани - красиви са.

Ама си викам, дали съм виждал борец с такива големи уши?

И да ти кажа сега, най-интересното. Най-добрият от нашия отбор (ние сме отборно републикански шампиони от времето кога България беше номер едно в света), на най-добрия му викахме "ушатия". Без майтап. Никога не съм го виждал да губи среща - без значение, контролна или на състезание. А и на тренировка никой не можеше да го надвие в неговата категория (той беше най-леката категория). Имаше бразилска техника на футбол. Реално немаше футболист, дето би могъл да го бие на футбол, ако са един на един. Рефлексите му на разните медицински прегледи бяха доста по-бързи от на останалите. На спринт беше най- добър от всички (въпреки, че един лекоатлет спринтьор веднъж го би на спринт, ама с малко - тоя лекоатлет, после отиде във Френския легион). На дълго бягане беше малко зад мене, заедно с още няколко човека.

Нямаше кой да го бие на топчета в цялото спортно училище.

Ама той беше ушат в шести клас. Мисля си, че после трябва да са му намалели ушите. По-късно съм го виждал в национала при младежите. Ама не съм го заглеждал в ушите. А го имам и на снимка ама в седми клас. 

Верно - не стана световен шампион. Един друг от нашия отбор и от неговата категория стана. Да не поверваш.

Бате мани, ушатия. Като те е шубе да се сборим, що още тъпчеш у темата за борбата. Дай по важното, как Путин обосрался отново. За светкавичната война и непобедимата безаналогова пародия на армия. За борбата, когато се видим.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В Украйна има нова схема за избягване на принудителна военна служба: професионален хирург предлага безопасно да счупи ръката ви, анестезията е включена в цената.
https://t.me/sitreports/4258

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...