Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 6 минути, maxthon написа:

Е факт е , че при лица от такъв ранк се мълчи и се използват за бъдещо предимство. Не всичко има смисъл да се използва за моментна полза.

За тия от Украйна ще почакаме малко явно ама за тия от Сирия - не им ли е време вече?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 77k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6216

• miro20

3530

• Coco1

3299

• ivottoshev

3016

преди 7 минути, maxthon написа:

Не свършиха ли още миналата година някъде към май месец. Или продължаваме с теорията за 2-3 залпа след всеки залп.

Аз не съм твърдял по месеци кога ще свършат. А че намаляват и съм цитирал различни оценки  на запасите им.

Всичко струва пари. А с парите не всичко е добре в Рашистан :

https://www.bbc.com/russian/news-64560059

:hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, Митко Вълчев написа:

Точно Миро в сравнение с тебе и другите ватници бил фейкомет. Има си теми за вицове, що не пишете там?

то миро е доказан фейкомет ама това не ти изнася на теб соросоиден троле 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, ivottoshev написа:
преди 12 часа, Митко Вълчев написа:

Точно Миро в сравнение с тебе и другите ватници бил фейкомет.

Ти може и да не знаеш, но на Лоботомиро20 фейковете са повече и от на РеджепФейкНюз.ком. Само да видиш творенията му в защита на Бочко и герберастите, ум ще ти зайде. По отношение на фейковете той е best of the best във форума.

Кръв пикаете че Миро няманито една лъжа казана :) 

ви навира вас, фейкометите и спамерите където ви е мястото :hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, miro20 написа:

Да, фейк е.  Я кажи , ти наистина ли вярваш че русктие загуби са 9 пъти по малки ?

това с гробищата няма кой да ги преброи , така че спекулираш .

в Рашистан са в пъти повече и по цяла РФ.... ама ако те пратя няма да броиш , нали  :)

Да си чул за голямо количество армия руска досега обкръжена, избита в котел? Мога да преброя материали с гробища из Украйна и са десетки и стотици. Можеш ли да направиш същото и за Русия след като твърдиш, че са в пъти повече? Аз ли спекулирам с нещо, което може да се види или ти с нещо, което не може?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, novaki написа:

Още един нов /може би стар/ наранен трол фейкомет се обади :) 

преди 1 минута, maxthon написа:

Да си чул за голямо количество армия руска досега обкръжена, избита в котел? Мога да преброя материали с гробища из Украйна и са десетки и стотици. Можеш ли да направиш същото и за Русия след като твърдиш, че са в пъти повече? Аз ли спекулирам с нещо, което може да се види или ти с нещо, което не може?

Ми давай ! Само че докажи че са всичките. После върви в Рашистан, покажии там всичките гробове. Ама всичките. И да сравним.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, miro20 написа:

Ми давай ! Само че докажи че са всичките. После върви в Рашистан, покажии там всичките гробове. Ама всичките. И да сравним.

Гробища са показани само тези, които са снимани. Бъди сигурен, че има и още. За Русия ти си този твърдящ, че са в пъти повече. Не ме пращай аз да ти го доказвам това.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, maxthon написа:

Гробища са показани само тези, които са снимани. Бъди сигурен, че има и още. За Русия ти си този твърдящ, че са в пъти повече. Не ме пращай аз да ти го доказвам това.

"да бъда сигурен" ?? Чакай сега, на голи твърдения ли пак ще стъпваш ??? Искаш да сравняваме гробовете, а бягаш като те питам да ми покажеш и докажеш че са толкова. :) 

Аз те питах нещо конкретно и далеч по разбираемо  - вярваш ли на турската анионимна с нищо непотвърдена статийка, че руските загуби са 9 пъти по малки ???

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, maxthon написа:

Е факт е , че при лица от такъв ранк се мълчи и се използват за бъдещо предимство. Не всичко има смисъл да се използва за моментна полза.

Не свършиха ли още миналата година някъде към май месец. Или продължаваме с теорията за 2-3 залпа след всеки залп.

Факт? Би ли цитирал един такъв случай. Примерно от войните тип Корея, Виетнам , Сирия. В която САЩ и Раша бяха зад кадър. Кой плениха скрито и после размениха? Спор тип голословни твърдения си е чисто тролене.

преди 16 минути, novaki написа:

Това което чета в темата, ви прави за смях. То не , че е трудно де.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Факт?

Нещо съм пропуснал ... да не би рашистите да им са спуснати нови фантасмагории за 10 пленени натовски генерала и 6 натовски подводници в река Москва ???

:giggle1:

току-що, Богатир написа:

А Ванга какво е казала..... Вангаааа ???

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, miro20 написа:

Нещо съм пропуснал ... да не би рашистите да им са спуснати нови фантасмагории за 10 пленени натовски генерала и 6 натовски подводници в река Москва ???

:giggle1:

Чети. Той пише, че е факт пленяването на натовски генерали, въз основа на рашистки твърдения без никаква стойност.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, miro20 написа:

ви навира вас, фейкометите и спамерите където ви е мястото

я доказан фейкомет дай някоя "истина" от любимите ти блиц трибуне и брекинг

то фейковете ти си стоят 

преди 22 минути, miro20 написа:

Още един нов /може би стар/ наранен трол фейкомет се обади

разсмя ме ти да нараниш някой с какво с лъжите си ли ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Говорит Москва!

Операция Z!

📊 Общо от началото на специалната военна операция са унищожени ((+?) за предходните 24 часа):
382 самолета, (Ср. дневна 1,1)
206 хеликоптера, (Ср. дневна 0,6)
3046 (+10) безпилотни летателни апарата, (Дневна ср. 8,8)
403 ракетни системи земя-въздух, (ср. на ден 1,2)
7789(+18) танкове и други бойни бронирани машини, (ср. на ден 22,5)
1011(+1) ракетни установки за залпов огън (ср. на ден 2,9)
4022( +2) полева артилерия и минохвъргачки (средно дневно 11,6) и
8291 (+9) специални военни превозни средства. (ср. на ден 24)

коментар:

Кратко и сбито резюме на MOD. Унищожени значителни складове за боеприпаси и гориво.

Устойчив интензитет Оперативно темпо, насочено към 123 локации.

Комбинирани удари от оперативни и тактически RuAF/армейска авиация, ракетни/артилерийски залпове и тежки огнехвъргачни системи.

Унищожени са MBLRS Grad, гаубица Msta-B и минохвъргачен екипаж.

Унищожени са три склада за боеприпаси, както и три склада за боеприпаси и гориво.

Бяха унищожени цехове на предприятие за авиационна индустрия, където се модернизират безпилотни летателни апарати и заградителни боеприпаси.

Поразен е щабът на 79-а десантно-щурмова бригада.

Два MBT са унищожени.

MOD Clobber списък (08.02.2023 г.)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Това което чета в темата, ви прави за смях. То не , че е трудно де.

ще ти се но само ни разсмива 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, maxthon написа:

В статията поместена в турската медия се говори именно за загуби, а ти я наричаш фейк Насочвам те по тези материали (за гробищата) да си направиш сам извод за загубите на украинците, а не да чакаш да ти ги съобщи генщаба на ВСУ.

Ти колко гроба си преброил в Туитър Телеграм ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, miro20 написа:

"да бъда сигурен" ?? Чакай сега, на голи твърдения ли пак ще стъпваш ??? Искаш да сравняваме гробовете, а бягаш като те питам да ми покажеш и докажеш че са толкова.

Е материали от гробища колкото си искаш. Какви голи твърдения те гонят след като материалите са налични? Много добре знаеш, че няма как да се покажат всичките гробища в Украйна в момента, но и показаните са напълно достатъчни да се направи представа за загубите им. След като твърдиш, че в Русия са повече, е намери ги....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, attj написа:

Украйна смята Донбас и Крим за своя земя, а там живеят руснаци.   Те не са бандеровци.    Безумно безсмислена е тази ситуация.   

-----------------

Ами те умните хора отдавна са казали - насила хубост не става.

Историята е показала, че когато някой реши, че повече не те иска, най-добре е да го пуснеш с добро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Той пише, че е факт пленяването на натовски генерали, въз основа на рашистки твърдения без никаква стойност.

Тцтц до какво води 30 години фунционално "ограмотяване". Казвам, че е факт ако има пленени генерали ще се мълчи за тях с цел бъдеща полза. Никъде не твърдя за пленени генерали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, gagodrago написа:

-----------------

Ами те умните хора отдавна са казали - насила хубост не става.

Историята е показала, че когато някой реши, че повече не те иска, най-добре е да го пуснеш с добро.

Когато този някой е "решил", след като са нахлули чужди военни, най-добре е да ги биеш докато си тръгнат. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, miro20 написа:

Първо - Украйна си защитава държавата от рашисткия агресор .

се започва с репресии и гонения.

Бандеровската военна операция АТО  провокира руско отреагиране  - това е ясно  дори на неутралните китайци. 9 години вече от бунта в Югоизтока на Украйна.  Сега и НАТО не виждам да може да им помогне.   Местното население е с право на самоопределение съгласно хартата на ООН.   

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, miro20 написа:

85 годишен журналист от диванчето откъдето не е мърдал с години, е най запознат и най компетентен източник за вас ли ??

:) 

Разбира се, за вас няма значение че тези негови глупости са отречени. Както и предишните му глупости за Скрипалите  и т.н.

Херш е член на (племе) и част от цялото блато на „Дълбоката държава“. Ако е „разкрил“ нещо, то е било по заповед на онзи, който го е „обработил“ в района на престъпниците.Вероятно информация от Петоъгалника!

Медията ще игнорира/отказва/закрива, а „администрацията“ няма да прави абсолютно нищо. Предателите във флота, които са направили това, ще бъдат възнаградени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

За незнам кой път, ти избираш модел на подражание, при който само продължителността на живота е толкова по зле, че даденото от теб като предимство на раша е нелепо. И поставя под съмнение психическото ти състояние, ако не беше ясно, че си е класическо тролене.                                И в двата случая, вината е на Раша, тя е агресора в тази война и всяка бомба е на нейната сметка. Ако тя е изстреляла ракета срещу Украйна, нямаше да има защитна реакция при която неволно да се стигне до падане в Полша.

Добре, хайде пак отначало. Искаше една причина --> давам ти причина --> ти признаваш че това е причина. Точно тук спорът би трябвало да е приключил но ти си изсмука от пръстите че причината била малка и искаш още 299 причини. Отделно от това и сам казваш, че за един на всеки 2000души все пак има поне една причина, но въпреки това пак си искаш твоята една причина. Не знам какво мога да направя повече за теб. Ти винаги можеш да си измисляш какви ли не условия, но това са само носене на от девет дерета вода.  

"Аз счупих на Гошко играчката, ама щото Иванчо искаше да счупи моята"

Тези оправдания вървяха в детската градина. Смятах че си комуникирам със зрял човек.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...