Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 53 минути, Белгиеца написа:

Кой къде ги спира бе ?
По сателита си вървят.
А има и нов руски сателит на 14°W с около 23 руски канали за гледане, без никаква кодировка, трябва само приемник Е2 Едисион Мио 4К

На Бахамите нема никакви руски ТВ ,и са си много добре хората.

преди 55 минути, АСПЕКТ написа:

САЩ, типично за САЩ.

Какво да искаш от САЩ. Те са си били винаги такива.

Е, аз нали туй ви казвам я.

Виж на предното видео от Фокс нюз, водещия като спомена за Будапещенския меморандум, и вика пък Путлер разбираш ли даже ги нападна и на генерал Кийн как му се изопна лицето след този гаф, щото Байдън не ги защитава.

Дават им оръжие. Ние европейците им даваме оръжие. Те заедно със Англия продадоха Украйна на рашистите.

преди 11 минути, Proshark написа:

Аха да, как не ми дойде на ума, че аз съм прост.

Иво Христов не вижда по далече от пъпа си !

Виж за какво става въпрос.

Хем сутринта ви пуснах оня генерал по БТВ.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

В случая според мен няма куража да погледне ситуацията, като такава каквато е - "Русия била притисната до стената и нямало накъде да отстъпва повече". Глупости пълни. Руските и украинските граждани са притиснати до стената - от Путин и олигарсите му - и тия хора, няма накъде да отстъпват повече. Русия ще измие основния срам от себе си, като самите руснаци го натирят у на кучето задника този ненормалник.

преди 34 минути, Реджеп Иведик написа:

Аха да, как не ми дойде на ума, че аз съм прост.

Ти може и да не си...ама има хора,които вярно не виждат по далеч от оная си работа....и Иво Христов не е от тях...повечето само кудкудякат...даже не знаят и защо...

Да ме прощаваш....

преди 28 минути, insec написа:

В случая според мен няма куража да погледне ситуацията, като такава каквато е - "Русия била притисната до стената и нямало накъде да отстъпва повече". Глупости пълни. Руските и украинските граждани са притиснати до стената - от Путин и олигарсите му - и тия хора, няма накъде да отстъпват повече. Русия ще измие основния срам от себе си, като самите руснаци го натирят у на кучето задника този ненормалник.

Ни приема ни предава. Това са пуснали от руските тролове, това повтарят. Да ги питаш нещо, не отговарят. Въртят 3-те опорки 6 дена и само това. 

Аз само да питам-ако срещу България се разполагат бази и ракети за бързо поразяване в Гърция,Румъния и Р.С.Македония, а в Черно море се мотаят кораби на САЩ,в подкрепа на Турция да си присвои Тракийско-странджанската област  как щяхте да реагирате!?

Само питам....както споменах...едно е да виждаш,друго е да гледаш.....тези,които предизвикаха това са далеч от ситуацията.....

преди 3 минути, Proshark написа:

Аз само да питам-ако срещу България се разполагат бази и ракети за бързо поразяване в Гърция,Румъния и Р.С.Македония, а в Черно море се мотаят кораби на САЩ,в подкрепа на Турция да си присвои Тракийско-странджанската област  как щяхте да реагирате!?

Само питам....както споменах...едно е да виждаш,друго е да гледаш.....тези,които предизвикаха това са далеч от ситуацията.....

Отдавна има чужди кораби и чужди бази. България никога не е била диктатура. Колония или под робство да, но не и диктатура. Руснаците да бяха махнали своя диктатор Путин.

преди 4 минути, Proshark написа:

Само, че на този въпрос вие трябва да отговорите и ви бе задаван многократно - нали се сещаш, че в примера България е в позицията, в която се намира Украйна. Та?

преди 7 минути, Proshark написа:

Надали има в света има толкова луди та да извършат такъв заговор срещу България, а и да се случи Корнелия ще звънне на Путин и ядрените ракети са тука след 3ч така че треба да издържим точно 3ч.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Отдавна има чужди кораби. И България никога не е била диктатура. Колония или под робство да, но не и диктатура. Руснаците да бяха махнали своя диктатор Путин.

Пак прочети какво питам...

преди 4 часа, valkiria1 написа:

Е,той си го призна този кървав цирк ..нагло  ицинично го обясни и постави изискване заради това страната да бъде приета в ЕС. Нещо твърде съмнително ,защото това е въпрос на преговори и критерии през които минават всички кандидати и те са стриктни.

Зеленски :
"Ние жертваме украинския народ - най-ценното, което имаме. Това е най-високата цена, която можем да платим. " И защо го жертва и в името на какво-да си смени господарите,които съвсем няма да имат сантимент.

https://nova.bg/news/view/2022/03/01/359200/с-бурни-аплодисменти-и-на-крака-евродепутатите-приветстваха-зеленски-видео/

Бурни аплодисменти,които насърчават "политика" да продължава в същия дух.

Както прочетох на друго място  един коментар,който цитирам:"САЩ ще се бие срещу Русия до последния жив украински войник! "

----------------------

На останалите  умници държавници-честит ОПЕК-там  чакат арабите и руснаците заедно.

„Повече не се нуждаем от зелена светлина от Америка или която и да било друга западна столица, за да решаваме какъв е националният ни интерес“, заяви пред "Файненшъл таймс" Абдулахалек Абдула, професор по политология от ОАЕ. "Нито за, нито против (позицията на САЩ) - това е нашата позиция."

https://www.vesti.bg/sviat/kakvi-pozicii-zaeha-arabskite-strani-po-ukrainskata-kriza-6138860

Това е позиция,премерен неутралитет , която мисли за интересите на народа си

Да видим кой ,кои и  с какво ще напълнят торбичката на Ки-рето?

Не мога да разбера ,какво толкова имаш против украинците? Мисля че знаеш ,колко много евреи е имало и има там сега. Навремето през Първата световна война немците ,а после и белогвардейците са ограбвали избивали цели еврейски села ,било е масово и това е накарало Нестор Махно да организира войска за тяхната и на другите селяни защита. Вашата Голда Меер е родена в Украйна ,както и други евреи поставили началото на вашия Израел.

преди 1 минута, Pifi Pedolino написа:

Надали има в света има толкова луди та да извършат такъв заговор срещу България, а и да се случи Корнелия ще звънне на Путин и ядрените ракети са тука след 3ч така че треба да издържим точно 3ч.

Да те поправя...беше 2 часа....Сега надали някой ще си мръдне пръста...

преди 1 минута, bigiadri написа:

Не мога да разбера ,какво толкова имаш против украинците?

Нейното не е против украинците - против друг етнос е.

преди 10 минути, Proshark написа:

Гърция и Турция от колко време са в НАТО?

преди 1 минута, parmobil написа:

Гърция и Турция от колко време са в НАТО?

Въпросът беше риторичен....ами ако не бяха!?И кой точно ще спре Турция...ако ....!?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.