Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, A.com написа:

Този как ги е нахранил:

Да се чуди човек ,с каква смелост този генерал пише ? При наличието на Путин и война. Явно в Русия има и достойни хора , които да кажат ,че трябва да се смени модела на Русия за да стане привлекателен  ,а не със сила да караш Украйна да те хареса.Много е прав , че тази война ще направи Русия и Украйна смъртни врагове,два братски народа!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

В Украйна всеки си нахлува, обявява си каквото си иска.

Ей, така. Ето другия не.нормалник.

Чий го дири в Украйна?

https://news.bg/world/belaruski-voyski-nahluha-v-ukrayna.html

преди 13 минути, bigiadri написа:

Да се чуди човек ,с каква смелост този генерал пише ? При наличието на Путин и война. Явно в Русия има и достойни хора , които да кажат ,че трябва да се смени модела на Русия за да стане привлекателен  ,а не със сила да караш Украйна да те хареса.Много е прав , че тази война ще направи Русия и Украйна смъртни врагове,два братски народа!

Хората искат ЕС и НАТО. Кой е Путин да се меши в избора на свободна суверенна държава? Да си гледа своята държава.

Все едно през 2007 година Путин да беше против България да влиза в ЕС и да бе пратил войски в България.

Защото 70 процента не искат в ЕС. И са русофили.

преди 21 минути, Joss Bomon написа:

Това сега, как да го разбирам?

Няма окупация, лошите са украинците, всички лъжат? И журналистът е страхливец, защото не е в армията.

преди 1 час, crazy katon написа:

, засега много страни предложиха убежище на "героя", така че има къде да си харчи милионите, спечелени от кървавия цирк.

Е,той си го призна този кървав цирк ..нагло  ицинично го обясни и постави изискване заради това страната да бъде приета в ЕС. Нещо твърде съмнително ,защото това е въпрос на преговори и критерии през които минават всички кандидати и те са стриктни.

Зеленски :
"Ние жертваме украинския народ - най-ценното, което имаме. Това е най-високата цена, която можем да платим. " И защо го жертва и в името на какво-да си смени господарите,които съвсем няма да имат сантимент.

https://nova.bg/news/view/2022/03/01/359200/с-бурни-аплодисменти-и-на-крака-евродепутатите-приветстваха-зеленски-видео/

Бурни аплодисменти,които насърчават "политика" да продължава в същия дух.

Както прочетох на друго място  един коментар,който цитирам:"САЩ ще се бие срещу Русия до последния жив украински войник! "

----------------------

На останалите  умници държавници-честит ОПЕК-там  чакат арабите и руснаците заедно.

„Повече не се нуждаем от зелена светлина от Америка или която и да било друга западна столица, за да решаваме какъв е националният ни интерес“, заяви пред "Файненшъл таймс" Абдулахалек Абдула, професор по политология от ОАЕ. "Нито за, нито против (позицията на САЩ) - това е нашата позиция."

https://www.vesti.bg/sviat/kakvi-pozicii-zaeha-arabskite-strani-po-ukrainskata-kriza-6138860

Това е позиция,премерен неутралитет , която мисли за интересите на народа си

Да видим кой ,кои и  с какво ще напълнят торбичката на Ки-рето?

преди 29 минути, valkiria1 написа:

Е,той си го призна този кървав цирк ..нагло  ицинично го обясни и постави изискване заради това страната да бъде приета в ЕС. Нещо твърде съмнително ,защото това е въпрос на преговори и критерии през които минават всички кандидати и те са стриктни.

Зеленски :
"Ние жертваме украинския народ - най-ценното, което имаме. Това е най-високата цена, която можем да платим. " И защо го жертва и в името на какво-да си смени господарите,които съвсем няма да имат сантимент.

В името на това, 40 милиона украинци да не са под властта на диктатора в Кремъл. Ама жалката ти душица, продала се за литър бензин, не може да схване такива неща. 

преди 1 час, crazy katon написа:

„Ако кажеш достатъчно голяма лъжа и я повтаряш, хората евентуално ще повярват. Лъжата може да бъде поддържана само толкова, колкото държавата може да скрие от населението нейните политически, икономически и военни последствия. Поради това е жизнено важно държавата да използва всичките си сили за потискане на недоволството, тъй като истината е смъртен враг на лъжата, а от това следва, че истината е най-големият враг на държавата.” 

Йозеф Гьобелс

Стига сте му дрънкали костите на Гьобелс, еврейчета – нямате човешка мярка, та да ви кажа: излагате се вече съвсем по насрани гащи.

Гьобелс и пропагандата му никога не са лъгали.

Горният "цитат на Гьобелс", еврейче, също е ваша лъжа.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Браво!!! Жестоко!!! Велик човек!!! Запазих си го и във фейсбука, но за по-сигурно го изтеглих, че току-виж го грешнали.

И пак повтарям, стоя тук заради такива като него, другите не ме интересуват!

преди 3 минути, miro20 написа:

аааа хаха Мн добра снимка :

нямат си наште путинисти хората, да им рекат "чакайте другари, върнете се, бензина ще стане пет лефа"

преди 1 минута, insec написа:

нямат си наште путинисти хората, да им рекат "чакайте другари, върнете се, бензина ще стане пет лефа"

Идеално таман ща се види кои са  със парите останалите метрото.

САЩ, типично за САЩ.

Какво да искаш от САЩ. Те са си били винаги такива.

Приятели с Россия. Само създават конфликти по света. И войни.

Това са те. САЩ и Русия. 

https://www.actualno.com/america/sasht-njama-da-zatvarjat-vyzdushnoto-si-prostranstvo-za-ruski-samoleti-news_1718137.html

Говорителката на Белия дом Джен Псаки заяви, че подобен ход би бил равнозначен на директен конфликт с Москва, какъвто Вашингтон не желае да има.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/america/sasht-njama-da-zatvarjat-vyzdushnoto-si-prostranstvo-za-ruski-samoleti-news_1718137.html © Actualno.com

преди 3 часа, crazy katon написа:

А наздраве, спират руските телевизии, пълна демократизация!

Кой къде ги спира бе ?
По сателита си вървят.
А има и нов руски сателит на 14°W с около 23 руски канали за гледане, без никаква кодировка, трябва само приемник Е2 Едисион Мио 4К

преди 41 минути, Белгиеца написа:

Кой къде ги спира бе ?
По сателита си вървят.
А има и нов руски сателит на 14°W с около 23 руски канали за гледане, без никаква кодировка, трябва само приемник Е2 Едисион Мио 4К

А така, зарибявай и другите комундели, къде може да ви облъчват с пропаганда

преди 10 минути, Белгиеца написа:

Кой къде ги спира бе ?
По сателита си вървят.

Е, сега ми светна! :lol6:Много съм бос, да пиша мога, но иначе с техниката ме няма, а 14°W  и Е2 Едисион Мио 4К изобщо не знам какво е това животно, но ще потърся, благодаря. Това може да е за чиния, а аз съм към А 1, досега вървеше, но от утре "демократично" се спира руската пропаганда, остава само украинската и западната, но продължавам да търся ... и ще намеря начини, ютюба засега не са блокирали, но дори и това да стане ще пиша в търсачката на руски и все ще получа някаква информация, а ако и това не стане:

Джордж Оруел, добре дошъл в "1984" през 2022!

П.П. Май намерих нещо, но може да е защото още ги излъчват по натовската телевизия ... ще видим, няма да ме спрат. Но и това не е важно, важното е, че ми се струва като верижна реакция, която онези предизвикаха и сега не могат да спрат.

преди 7 минути, _nib_ написа:

Ще го изгледам по-късно, но на първо време мисля, че става лошо. Русия беше притисната в ъгъла и тя ще отговори. След отстраняването на единствения трезвен политик в България, вече мисля, че и ние ще го отнесем ... нищо, че мнозинството от хората са настроени позитивно към Русия ... не говоря за тук, а за разговорите си с хора много по-млади от мен.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.