Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

:lol6:

Може да бъде изображение с 1 човек, изправен и на открито

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Белгиеца написа:

Към днешна дата диктаторът е този който пази единството на огромната територия на Руската федерация.

Бункерния плъх пази единствено себе си. Всеки, който трябва да го види минава презкарантина, тестове и седи на "другия край" на масата.

Руската федерация си запази територията и преди Путин да стане президент. Как ли го е направила.

преди 1 час, Белгиеца написа:

В интерес на всички нас ( обикновените хора) на Запад е Руската империя да не се разпадне, та руснаците и украинците да свикват с живеенето в условията на диктатура.

В интерес на всички е в Руската империя най-после да дойдат на власт хора, които мислят малко повечко за народа си. И когато им изтече мандата да си тръгат, а не да се чудят как да променят конституцията, че да се задаржат още на власт.

А стига разтягахте лакардии бе. Урките, мурките, на баба ви хурките. Преговорите вече са факт и дано успеят да се споразумеят, щото иначе всички ще ядем хоя. 

преди 5 минути, skalata_73 написа:

А стига разтягахте лакардии бе. Урките, мурките, на баба ви хурките. Преговорите вече са факт и дано успеят да се споразумеят, щото иначе всички ще ядем хоя. 

Сега сигурно хората в България, тайно прегръщат Вефа 206, ослушват се боязливо и търсят средните вълни за радио Масква. Или Голос России модерната версия. 😩

Путлер Капут !!!

Изглежда като бай Тошо на ноемврийския пленум

Аз казах ли ви а ?

https://fb.watch/bstAcU5ER0/

ся някой и на това ако не вярва, го обявявам за чугунена путлеристка тиква !!!

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Сега сигурно хората в България, тайно прегръщат Вефа 206, ослушват се боязливо и търсят средните вълни за радио Масква. Или Голос России.

https://onlineradiobox.com/ru/Moscow?lang=bg

Вижте русите какво правят. Или слугите на Путин.

https://www.facebook.com/groups/775008330136750/permalink/777721396532110/

Силите на сигурността арестуват Петербургския армейски хор, защото в текста на изпълняваната песен се пее за мир! Съвсем изтрещяха!

(видеото беше свалено, но пак се намери)

преди 11 минути, ДзВяРа! написа:

Едно време беше забранено да слушаш Свободна Европа и се ослушваш като гърмян заек, защото съседа може да издаде. 

Само руско радио, руско кино, руска телевизия кой ден беше, в петък ли беше, вече съм забравил, тогава беше задължителна руска телевизия, събота не може да е, защото е Ленински съботник и имаше училище,  и писма другарче в Россия.

Сега е обратно. Това имах предвид.

Сега се криеш тайно и си пускаш руско радио.

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'молчи, позорная европа! и не качай свои права! ты y россии просто жопа, адумаешь, что голова! ф.и.тютчев...1870г. 150 лет назад, A как актуально сегодня'

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Вижте русите какво правят. Или слугите на Путин.

https://www.facebook.com/groups/775008330136750/permalink/777721396532110/

Силите на сигурността арестуват Петербургския армейски хор, защото в текста на изпълняваната песен се пее за мир! Съвсем изтрещяха!

(видеото беше свалено, но пак се намери)

Според мен си е чиста постановка?! Всички соцмрежи са залети с фейкове за руснаците, то не беше украински призрак, свалил десет руски самолета, десетки хиляди убити руснаци, руска колона танкове, която се оказа украинска, кадри от видеоигри, убити мирни украинци, тежко ранена бабуля, после снимана с автомат, без кървавия грим, а във войнствена поза, кадри от разрушения, които са причинени от бандеровците, обстрелващи градовете, в които все още управляват, а ги приписват на руснаците, изобщо целия арсенал на белите каски. Мислете малко, ако искаха по този начин отдавна да е паднала тази държава, но не, те щадят хората, докато техните гниди се крият зад тях. Не се учудвам, там при теб сигурно е залято с такива кадри и със сигурност не можеш (или не искаш) да гледаш руски телевизии, а фейсбука е толкова достоверен източник на информация, колкото и сигналите от извънземни, всъщност в тях може и да има поне частица истина. Не разбрахте ли, че с маниакалната си русофобия вашите управляващи запалиха тази война, особено германския ръб, който избрахте и който се изсмя на жертвите в Донбас, къде беше баба Меркел, къде е този.

Когато те излъжат в самото начало, всяка лъжа ще ти се струва истина. Преди много години го срещнах в книга на Стивън Кинг, дори не помня коя, но колко е актуално и сега.

преди 48 минути, Реджеп Иведик написа:

Путлер Капут !!!

Аз казах ли ви а ?

Това е монтаж бе, Реджеп-е. Няма ли да се спрете с вашите простотии? 

Преговорите все още вървят! 

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Президента Зеленски пише писмо на сатрапа Путлер !

Отново фиаско с линка който си дал.

Един нескопосан комик ,условно казано да има талант, освен че играе роли на идиоти е избран за президент на Украйна. Сълзливо хленчи на онлайн среща с други държавници и им заявява ,че до 24 часа може и да не е жив. Сълзи проля  и вашия целувач. В същото време комика се крие в бункер  а върви мобилизация на непълнолетни.

Какво да говорим за другото недоразумение от линка-вляво травестита Андрей Данилко, подвизаващ се под артистичния псевдоним Верка Сердючка. Ще ти дам линк към песента с която представи Украйна на Евровизия, която предизвика скандал . Травестита възторжено пее как ще се сбогува с Русия, но с нацистки привкус.  Данилко беше лишен от участия в Русия и го натириха в Украйна да пее за джобни.Изпадна в депресия и вече две години се явява на местно ниво. Не може да избяга от сбърканата си природа.Единия го знаем вече как играе театър пред света. Ето ти и другия траверс и скандалната му песен. Вземи да изденсиш един наци танц Пфууу

Тия от ОРТ са ми много смешни ,то да превърнеш журналистиката в подлога на един диктатор не е лесна работа.

преди 22 минути, valkiria1 написа:

Какво да говорим за другото недоразумение от линка-вляво травестита Андрей Данилко, подвизаващ се под артистичния псевдоним Верка Сердючка. Ще ти дам линк към песента с която представи Украйна на Евровизия, която предизвика скандал . Травестита възторжено пее как ще се сбогува с Русия, но с нацистки привкус.  Данилко беше лишен от участия в Русия и го натириха в Украйна да пее за джобни.Изпадна в депресия и вече две години се явява на местно ниво. Не може да избяга от сбърканата си природа.Единия го знаем вече как играе театър пред света. Ето ти и другия траверс и скандалната му песен. Вземи да изденсиш един наци танц Пфууу

Ако кажа, че съм разочарован от теб - ще излъжа! Никога не съм имал очаквания.

А проблемите - с хората с различна сексуална ориентация - са само в главата ти! Ако изобщо има нещо вътре.

преди 4 минути, jhoro написа:

Ако кажа, че съм разочарован от теб - ще излъжа! Никога не съм имал очаквания.

А проблемите - с хората с различна сексуална ориентация - са само в главата ти! Ако изобщо има нещо вътре.

Никак не ме интересува мнението на някакъв виртуален ник.

Слабо ме интересува кой в коя дупка свършва,къде му е входа и къде изхода.

Но когато вземе от това да се прави политика -хич не мога да го приема за герой понесъл на гърба си земното кълбо.

Това е мое мнение. Ясно ?!

Точка.

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Това е мое мнение. Ясно ?!  Точка.

Наври ... прибери си го където решиш!

Не ми пука!

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Путлер Капут !!!

Аз казах ли ви а ?

Това е пълен фейк ( фалшива ) работа.
Още една такава изцепка и ще те прибавя на втора страница в колекцията блокирани потребители на калдата.

U.S. targets Russia's central bank in latest sanctions action

Цитат

A second senior U.S. official said the move "immobilized" any assets Russia's central bank held in the United States in a move that will hinder Russia's ability to access hundreds of billions of dollars in assets."Putin's war chest of $630 billion of reserves only matters if he can use it to defend his currency, specifically by selling those reserves in exchange for buying the rouble," the first official said."After today's action, that will no longer be possible."

Путин е велик, не му трябват тия 630 милиарда, като плесне с ръце и прави 1 трилион. 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

U.S. targets Russia's central bank in latest sanctions action

Путин е велик, не му трябват тия 630 милиарда, като плесне с ръце и прави 1 трилион. 

Ако ще и всичките пари на света да събере пак ще си е мижитурка,само лази по нервите на руснаците.Като е толкова велик що не води войските в Украйна а се крие като мишок в Кремъл.

преди 1 час, crazy katon написа:

...със сигурност не можеш (или не искаш) да гледаш руски телевизии,...

Аз тоя от Берлин съм го блокирал да не му виждам писанията.
Ама да те уведомя защо той така мрази всичко нормално.
Ами защото е против езикът на омразата към хората със странна ориентация, тия дето ги е страх от жени. А както знаеш диктаторът Путин им забрани да си правят пропаганда пред децата.
В петък вечер по Панорама Бойко Василев пак беше поканил един "професор" с червена риза и дълга упаднала коса, да плюе по Путин и Русия. Те тия дългокосите най-много мразят диктаторите които не ги оставят да си правят пропагандата по гей паради.
Мразят и Виктор Орбан също, пък той не е руснак нали.

А и Прасчо е от мразещите диктатора Путин, защото той преди си беше лепнал за аватар Тодор Колев който е бил любовник на един още жив актьор, за който съм ви разправял вече. 

преди 13 минути, Белгиеца написа:

А и Прасчо е от мразещите диктатора Путин, защото той преди си беше лепнал за аватар Тодор Колев който е бил любовник на един още жив актьор, за който съм ви разправял вече.

Както съм казвал много пъти не си виновен

преди 25 минути, Белгиеца написа:

В петък вечер по Панорама Бойко Василев пак беше поканил един "професор" с червена риза и дълга упаднала коса, да плюе по Путин и Русия. Те тия дългокосите най-много мразят диктаторите които не ги оставят да си правят пропагандата по гей паради.
Мразят и Виктор Орбан също, пък той не е руснак нали.

Халюцинацията е най-общо казано, недействително възприятие[1], т.е. възприемане на неща, при отсъствието на външен стимул.

преди 43 минути, Белгиеца написа:

Това е пълен фейк ( фалшива ) работа.
Още една такава изцепка и ще те прибавя на втора страница в колекцията блокирани потребители на калдата.

271123132_342682057692033_675598744214322869_n.jpg

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Я тука малко по-така:

Отдавна са те рапознали навсякъде, затва си изолиран на дивана и те ползват за домашна прислужница :halloween10:

преди 8 минути, Белгиеца написа:

Я тука малко по-така:

Избери си една от думите на Евгени.

Спрямо за теб и само за теб. Как добре те описва. Аз няма да кажа, на коя дума съм се спрял, но започва с м.

преди 45 минути, Pifi Pedolino написа:

Като е толкова велик що не води войските в Украйна а се крие като мишок в Кремъл.

Щото хобито му е да хаква ИПТВ сървъри на гейове.
Те генералите му си знаят работата. 
Мрази го яко от дън душа го мрази, само-навивай се че той ти е виновен че нямаш жена и деца. Абе Пифчо толкова ли ти е мека тая висулка та едно хлапе не можа да направиш до сега на някоя ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.