Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 13 минути, valkiria1 написа:

Ден след като откачиха някои от руските  банки от SWIFT и Google Pay, Apple Pay блокираха карти на няколко банки излязоха няколко статии в руски сайтове как да си направиш виртуална карта в друга банка и да си я добавиш в мобилния портфейл ...въпрос на няколко клика и да продължиш да ползваш мобилно плащане.

И полагащите ограниченията, мигар не го знаят? Айде ве?! Балшой театър. Хехе!

преди 16 минути, valkiria1 написа:

Въобще не е задължително да обичаш или симпатизираш на Путин, но винаги може човек да влага разум и да прецени кое по-малко  зло ще избере.

+1 ❤️ Едно сърце за тази мисъл!

преди 18 минути, valkiria1 написа:

Не Путин, тези които го дразнят ще докарат света до нова война

Истина! Самата истина! Слабоумци да искаш, сега! Че и ринат и подклаждат, даже. Божееее, поддържай търпението Путиново!

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

В момента, дори само една стара глиза от патрон падне на територия на страна, членка на Алианса,USA  ще атакува. Но едва ли ще се стигне до там - путин и мечкаров ще бъфат ликвидирани и всичко ще си дойде на мястото

Това в твоите очи и фантазия ли?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, P!NK написа:

Само ТВ ли?

Казах ти къде да провериш. Мързи те да провериш ли ? Гуглена поне това знае. Ма как ни ги избраха тези за политици с отрицателна селекция.

Истина е.

преди 3 минути, nikssi написа:

Не знам какво е давал въпросния господин, даже не му виждам постовете ... просто намерих актуална информация и я дадох тук. 

Участвам в един известен руски форум,където пишат  руснаци, украинци , белоруси , даже и от Израел има такива и мненията дори на украинците са впъти по-обрани за разлика от тези тук. Не знам плащат ли им , мразят ли някого или просто са тролове но информацията давана тук е доста изкривена.

Истината е някъде там ... между думите. 

И руснаците и янките накрая ще си стиснат ръцете и всички останали ще са употребени и ограбени.  

Съгласна съм с всяка твоя дума. 

преди 6 минути, P!NK написа:

Това в твоите очи и фантазия ли?

А ти смяташ ли, че един човек, като Мазепин например (в момента един от най близките ологарси до путин), ще си развали пашалъка, заради една откачалка? Ами той човека държи в ръцете си 1/3 от световното производство на калай. На кого ще го продава и как ще си прибира парите? А не е само той - има и доста по-богати "руснаци"

преди 12 минути, NewRedDragon написа:

В момента, дори само една стара глиза от патрон падне на територия на страна, членка на Алианса,USA  ще атакува.

Абе те Украйна нападнаха. Украйна. Дето Русия по международен договор няма право да я напада, а САЩ по същия този договор са длъжни да я защитят.

Ся в момента и Русия и САЩ и Англия си плюят на суратя и фърлят кал отгоре си, щото газят международното право с 200.

Ма на вас младите толкоз ви е акъла.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Да не си и ти банната от Гугъл ?

"Страдаме" на Джумейра бийч.

Чудя се сега маската на Капитана с каска ли да я сменим ?:lol6:

Главния мениджър на веригата е евреин.

Единия от собствениците е арабин, а другия е Бил Гейтс.....

преди 11 минути, P!NK написа:

И полагащите ограниченията, мигар не го знаят? Айде ве?! Балшой театър. Хехе!

Разбира се ,че го знаят.

Въпроса е защо лицемерно заблуждават света ?

Писах го веднъж-кой е този,който ще се откаже от пари ?

преди 1 минута, valkiria1 написа:

"Страдаме" на Джумейра бийч.

Чудя се сега маската на Капитана с каска ли да я сменим ?:lol6:

Главния мениджър на веригата е евреин.

Единия от собствениците е арабин, а другия е Бил Гейтс.....

Ми страдайте си, не ви преча. Аз колко съм страдааал.

Как сменяте темата, като ви фана натясно.

Що ви трябваше да се испраяте ? Кличко каза истината. Помня го това време. На 29 години бях.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

А ти смяташ ли, че един човек, като Мазепин например (в момента един от най близките ологарси до путин), ще си развали пашалъка, заради една откачалка? Ами той човека държи в ръцете си 1/3 от световното производство на калай. На кого ще го продава и как ще си прибира парите? А не е само той - има и доста по-богати "руснаци"

А ти смяташ ли, че подобна персона, като цитираната от теб, лежи само на влиянието на Путин? Айде моля ти се, всички ги знаем тези, колко и как са се обезпечали! 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Що ви трябваше да се испраяте ? Кличко каза истината. Помня го това време. На 29 години бях.

Ми крайно време е, да се промени и подмлади режима. 

Поредната блокада.

Никакви руски самолети в ЕС.

https://btvnovinite.bg/svetut/ursula-fon-der-lajen-celijat-es-zatvarja-vazdushnoto-si-prostranstvo-za-rusija.html

преди 1 минута, P!NK написа:

А ти смяташ ли, че подобна персона, като цитираната от теб, лежи само на влиянието на Путин? Айде моля ти се, всички ги знаем тези, колко и как са се обезпечали! 

Точно попадение - на тези 20-30 човека путин отдавна не им трябва. Те от него си взеха, каквото им трябва. И сега искат още = ще го прежалят джуджето

Ето по въпроса за дезинформацията.

Това видео гледахте ли го?

https://www.facebook.com/100075267404077/videos/pcb.136591468859766/614262906314814

И хоп.... изненадааааа

https://www.facebook.com/100075267404077/videos/pcb.136591468859766/538267544248399

:lol6:

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Ма на вас младите толкоз ви е акъла.

Айде остарявай и помъдрявай, стига вярва на ТВ, само! Дай нещо ново и неизвестно!

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Точно попадение - на тези 20-30 човека путин отдавна не им трябва. Те от него си взеха, каквото им трябва. И сега искат още = ще го прежалят джуджето

Дреме им на тях, къде воюва Путиня! Кошниците им отдавна са препълнени, благодарение на него.

Да липсата на жена до себе си води до необратими психически проблеми у лидера Путин.Добре решил си да се самоубиеш защо требва да завличаш целия свет оди се хвърли в Днепър  и да се приключва.

преди 10 минути, P!NK написа:

Ми крайно време е, да се промени и подмлади режима. 

Айде пак. Не ти говоря за политици. А за факти. Затуй пускам Кличко и Зеленски, щото ми е кеф, когато политик казва истината. Какво значение има млади ли ще те крадат или стари ? Да сме доволни, когато не ни ваксинират насила

преди 23 минути, NewRedDragon написа:

USA в момента имат причина, но нямат повод за удар по москва. Само се чака путин да направи грешна стъпка с някой от Алианса

Той Путин ако направи грешка спрямо нато, тоя съюз ще престане да съществува физически. Японците са публикували още 2014г. готина карикатура...която май не е рисувана от японец, ама все тая и е доста актуална, само дето няма прасенце с надпис Украйна:

p8-Bindenagel-a-20141124.png

В Щутгарт русите са нежелани в ресторанта. 

Пореден бойкот

https://www.t-online.de/region/stuttgart/news/id_91736614/ukraine-krieg-stuttgart-restaurant-erklaert-russen-als-unerwuenscht-.html

преди 3 минути, P!NK написа:

Дреме им на тях, къде воюва Путиня! Кошниците им отдавна са препълнени, благодарение на него.

Да - не им дреме. Но кошницата никога не е препълнена - винаги трябва още. А тези хора искат още. И затова ще си го вземат, това още. Затова просто ще премахнат пречката за това още. А тази пречка са две персони. Това, че са на това ниво благодрение на путин няма значенив вечче за тях (както и за никой друг)

преди 13 минути, valkiria1 написа:

Разбира се ,че го знаят.

Въпроса е защо лицемерно заблуждават света ?

Писах го веднъж-кой е този,който ще се откаже от пари ?

Миии, а де?! И аз това се питам. Не ползваме ли един и същ достъп до информация? В една тема ще се "избием", заради едни дето печелят пари. Хиляди питанки са пред мен и недоумявам?! 

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Е в Европа.

В САЩ конвоя си върви. Мина Аризона.

В Канада на Сатрапа Трюдо му извадиха зъбите и му смачкаха фасона.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Да - не им дреме. Но кошницата никога не е препълнена - винаги трябва още. А тези хора искат още. И затова ще си го вземат, това още. Затова просто ще премахнат пречката за това още. А тази пречка са две персони. Това, че са на това ниво благодрение на путин няма значенив вечче за тях (както и за никой друг)

Мислиш ли? Има едни неписани закони и договорки, но ти и аз, едва ли знаем за тях. Мххх! Айде, ще видим, чие пиршенство ще е последно!

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

В Щутгарт русите са нежелани в ресторанта. 

Пореден бойкот

https://www.t-online.de/region/stuttgart/news/id_91736614/ukraine-krieg-stuttgart-restaurant-erklaert-russen-als-unerwuenscht-.html

Е, туй вече е простотия. Дето има един лаф "изпаднали германци". Вие вместо да продължите да се биете за себе си, се оставяте да ви отвличат вниманието с Украйна и нападате нещастни чужденци.

Какво са ви виновни руските туристи ?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Е, туй вече е простотия. Дето има един лаф "изпаднали германци". Вие вместо да продължите да се биете за себе си, се оставяте да ви отвличат вниманието с Украйна и нападате нещастни чужденци.

Няма и Ауди за Русия.

https://automedia.investor.bg/a/2-novini/48597-chuzhdestrannite-kompanii-spryaha-da-dostavyat-koli-za-rusiya

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Виновни са както казва един експерт:Македонец и на снимка да го видиш удари му един шамар.😁

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Как сменяте темата, като ви фана натясно.

Хванал си друг път.

И не ми припомняй първите години на твоята младост.

И преди и сега сте зле. Във ВСВ като бяхте срещу Русия какво ви се случи ? Да ви наля някой съд с амброзия ,мед и вино затова,да ви направи по-богати ?!

Ядрената война не е просто война,това ще е краят на цивилизацията.

Толкова ли те кефи ,че някой някъде подклажда война и си играе с нервите на силния ?!Не знам дали си сляп или не си с всичкия си ?! За Зеленски е повече от сигурно....

Хайде преименувайте си булевард "Руски" в булевард "Американски",спрете да купувате руска салата от Березка защото застрашава националната ви сигурност .

Само не мога да разбера защо на всеки 3 март си честитите празник  и като ви писах преди време ,че си честитите окупация взехте да се дървите и да се правите на националисти...

И нямам представа защо разумните хора, които без да са фенове на Путин не споделят русофобския ви бяс трябва да бъдат заклеймявани ?!

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

Мдаа! Знаеш ли каква е разликата между руските и американските възпитаници? Руските освен знания, имат и морал, човещинка, оценяват човешкия фактор и са загрижени за него. 

Ако прежалят ръката, която ги храни, режат, клона на които седят. Нооо, както и да е! Ти все пак си американски възпитаник. Разбирам, твоята солидарност! 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.