Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, P!NK написа:

дали да вярваме на Кличко, дето облизва казаня?!

Ами ако не му вярвате, когато казва истината, вярвайте му, когато лъже. Акъла ви толкоз.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, P!NK написа:

Мдаа! Знаеш ли каква е разликата между руските и американските възпитаници? Руските освен знания, имат и морал, човещинка, оценяват човешкия фактор и са загрижени за него. 

Ако прежалят ръката, която ги храни, режат, клона на които седят. Нооо, както и да е! Ти все пак си американски възпитаник. Разбирам, твоята солидарност! 

Ама...чакай сега - това са си руснаци, бе :) А другата ти грешка е, че отдавна е обратното - тези хора, наречени "олигарси"....те хранеха до скоро путин. Клона отдавна не ги интересува - просто бизнес

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Толкова ли те кефи ,че някой някъде подклажда война и си играе с нервите на силния

(Не)осъзнато желание за самоубийство, така са много от робите на капитала.  Нямат обаче смелост сами да свършат със себе си.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Ами ако не му вярвате, когато казва истината, вярвайте му, когато лъже. Акъла ви толкоз.

Нещо ми мериш акъля ли? Утре 20 км. крос за наказание! 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Ама...чакай сега - това са си руснаци, бе :) А другата ти грешка е, че отдавна е обратното - тези хора, наречени "олигарси"....те хранеха до скоро путин. Клона отдавна не ги интересува - просто бизнес

Ооо,здрасти! Тя цялата политика е просто бизнес!

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Ама...чакай сега - това са си руснаци, бе :)

Какво да чакам? Аз го изпитвам ежедневно. Мислиш, че ще подкрепям някои фанатизиран, самодостатъчен  и неефективен "бля-бля" американски възпитаник. 
Сори, може и да има таферни, ма при нас все надувалки, без покритие. 

преди 1 час, P!NK написа:

Няма да мръдна и милиметър от разума си и фактите. 

Ами ти точно фактите отричаш. Ма няма смисъл, като ти е от бетон главата. Троши си я и си оставай излъгана, като ти е кеф да те лъжат.

И що трябва да вярваш или да не вярваш ?

Не може ли да провериш сама ?

преди 48 минути, NewRedDragon написа:

Но едва ли ще се стигне до там - путин и мечкаров ще бъфат ликвидирани и всичко ще си дойде на мястото

И според мен - за това Бо Джо и американската склероза не предприемат действия. Путинката е пътник вече и тъкмо неговите ще го изпратят. То щом се стигна до там, че със ислямски фундаменталисти да спасява братския украински народ от фашизма ...... явно склерозите на голямата сцена станаха две - Путин направо си е изгубил ума, въобще да си помисли да ги прави тия неща.

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Какво ще карат wannabe мутрите сега ? И Лади няма вече, французите ги купиха. Ще карат китайски коли :lol6:

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ами ти точно фактите отричаш. Ма няма смисъл, като ти е от бетон главата. Троши си я и си оставай излъгана, като ти е кеф да те лъжат.

И що трябва да вярваш или да не вярваш ?

Не може ли да провериш сама ?

Ахаа! Не съм проверила, според теб, така ли? Всъщност, на теб така ти е удобно. Прав си. Всеки сам избира, на коя страна да е.

преди 8 минути, P!NK написа:

Утре 20 км. крос за наказание! 

20 км не ме плашат.

Преди няколко години бягах 25 по плажа през лятото в жегата. 40 на сянка беше. Ся съм в по добра форма.

преди 5 минути, P!NK написа:

Не съм проверила, според теб, така ли?

Да. Иначе защо ще отричаш истината ?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

20 км не ме плашат.

Преди няколко години бягах 25 по плажа през лятото в жегата. 40 на сянка беше. Ся съм в по добра форма.

Жив и здрав да си! И по 30 км. да бягаш с лекота! Това, че сме на различни мнения, не ме отказва от комуникация. :)  Уважавам и ценя хората, които отстояват мирогледа си! 

преди 39 минути, Pifi Pedolino написа:

Да липсата на жена до себе си води до необратими психически проблеми ...

Пифи ти гола жена виждал ли си отблизо някога бе ?
Или разни руснаци яко те ритат по кокълчетата и ти трошат бизнеса с ИПТВ и покрай тях мразиш всичко руско ?

преди 22 минути, P!NK написа:

..... освен знания, имат и морал, човещинка, оценяват човешкия фактор и са загрижени за него.

как ти се откъсна от сърцето, да го напишеш това по адрес на олигарси 😂 загрижени били за човешкия фактор хахахахахаах

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Да. Иначе защо ще отричаш истината

Защото това е твоята истина! 

Каква е разликата между истината и истината: понятие, определение, същност,  сходство и различие - философия 2022

току-що, insec написа:

как ти се откъсна от сърцето, да го напишеш това по адрес на олигарси 😂 загрижени били за човешкия фактор хахахахахаах

Чети по-добре, моля! Не вади думи, които не съм казала, моля! Възпитаници, не олигарси! Правиш ли разлика!

преди 18 минути, insec написа:

ислямски фундаменталисти да спасява братския украински народ

Ами братски е, в Украйна има доста мюсюлмани и сред  волжките българи в това число.

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Пифи ти гола жена виждал ли си отблизо някога бе ?
Или разни руснаци яко те ритат по кокълчетата и ти трошат бизнеса с ИПТВ и покрай тях мразиш всичко руско ?

Ако натисна копчето ще видиш гола жена и иптв ще те изстрелям направо в друга галактика.

преди 2 минути, P!NK написа:

Чети по-добре, моля! Не вади думи, които не съм казала, моля! Възпитаници, не олигарси! Правиш ли разлика!

Е гледам, че това е коментар в контекста на путиновите другарчета: а те са си олигарси.

преди 30 минути, valkiria1 написа:

И нямам представа защо разумните хора, които без да са фенове на Путин не споделят русофобския ви бяс трябва да бъдат заклеймявани ?!

Ами те горките хора в родината са безкрайно бедни и си избират някого да си го мразят, да им е по-леко на душата. Отдушник на собственото си нищожно състояние си търсят.
Все едно гледат футболен мач по телевизията и крещят истерично като вкара гол избраният от тях отбор.
Предпочитат да взимат за реалност собствените си мечти.
Всеки човек си има право да е избирателно глупав.
Не им се сърди.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Ами братски е, в Украйна има доста мюсюлмани и сред  волжките българи в това число.

само остава загадката, защо освободителите на Путин не ги посрещат с цветя в ръце - освободените би трябвало да се радват, край на нацисткото и фашисткото робство, нали така.

преди 7 минути, insec написа:

Е гледам, че това е коментар в контекста на путиновите другарчета: а те са си олигарси.

Ма ти къде си расла ве? Не знам какво гледаш, знам ,че нищо не виждаш! Моя пряк ръководител сектор е руски възпитаник, няма такъв човек, с главно Ч. Голям е! Прекрасен лидер. Ма какво да ти обяснявам, за теб всички са олигарси. 

А какво мислите за Беларус? Имало ли е избор правителството да откаже преминаването на руски войски през тяхна територия? Обикновените хора дали не са притеснени от ответни санкции, било от Русия или от ЕС?

преди 12 минути, Pifi Pedolino написа:

Ако натисна копчето ще видиш гола жена и иптв ще те изстрелям направо в друга галактика.

Въх, уплаши ме !
Пифчо аз съм в Естония бе, твоето копче не действа за там.

Абе тоя Зеленски  се пенеше яко преди да влязат руснаците , тоя да не очакваше американците да пращат войски там и те като са му давали насоки дали не са го излъгали че ще го направят ?

Също е хвърлил смокинга вече , в спортно-активния комплект е вече

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Айде пак. Не ти говоря за политици. А за факти. Затуй пускам Кличко и Зеленски, щото ми е кеф, когато политик казва истината. Какво значение има млади ли ще те крадат или стари ? Да сме доволни, когато не ни ваксинират насила

Пускай каквото си искаш. Аз на такива не вярвам! Тия са готови на всичко, за пари. Точно това ме озадачи в теб, че попиваш където най-малко очаквах. А, че е време за промяна, време е! 

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ама то е проверимо.

Нарочно ли ме дразниш ?

Нарочно, да. Всичко е проверимо в нета. Истината малцина я знаят.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.