Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 27.02.2022 г. в 12:44, P!NK написа:

Какво четеш?

http://flibusta.is/b/176089/read

И

https://chitanka.info/book/469-zvezdni-dnevnitsi

Ся да питам чугунените тикви.

Как си представяте сатрапа Путлер Хуйло да победи хора, които без оръжие излизат срещу въоръжени войници

Путлер загуби както в Русия, така и в Украйна

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Путлер Капут !!!

Изглежда като бай Тошо на ноемврийския пленум

Аз казах ли ви а ?

https://fb.watch/bstAcU5ER0/

ся някой и на това ако не вярва, го обявявам за чугунена путлеристка тиква !!!

Искаш да кажеш, че не виждаш нескопосания аматьорски монтаж ли ?! Пусни си го на голям екран, и ако пак не виждаш видеообработката, ще е жалко...

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Искаш да кажеш, че не виждаш нескопосания аматьорски монтаж ли ?!

И що с мен се заяждаш. Всички знаем, че в момента текат преговори.

Що не се заяждаш с чугунените тикви, които от самото начало ръсят нагла рашистка пропаганда ?

Украйна ще победи. А предателя Путлер ще падне от власт.

Тази война няма да завърши в Киев, ще завърши в Москва. О чем боролись, на то и напоролись !

Сатрапа Путлер няма да успее да смени президента Зеленски. Президента Зеленски ще смени сатрапа Путлер.

Путлер тръгна като аслан и ще се върне като назран !

Изобщо не е фейк видеото, просто е вест от бъдещето

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Всички знаем, че в момента текат преговори.

А погледна ли украинците какви са пратили на "преговорите" в клипа на @Филипов ?! Бъди обективен и ти. Разбрахме кого поддържаш, но истината е, че в случая всички са губещи!

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Разбрахме кого поддържаш, но истината е, че в случая всички са губещи!

Губещи са само ранените и загиналите и хората понесли материални загуби. И Путлер.

Ще си загуби властта, заради този безпредел и предателството на славянобългарската общност.

Този, дето го пуска Филипов, най лъже като разпран.

Е щом е "ако загуби Путлер, цял свят губи", значи още повече - задължително Путлер трябва да загуби. Не може цялото човечество да зависи от настроенията на един човек, още повече на възрастен параноик цял живот в редиците на КГБ.

преди 6 минути, insec написа:

Е щом е "ако загуби Путлер, цял свят губи", значи още повече - задължително Путлер трябва да загуби. Не може цялото човечество да зависи от настроенията на един човек, още повече на възрастен параноик цял живот в редиците на КГБ.

Не зависи от него. Путлер е човек на световното задкулисие. Наследник на Елцин.

С Украйна не им се получи.

И виж им скапаната рашистка рерторика. Сички други са виновни, само те не са виновни.

А те са най виновни, щото те физически нападнаха Украйна.

Другите велики сили са виновни, заради благословията, която му дадоха.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Другите велики сили са виновни, заради благословията, която му дадоха.

Те му я дават в продължение на твърде много години. Най- първия ми коментар, като вкара танковете в Украйна беше, че е крайно време европейските лидери да осъзнаят, че си имат работа с един болшевик - ама болшевик до мозъка на костите си, Путин е съвсем същата порода, като Сталин и Ленин т.е. винаги можеш да очакваш от него и най- лошото.  Някъде из нета мярнах коментар "и сега какво на път е да сбие украинци, руснаци и беларуси - Путин, дявола трябва да се учи от теб".

преди 5 минути, insec написа:

Те му я дават в продължение на твърде много години. Най- първия ми коментар, като вкара танковете в Украйна беше, че е крайно време европейските лидери да осъзнаят, че си имат работа с един болшевик - ама болшевик до мозъка на костите си, Путин е съвсем същата порода, като Сталин и Ленин т.е. винаги можеш да очакваш от него и най- лошото.  Някъде из нета мярнах коментар "и сега какво на път е да сбие украинци, руснаци и беларуси - Путин, дявола трябва да се учи от теб".

Време е да се осъзнаят, че мира в Европа е по-ценен от заплатата в Газпром или където и да са си продали държавата.

НАТО ще дават орден на руския президент Владимир Путин за ролята му в укрепването на съюза повишаването на бойната ефективност и цялостни заслуги за обединение на Европа. Благодарим ви, господин президент!

Темата която бях пуснал в един Руски форум я изтриха, без да ме накажат.Това ми писа на лични администратора.

Цитат

Re: Почему русские такие злодеи!?

Отправлено: Пн фев 28, 2022 12:05 pm
От: Propan
Получатель: ivan_pop 

viewtopic.php?p=98207#p98207 - Заголовок: Почему русские такие злодеи!?

ivan_pop писал(а):
> Почему русские убивают мирных невинных людей?
> Какова их цель?
[quote=ivan_pop post_id=98207 time=1645808832 user_id=5614]
Почему русские убивают мирных невинных людей?
[/quote]Может это пропаганда? С чего началась 1 мировая война?
[quote]Первая мировая война - война между двумя крупными коалициями: государствами Антанты (Россия, Великобритания, Франция) и центральными державами (Германия, Австро-Венгрия, Турция).

Началась 19 июля 1914 г. между восемью государствами, в дальнейшем втянула в свою орбиту 38 государств (в том числе на стороне Антанты 34 государства) с населением свыше 1,5 млрд. человек. Продолжалась в течение более четырех лет до 11 ноября 1918 г.

С обеих сторон преследовала захватнические цели. Германия стремилась ослабить Великобританию и Францию, захватить новые колонии на Африканском континенте, отторгнуть от России Польшу и Прибалтику, Австро-Венгрия - утвердиться на Балканском полуострове, Великобритания и Франция - удержать свои колонии и ослабить Германию как конкурента на мировом рынке, Россия - захватить Галицию и овладеть черноморскими проливами.

Причины
Поиск причин войны ведет к 1871, когда завершился процесс объединения Германии и гегемония Пруссии была закреплена в Германской империи. При канцлере Отто фон Бисмарке внешняя политика германского правительства определялась стремлением добиться доминирующего положения Германии в Европе. В 1882 Бисмарк усилил позиции Германии, создав Тройственный союз, в котором объединились Австро-Венгрия, Италия и Германия. К 1890 Германия вышла на первые роли в европейской дипломатии.

Франция заключила с Россией военную конвенцию и договор о союзе. Русско-французский союз должен был послужить противовесом Тройственному союзу. А в 1907 Великобритания, Франция и Россия образовали союз Тройственное согласие (Triple Entente) в противовес Тройственному союзу. Тем самым оформился раздел Европы на два вооруженных лагеря.
[/quote]
Болгария про это помнит?
С чего началась 2 мировая война? Испания, Франция, Болгария и.т.д. что то помнят?
Лично Я против и не совсем понимаю зачем мы зашли на Украину, признание ДНР и ЛНР да, люди живут в кошмаре как сейчас на Украине 8 лет, а самое главное, как будем Выходить, непонятно.

Отговорих му, че България всичко помни, че са ни освободили от Турско робство и т.н.

Писах и че Русия от 19 век няма нищо общо със сегашната Русия.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Изобщо не е фейк видеото, просто е вест от бъдещето

Както ти обещах сега те блокирам, щото просто не ми се четат и гледат налудничавите ти халюцинации.
Тотално си изгубил връзка с реалността.

spacer.png

преди 6 часа, crazy katon написа:

Гледам тука, гледам там, не виждам да съм споменавал Путин, но щом питаш, да, уважавам го. И аз следвам много руски блогъри, Голос Мордора (него демократично го блокираха в Twitter), Радио Стыдоба, Саня во Флориде, Владимир Соловьев (на него демократично му блокираха сметки ... просто не им харесва какво говори), Николай Стариков и Анатолий Шарий, който е украинец и никой от тях не се е изразил неуважително към Путин. Знам че си сътрудничат и знам, че всички те са против режима в Киев. А вчера някъде в Telegram гледах кратко видео от Киев, някакви въоръжени спряха кола, изкараха човека и почнаха да го ритат, той побягна и ... те го убиха. В темата "Украйна - Киев, Майдан и т.н." Филипов беше пуснал едно видео от украинска хумористична програма, направо паднах от смях и знам, че украинците са красиви и весели хора, но аз съм против такива като горните и тези, които управляват държавата. А ония извратеняци на запад все пилят демокрация, та демокрация, демокрация - друг път, чист неподправен фашизъм. Засега все намират как да си спасят изгнилата демокрация ... първо вирус, сега Русия, после ще е глобалното затопляне, ако има после. Важното е да се поддържа състоянието на страх. Ако Русия се преклони, то светът ще бъде превзет от либерастите и всякакви други разнополови същества. Затова я подкрепям.

ЭТО ДРУГОЕ!!! ;)

А, аз се чудех защо ти е такава гледната точка, а ти следиш директно руската пропагандна машина, направо от извора.

Говориш за русофоби, ако лицето Путин е олицетворение на русия, добре значи сме такива, няма да ти чупя хатъра.

преди 34 минути, bulljo написа:

А, аз се чудех защо ти е такава гледната точка, а ти следиш директно руската пропагандна машина, направо от извора.

Говориш за русофоби, ако лицето Путин е олицетворение на русия, добре значи сме такива, няма да ти чупя хатъра.

Казах, че никъде не съм споменавал Путин в първия си пост, а ти почна да ми говориш за руски блогъри. Е, ако наистина следваш такива, би трябвало да знаеш, че те са руска пропагандна машина и не съм казал, че си русофоб, но ако се чувстваш такъв няма да ти чупя хатъра. И да, вярвам повече на руснаците, отколкото на тия, които дадоха Оскар на белите каски. А дали Путин е олицетворение на Русия по-добре питай руските блогъри, с които контактуваш, стига да не са от кръга навални или ехо москвы, те мразят Русия и не са критерий за мнението на руския народ.

преди 34 минути, Белгиеца написа:

акто ти обещах сега те блокирам, щото просто не ми се четат и гледат налудничавите ти халюцинации.

Диванния Комундел уплаши поредния съфорумник :lol6:

преди 39 минути, Белгиеца написа:

Както ти обещах сега те блокирам, щото просто не ми се четат и гледат налудничавите ти халюцинации.

spacer.png

Вскоро време ще ти замерише врата на изгорела жица.

преди 2 часа, insec написа:

Путин е съвсем същата порода, като Сталин и Ленин т.е. винаги можеш да очакваш от него и най- лошото.

Мавзолей си имат. Време е стария Владимир да освободи място на новия. Или пък да се гушнат. Тъкмо да има къде да ходят на поклонение поклонниците.

преди 33 минути, Богатир написа:

Тоя експерт съм го цитирал по-назад какъв експерт е.

Цитат

- За световната експертна общност и за всички сериозни политици с опит в областта на глобалната сигурност събитията в Украйна бяха неизбежни. Военната мощ на Русия нарасна и започна да съперничи на САЩ.

Едно съперничене, едно чудо. Смешник.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Няма УЕФА и ФИФА за Русия. Изключени са руските отбори.

Не само това!

Изключиха Путин от Международната федерация по джудо
Международният олимпийски комитет изхвърли Русия и Беларус
Швейцария иска изхвърляне на Русия от хокея

Това са заглавията, а новините си намерете сами!

преди 43 минути, АСПЕКТ написа:

Няма УЕФА и ФИФА за Русия. Изключени са руските отбори.

Дори най-корумпираните организации, даващи г*за си на всякакви престъпници като им изсипят торба саудистки риали, видяха че ситуацията е неспасяема, само българските продажници призовават за "неутралитет" и не смеят дума да обелят :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.