Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Няма защо да бързаш да излизаш тогава.

:)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Искра Баева една от десетките продали се "интелектуалки", заради която андрешковци като родната Вата, няма шанс да издрапат от блатото в което сами са се вкарали.

Ама разбира се, къде е Митето, пък къде е Баева.

Тя ще му обяснява историята на НЕГО!

:giggle1:

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

"Можело е да бъдете унищожени " ми ти ма, къде щеше да бъдеш сега. Или си си оригинална блатна ватенка?

Митьо, признай си, че от простотия сами се натресохте на този хал! Никой не ви е виновен.

Тогавашните евро-?ейци сте обявили война на САЩ, и после ми ревете и циврите за 40 години комунизъм...

Сега можете да си повторите грешката - днешните евро-?ейци направо обявете война на Путин... и територията на България заминава в състава на Руската федерация... :giggle1:

преди 5 минути, ivottoshev написа:

До там си стигнал в омразата си, че отричаш турското робство само защото за Освобождението ни са ни помогнали руснаци. Ако на тяхно място бяха карвари, щеше не само да признаеш че е имало такова, а щеше да го изтъкваш като най-черният период в историята ни.

Та кой казваш че е националнокастриран?

Българина не е бил РОБ. Дотам си стигнал, че си готов да приравниш дедите си към роби, въпреки че това няма нищо общо с истината. Изпитваш извратено удоволствие в мазохизма и принизяването на собственият си народ и предци. Тошев е националнокастриран псевдо българин.

преди 1 минута, gagodrago написа:

Митьо, признай си, че от простотия сами се натресохте на този хал! Никой не ви е виновен.

Тогавашните евро-?ейци сте обявили война на САЩ, и после ми ревете и циврите за 40 години комунизъм...

Сега можете да си повторите грешката - днешните евро-?ейци направо обявете война на Путин... и територията на България заминава в състава на Руската федерация... :giggle1:

Гаго, признай си че заради Ватата си готов, всеки ден да сменяш сексуалната си ориентация и да им ръкопляскаш, ако руснаци или Кадировци разпуснат с близките ти.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Ама разбира се, къде е Митето, пък къде е Баева.

Тя ще му обяснява историята на НЕГО!

Тя знае повече от мене николче, но е доказано продажна и все едно се приравнява с твоето умствено ниво.

то няма да е лошо и ти да си признаеш, че се натресе родата да помага на САЩ да трепе руснаци и да ти пращат евро и с тях да не помагаш на Русия а на "днешните евро-?ейци":giggle1:

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

Бла, Бла , Бла. А на червената Вата, конкретно за всеки един загинал алкохолик името е изписано. Дори заради незагиналите, са построили най големия паметник в центъра на столицата. Жалка продажна русоробска отрепка.

Ти питаше ли защо няма такъв паметник? Ми да, точно това питаше.

Аз показах ли ти че има такъв паметник? Ми да. Точно такъв паметник ти показах.

Ама не бил по-голям от незнамсикаквоси и не бил незнамсикакъвси са само опити от твоя страна да не се окажеш "паднал по гръб" в конкретният спор. Това не ти е за пръв път, но все така си остава смешно. Точно заради такива твои постове казвах че ще ни липсваш ако спреш да пишеш, щото толкова прости клоуни като теб трудно се намират.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Това, че тогава интересите на Русия са съвпадали с нашите, не означава че те не са ни помогнали.

И оттогава, като много пъти са били противоположни, защо вие ватничета продажни, винаги играете срещу собствения си народ и близки хора.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

И оттогава, като много пъти са били противоположни, защо вие ватничета продажни, винаги играете срещу собствения си народ и близки хора.

Нас продажните ватничета ни остави...

Кажи защо вие евро-?ейците не обявите война на Путин.

Вместо да подлайвате  по форуми, и да ръсите русофобия и злоба, защо не обявите война на Путин?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ти питаше ли защо няма такъв паметник? Ми да, точно това питаше.

Аз показах ли ти че има такъв паметник? Ми да. Точно такъв паметник ти показах.

Ама не бил по-голям от незнамсикаквоси и не бил незнамсикакъвси са само опити от твоя страна да не се окажеш "паднал по гръб" в конкретният спор. Това не ти е за пръв път, но все така си остава смешно. Точно заради такива твои постове казвах че ще ни липсваш ако спреш да пишеш, щото толкова прости клоуни като теб трудно се намират.

Ами не е незнамсикакъвси, нагъл продажен трол. Няма такъв паметник, което е доказателство, че бг комуноидната вата, може да сте вата и комуноидни, но не сте българи. Издигнали сте най големия паметник в центъра на столицата, на окупационната армия, нямаща заслуга дори за паметна плоча. А хилядите български воини нямат един единствен малък паметник. Измет комуноидна.

Нас продажните ватничета ни остави...

Кажи защо вие евро-?ейците не обявите война на Путин.

Вместо да подлайвате  по форуми, и да ръсите русофобия и злоба, защо не обявите война на Путин?

Абе, ти с всичкия си ли си. Колко пъти твоите хора писаха, че воюват срещу цялото НАТО.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Тя знае повече от мене николче, но е доказано продажна и все едно се приравнява с твоето умствено ниво.

Доказано от кой?

От някой като теб?

Можеш ли с нещо да обориш казаното от нея?

преди 3 часа, kosyo написа:

Е как си пропуснал часта за историческата памет... Между другото погледни на Google maps(в Яндекс няма) селото Сушенье или там какво беше. Изглежда като да са го бомбили 8-9 години...

За каква "историческа памет" става въпрос?

преди 16 минути, M.Николов написа:

Извинявай, аз мислех, че си в мола, а ти си бил в краварника.

Ами търсех те у вас, откъде да знам, че си излязъл на паша.

преди 46 минути, ivottoshev написа:

Ама нали за паметника питаше? Има ли той място у нас, или ние сме щели да се обърнем срещу нацистите и без незначителната подробност че Червената армия е на границите ни?

Да, продължавам да питам. С кого воюва красная армия на бългаска територия? С кого си размени куршум? 

преди 1 минута, M.Николов написа:

Доказано от кой?

От някой като теб?

Какво е "доказал" потребителя "Митко Вълчев"? Сигурно пак е казал някоя глупост, като се е изказал авторитетно, създавайки илюзия за знание, каквото реално няма.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Доказано от кой?

От някой като теб?

Мога. Но сега нямам време, оборвам тъпите путиноиди в тази тема.

току-що, Митко Вълчев написа:

А хилядите български воини нямат един единствен малък паметник. Измет комуноидна.

Какво според теб е Паметникът на незнайният войн, г-н Трололол на изпитателен срок, който май няма да се превърне в договор с Тролската централа, поради некадърност на кандидата?

преди 39 минути, ivottoshev написа:

Паметник на незнайният войн е възпоменание на стотиците хиляди български войници, загинали за родината във войните, водени от българската държава. Това включва и "загиналите в борбата и срещу хитлеровият социализъм", неразличителю

съветска армия освободителка?

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

А хилядите български воини нямат един единствен малък паметник.

Колко малък?

Искаш ли да ти покажа няколко?

Предполагам, че дори и в Бяла Слатина имате паметник на загиналите във войните.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Абе, верно греши малко колегата. Ти не си бот - бот-овете са по интелЕгентни

Твърдиш, че не съм интелигентен? Имаш ли нещо против да обясниш защо не съм интелигентен? Сигурно ще кажеш, че пиша неща, които не са верни. Бих искал да ми покажеш кое точно не ми е вярно. Ако можеш да го покажеш, покажи го. Ако не можеш да го покажеш, по-добре недей да спориш с мен. Няма смисъл да твърдиш, че греша, ако не можеш да покажеш и докажеш, че греша.

Колкото и да не ти харесват нещата, които пиша, колкото и да ги отричаш, няма как да промениш факта, че нещата, които пиша, са верни.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Какво според теб е Паметникът на незнайният войн, г-н Трололол на изпитателен срок, който май няма да се превърне в договор с Тролската централа, поради некадърност на кандидата?

Паметник на незнайния воин е. Не на загиналия в войната с хитлеро-социализма. Баце , казвали са ми за ром музикант в моя край. Познавал само една банкнота от 5и до последно искал само нея, отказвал всякакви други ако ще петдесет да са. Та и ти си бетер тоя. Пет лева и почвай да мажеш глупости в полза на масква.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.