Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 14 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо спориш с него? Няма смисъл да спориш с него.

Защото ако не го завирам постоянно в под на кучето опашката, няма да ми образува смях, пък аз съм тук главно за забавление.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Я кажи какво би било станало според теб, ако руснаците не си бяха разменяли куршуми с немците по полетата на целият Източен фронт и по този начин не бяха достигнали до нашите граници? Щяхме ли да се обърнем срещу нацистка Германия?

Я кажи какво би станало ако нямаше Ленд-лиз ?

И ако...

преди 8 минути, M.Николов написа:
преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

хитлеро-социализма

Какво ли е пък туй?

Някой знае ли?

:giggle1:

За национал социализъм чувал ли си ?

А тези можеш ли да познаеш какви са ?

Защото аз нямам логично обяснение нито термините могат да опишат тази чудо-религия :)

А фашистите били в Украйна казвате ? :) 

преди 9 минути, M.Николов написа:

Естествено офца, да не мислиш, че само за теб се грижи овчар?

Гениален си, Митее!

Знам. Не може всички да са прости като тебе, трябва си баланс.

току-що, ivottoshev написа:

Защото ако не го завирам постоянно в под на кучето опашката, няма да ми образува смях, пък аз съм тук главно за забавление.

Каза вечно оакания тошеффф дето светлина не е виждал от опашката на кучето :) :)

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Имаме Перката, дето някаква Вата паднала и измряла при тренировъчен полет у хасковско, но се водели към бяла Слатина и вечно сме им признателни на боклуците, с най големия паметник, на най високия хълм. Да се знае кой командва. Ватници долни.

Говоря ти за паметници на българи загинали във войните.

Разходи се из околните села и питай за паметници на загиналите във войните.

Със сигурност ще намериш поне няколко.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Искаш да кажеш, че загиналите във войната с "хитлеро-социализма" не са почетени там ли? Та той е паметник на загиналите във всички войни. Това според теб не включва ли и тях?

Тошев, ти с една риба ще нахраниш хиляди бе, ватенка продажна. Той включва и воините на хан Аспарух и самуиловите. Не може всеки да е специален, като незагиналия съветски воин, увековечен с огромен паметник в центъра на столицата. Гнусна продажна отрепка

преди 1 час, ncl написа:

Фак ти на мадър. На думи..

преди 1 час, ncl написа:

Мери си приказките.

Баси иронията. Ма то и ирония няма даже, просто олигофрения.

преди 43 минути, gagodrago написа:

и територията на България заминава в състава на Руската федерация...

Знам че това ви е мечтата :) 

преди 25 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Твърдиш, че не съм интелигентен? Имаш ли нещо против да обясниш защо не съм интелигентен? Сигурно ще кажеш, че пиша неща, които не са верни. Бих искал да ми покажеш кое точно не ми е вярно. Ако можеш да го покажеш, покажи го. Ако не можеш да го покажеш, по-добре недей да спориш с мен. Няма смисъл да твърдиш, че греша, ако не можеш да покажеш и докажеш, че греша.

Колкото и да не ти харесват нещата, които пиша, колкото и да ги отричаш, няма как да промениш факта, че нещата, които пиша, са верни.

Много просто. Поста ти е прекрасен пример защо си кух комсомолец и фейкомет  трол -бот.

Ако не можеш да осъзнаеш и разбереш защо , значи не си достатъчно интелигентен.

т.е. ако пак питаш.

:hush:

Хайде, честит ви национален празник (и почивен ден за робите)! Дано скоро го смените, че март месец е доста студено и не става за BBQ. Мислчя, че 4-ти юли е по подходяща дата

преди 22 минути, ivottoshev написа:

За това ѝ казваме "световна война", защото победата в нея е изкована на глобално, а не на локално ниво. Иначе щяхме да и казваме примерно "войната в България от 1945г"

Я кажи какво би било станало според теб, ако руснаците не си бяха разменяли куршуми с немците по полетата на целият Източен фронт и по този начин не бяха достигнали до нашите граници? Щяхме ли да се обърнем срещу нацистка Германия?

Само да сверя, ти си този, който реве, че имало паметник на загиналите "кравари", нали ? 

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Знам. Не може всички да са прости като тебе, трябва си баланс.

Така е, аз бях толкова гениален в първи клас.

:)

преди 5 минути, gagodrago написа:

Ле-ле, тоя Митьо-трола съвсем изтрещя.

Скоро ще му трябва усмирителна риза!

----------------

Митьо, въпрос:

Добре де, ти как така стана евро-?ейски поклоник и русофоб?

Аве кавал, нали вашето "момче " пише за гражданска война. Ти каквото и да видиш все ейове си те влечат, карай, кой му пука за анала ти.

преди 6 минути, parmobil написа:

??? Какъв незнаен войн?

Дракахме се от кого ни е освободила знайната съветска армия. С коя армия е воювала в България, разменила куршум и т.н.

Ако ме върнеш на Шипка, няма да си играя с теб, ПЪК.

Ами цитираш този мой пост:

Цитат

Паметник на незнайният войн е възпоменание на стотиците хиляди български войници, загинали за родината във войните, водени от българската държава. Това включва и "загиналите в борбата и срещу хитлеровият социализъм", неразличителю

И отдолу пишеш само и единствено "съветската армия освободителка".

Помислих че думите ти имат връзка с поста който цитираш, пък ти явно нещо си объркал при цитата.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Бе то може тоя ncl oт вашите, да не е схванал колко си тъп, щото и той така. Иначе и останалата Вата вижда каква имитация на мозък си.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Аве кавал, нали вашето "момче " пише за гражданска война. Ти каквото и да видиш все ейове си те влечат, карай, кой му пука за анала ти.

Кавал, флейта, флигорна, тромбон... зададох ти прост въпрос:

Ти как стана евро-?ейски поклоник и русофоб?

преди 7 минути, M.Николов написа:

Говоря ти за паметници на българи загинали във войните.

Разходи се из околните села и питай за паметници на загиналите във войните.

Със сигурност ще намериш поне няколко.

Бе и да намеря ще трябва да търся ватник, а на рашките паметника е най високата точка в региона. пък те може да са продали тука , може и да не са. 

преди 4 минути, miro20 написа:

Много просто. Поста ти е прекрасен пример защо си кух комсомолец и фейкомет  трол -бот.

т.е. ако пак питаш.

Как отговора, който написах, доказва, че съм "бот"?

преди 1 минута, gagodrago написа:

Кавал, флейта, флигорна, тромбон... зададох ти прост въпрос:

Ти как стана евро-?ейски поклоник и русофоб?

Ейски си ти. Иначе, не може нормален човек да не е русофоб, особено последната година особено.

преди 11 минути, parmobil написа:

Дракахме се от кого ни е освободила знайната съветска армия. С коя армия е воювала в България, разменила куршум и т.н.

От правителството.

С никоя армия, поради факта, че ние де факто се предаваме.

преди 9 минути, gagodrago написа:

Митьо, въпрос:

Добре де, ти как така стана евро-?ейски поклоник и русофоб?

Надява се да изкарва парички като батковците си Лоботомиро20 и сие, ма май нема да го бъде, щото изпитателният му срок нещо не върви на добре. Прекалено е глупав.

преди 6 минути, M.Николов написа:

Така е, аз бях толкова гениален в първи клас.

:)

И оттогава прогресивно изпростяваш явно.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Надява се да изкарва парички като батковците си Лоботомиро20 и сие, ма май нема да го бъде, щото изпитателният му срок нещо не върви на добре. Прекалено е глупав.

Затова те обичам, щото съм прост почти колко тебе. Вата продажна

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:
преди 8 минути, miro20 написа:

т.е. ако пак питаш.

Как отговора, който написах, доказва, че съм "бот"?

Казах ти че ако питаш , значи не ти достига интелект.

Формираш и имаш същите реплики и стил като бот на ДСК :giggle1:

преди 12 минути, miro20 написа:

Я кажи какво би станало ако нямаше Ленд-лиз ?

Ако нямаше Източен фронт, който да отклонява германски ресурси от войната в западна Европа, изгледите за успех на Карвария и Англия там щяха да са пренебрежимо малки. Този ленд-лийз е бил необходим колкото на Русия, толкова и за Кравария, така че не разбирам защо го изтъкваш постоянно. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.